אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי 4870X2 של Club3D אך משום מה הוא הגיע ללא מתאמים בכלל איפה אני יכול להשיג מתאמים? האם מישהו יכול להמליץ לי על חנות באיזור השרון שעובדת מחר (ערב יום כיפור) בשעות הבוקר? דחוף מאוד תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להזמין את הsensor הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15666 הוא נראה ממש משתלם וטוב. השאלה היא איך אני מחבר אותו למחשב שלי בדיוק? מה לחבר למה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש באיזור ירושלים מעבדה שיכולה לחרוט על מקלדת מחשב נייד שהוזמן מחו"ל. ניסיתי לחפש אבל אני לא מוצא מעבדה באיזור שעושה שירות כזה. אשמח אם תפנו אותי למעבדה שעושה עבודה מקצועית. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני בטוח שכולם קראו את המדריך באתר על מקלט IR (אינפרא-אדום)...השאלה שלי היא כזאת...האם אני יכול לקחת במקום הרכיב של המאינפרא עצמו, מקלט (רק הרכיב..) של RF (גלי רדיו), הוא יעבוד כמו האינפרא...? עם אותם רכיבים (נגד 4.7KOH, קבל 4.7mf ומייצב מתח LM7805...) אם זה כן יעבוד... האם אני אוכל גם להשתמש בכל שלט כדי לשלוט עליו? ועם איזה תוכנה? תודה רבה לכל מי שעוזר...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תיארתי לעצמי שתאהבו את זה: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1221027
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אף פעם לא התעסקתי במודינג וכל הדברים האלה, אפשר הסבר קצר (ומנוסח היטב) על זה? ניסיתי לקרוא קצת כאן בפורום אבל לא ממש הבנתי כלום. נגיד אני לוקח מארז לבן רגיל, ואני רוצה לעשות לו בצד כזה חלון לדוגמא: http://www.ctcom.co.il/images/product/1935.jpg עם אור כזה, או אור אדום, איך עושים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליבנות מד תמפרטורה דיגיטלי יש למישהו הסבר שירטוט מדריך לא מסובך
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , אני מחפש חנויות באיזור המרכז , והשרון שמוכרות מסכי LCD ... לא הגדולים , אלא הקטנים שמיועדים לפרוייקטים ... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי בספק CROSAIR vx550w וכרטיס מסך HD5770 עכשיו ראיתי שלספק יש מאוורר 120 שחור מה שאני רוצה לעשות להחליף את המאוורר הזה לאחד עם לדים אדומים(120ממ) למישהו יש מושג את המאוורר מתחבר לספק בהלחמה או במחבר 2 פין קטן? ואם זה יהיה בכלל אפשרי להחליף הכוונה הספק לא ימות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם תגידו לי למחוק אני ימחוק אוקי... אז רציתי להציע לעשות כזה דבר תחרות של מי שעושה את החריטה על הפרספקט הכי יפה . אתם מביאים ציור וכל אחד ממשתתפי התחרות צריך לחרוט את הציור בדרך הכי יפה (ולשלב את זה במארז וכל מיני דברים) ואז משתמשי הפורום יצביעו למי שעשה את העבודה הכי יפה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סוויצ' ישן שנדפק לו הספק כוח הפנימי. בתוך הקופסה יש את הלוח הגדול של הסויצ' עצמו ולוח קטן של הספק כוח. אל הספק כוח כתוב output 12V 1A 5V 2A כשאני מחבר את הסויצ' לספק של מחש הוא עובד. הוא גם עובד כשאני מחבר את החוט של ה 5V בלבד בלי ה 12V אם כך . . . לקחתי ספק כוח ג'נרי של מחשב (מהאלה הממש זולים) שבטבלת מתחים שלו כתוב 5VSB 3A. פירקתי מהמעגל שלו את כל הרכיבים של הספק הגדול והשארתי רק את אלה של ה 5VSB עכשו בצד של המתח גבוה יש רק טרנזיסטור אחד ולא 3 (מצאתי את ה PDF באינטרנט וזה טרנזיסטור NPN רגיל ולא מוספט) אז החלפתי לו לגוף קירור קטן יותר (לוחית אלומיניום בגודל 35X45 ממ) הספק המאולתר הזה עובד ונותן 5V. אבל אחריי כמה דקות עבוה אם הסוויצ' הגוף קירור של הטרנזיסטור חם בטמפ'…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוט על משהו דרך הusb אז רציתי לדעת אם יש דרך לשלוט על משהו (לד) (לא החשמל אלא כמפסק דרך תוכנה או משהו)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע כיצד אפשר ליצור מתח של 12V עם 5 עד 15 אמפר ? ממתח של 220V. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
: עריכה: http://photos.walla.co.il/liozsosko איך יצא?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מאז שהתחלתי פה אני עוד זוכר את הפעם הראשונה ששאלתי מה אפשר לעשות עם המאזר שלי וישר אמרו לי "המארז צועק לצבע!!!" וכמובן שצבעתי אך לא הייתי מרוצה כי זה לא היה עם חריטות ועיניינים (למרות שגם עכשיו אין חריטות)! טוב בלי הרבה דיבורים קבלוווווו את המארז שלי: מצטער על איכות התמונות פשוט המצלמה שלי הלכה לטייל בסין עם דוד שלי,(משווק דברים לארץ).. בקרוב יבוא פאן באס ותאורה... תודה רבה ל...: אני חייב תודה ענקית ל-super guhan שהייה סובלני אלי מאוד בבנית המפסקי on off K למאוררים!!! סוף שבוע טוב וחג שבועות שמח!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע כמה וולט יש בשקע טלפון? זה DC/AC? ועל איזה פינים במתאם ADSL יש את המתח?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם של אסוס מבוסס צ'יפסט P35 - דגם ASUS P5K-E/WIFI-AP. לפני כמה ימים כאשר המחשב עבד, בלי שום דבר ברקע, הוא קרס בלי הודעה מוקדמת ולא עלה יותר, הוא ניסה להידלק אבל כל הזמן כשל, ניסיתי לבדוק האם זה קשור לרכיבי חומרה אחרים: זיכרון, כרטיס מסף, מעבד, ספק כח, שום דבר, הבעיה בלוח. ניסיתי עוד לבדוק: פרקתי את הלוח וניסיתי להפעיל אותו, כאשר מורכב עליו מעבד, הלוח מנסה להדלק וכבה לאחר כמה שניות וחוזר חלילה. כאשר אני מנסה להדליק את הלוח ללא מעבד שמורכב עליו הוא נדלק ונשאר דלוק, אך זה כמובן חסר תועלת. אי אפשר לבדוק ויזואלית את הקבלים שמולחמים על הלוח כי אלו קבלי אלומיניום קשיחים ולא מהפשוטים יותר שמתפקעים ונוזלים כאשר הם מזדקנים או שיש בעיה אחרת. מישהו יעץ לי להחליף…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה אפשרי? יש לי מצלמה מקולקלת שהמסך בה עובד. רציתי לחבר אותה איכשהו למחשב שאני יוכל לראות את הויזואלציות בוינאמפ ועוד דברים. האם זה אפשרי? אם כן איך? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הגיעו לידי כמה מודולים של 7 segments display , זה פשוט תצוגת ספרה רגילה (10 רגליים למי שמכיר). השאלה - האם אני יכול לחבר אותם למארז איכשהו ? כמו שמחברים LCD רק שפה אני אציג מספרים בלבד (נאמר טמפ'). מה אני צריך עוד להשיג ? איזה קישור למדריך יתקבל בשמחה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה קודם כל אני מקווה שזה המקום לדיון הנ"ל שנית רציתי לדעת איך אני יכול לסדר את כל החוטי חשמל שיש לי במארז בצורה יפה ולא תקועים בתוך החלון וכו'
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני רוצה לשהתמש ביותר מספק אחד במחשב איך אני עושה את זה??? איך אפשר להדביק צלעות קירור על הלוח אם??? תודה לעוזרים...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ככה מי שבבעלותו מכשיר אקסבוקס יודע שכונן הדיוידי שמגיע עימו פשוט דפוק ולכן החלטתי לקחת את העניינים לידיים ולנסות להרכיב לו כונן דיוידי צד שלישי (של מחשב) מצאתי מדריך להחלפת הכונן אבל הבעיה היא שאני לא ממש מבין באלקטרוניקה ולא יודע בדיוק איפה להתחיל לעשות את המוד http://dwl.xbox-scene.com/~xbox/xbox-scene/tutorials/Replacing_the_Xbox_DVDROM_drive_with_a_Sony_DDU1612.pdf זה הלינק אם מישהו שמבין באלקטרוניקה ובכונני דיוידי\אקסבוקס מודינג יכול לפרש לי את זה קצת יותר או אם יש מישהו שניסה והצליח לעשות דבר דומה לאקסבוקס שלו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש אגב אני מנסה לעשות את המוד עם אותו כונן דיוידי של סוני שבו מדובר במדריך אבל ההרכב שלו מבפנים שונה קצת מבתמונ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני חדש... כבר אמרתי. בקיצר היה לי מחשב IBM נייד דפוק אז נמאס לי ממנו ופירקתי אותו הוא היה די זבל אז זרקתי אותו לזבל... סתם הוא בארון שלי החלק היחיד השימושי בו זה מסך 12 אינץ נחמד ואני רוצה לנצל אותו חשבתי לחבר אותו למקלדת... עם קבל ארוך למחשב ואז להסתובב בבית איתו זה רעיון הכי דפוק שהיה לי באותו רגע בראש אבל לחבר אותו למחשב לפחות יהיה טוב אבל אני מתאבד איתו ועם החוטים שלו ואני לא ממש מצליך איתו אני חיפשתי באינטרנט מדריכים אבל לא מצאתי אני לא משהו באלקטרוניקה אבל קולט מהר לול אז חשבתי לפנות אליכם בתקווה לעזרה לא בא לי לזרוק אותו ומי צריך לקנות דרך אגב הוא די חדש (משנת 97) :D הוא צבעוני מסך סבבה אני מכווה שתעזרו לי לחבר אותו... הנה הדגם: 46H358…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-