אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש איזה מעגל קיים ששמור בפורמט של התוכנה הזו שאני רוצה לשנות, הבעיה שהתוכנה הזו עובדת לי נורמלי רק בלינוקס השאלה אם ניתן להמיר פרוייקט כזה לתוכנה אחרת (diptrace,orcad וכו') שיעבדו לי נורמלי על WINDOWS?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה להשיג משדר / מקלט לתדרי רדיו . איפה אפשר להשיג ?? אם אין אני צריך עזרה בתכנון אחד כזה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מאורר של ארקטיק קוולינד נדמה לי שמוחר בחיבור 3 פינים לכניסת 4 פינים שלייד הזיכרונות. איך אני שולט על המהירות שלו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לדים שנראים ככה : http://www.positiveoffset.com/Parts/red-LED.jpg רק שקיצרתי אותם מאוד . איך אני יכול לבדוק איזה רגל היא רגל ה- ורגל ה+ ? אני רואה שבצד אחד של הלד יש בליטה כזאת ,איפה שהנורה עצמה , יש קשר? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם שוב.. היום הגיע המערכת RF מאי ביי ואני לא רוצה לעשות טעויות אז תעזרו לי להתאים למערכת שנאי בבקשה http://www.ebay.com/itm/12V-8-Channel-Way-Relay-Output-RF-Remote-Control-Switch-/130545242235?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e651a507b זו המערכת באי בי וזה המפרט: Receiver: 1.Channel: 8 CH Control 2.Working voltage:12V 3.Working current:≤10mA 4.Working frequency: 315MHz / 433MHz ( optional) 5.Working temperature: -20â ~ 70 â 6.Alarm volume:105dbm 7.Panel chipset:PICI6F630 8.Types: Toggle, Momentary, Latched, Toggle+ Momentary 9.Decode: Learning code 10.Output current: ≤10A 11.Color:White 12.Dimension: 2.83” x 1.18” x 3.77”(L*W*H) אני יכול ל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני בחיים שלי לא עשיתי שום מודינג, ועכשיו אני רוצה לנסות משהו... יש לי את המארז Compucase 6A19: http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7 ויש לו בדלת תעלה כזאתי ישר למעבד. אז מה שרציתי לעשות זה לחתוך את החלק הזה של התעלה, ולהתקין שם מאוורר במקום, שיקרר את המעבד וכל הסביבה הזאת. עכשיו, מה שאני צריך זה הסבר ממש איך עושים הכל- אילו כלים בדיוק צריך (ואם אפשר את המחיר שלהם פחות או יותר), איך לעשות את זה בדיוק, ואיזה מאוורר כדאי לשים (120, 90...) וכו'.... וחוץ מזה יש לי גם שאלה- המארז שלי נמצא בתוך כונן עץ בספרייה שלי, שבעצם הוא די סגור בלוחות עץ משני צדדיו, אבל יש ככה רווח של איזה 6 ס"מ בין הדלת שלו לעץ, אז זה יהיה בסדר לחבר מאוורר נכ…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני רוצה להמשיך את הפאן באס שהתחלתי ואני לא יודע איך בדיוק להלחים את הנגד ללד! אז צירתי משהו (ראה תמונה) ורציתי לדעת אם להלחים את הלד מהצד הזה של הנגד (כמו בציור), או מהצד השני שלו. ד"א אני צריך לחבר את הנגד לרגל האמצעים (-) של הלד! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נורה כזאת בחדר http://www.azpartsmaster.com/images/catalog/cshop/b300t3qc.jpg ועניין אותי מה זה העליה הזאת באמצע?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה מראש לכל העוזרים, למה זה בפורום הזה? כי זה ישמש למטרות מודינג
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עליכם האם אתם מכירים אולי מדריך אשר מסביר איך לבנות מתאם לטלפון אנלוגי (rj11) לrg45 כך שהאנלוגי יוכל לשמש כ ip phone כמו המוצר הזה לדוגמא http://www.nextag.com/Linksys-SPA2002-VoiP-2-508835981/prices-html האם לדעתכם ניתן בכלל לבנות משהו כזה ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רדיו דיסק ישן שאין בו חיבורים חיצוניים ברצוני לחבר לו כבל אוקס אך לשם כך צריך להלחים אותו בכרטיס הירוק מישהו יכול להצביע לי היכן בדיוק צריך להלחים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 20X4 1) יש מצב להחליף את התאורה הירוקה במסך שלי לכחול 2) אך אני עושה שעון גדול על כל המסך
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני בונה HTPC והתכנון לשים אותו בתוך המזנון, בפתח שהיה כביכול מיועד לDVD, וידאו וכאלה. קניתי ספק עם מאוורר 12CM שבר מעליו, מודלורי. כזה: OCZ Technology | Products | Power Management | OCZ 400W ModXStream Pro Power Supply עשיתי שרטוטים פשוטים בגוגל סקאץ אפ בשביל להמחיש את המצב. ציור מס 1' קדיחת חור מאחורה לספק, ושהאמאוורר של הספק ישאב/יוציא אוויר מבחוץ. כמו כן ישבו 2 מאווררים של 120, יש לציין בעל RPM נמוך, שמוסדרים בהתאם למצב. ציור מס 2' הספק מורכב כרגיל,משמע המאוורר למעלה, המאוורר שואב/מוציא אוויר לפנים המקום. הערות: ההארד דיסק לא ציירתי אותו כי אני כבר ימצא מקום לקבע אותו. המקום שבו הכל הולך לשבת מן הסתם הוא עץ. מצויירים 2 מאווררים יש לציין שאחד מוציא ואחד מכניס אווי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם הייתי צריך לשייך את זה לפורום כללי אבל בכל זאת.. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום..רציתי לדעת עם אתם מכירם מקום שאני יכול לקנות בו פלסטיק שקוף לפי המידות שליי..ועם כן מה המחירים של זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס הוא : Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 6200 AGP BIOS Version 5.44.A2.10 GPU Code Name NV44AGP PCI Device 10DE-0221 / 0000-0000 Transistors 77 million Process Technology 0.11 um Die Size 110 mm2 Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 351 MHz (original: 350 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 3 (v3.0) Pixel Shaders 4 (v3.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0c Pixel Fillrate 1404 MPixel/s Texel Fillrate 1404 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 199 MHz (DDR) (original: 200 MHz) Effective Clock 398 MHz Bandwidth 31…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אומנם אני יודע שלא קשור למודינג, אך עדיין קשור לפורום זה. למדתי פיזיקה 5 יחידות בתיכון וכמובן יחד עם זה למדתי חשמל. אך יחד עם זאת, לא הבנתי לעומק את חוק אוהם, התגדות זרם וכו'. יש לי המון שאלות בנושא וחורים לא סגורים, כמו, איך האלקטרונים מחליטים לשחרר רק אנרגיה מסוימת על נגד בתלות בכמות הנגדים במעגל? איך האלקטרונים בוחרים כיצד לזרום בצומת? ועוד מליון שאלות עמוקות... קראתי את ההסבר הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59725.0 הוא אנלוגי יפה, נחמד ומובן אבל אני מחפש הסבר \ הרצאה אינטרנטית ברמה הכי גבוהה שיש, ברמת האלקטרונים, הזרימה, הכוחות הפועלים, הסבר מה קורה בנגד עצמו (חשוב מאוד) שינוי הזרם בכל נקודה, האנרגיה באלקטרון, התלות של זרם במתח, ועוד...…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שככה קוראים לזה, הכוונה ל AC. אז נכון ב AC הזרם בעצם משתנה 50 פעמים בשנייה ואז מתחיל מחזור חדש ? (כי בארץ זה על 50hz) אז בשקע בבית שלי ראיתי שרשום 10\16A אז זה אומר הזרום משתנה מ 10 עד ל 16 כל שנייה ? יעני הזרום עולה ב 0.12 50 פעמים בשנייה ? ועוד משהו ההתנגדות גם עולה ויורדת או שגם הזרם עולה ויורד ביחד עם הזרם ? (כי לפי חוק אוהם אני חושב שאי אפשר שרק משהו אחד ישתנה בלי שאחד מהדברים האחרים ישתנה..) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם התוכנית הבאה פותרת את הבעיה המצ"ב ? תודה ! SETB P1.0 SETB P1.1 JNB P1.2,END CLR P1.0 JB P1.2,END CLR P1.1 JB P1.2,END SETB P1.0 JB P1.2,END SETB P1.3 END:RET [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי מודינג וראיתי את שאר המדינגים המופיעים באתר, וראיתי את המדבקות היפות שהם יצרו והדביקו. אכשיו רציתי לדעת איך אני מכין את המדבקות האלה ואיך אפשר להדביק אותם על המארז שלי.?? - :repuke:תודה-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש באיזור ירושלים מעבדה שיכולה לחרוט על מקלדת מחשב נייד שהוזמן מחו"ל. ניסיתי לחפש אבל אני לא מוצא מעבדה באיזור שעושה שירות כזה. אשמח אם תפנו אותי למעבדה שעושה עבודה מקצועית. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לקנות כזות מצית כולל החלק הפנימי http://www.ecar.co.il/index.php?item_r=24102 רק איך אני מחבר את זה לתוך המחשב עים מישהו יודע בבקשה תעזרו לי תודה מראש!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני מתכוון לבצע הזמנה דרך אריהב למספר רכיבי אלקטרוניקה פשוטים. קודם כל, מישהו יודע אם הם מוכרים נגדים של 150ohm ? כי לא ראיתי באתר שלהם. דבר שני - מה המתח של לד רגיל ? אם אני לא טועה זה 2v , אני רק צריך שתאשרו. ועוד משהו אחרון - כמה לדים (ultra bright) יספיקו להאיר חריטה על חלון בגודל 30X40 ס"מ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מעגל לפאן באס, ואל תגידו לי להריץ חיפוש כי לא מצאתי בחיפוש משהו שעונה על הדרישות. אני צריך מעגל שיעמוד ב4-5 אמפר לערוץ, יאפשר כיבוי של המאוררים ויתן משחק עם המתח שלהם בין 5V ל12V בעזרת פונטציומטר.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש דטאשיט של demux של חברת Maxim. 1 ל- 8. אני מחפש כבר כל היום ואינני מוצא, חשוב שזה יהיה רק DEMUX ולא גם דיקודר. (במידה ולא נמצא רכיב מחברת Maxim , גם רכיב מחברה אחרת יעזור) תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-