עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. טוב, התחלתי לעשות מודינג למחשב שלי.. 8) המפרט שלי הוא: amd 2400+ Athlon GigaByte-7N400V PRO Asus Geforce Ti 4200 128mb 512mb DDR 333Mhz WD 40GB (2mb cache) WD 40GB (8mb cache) אוקיי, בהתחלה סידרתי את הקבלים של הספק כוח.. אבל זה לא יצא כל כך יפה, אחת מהסיבות היא בגלל שלא מצאתי חומרים טובים.. ראיתי מאמר נורא מעניין בו הסבירו על סידור כבלי ספק הכוח, והמליצו להשתמש בכבל שזור ולתוכו להכניס את החוטים, נראה ממש יפה.. הבעיה היא איפה אני יכול למצוא כבל שזור ריק(לא ACE ולא Home Center)? ומאיפה אני יכול לקנות (חנות פיזית, לא באינטרנט) כבל IDE מעוגל? כי עיגלתי בעצמי, וראיתי איך נראה קנוי, ואין מה להשוות, בלתי אפשרי כמעט להגיע לתוצעות כאלו בלי לפרק את הכבל(ולחבר..חחח) עכשיו, התחל…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by bluemail,

הייתי רוצה להשיג משדר / מקלט לתדרי רדיו . איפה אפשר להשיג ?? אם אין אני צריך עזרה בתכנון אחד כזה

3. אני מציע תמורה כספית למי שיכול לעזור לי בבניית G-CODE..לסרטוט המצורף [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. חברה למישהו יש מדריך לבניית מכשיר אשר מגביר קול שהוא קולט מרחוק? ומאפשר לשמוע בצורה טובה יותר וברורה ממרחק

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. עם איזה נייר שיוף ניתן לשייף דלת של מארז,אחרי כמה חיתוכים טיפה לא מוצלחים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך של GECUBE HD2900PRO 512BIT ואני רוצה לעשות צריבת ביוס ל2900XT אני רוצה לדעת מה הסיכויים שהכרטיס יהרס או יישרף או יינזק בכל צורה שהיא ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by zombie,

יש לי מאורר של ארקטיק קוולינד נדמה לי שמוחר בחיבור 3 פינים לכניסת 4 פינים שלייד הזיכרונות. איך אני שולט על המהירות שלו?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש מישהו שמבין באלקטרוניקה וידע לחבר מסך LCD של 24 אותיות על 8 שורות למחשב. יש לי שניים כאלו ואני מוכן לתת מסך אחד כזה מתנה למי שיצליח לחבר אותו למחשב. יש במסך שלושה בקרים של מיצובישי ואם אני לא טועה 10 כפתורים. מי שמעוניין שישאיר פה הודעה ואני אשלח לו במייל את התמונה של המסך ואת כל הלינקים שיש לי לגביו תודה. הנה ה Datasheet שלו כאן מידע לגבי אופן החיבור (אני מקווה שהוא נכון, ויכול לעזור במשהו) כאן הנה עוד משהו רק הפעם באנגלית כאן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. נראה לי שאני הולך לקחת מהמחסן מקרר ישן בערך בגודל full tower. ואתה כל המחשב אני אשים בתוכו, אני אוציא את המאוורים ואכוון את המקרר לאיזזה 10 מעלות. כי אני רוצה שקט וגם יהיה נחמד להתלהב עם זה חחח וגישה נוחה כי פשוט פותחים דלת.. נראה לי אחלה רעיון מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by SkyroX,

לא מזמן קניתי מחשב חדש משהו פגז, אבל נורא התאכזבתי מהמארז עצמו אז חשבתי לעצמי אולי אני יעשה לו כמה שינויים שיראה פצצה.. בכל מקרה זה המארז עכשיו כל הקטע של הפרפר הזה בצד ממש אבל ממש לא מתאים לי עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יוכל לקנות משהו שיחליף את הפרפר המסכן הזה ואם כן אז מאיפה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום אני צריך המלצה למולטימטר חדש לאחר שהפשוט שלי נשבר בארגז כלים התקציב הוא עד 150 שקל אפשר לחרוג עד 200 אם ממש כדאי הכי חשוב לי שיהיה חזק!! ראיתי באיביי את ה VC99 וה VC97+ הם כדאיים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום , יש לי מודינג וראיתי את שאר המדינגים המופיעים באתר, וראיתי את המדבקות היפות שהם יצרו והדביקו. אכשיו רציתי לדעת איך אני מכין את המדבקות האלה ואיך אפשר להדביק אותם על המארז שלי.?? - :repuke:תודה-

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by amir_xxx,

אני רוצה בבקשה חנות או להזמין דרך האינטרנט עט Uv הנה קישור שמרא את העט והעבודה איתו... http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/uv_drawing/index_eng

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by tamos,

אני רוצה לשים מאוורר בתקרה של המארז, עכשיו מה השיטה הממולצת ביותר לחתיכה? עם מקדח כוס?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מניח שזה קשור לאלקטרוניקה כי זה קרה גם במחשב הקודם. יש למחשב נטייה להתעורר לבד מHIBERNATE אם משאירים בלילה את החשמל שלו מחובר (בדרך כלל אני מנתק אותו מהחשמל) במהלך היום לא שמתי לב שזה קרה. המחשב מחובר ל"רב-שקע" שמחובר למגן ברקים, אבל זה קרה גם לפני המגן

16. Started by Roeebaeloha,

אהלן חברים כבר במשך כמה שנים שאני רוצה לעבור לשולחן בעל יכולת לכוון את הגובה ובמידת הרצון להפוך אותו לשולחן עמידה. כמובן שראיתי את כל השולחנות "המוכנים" אבל רציתי לדעת האם מישהו מכיר או יודע על שולחן שאני יכול להרכיב בעצמי? אני אסביר את הבעיה, נכון לעכשיו אני גר בדירה קטנה עם מקום מועט לשולחן מחשב (108 ס"מ) אבל בעתיד אני כניראה אעבור לדירה עם מקום לשולחן גדול יותר. לכן אני מחפש סט שאני יכול לשים עליו עכשיו פלטה (משטח שולחן?) בגודל שמתאים לי ובעתיד אני אוכל להחליף את הפלטה הזאת לגדולה יותר אבל להשתמש באותה "תשתית". אני מקווה שזה היה מספיק מובן ואשמח לשמוע הצעות ועזרה :)

17. Started by SendaRider,

אוקיי אני צריך לדים ירוקים למחשב... יש לי 3 מאווררים כחולים ואני רוצה לד ירוק =] תמליצו לי מה טוב וזול ! ועל תשאלו על תקציב !!!!! שלא יהיה מוגזם... ראיתי בנעה מחשבים יש משהו לייזר אני יודע.. : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6201

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי מחשב פנטיום 3 עם לוח אם לא גדול ואני כבר מלא זמן רוצה לעשות לו איזה מארז אני מחפש רעיון למשהו יפה ולא יקר, אולי משהו מעץ, הקטע הוא שאני צריך רק את הצורה... בואו תפתחו תמוח היצירתי שלכם ותעזרו לחבר חשבתי על איזו קוביה מעץ שחור עם רשת וקטודה ירוקה, או מן משולש כזה, אולי אני אצייר בהמשך קיצור תעשו טובה תביאו לי רעיונות תודה עריכה: איך זה? מעץ שחור, קטודה ירוקה ומאוורר לדים ירוק מקדימה CD נסתר וכמו פה ממתכת מבריקה שיש לי, זה ישמש כידית להרמת הדלת (ראה ציר) יש לי גם רשת מגניבה ממתכת צפופה קצת, אפשר לשים אותה איפשהו וזה גם מאוורר וגם האור שיצא משם... פצצה ;D

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מה אומרים? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by D-Bang,

כחלק מהפרוייקט שלי אני בונה מעגל ואני זקוק לשבב שנקרא INA102KP זהו Low Power Instrumentation Amplifier הנה ה Data Sheet שלו: http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/ina102.pdf חיפשתי במס' מקומות ללא הועיל, איפה אפשר לחפש כזה דבר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by naba,

יש לי עכבר שהתחיל להתקלף לו הצבע, אז אני רוצה לצבוע אותו בשחור. מה אני צריך לקנות, איזה צבע? ואני לא רוצה שהצבע ימרח לי על היד אז צריך לשים לקה או משהו? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אפשר לקנות כזות מצית כולל החלק הפנימי http://www.ecar.co.il/index.php?item_r=24102 רק איך אני מחבר את זה לתוך המחשב עים מישהו יודע בבקשה תעזרו לי תודה מראש!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. תודה מראש לכל העוזרים, למה זה בפורום הזה? כי זה ישמש למטרות מודינג

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני לא טוב כמה זה קשור לפורום אבל אשמח אם תוכלו לעזור לי או לפחות להעביר את הנושא לפורום הנכון במידה ואני לא במקום הנכון אוקי אז הבעיה היא כזו לפני חודשיים קניתי מ-KSP מארז antec 1200 הוא מצויין חוץ מהקטע שהוא צובר אבק בטירוף מפה לשם לפני כמה לילות שמתי לב שהוא ממש מרעיש אחרי שניקיתי אותו וסידרתי את הכבלים במארז גיליתי שהרעש בא מהמאוורר העליון הקדמי כשאני מסובב את החוגה ששולטת במהירות של המאוורר אני מקבל זיופים עצבניים במהירות הפוטנציומטר שם כנראה דפוק והם אומרים שלא מתקנים מאווררים באחריות מישהו מכיר את התקלה? יודע מה ערך הנגד שם שאפשר להחליף אם הוא באמת נשרף ואשם? או שזה סיפור מסובך יותר ונדפקתי עם הדבר הזה עכשיו =\ תודה רבה עידו

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום אנשים אני בחיים שלי לא עשיתי שום מודינג, ועכשיו אני רוצה לנסות משהו... יש לי את המארז Compucase 6A19: http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7 ויש לו בדלת תעלה כזאתי ישר למעבד. אז מה שרציתי לעשות זה לחתוך את החלק הזה של התעלה, ולהתקין שם מאוורר במקום, שיקרר את המעבד וכל הסביבה הזאת. עכשיו, מה שאני צריך זה הסבר ממש איך עושים הכל- אילו כלים בדיוק צריך (ואם אפשר את המחיר שלהם פחות או יותר), איך לעשות את זה בדיוק, ואיזה מאוורר כדאי לשים (120, 90...) וכו'.... וחוץ מזה יש לי גם שאלה- המארז שלי נמצא בתוך כונן עץ בספרייה שלי, שבעצם הוא די סגור בלוחות עץ משני צדדיו, אבל יש ככה רווח של איזה 6 ס"מ בין הדלת שלו לעץ, אז זה יהיה בסדר לחבר מאוורר נכ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.