עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. השאלה בכותרת

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by omers28,

a

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by PhoenixBoy,

יש לי את הרכיב הזה... איך אני יודע איפה זה: IN OUT COM ??? ועוד שאלה... אם אני מקצץ רגליים של נגד רגיל זה לא יעשה בעיות נכון? ושאלה אחרונה... מה מוריד יותר מתח נגד משתנה של 500אום או של 5קילו אום?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, ראיתי מספר תרשימים שמראים שאפשר לחבר כפתורים לLPT שעליו מחובר המסך ובעזרת תוכנה מתאימה להשתמש בהם, כגון התרשים הזה: , השאלה שלי האם ניתן להוסיף עוד כפתורים לפינים הנוספים שפנויים? אצלי פנויים הפינים 10-13 15 ו17. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ירוןzzz,

עזרה יש לי מכשיר שיש בו לד אחד מהבהב שניזון ממתח של סוללה של שעון 1.5 וולט אני רוצה לחבר במקום הלד המהבהב סרט לד באורך מטר וחצי שיש בו 22 לדים שהוא יהבהב כמו הלד תודה ירון

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by eladhor7,

אני יכול לחבר למכשיר שצורך 3 ,v מטען של פלאפון שמספק 3.7 v עד אמפר של 350?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by nimrods,

שלום לכולם מצאתי הארגז כילים שלי מסך LCD קטן האם אני יכול לעשות משהו בוא ואם כן יש לכם רעיונות בשבילי מה לעשות איתו תודה מראש לכול העוזרים ולרעיונות..!תמונות:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה קודם כל אני מקווה שזה המקום לדיון הנ"ל שנית רציתי לדעת איך אני יכול לסדר את כל החוטי חשמל שיש לי במארז בצורה יפה ולא תקועים בתוך החלון וכו'

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Dr__MIKO,

שלום אני צריך לבנות מעגל עם 9 לדים אולטרא ברייט (3V, 0.02I) מקור המתח שלי מספק 6V ו- 0.3I לכל לד אני מחבר בטור נגד R וכל הלדים מחוברים במקביל למקור המתח...(9 לדים ו-9 נגדים) יצא לי שכל נגד צריך להיות 2.25 אוהם... כלומר כל כך נמוך שלא צריך נגד בכלל?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. פתחתי את הדיון בפורום "מסכי מחשב" והמליצו לי לפנות לפורום אלקטרוניקה. היי, יש לי מסך LG 226WTQ שנגמרה לו האחריות כבר. הוא עבד יפה, הספק כוח של המחשב שלי התפוצץ. המסך המשיך לעבוד, הראה תמונה רגילה, את הלוגו של LG ואת הכיתוב "NO SIGNAL", המסך היה תקין. הלכתי להחליף למחשב ספק כוח. הספק כוח הוחלף, כשחיברתי הכל והדלקתי את המחשב ואת המסך, המסך פלט רעש "גרר" קטן ונתן תמונה עמומה של הלוגו של LG ומיד נהיה שחור (הנורה הכחולה עדיין עבדה). ניסיתי להדליק את המסך ללא המחשב והמסך שוב פלט את הרעש, נתן תמונה עמומה לשניה ונהיה שחור לגמרי. ניסיתי להחליף לו כבל חשמל ושקע וזה לא עובד. האם הוא הלך? מה ניתן לעשות? כמה עולה תיקון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tehnodrom,

אני רוצה לעשות שם מאורר...אבל אני לא רוצה לפרק את המחשב....זתומרת את החלקים שבפנים איך אני יכול לעשות את וזה בלי לפרק את הלוח אם והחלקים??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by segevgabay,

כזה שאפשר לעשות איתו מודינג שיראה טמפרטורות וכול מיני דברים..?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by CyberBot,

איך אפשר לעשות שכונן 3.5" יפעל רק מהחיבור USB ללא הספק החיצוני זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום. אני רוצה לחבר מסך חיצוני למחשב שיראו בו את את רשימת השירים או לפחות את השיר שה WINAMP מנגן באותו רגע. אם יש משהו מוכן במחיר סביר.......זאת גם אופציה למרות שאני מעדיף להכין בעצמי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Big_Guy7,

איך עושים את המודינג הזהה?!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Raspberry Pi חדש עם Model B מחובר לרשת הביתית דרך LAN ומריץ XBMC בגירסתו האחרונה, כאשר בקובץ הקונפיגורציה ה Overclock mode settings מכוון ל High. אני מנסה לנגן הסרטות שבוצעו במצלמת ווידאו ביתית HD של Canon דגם HG20 שנרכשה לפני 4 שנים, הסרטים נשמרים בסיומת m2ts ועבור כל דקת הסרטה נשמרים כ 160 מגה. הבעיה היא שהניגון מאוד מקרטע, בכל חצי דקה/דקה הסרט נתקע למשך מספר שניות (ולעיתים יותר מכך) ואז ממשיך. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, חיפשתי בפורום מדריכים להוספת לדים למאוורר של המארז והתקשתי למצוא. המארז שלי Compucase 6A19B (אני חושב שזה מאוורר 120MM). ספק SS500-ET לוח אם DX58SO תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by julbo,

יש לי בעיה שהכבל של ה40P לא מגיע לחיבור שלו בלוח אם . הספק זה משהו ישן של 400W לא מצליח להבין מה החברה. (אולי סנשיין יש מצב? :s05:) לא קריטי. בתכלס השאלה הולכת ככה. בספקים החדשים האורך של הכבלים יותר ארוך או שזה לא משתנה?. ואם לא אז איך אני מאריך את הכבלים? נראה לי הרבה עבודה. אני ישמח אם תעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by moshe_S_m,

יש לי מסך של מכשיר סלולרי (אם אני זוכר נכון זה Telit של רשת פלאפון), מה שרשום עליו זה: (בשחור): G 40415 ?(בלבן): CG128128-S401D ?(בצד על הפלסטיק) LF29S401-C-N מאחורה יש לו חיבורים (מגעים) על לוח מודפס גמיש כל מה שיש בו זה המסך כמה רכיבים (נגדים דיודות או קבלים, בטוח שלא מעגלים משולבים-ג'וקים) ו2 לדים אשמח אם משהו יכול לעזור לי איתו אני ממש רוצה לעשות משהו יפה עם המחשב שלי והמסך חלק מזה, אשתדל לצלפ תמונה ברורה שלו ולהעלות לאתר, נ.ב יש לו 25 מגעים שוב תודה מראש משה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by stingeR-,

אוקיי , חבר שלי(daemonshlomo), יש לו R9700PRO של ATI מקורי , לפני חודש-חודשיים , הוא הלך למסיבת רשת , ובדרך חזרה , כנראה שהמונית\אוטו קפצו , והR9700PRO היה עליו קירור של זלמן , וזה כנראה הפיל כמה נגדים\חלקים מהכרטיס(זה מה שהוא חושב) , הוא חזר הביתה ושהוא הדליק את המחשב המסך היה מלא בארטיפקטים(בביוס) , והכרטיס לא עבד בכלל בוינדוס(הראה מסך שחור עם קווים אנכיים) , הכרטיס הגיע אלי היום , אותם התופעות בידיוק , רק מה , שהקווים רק אנכיים והכרטיס גם לא נתקע... , מה שאומר , שאין מספיק מתח לזיכרונות כנראה , עכשיו , הכרטיס עובד! , המאורר מסתובב והכל.. , אבל כנראה שאיזהשהוא נגד שאחראי על סיפוק מתח לזיכרונות נפל , וזה מה שלא נותן לו לעבוד , חשוב לציין שניסיתי להוריד לו את מהירויות השע…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by itayassa,

איך אני יכול לשים רדיאטור360 בPHANTOM? ראיתי מלאה אנשים עושים אתזה אבל עם מודינג ממש כבד.. אני יכול להשתמש בשני הברגים האלה שאליהם מבריגים את ה"מחזיקים" של הרדיאטור 240, אבל 4 ברדים מעפנים לא יחזיקו את הרדיאטור שאני קונה ועוד 3 מאווררים.. אני צריך משו חזק.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by טולה,

מישהו אי פעם בנה מגבר c-moy? מישהו יכול להביא מדריך אבל באמת מפורט לזה? ואולי אפילו מישהו יכתוב מדריך לבניית המגבר המדריכים שכבר ראיתי: http://headwize.com/projects/showfile.php?file=cmoy2_prj.htm http://tangentsoft.net/audio/cmoy-tutorial/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by IlanF,

אני מעביר את החדר שלי שיפוץ קטן ובדיוק נכנס לי איזה רעיון לראש... חשבתי על משהו בסגנון של הרובוטים האלה שמצלמים אותך בכניסה לCITY 17 ב-HL2 ;D יש לי פליקר שאין לי ממש שימוש בו, אז חשבתי לקחת אותו ולחבר אותו לאיזה מעגל ככה שכשאני פותח את הדלת הוא יהבהב פעם - פעמיים (מלווה בצליל צילום מHL2 צריך עוד לחשוב איך לגרום גם לצליל להשמע באותו הזמן...) מה דעתכם על הרעיון? יש דרך לעשות את זה? אשמח להצעות / הערות עריכה.. הוספתי תמונה שכולם יבינו למה אני מתכוון... *יש מצב אני יוסיף לו גם מצלמת אבטחה שתוסיף ריאליזם [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by eegg,

אני רוצה לשלוט על משהו דרך הusb אז רציתי לדעת אם יש דרך לשלוט על משהו (לד) (לא החשמל אלא כמפסק דרך תוכנה או משהו)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Bar1234,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין קטודה רגילה ?? לבין קטודה UV ?? אני מודה מאוד לכולם....

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים