אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום נתון המצב הבא: 1) לוח ארדואינו כלשהו, למשל Arduino Nano 2) מחשב Android כלשהו שכולל כניסת USB, למשל Tablet, או Android Stick(שיש לו יציאת HDMI לטלויזיה, וכניסת USB) ומה שאני רוצה זה כזה דבר: לחבר את ה-Arduino Nano עם כבל USB אל המחשב Android, ואז שהמחשב אנדרואיד הנ"ל יתקשר עם ה-Arduino בעזרת תקשורת Serial פשוטה. בשביל זה, אני צריך שה-FTDI Chip שיש על ה-Arduino Nano יוכר ע"י מערכת ההפעלה. האם יש Driver עבור ה-FTDI Chip למערכת ההפעלה Android? או אם לא, מישהו ניסה פעם לחבר, ולראות אם בכל זאת אפשר לתקשר סריאלית בין ה-Android ובין ה-Arduino? תודה רבה card
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני וחבר כרגע עובדים על מוצר מסויים יחד. לאחר שנסיים אחנו רוצים לרשום אותו מוצר ולנסות למכור אותו. השאלה שלי היא: האם אני יכול לפות לעורך דין ולרשום את זה כמוצר כדי למכור את המוצר. כל התיכנות נרשם על ידינו. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עצה לקניית דרמל... בגלל שמחירי הדרמל בארץ די גבוהים החלטתי לקנות את זה בחו"ל... ובשיטוטיי באתרי המכירות נתקלתי במוצר הזה: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00006JSPB/ref=pd_luc_mri/102-5322817-9670510?%5Fencoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance מה אתם אומרים...? מציאה...? אני יודע שאני לא זקוק לכל הערכה אבל כל הערכה ביחד (כולל את המאריך הגמיש) עולה 75$ (340 ש"ח בערך)...! אגב זה יבוא מותאם לארה"ב ואני אצטרך לקנות מתאם מתח כדי שיתאים לישראל - זה יפגע בביצועים...? ובכן, מה אתם אומרים? לקנות או לא לקנות...?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
Hey , I Got Myself a nice LCD screen 2x20, yet it has 20 pin connector :s05: and not a 16 as was described in the DIY section here. it processor # is 5p00a085-05 made by "FUTABA corp" i'v added some Pics of it's model and overall look - if my little screen is familiar to someone help PLZ ;D [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לשים רדיאטור360 בPHANTOM? ראיתי מלאה אנשים עושים אתזה אבל עם מודינג ממש כבד.. אני יכול להשתמש בשני הברגים האלה שאליהם מבריגים את ה"מחזיקים" של הרדיאטור 240, אבל 4 ברדים מעפנים לא יחזיקו את הרדיאטור שאני קונה ועוד 3 מאווררים.. אני צריך משו חזק.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אוזניות ומיקרופון של אייפון על חיבור 3.5 רגיל עכישו השאלה שלי כזאת אם אני יכול להשתמש במיקרופון וגם באוזניות במחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אובכן,אמא שלי משגעת אותי לגבי בעיות הכבלים שיש לי בפינה מאחורי המחשב. אז אני שואל: האם יש מוצר כל שהוא או דרך כל שהיא לסדר את הבלגן הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חסכתי לעצמי את הטימטום הכרוך בתיאור שלהם אז לקחתי מצלמה ועשיתי מעשה הנה הוא לפניכם: השאלה שלי היא למה הם משמשים? כי יש את המולקס שאיתו תמיד יש שימוש אבל למה הם קיימים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... פירוט: יש לי מכשירים סלולריים זרוקים בחוסר מעשה בסביבה וחשבתי אולי ניתן לעשות איתם משהו. האם זה אפשרי? כלומר, ראיתי מוד שמישהו חיבר מסך אבל אני לא יודע אם ניתן ממש לשלוט בו.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , אני מחפש חנויות באיזור המרכז , והשרון שמוכרות מסכי LCD ... לא הגדולים , אלא הקטנים שמיועדים לפרוייקטים ... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי מאוורר 12V ישירות לחשמל והוא התפוצץ במקום!! הבנתי שזה לא טוב והתחלתי לקרוא בנט, מסתבר שצריך שנאי ראיתי ביוטיוב איך לחבר למטען נוקיה והגדלתי את הראש במספר ניסויים לא אפקטייבים. מה שאני צריך זה לחבר 6 מאווררים של מארז מחשב 12V וגם לחצן ששולט על נורות הלד שעל 2 מאוורים. 3 מאוורים זה 0.14A .. ו3 מאווררים זה 0.18A.. סה"כ 0.96A. בקיצור הבאתי מספר שנאים של מספר מוצרים שונים כגון מדפסת ראוטר של בזק מטען נוקיה שנאי של טלפון אלחוטי וכדומה.. (כולם בין 5V ל-12V) ואני מרגיש שהמאוורים חלשים ולא נותנים בראש.. הבאתי שנאי 12V 2A חדש וזה עדיין לא סוחב.. חשבתי להביא שנאי 13 או 15V כי אני לא מבין בחשמל רק קורא בנט. מה לעשות? תודה יאיר
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לד רגיל ונורמלי אני רוצה לחבר את הלד לחיבור שיוצא מהספק(הכבל כוח הזה, זה שלבן והוא נכנס לכל הכוננים: דיסקטים וכל אלה, אלה שמביא להם מתח) עכשיו איזה נגד אני צריך בשביל לד כי ניסיתי בלי נגד והוא נשרף תוך שניה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... בקרוב אני הולך לעשות קצת קניות בפנדס: Zalman 7000AlCu (אני צריך קצת שקט) Antec Sl400P (אני רוצה להחליף כ.מסך) ובנוסף אני רוצה לשפצ"ר קצת את המראה של המחשב שלי... נמאס לי מהמולקסים המכוערים ומהסליבים השחורים המשעממים... אז אני רוצה לקנות קתודת UV של ונטק (יש לי כבר Inverter), סליבים רגישים לUV ומולקסים רגישים לUV ככה נראה המחשב שלי כרגע: עכשיו יש לי כמה שאלות: אני מתלבט איזה צבע של סליבים לקנות: אדום או ירוק? אני חשבתי יותר על ירוק שיוסיף עוד קצת צבע למוד שלי, אבל אדום יתאים יותר לצבעים הקיימים... איזה צבע של מולקסים לקנות: חשבתי לכיוון כחול... עכשיו יש עוד בעיה... אין לי הרבה מקומות לשים בהם את הקתודה. חשבתי על שני מקומות: בגג המארז (בדיוק כמו הכחולה רק…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תיארתי לעצמי שתאהבו את זה: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1221027
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהכבל של ה40P לא מגיע לחיבור שלו בלוח אם . הספק זה משהו ישן של 400W לא מצליח להבין מה החברה. (אולי סנשיין יש מצב? :s05:) לא קריטי. בתכלס השאלה הולכת ככה. בספקים החדשים האורך של הכבלים יותר ארוך או שזה לא משתנה?. ואם לא אז איך אני מאריך את הכבלים? נראה לי הרבה עבודה. אני ישמח אם תעזרו לי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך של מכשיר סלולרי (אם אני זוכר נכון זה Telit של רשת פלאפון), מה שרשום עליו זה: (בשחור): G 40415 ?(בלבן): CG128128-S401D ?(בצד על הפלסטיק) LF29S401-C-N מאחורה יש לו חיבורים (מגעים) על לוח מודפס גמיש כל מה שיש בו זה המסך כמה רכיבים (נגדים דיודות או קבלים, בטוח שלא מעגלים משולבים-ג'וקים) ו2 לדים אשמח אם משהו יכול לעזור לי איתו אני ממש רוצה לעשות משהו יפה עם המחשב שלי והמסך חלק מזה, אשתדל לצלפ תמונה ברורה שלו ולהעלות לאתר, נ.ב יש לו 25 מגעים שוב תודה מראש משה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני רוצה לשהתמש ביותר מספק אחד במחשב איך אני עושה את זה??? איך אפשר להדביק צלעות קירור על הלוח אם??? תודה לעוזרים...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מאוורר 12CM ג'נרי דיי רועש ואני רוצה לשים לו נגד משתנה, כמו שיש בווליום, כלומר שאני אשלוט על כמה מתח הוא יקבל. זאת לא אמורה ליהיות בעיה לא ? כולה תחוט תקבל ולשים בין שני הקצוות את הנגד לא ? איזה חוט צריך לחתוך ? את המינוס לא ? איזה צבע הוא ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי בספק CROSAIR vx550w וכרטיס מסך HD5770 עכשיו ראיתי שלספק יש מאוורר 120 שחור מה שאני רוצה לעשות להחליף את המאוורר הזה לאחד עם לדים אדומים(120ממ) למישהו יש מושג את המאוורר מתחבר לספק בהלחמה או במחבר 2 פין קטן? ואם זה יהיה בכלל אפשרי להחליף הכוונה הספק לא ימות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע את המארז שלי. בנוס אני רוצה גם לצייר עליו משהו שיש עליו יחסית פרטים קטנים שצריכים צביעה יותר מדויקת אז אני צריך דרך לצבוע את זה אבל לרסס את הספריי לא יהייה לי טוב איך אני יכול לצבוע? יש עוד דרכים? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוט על משהו דרך הusb אז רציתי לדעת אם יש דרך לשלוט על משהו (לד) (לא החשמל אלא כמפסק דרך תוכנה או משהו)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי שני רמקולי סראונד של 8ohm, שני פרונט גדולים (אני לא סגור על הערך ohm שלהם כי אין להם מדבקה אבל דיי בטוח שזה 8 אוהם לפי מה שהבנתי ממי שהביא לי אותם) וסנטר אחד של 4ohm. אני מעוניין לחבר אותם לרסיבר שקיבלתי שדורש 8ohm. האם לדעתכם זה יהווה בעיה? או האם העובדה שהסנטר בלבד הוא ב4ohm לא תעמיס יותר מדיי על הרסיבר? מצורפות תמונות של הדברים למטה (משום מה המערכת לא איפשרה לי להעלות חלק מהתמונות אז עשיתי קולאז' שיהיה ברור ). תודה רבה לעוזרים ולעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה אפשרי? יש לי מצלמה מקולקלת שהמסך בה עובד. רציתי לחבר אותה איכשהו למחשב שאני יוכל לראות את הויזואלציות בוינאמפ ועוד דברים. האם זה אפשרי? אם כן איך? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירקתי מסך LCD ממשב נייד של IBM מספר היצרן של המסך הוא: LM-CK53-22NEZ השאלה שלי היא האם ניתן לחבר אותו למחשב... כל מה שאני צריך זה את השרטוט של הקונקטור או מדריך... למי שיש מידע על כך בבקשה תגיבו תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-