עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Zombit,

ראיתי באיזה מדריך\דף באתר מידע על חיבור מולוקס איך לחבר אליו דברים ואיך אני משיג ממנו 12\5 וולט אני מחפש את ההסברים ואם יש גם תמונה (אני בטוח שיש אבל לא מצאתי) בבקשה תביאו לי את הקישור תודה רבה רבה לכל העוזרים !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sh2006,

אני מחפש חומר של טרנזיסטור ברמה של כיתה יב'. אם יש וידאו אני אשמח מאוד, אם יש מצגת או אתר שמסביר איך לפתור זה גם יהיה מצוין. תודה!

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום לכולם אני לומד חשמל בבית הספר, רכשתי ידע די גדול בנגדים וקבלים ואני רוצה קצת ללומד מעבר למה שמלמדים. רציתי חומר על מיצבי מתח דיודות וסלילים אם אפשר שהחומר יהיה בעברית כי אני מתקשה מאוד באנגלית. תודה רבה שקד

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Roeebaeloha,

שלום אני מחפש את החומר שנמצא בתוך קופסאות משקפיי ראיה (לא את המטלית) אלא את החומר שהוא מעין בד כזה שעוטף את קופסאת המשקפיים מבפנים. בצד אחד שעליו מונחות המשקפיים הוא מעין בד נעים כזה ובצד שדבוק לקופסאת המשקפיים הוא עשוי פלסטיק מישהו יודע איך קוראים לבד הזה ואיפה אוכל לקנות אותו? תודה

5. Started by samwow14,

הי , אני מחפש חומר מבודד למארז , למניעת וויברציות רעשים נלווים מהמאווררים וכו, מעין ספוג כגון http://www.acoustiproducts.com/en/acoustipack_precut.asp אבל במחיר שפוי האם יש המלצות ?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לעשות פד מואר ועליו לשים חומר מסויים (בד, גומי או כל דבק חלק) אני מחפש רעיונות לחומר שאני אוכל לקנות ופשוט להדביק לפרספקט... יש הצעות? עדיף כמה שיותר חלק... תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. במקום להסבך עם כבלים רציתי לדעת אם קיים דבר כזה של חיבור אלחוטי בין המערכת שמע של המחשב למערכת סטריו(חיבור אדום+לבן) תודה רבהההה

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by almor12,

אני מחפש חיישן אינפרא אדום בשביל שלט לRaspberry pie. אני מעוניין להזמין בארץ אבל יכול גם להסתפק מאיביי או מכל אתר שהוא משלוח לארץ במחיר סביר. יצא לי להתסכל על האתר adafruit הם מוכרים בזול אבל המשלוח עולה כמעט 30$. אשמח לעזרה, תודה

9. Started by Pure-Gold,

שלום, אני מחפש חיישן טמפרטורה קטן שניתן לחבר על רכיבים כמו זיכרון כונן קשיח וכו. תודה

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שלום אני עושה פרויקט שבו אני משתמש בחיישן טמפ'(דגם LM35) והבעיה היא שהוא לא יציב והוא כול הזמן קופץ לי ומשום מה הוא לא מגיעה לחום של 37 כנדרש(אשר אני נוגע בו) אז אני מחפש רכיב יותר מדויק ושאני יוכל למדוד בו בצורה טובה את חום הגוף של בן אדם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אהלן חברה, אני מחפש בנרות איך נקרא החלק הבא בעברית: והיכן ניתן להשיגו בארץ? תודה רבה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  12. Started by Psychedelic,

החלק שמוקף באדום,הלך לי לאיבוד אחד כזה..איפה אני יכול להשיג עוד אחד? http://img389.imageshack.us/my.php?image=aai7tk.jpg

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by eegg,

אני מחפש חלקים של מחשב לתוכנת sketchup לא חשוב איך הם נראים יותר במובנים של גדלים של הכל. אם מישהו יודע זה יעזור מאוד.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by OnlyOne,

שלום לכם, אני מחפש חנויות אלקטרוניקה בחו"ל להזמנת רכיבים כגון צ'פים,קבלים,נגדים,גו'קים ועוד... כמובן ששולחות לארץ ולא יקרות במיוחד...

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. שלום אני מחפש חנויות בארץ או בחו"ל בשביל להזמין רכיבים אלקטוניים לפרוייקט. מחפש חנות זולה... אם אפשר להוסיף טלפון שלהם או אתר.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום חברים , אני מחפש חנויות באיזור המרכז , והשרון שמוכרות מסכי LCD ... לא הגדולים , אלא הקטנים שמיועדים לפרוייקטים ... תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם , לצערי אין לי כרגע כרטיס אשראי בנלאומי ואני מחפש חנות אינטרנטית ישראלית שמוכרת OPAMP עשיתי חיפוש ולא מצאתי , מצאתי אחת שמוכרת LM358 אבל הוא די גרוע למטרה של קדם מגבר סטיראו . זה לא קדם לפטיפון או למיקרופון , פשוט הגברה של LINE LEVEL לפני מעגלי ההגברה . ההגברה תיהיה פי 5 .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by IG,

אם יש אחת כזו, שמוכרת לדים (נגדים יש בכל חנות אליקטרוניקה...), אפשר גם בטבריה או בבאר שבע (אני מיואש, ואלה המקומות שאני יכול להגיע אליהם לקניות...) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. המסך של הE250 שלי נישבר ואין לי מושג איך זה כלכך עצוב : :'( :'( וחנות שקניתי בא טוענים שמהסך אכן שבור למרות שלא כלכך ניראה לי אני מחפש חנות שתוכל לתקן לי אותו לפי מה שאני יודע אם למסכי LCD יש פיקסלים שרופים מופעים על המסך קטעיפ שחורים וזה זה נכון? בעיקרון אני רואה שני כתמים שחורים על המסך והשאר לבן חנות באזור הצפון מחר אני ילך לחנות השכונתית ליראות מה אפשר לעשות למרות שלא ניראה לי שהם יוכלו לעשות משהו

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ballerum,

מישהו מכיר איזשהי חנות אלקטרוניקה באינטרנט בארץ שמוכרת טרנזיסטורים קבלים וכל מיני דברים דומים

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  21. הבקשה הקטנה שלי בכותרת!! תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by alex_l1,

מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה באזור השרון? אני מחפש מקלט רדיו. תודה.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by PuLsE,

אז ככה לפני שאומרים לי פה לחפש.. כבר חיפשתי ולא מצאתי שום דבר בנושא.. אשמח אם מישהו שיודע יוכל לאמר איפה לקנות עכשיו ראיתי פה בכמה מן ההודעות על הזמנה מארה"ב אשמח לדעת איך זה עובד וכאלה.. בתודה מראש..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי שלום התרוצצתי היום אולי בין 10 חנויות שמתיימרות לקרוא לעצמן "חנויות אלקטרוניקה" , לאף אחת מהן אין LED, שאמרתי להם מה שאני צריך הם פתחו עליי עיניים כאילו נפלתי מהחלל. יש כאן מישהו מבת-ים שיודע היכן ניתן להשיג חנות אלקטרוניקה כמו בנאדם שבין היתר מוכרת LED ונגדים ? TNX TO THE HELPERS .

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. מישהו יכול לתת לי אתר או שם של חנות אלקטרוניקה באזור חיפה שמוכרת רכיבים כמו מסכי LCD קטנים ונגדים......(גם זולה אם אפשר)

• 3 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים