עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני צריך פשוט משהו שיעשה צליל כזה כי אני רוצה לפרק לו את המעגל הזה ולשים במארז שלי שיהיה כאילו כמו רכב ויעשה רעש כמו רכב

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Big_White,

http://www.directron.com זה מה שאני רוצה להזמין... http://www.directron.com/tachometer.html

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by zurkin1232,

מישהו מכיר את החומר הזה, Lexan? זה אמור להיות חומר דומה לפרספקס, אני חושב שיותר קשיח ועמיד בפני חום. הוא נקרא גם polycarbonate.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. http://cgi.ebay.com/Lot-of-2-X-136-8W-TEC-Thermoelectric-Cooler-Peltier-12V_W0QQitemZ390105017472QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item5ad4122c80 תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אם מישהו מכיר אותה.... אני מחפש כבר איזה שבוע רכיב מסויים. זה פשוט ג'וקים של שערים לוגים כגון (AND , NOT , OR) תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by adi518,

אני צריך מישהו שיבנה לי במחיר סביר, כבל משורוול (SLEEVED) 24 pin במקום הכבל שהגיע עם הספק כח שלי. אני צריך כבל באורך 30 ס"מ עם צד אחד חשוף (ללא קונקטור,רק פינים נקבה) וצד שני עם קונקטור 24-pin נקבה. אני מדבר על משהו ברמה כמו PSYCHO SLEEVE ו LUTRO0. יש תותחים כאלה אצלנו בארץ או שלא כל כך ? תודה לעוזרים, אחלה פורום !

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  7. השאלה בכותרת, זה הכל.... חוץ מהדבק הכמו סלוטייפ-דו צדדי, כי כרגע פשוט אין לי, ולחנות ציוד משרדי פה בישוב גם אין רעיונות יתקבלו בברכה, תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי שם שריטה על הפרספקט ורואים אותה. יש מישהו שמכיר חומר ששמים על חלון או זכוכית או פרספקט או פלסטיס שקוף שיעלים לי את השריטה ממנו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום! יש לי מארץ של chenbro ואין בו כפתור ריסטרט.. זה לפעמים מציק למרות שאני לא משתמש כפתור הזה הרבה. חיברתי אליו סתם כפתור כזה ממש ממש פשוט כמו שיש של ההדלקה והכיבוי במחשבים רק בלי הכיסוי (שלוחצים על הכפתור זה לא הכפתור זה רק מכסה כזה) אז בקיצור אני רוצה כפתור יפה ואני לא מוצא חנויות בארץ.. אני לא רוצה לעשות משלוח מחו"ל בשביל כפתור.. אז אם מיטשהו מכיר איזה חנות בארץ שיש משהו יפה אז שיגיד.. אם לא פשוט נראה לי שאני אעיף את הכפתור הזה או שבקיץ אני אבנה משהו לבד כי זה ממש מכוער ככה שהחוט יוצא מחוץ למארז.. זה גם יכול להילחץ בטעות..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מישהו מכיר חנות בחול שמוכרת מארזים אחרי שעשו להם מודינג? או חנות בחול שמוכרת דברים למודינג ?

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  11. מישהו מכיר חנות מחשבים שמוכרים שם גם גרילים למאוררים 80mm וגם פקספקט ??? חיפשתי בזיגזג...פנדס...נועה...KSP אין בשום חנות את שני הדברים שאני רוצה... אוףף...אם מישהו מכיר חנות כזאת אז שיגיד לי בבקשה ואם אפשר שיביא לי לינק למוצרים שאני צריך גרילים 80mm+פרספקט לדלת מארז... תודה!

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  12. הלכה לי ההגברה והרכיב STK מת , איפה ניתן להשיגו? מצאתי עמוד המסביר על STK בגוגל: http://ip565bfb2a.direct-adsl.nl/datasheets/ic-power/sanyo-stk086/pg_stk086.htm תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  13. אני מחפש לדים ultra bright 3mm (בארהיב יש רק 5mm) חיפוש לא העלה תוצאות...

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  14. אם אפשר שם של חנות ואיפה היא נמצאת...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש מישהו שעשה משהו בנושא? אולי פילטרים במאוררים?

• 66 תגובות
    • 5k צפיות
  16. שלום,יש לי LCD של טושיבה שקניתי לפני איזה 3 שנים לחדר, טלוויזיה מעולהההה, בקושי עבדה אצלי כי אני בקושי בחדר - עבדה לא יותר מ-50 שעות שידור וגם זה אם אני מגזים.לפני שבוע בערך ניסיתי להדליק והיא עושה רעש של הדלקה רק מס' פעמים ולא באמת נדלקת, ניסיתי הכל - אין מה לעשות. כיביתי אותה לשבוע - והיום ניסיתי שוב - עבדה חלק, ראו מעולה (ואין סיבה שלא, היא חדשה!) כיביתי, באתי בערב - ושוב התופעה חזרה.אני מחפש לתקן אותה אצל מישהו אמין שלא ישר יגיד לי "הלך מסך, תיקון 2000 ₪" שהיום חדשה, 3D LED עולה בסביבות ה-6000, מישהו שיהיה אמין ויבין שמדובר במשהו קטן..מישהו מכיר מעבדה אמינה וטובה באיזור המרכז? ראשל"צ והסביבה. וחלילה אל תפנו אותי ל"פל מעבדות" היה לי איתם סיפור מטורף אני לא אתקרב בחיים …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מישהו מכיר מעגל למגבר ואקולייזר?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  18. קניתי קיט לחלון- כולל פרספקס עגול וגומי, אני צריך מקום אמין שיעשו את החלון עצמו, ורצוי כמה שיותר קרוב לראשל"צ. :s05:

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  19. מחפש מוטות אלומיניום 10*10 באורכי משתנים. יצרתי קשר עם מספר מקומות ובכולם לאחר שיחה של שעה ואחרי שעשו ממני מטומטם (ככה זה במדינה שלנו כשאתה בא עם דרישות שנראות לבעל עסק שרגיל למכור באלפי שקלים הוא לא משתין לכיוון שלך) לא מצאתי מה שהיתי צריך. אם מישהו יכול לכוון אותי למקום נורמאלי באזור המרכז אני מאוד ישמח.

• 21 תגובות
    • 11.4k צפיות
  20. אני בונה מכונת ארקייד , איזה יופי חשבתי לא להתפשר ולשים PS2 אבל אני רוצה מקשים כמו במכונת ארקייד. אם מישהו יודע אם יש מקשים כאלה או אפשרות לפרק איזה ג'וייסטיק באיזה שיטה אני אשמח. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי 5 HD ורק 4 מקומות יעודיים במארז - איך אפשר לחבר HD בשקע של DVD או CD?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  22. שלום כשמפרקים את המחשב, אז המחברי Female Dupont בפנים מכילים כיתוב של מה כל אחד מהם, למשל: יש לי מחברי Female Dupont שלא כתוב עליהם כלום, ואני מחפש משהו שמאפשר לכתוב.. האם אתם מכירים משהו כזה? תודה card

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני לא מתכוון לתוכנה כמו הגוגל סקאצ'אפ, אלא תוכנה שמחליפה את הדפי משבצות. שיהיה אפשר לכתוב בתוכנה את המידות ולסרטט בדו מיימד בפשטות את המארז... יש תוכנה כזאת?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by adi518,

יש את החומר הזה שנראה נחמד: אבל כמובן אין בארץ. אני מניח שכן יש אלטרנטיבות. יאללה שוט....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by PuMbA,

כי אני יכול להזמין אותו מחו''ל במשהו כמו 200 שקל פחות או יותר ואני צריך עזרה אם הוא שווה בכלל ? ואם הוא עושה את העבודה כמו שצריך ... ואם אתם ממליצים על משהו יותר טוב ?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים