אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
http://img161.imageshack.us/img161/2078/planau5.jpg את המדף אני מחבר בימים הקרובים תעלה לאיפה שהחשמל אני כנראה אחצוב בקיר במילא התאורה הכחולה תהיה בנויה בתוך המדף [מדף 5 ס"מ עובי עם חריצים לתאורה] השאלות שלי כאלה: הולכים להיות בקבוקי אלכוהול על המדף אז התאורה חייבת להיות קרה על מה אתם ממליצים לי לתאורה? לדים? קתודה? אם לדים אז - איזה פתרון יכול להיות לי להחלפה קלה של לד במידה ואני צריך להחליף? [בלי הלחמות אלא פשוט להוציא ולהכניס חדש] אם קתודה אז - איך אני דואג לשינוי המתח ממתח של מחשב למתח של שקע ביתי? אם לא זה ולא זה אז מה הפתרון ואיך לבצע? תודה רבה מראש לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המאוורר הזה. כמו שאתם רואים יש לו כבל לבן עם חיישן חום ירוק בקצה. אם אני אחתוך אותו ואחבר במקומו את זה: זה יעבוד?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל כמה זמן נגמרים המים במערכת הקירור? למחשב שעובד כמעט כל היום?
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מי בונה לי מארז כזה ? http://www.bit-tech.net/modding/2006/07/10/Silent_ContexYZ_by_MisterKholl/1.html\ איזה פצצצהההההה ;D
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מארז.. יש לי כבר תוכניות אבל אני לא יודע איך להשיג את החומרים... אז לשאלה: מאיפה אני משיג פח וכמה הוא בערך עולה לחתיכה של 32*32? (לא פח זבל ) תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לחבר שלי התקלק הספק במארז של טרמלטק ומי שבנה אותו העביר את אחד הכבלים מאחורי הלוח. זה מארז ללא ברגים ויש צורך בידית מיוחדת בשביל לפרק את לוח האם מהמארז. למישהו יש כזו? עדיף מישהו קרוב לכפר סבא...
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
מצאתי פוטנציומטר של Thermaltake ואני רוצה לחבר אותו בטור לשני מאווררי 80 מ"מ שמחוברים יחד (במקביל, כנראה). יכולה להיות בעיה מבחינת עומס?
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=73896.0 אני יכול לשתמש גם במתאם מPS2 לSERIAL? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
חזרתי לפני כמה ימים מארה"ב והחלטתי לקנות דרמל בארץ(ההורים לא הסבימו להביא אחד מארה"ב) אבל אני לא יודע איפה אפשר לקנות אחד אז אני ישמח לקבל שם של חנות+ מיקום ש מוכברת דרמלים
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אוקיי, אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ברעיונות שלכם,כי לי אין , בגדול... לפני כמעט כשנה ציינתי כי יש ברשותי מארז מסוג TT S-Viking . זהו מארז mid-tower. תמיד חיפשתי איך לעשות לו מודינג , אך תמיד היה העניין של חוסר זמן,יכולת ואמצעים... כעת - הבעייה נפתרה. אנא - עזרו לי לבצע מודינג טוב למארז - ותנו לדמיון שלכם לשחק... כעיקרון - אני רוצה לשים מסך LCD גדול במקום שני פתחי 5.25" של ה-CDROM... מקווה שתעזרו לי...
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום יש כאן בפורום שבלונות של קעקועים מדבקות למארז ואני לא יודע איך משתמשים בהם מישהו יכו להסביר?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שאלה קצת מטומטמת: מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות זוג קתודות אדומות באזור חולון - ראשון הזמנתי מנועה קומפ והם הביאו לי קופסה שרשום עליה קתודות אדומות והם בכלל כחולות
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
1. איך אפשר לבדוק תקינות של קבל? 2. איך מגלים את ה+ וה - של הקבל? 3. איפה קונים קבלים? תודה מראש לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני כשבוע כרטיס מסך חדש - MSI GeForce 7600GS AGP דרך ebay (דגמי ה AGP עוד לא הגיעו לארץ). היום הגיעה החבילה ופניי נפלו כשפתחתי אותה וגיליתי מתרוצץ לו בניילון קבל מנותק. הייתי רוצה להימנע מלשלוח את הכרטיס חזרה...לחכות חודש ולהתפלל שיעבור שוב את המכס בלי תשלום נוסף. האם אתם מכירים מקום מקצועי שמטפל בדברים מסוג זה? לקבל הלכו הרגליים אז צריך אחד חדש, אבל בעיקר צריך מישהו מיקצועי שיש לו ניסיון בהלחמות מסוג זה...חבל לי על כרטיס חדש. הרבה תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מאוורר של הספק כוח הישן שלי, אני רוצה לחבר אותו למחשב שלי,אבל אני לא יודע מאיפה לתת לו חשמל ואיך. אם זה עוזר על המאוורר רשום 12V 0.12A . תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אאאאאאאאאאאאאאאאאז זאת הסקיצה האחרונה- איך היא? הצעות, שיפורים, הערות והמלצות! תודה מראש! עריכה: דרך אגב, בשרטוט לא רואים (שכחתי לצייר) אבל יש למאוור מפסק וללדים מפסק... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הוספתי מאוורר בנוסף למאוורר המעבד והמארז. אבל אין לו חיישן. זה משנה\ חשוב\ קריטי?
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
http://www.hardforum.com/showthread.php?t=802808
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב חברי פורום מודינג ואלקטרוניקה הרבה לא זמן הגבתי פה, מקווה שהדיון הזה יחפר על זה. לפני כמה חודשים התקיימה תחרות מודינג מטעם HWZONE בגני התערוכה בתל-אביב. בתחרות לקחו חלק מחברי הפורום. בין המארזים שהשתתפו בתחרות היה המארז Blue Vision שעוצב ונבנה על ידי. המחשב זכה במקום הראשון בתחרות המודינג. בדיון הזה אני יתן סיקור קצר על המארז ושלבי העבודה עד לתוצאה הסופית. כל התמונות צולמו באופן ביתי ולא נלקחו משום מקור אינטרנטי כזה או אחר. 0% Photo Shop -------------------- אז מקווה שתהנו - Pro modder שלב ראשון : הסקיצה: --- בתמונה: הקורבן- מחשב לבן פשוט וישן קודחים חורים בעזרת Dremel הגדלת החורים לגודל הרצוי בעזרת ראש שיוף מיקום המפסקים שישלטו במאווררים…
-
- 52 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
בחור אחד מאיטליה התחיל פרוייקט של בניית מחשב שכל החלקים שלו כולל אפילו הברגים הקטנים ביותר יוצרו ב CNC. הפרוייקט התחיל לפני כ שנה וחצי ועכשיו מתקרב לסיומו. לי לקח כ 10 שעות רצופות לעבור דרך 80 עמודים של היומן שלו, כולל תגובות ואני בהחלט ממליץ גם לכם להציץ במה שיש לו להראות. אומנם אין כאן הרבה חבר'ה שיש להם גישה למכונות CNC אבל הפרוייקט הזה בהחלט נותן השראה ומראה מה אפשר לעשות אם קצת יצירתיות ומשאבים "כמעט" בלתי מוגבלים: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=76374&page=1&pp=20
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לא עידכנתי כי לא היתה לי אפשרות, אז ככה קבלו עם תמונות מההתחלה מצטער על האיכות בקצרה, מארז טרנספורמר עם חור חחח זה היה בקצרה.. בהתחלה חפרתי את החור עם מקלדחה ומספרי פח וזה נראה ככה : אחר כך קיבלתי דיסקים לדרמל והתחלתי לסדר תעניינים אחרי זה בא האפוקסי שמילא וסידר שם תעניינים וגרם לזה להראות הרבה יותר טוב! והיום העדכון העדכני ביותר, לאחר שהתייבש שייפתי והוספתי עוד במקומות שהיה צריך, בקרוב שיוף מאסיבי אולי צבע עדיין לא החלטתי.. תגובות חברה השקעתי =]
-
- 80 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חור בגג של המארז אבל יש לי בעיה קטנה: גג המארז מחובר בניטים ולא בברגים כך שלא ניתן להסירו ולעבוד עליו בנפרד, וממש לא בא לי לפרק את כל המחשב (כרטיסים, לוח, כוננים וכו'). מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אז ככה אני הולך לקנות מחשב בעתיד המאוד מאוד קרוב ואני מחליף מחשב קומפאק מלפני איזה שש שבע שנים ואז חשבתי לעצמי למה לא לקחת את המארז והספק של הקומפאק ולחסוף כמעט אלף שקל אז תכלס לשאלה כמה קשה או קל זה להרכיב מחשב יענו אני מדבר על הכל - להתחיל מאפס אינלי בזה הרבה ניסיון חוץ מהחלפת כוננים קשיחית מדי פעם ואני יודע שזה לא כל כך קשה אבל האם אתם חושבים שכדאי לי לקנות רק חלקים ולהרכיב מחשב על מארז ישן? עמית
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לעצמי איך אפשר לעשות שעון סל"ד למאוור משהו דומה לשעון טורים שבאוטו!! למשהו יש רעיון איך עושים את זה עם פוטנציומטר ושהשעון יראה את המהירות שלו?? אפשר לעשות את זה עם החוט הצהוב הזה שיוצא מהמאוורר?? תנו לי רעיונות בבקשה או אם אפשר לקנות משהו כזה בזול. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-