עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. בקוטר 0.3 מ"מ או קטן יותר. תודה.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. מישהו יודע כמה מתח וזרם צורך סופר לד כחול בערך? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. שלום לכם... מישהו יודע איך להכין חומרה/מכשיר כזה שנגיד אני רוצה לפתוח את החדר או לפתוח את המגירה אז אני יצטרך להקיש קוד מסוים ואם זה שגוי אז הוא לא יתן לי, ואם כן אז הוא ירשה לי.... מן מכשיר זיהוי כזה... אני לא מבין משהו כזה, נגיד אני בונה מכשיר מסוים, איך אני מכניס לתוכו את התוכנה שאני רוצה (נגיד איזה תוכנה בשבפת C), איך אני מחבר אותו למחשב? יש למישהו מדריך? או בגוגל ע"פ מה לחפש את זה...? איזה חומרים ועוד... תודה...

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  4. מישהו יודע מאיפה ואם בכלל אפשר להשיג גריל למאוורר 92 ממ?

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  5. אהלן, אני רוצה להביא מחו"ל אוסצילוסקופ בעלות של כמה מאות דולרים. לאיזה מיסוי עלי לצפות, רק מע"מ או שיש גם מיסי מכס? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by card,

שלום תראו את המסך שבתמונה: http://forums.adafruit.com/viewtopic.php?f=25&t=11597&start=30 זה נראה מאד לא רגיל. מישהו יודע מה זה? תודה card

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by itaysk,

מצטער אם אני מנגס על ה IR Reciver אבל קניתי היום חלקים.. ואי אפשר להכנס למדריך של heatseekerz..מישהויודע איפה אפשר למצוא אותו? עוד שאלה מה ההבדל בין המדריך ניגיד שלהם לבין המדריך של Winlyrc? הם טיפה שונים.. כנראה שאני יבנה לפי WinLyrc כי אני לא מוצא את שלהם. אז אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו .. תודה ד"א אני מצלם הכל

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by SlimShady_1,

הזמנתי מהספק שלי כמה מאווררים של וונטק והוא אמר לי שיש כרגע מחסור בארץ והציע לי מאווררים של חברה שנקראת Speeze למישהו יש מושג איך המוצרים שלהם?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. תודה, בז'נגלו.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by EC,

מדובר על האשכול הזה http://www.hardforum.com/showthread.php?t=802808 פרויקט דום 3.. הוא משתמש שם בחומר כלשהו שאיתו הוא בונה את הכל לדוגמא הדלת בקדמת המארז (צירפתי תמונה) זה נראה חומר ממש קל לעבודה אם הוא בנה איתו מלא דברים הבנאדם אומן, מומלץ לראות את הפרויקט ואפילו להרשם לעדכונים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ואיך מייצרים כמה פאזות ב-DC? הרכיב הזה: אני יודע שזה אמור להיות הרבה יותר יציב אבל עד כמה שאני יודע (ואני יודע) פאזות ב-AC נוצרות ב-120 מעלות אחת מהשנייה, וביחד משלימים 360 מעלות שהם סיבוב שלם של הטורבינה, אני לא ממש מבין את עניין הפאזות ב-DC, אם מישהו יכול להסביר אני אודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  13. עם מדריכים למודינג? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by card,

שלום אני צריך המלצה על דרמל. מי שיכול לתת לינק לאחד שהוא מרוצה ממנו, זה יעזור לי בבחירה.. תודה רבה

• 20 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. בקשר למחברים....איך כל מחבר יודע שהוא צריך לקבל CARRY? מחסרים - איך כל מחסר יודע שהוא צריך לתת BORROW למחסר שאחריו שזקוק לו?

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  16. קבלו מה המעגל הזה יכול לעשות (תלחצו על התמונות - ותראו את הסרטונים!) עכשיו , איך אני בונה את זה http://bit-tech.net/article/78

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by metalfolks,

שלום לכולם, לא מזמן התחלתי להתעניין בארדואינו, מקווה להתחיל את הפרויקט הראשון שלי ממש בקרוב (אני קורא הרבה לפני שאני מתחיל משהו, כדי להרגיש את העניין טוב יותר). אני אדם שאפתן, והחלטתי שהפרויקט הראשון שלי, יהיה לקרוא את הרכיב הבא: רכיב! דבר ראשון, האם מישהו יכול לזהות אותו? זה בהחלט יעזור לי, אני אפילו לא יודע איך לחפש מידע שכזה. (אני אוכל למצוא זאת לבד, אבל עזרה תיהיה מוערכת) אם מישהו יכול להנחות אותי למקום שמוכר חלקים שקוראים רכיב זה / כותבים לרכיב, לשם אני חותר. תודה רבה מראש !

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. שלום פתחתי את האשכול הזה מכוון שהאשכול שהתחיל לדבר על מעגל זה כרגע ניסגר :'( הייתי מעוניין לבנות מעגל ש כשה אני עושה קצר המעגל מנתק את החשמל (בלי השהיה ואז חוזר ליפעול) אני צריך שיהיה כפתור איפוס . שיפעיל שוב את המעגל . פרטים : 24-12V 20H ושיהיה קומפקטי ;D תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. אני רוצה להשקיע ממש במודינג. אני רוצה לדעת כמה יעלו לי הדברים הבאים: מאוורר שמסתובב עם אור (עם לדים) בדקתי באתר של KSP לא מראים ולא כתוב, מישהו יודע בערך? לא יודע איך קוראים לזה ממש אבל לכל החלקים כדי ליצור צינורות קירור (מקווה שאתם מבינים אותי) כמה עולה המשאבה או מה שלא יהיה או כמה זה עולה כבר מוכן? כמה עולה הכלי הזה שאני יוכל לקדוח איתו ולעשות עיצובים על המארז שלי (הצד הברזלי, לא של חלון הפלסטיק) וסתם שאלה שלא קשורה, כמה עולה חלון כזה של טמפרטורות שקונים? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by Spider - Mike,

איך אני שולט על מאוור בעזרת פוטנציומטר??... איך אני מחבר אותו למאוורר?? ???.. תודה מראש לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by hck,

אם התמונה באמת אותנטית, וזה באמת מה שאני חושב שזה, אז הבחור ממש השקיע. מודינג מדליק ביותר !! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  22. היי חבר'ה. מאוד חשוב לי לעשות VDROOP מוד ללוח שלי. לצערי הרב באינטרנט ובאתרים כמו XTREMESYSTEMS, VR-ZONE, לא קיבלתי עזרה. אין מידע ספציפי על הלוח. הכי קרוב שיש זה VDROOP מוד ללוח ה965P-DS3. עושה רושם שהוא די קרוב לשלי מבחינת פריסת הרכיבים אך מבדיקה מדוקדקת רואים שעדיין יש הבדלים קלים(שיכולים להיות מאוד משמעותיים). אודה מאוד אם מישהו שבאמת מבין בנושא יוכל לעזור לי. כמובן שהאחריות לגמרי עליי.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  23. שלום לכולם. אני הולך לאליפות ישראל של Gamer, ורציתי לדעת את הפרוייקטים של מי אני אוכל לצפות לראות שם... אז מי מכם, חברי הפורום של הזון, מתכנן להגיע ולתת הופעה? יש כמה דברים שהייתי שמח לראות! קישור: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1117530415,2771,

• 43 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. לכל הרוחות... נשבר לי הכלי ברגע של חוסר זהירות. יש פה מישהו שיש לו את הכלי וגר במרכז? ר"ג, ת"א גבעתיים, פ"ת... מי שקנה מ MOD, אני מוכן לקנות את כל הסט.. מי שיש לו וכבר לא צריך או משהו.

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by nadav275,

אני צריך שמישהו יכין לי גרילים בצורת האות "B" כמו שמופיעה במארז ה-xspider של צ'נברו... מוכן לשלם כמו שתבקשו. נ.ב- מחפש גם היטשרינקים באופן דחוף(בעיקר כאלה קטנים מ-10 מ"מ, אבל כל מה שיש לכם טוב) מי שיש לו שייפנה אליי, אין לי אפשרות להגיע לחנויות בת"א מי שכבר הכין תגובה. נדב

• 3 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים