עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני מחפש מדריך להכנת Notebook Drive Adapter from 2.5" to 3.5", כפי שניתן למצוא בחנויות האלה: http://www.mcsx.co.uk/shop/2-5-to-3-5-ide-adapter-kit.htm http://www.thenerds.net/productpage.asp?un=156943&s=1 http://shop.store.yahoo.com/laptopsforless/25to35laphar.html http://www.cablesforless.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=776 אני פשוט חייב אחד כזה לדיוידי הנייד שלי, ולהזמין אחד מחו"ל עולה יותר מלקנות DVD חדש... אז כשראיתי את זה, אמרתי לעצמי שזה נראה יחסית פשוט, למה לא לחפש מדריך לבניית אחד כזה? כל עזרה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Demp,

יש לי כמה כבלים USB מיותרים (מעכברים ישנים וסורק) ורציתי לדעת איך אפשר לחבר 2+ לדים לUSB ושיעבוד ישר שמחברים אותו, אין לי מושג באלקטרוניקה אז אני צריך מדריך כמה שיותר מפורט עם הדגש על החיבורים כי במדריכים של החיבור דרך המולקס ממש לא מראים איזה קצה מתחבר לאן וקשה לי להבין איך כל זה הולך תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shadi,

שלום, לא יודע אם זה בכלל אפשרי, אבל אני מחפש מדריך שיסביר איך מחברים ושולטים על לדים של המספרים (באנגלית NUMERIC LEDS) אני רוצה לחבר כזה דבר למחשב: תודה מראש על העזרה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by aero,

עוד ליפני שאני מתחיל לדבר.....עשיתי חיפוש! עכשיו..אני מחפש מדריך לחיבור הגיים פאד של הפלייסטיישן....ראיתי מדריכים אבל אני מחפש מדריך שאני יחבר את הפאד דרך חיבור יו אס בי ולא של המדפסות

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by just_me,

אוקי מצאתי באתר 2 מדריכים ובשניהם הלינק לא עובד אני צריך מדריך מומלץ למתחילים לאיך לעשות מודינג שזה בעיקרון החלפת המארז למשהו פחות סטנדרתי כמו ווידאו ולתקוע בו את כול החומרה וכו

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by what the fuck,

שיהיה רק אפשרות ל on\off עם לד חיווי, לא משהו מסובך. [ואם אפשר בלי התעסקויות עם נגדים אני אשמח] ותגידו, באותה דרך שעושים את המרכת הזאת למאוררים אפשר לעשות לקטודה נכון ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. ראיתי שיש באתר המון מדריכים לפאןבאס ואני רוצה לדעת איזה להכין או שאם יש אחד יותר טוב שאין באתר זה גם רעיון טוב.

8. Started by M7a,

זה משהו שאני מת להכין כבר מלא זמן אבל אין לי שום מושג שבעולם על אלקטרוניקה... למי יש אולי מדריך להכנת צג שמראה טמפרטורה... ע"י מסך LCD קטן, חיישן טמפרטורה וכל המסביב... תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  9. אשמח מאד לקבל מדריך שכזה. יום טובץ

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. אז ככה בניתי מעגל לדים על פי המדריך שיש בנעוץ משו כזה רק עם 4 לדים ולא 5 עכשיו אני מחפש מדריך טוב ופשוט יחסית כי הידע שלי לא כזה נרחב באלקטרוניקה אז אם למישו יש איזה מדריך הוא מלך תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  11. אני רוצה לעשות אפקט מראה יעני שלא יהיה לי המחשב בצבע כסף כמו מראה אלא אני רוצה אותו אדום ושיהיה לו אפקט של מראה כלומר שתהיה בו השתקפות אז אני מחפש מדריך מפורט שיהיה כמה שיותר ובעברית בבקשה וגם אם מישהו יכול לרשום את המצרכים המדויקים כלומר שלא יגיד לי ספרי זה ברור שיגיד אם צריך איזשהוא סוג מסוים וזהו תודה על התשומת לב ותודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש בשביל חבר קרוב מדריך נוח להכנת מאוורר מואר בלדים ממאוורר רגיל. זה חשוב לי מאוד היות והאיש עצמו יקר לי מאוד ועשה בשבילי לא מעט, ואם אני יכול אני אשמח לעזור לו גם. המדריך צריך להיות באנגלית (או כמובן מדריך עם תמונות מובנות) בגלל שהאיש הנכבד, דובר אנגלית בלבד. כמו כן אינו מומחה, ולכן כמה שהדרך פשוטה יותר כך טוב יותר. תודה לכולם, ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  13. Started by adlanm,

שלום מחפש מדריכים כגון http://www.beyondlogic.org/serial/serial3.htm או http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=115461 אבל משהו אם יותר תמונות או יותר מוסבר לאדיוט כמוני אני יודע שהנושא נטחן אבל בבקשה אל תשלחו אותי לחפש כי עשיתי את זה.

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  14. Started by MasterDK,

אני מחפש אתרים / מדריכים על אלקטרוניקה (כמו שיש אתשרים על מודינג אם פול מדריכים בתוכם) עדיף ומומלץ שהמדריך יהיה בעיברית. אני רוצה מדריך מקיף שיהיה בו גם הקדמה לאלקטרוניקה שמהאתר / מדריך אני לא רק אדע להרכיב סופר משו אלה אני גם אבין מאיפה מגיעים המספרים של הנגדים ועוד כל מיני דברים. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

היה פה איזה מוד לספק כוח עם חלון וגומי, ניסיתי לחפש וכל מה שמצאתי זה מודים לספק בלי גומי... מישהו זוכר ? תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by GOVNER_T.S.Y,

פעם SSR עשה איזה מוד גדול ובמהלכו הוא החליט לעשות מוד לעכבר logitech מסדר mx אני לא זוכר איזה דגם בדיוק זה היה. ככל הנראה אחד מהבאים 500,510,518 זה היה מוד בקטנה הוא שם קצת פייברגלאס. ואני לא מדבר על המוד של העכבר שהוא עשה בנפרד. אז עשו טובה על תזכירו אותו.. השתמשתי בחיפוש של הפורום ולא הצלחתי למצוא את זה g0vner_t.s.y

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן. אני לא מודר גדול, ומעדיף לשלם למישהו לעשות לי מוד קטן לאוזניות Beyer dynamic dt 990 pro, אני רוצה לחבר אותם לכבל balanced . לא חייב כניסה נפרדת לכל אוזניה... אם מישהו יכול לעזור אשמח

18. Started by חגי7,

אני רוצה מולטימטר טוב וזול. לא הזבל שיש בהום סנטר ודומיו ב-30 שקל, אבל גם לא Fluke. יש חנויות באיזור חיפה או עפולה שבהן אפשר למצוא מולטימטרים סבירים? Extech, Amprobe ודומיהם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by kkffiirr,

שלום כולם, אני מעוניין לרכוש מולטימטר בסיסי. האם לקנות בארץ? באי ביי? האם לקנות רגיל? או עם צבת? תודה

• 11 תגובות
    • 7.6k צפיות
  20. שלום אני עושה למשהו פרויקט עם תצוגת 7 SEG גדול עכשיו אני רוצה לבנות לו את זה עם אפשרות שהוא יוכל לקבוע את אורך הכבל ככה שהוא רק צריך לקנות כבל מתאים/כבל +מחברים מתאימים ויוכל לקבוע לאיזה אורך שהוא רק רוצה... האם אתם מכירים משהו בסגנון של מחברים של 10 פינים? מקווה שאני מובן אם לא אני יוסף סרטוט תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by אור_1,

שלום אשמח אם תוכלו להפנות אותי למידע מפורט בנוגע לUSB שבו ניתן ללמוד על אופן העברת המידע דרך הפורט הזה המידע יכול להיות בעברית ובאנגלית תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  22. Started by HeDesXs,

יש לי עבודה שאני צריך לרשום עיקרון פעולה ושימוש של אחד מאלה: א) מיקרופון 1.קיבולי 2.מגנטי 3.גביש ב)רמקול 1.מגנטי 2.גביש 3.אלקטרוסטטי ג)חיישן טמפ' 1.צמד טרמי 2.חיישן חום אלקטרוני 3.טרמיסטור אני אמור לעשות על אחד מהם א,ב,ג חשבתי לעשות על מיקרופון כי מצאתי עליו הכי הרבה חומר (דף...) מישהו מכיר אתר שמסביר על אחד מהדברים האלה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shay360,

שלום...אני נתקל במילה הזאת (Embedded) הרבה.. מחפשים מהנדסים/ הנדסאים עם ידע ב Embedded .... אז....מה זה בכלל?? חיפשתי בויקיפדיה באנגלית אבל זה ארוך... סתם רציתי תשובה ב 2 מילים... תודה...

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by The-Fine,

מחפש מידע איך אפשר לחבר LCD דרך USB או דרך COM תודה רבה למי שועזר ;D

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים