עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. או שהם מבודדים? החיבור של החוטים של האוזניות יצא מהמקום, כלומר, אם אני מחזיק את שני החוטים במקום (המדוייק שלהם) אני שומע כמו שצריך.., החוטים נקרעו רק בצד אחד של האוזנייה, בצד השני שומעים כרגיל.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Bear Cub,

לוח 945PS3 גיגהביט (מפרט מחשב בצד). ב SYSTEM MEMORY MULTIPLIER שיניתי מ AUTO ל 2.66 ששינה את ה MHZ מ 667 ל-709. FSB OVERVOLTAGE CONTROL שיניתי מ 1.32500V ל 1.33125V

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  3. ערב טוב ושבת שלום לכולם, היום מצאתי 2 זוגות רמקולים ישנים עם בקרי ווליום תקינים. תכננתי לזרוק אותם, אבל אז חשבתי להוציא את הבקר ולהפוך אותו לבקר מהירות של מאווררים שיש לי בתוך המארז. השאלה העיקרית היא האם זה אפשרי, אם כן - הכיצד? יש מדריכים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by tamos,

המאווררים שלי במארז חופרים עכשיו אני רוצה לבנות פאן באס פשוט רק של מתגים אפילו בלי לדים אין לי ידע בכלל באלקטורניקה אני יודע רק להלחים וכל מה שמסביב אני לא יודע איך לעשות את זה, חשבתי לקחת מתג דו מצבי ולחבר אליו את ה+ וה - של המאוורר וזהו זה נכון לעשות ככה?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by et_gershon,

אוקיי בא לי לשים לדים במארז עכשיו חש לי כמה שאלות עם אני ייחבר 4 לדים בטור (כל לד 3 v) אז אני לא ייצטרך נגד??? ועדו שאלה לאן אני צריך לחבר את הלדין במארז?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  6. Started by eegg,

אני מחפש חיבורי מולקסים שהפינים שלהם הם זכר וגם אני מחפש משהו כמו זה

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  7. Started by willwall,

היי אני בונה מעגל חשמלי שבתוכו יש רכיב LM324 ( בתוכו מובנים ארבעה שערים לוגים ) ביציאה מהרכיב אני מקבל מתח יציאה בתלות בכניסות של הרכיב, הבעיה שהזרם שיכול לעבור דרכו הוא נמוך. אני רוצה לחבר טרנזיסטור בכל יציאה מארבעת היציאות של הLM324 כך שאוכל ע"י הרכיב לשלוט על זרם גבוהה יותר. חשבתי על מיתוג עם SCR או TRAIC אבל בעיה היא שלאחר שהם מוצתים הדרכים לכבות אותם מאוד מגבילות עקב כך שאני משתמש במתח DC . אשמח אם מישהו יכול לעזור כיצד לחבר טרנזיסטור כי אין לי הרבה מושג

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by infer73,

טוב ככה, נכנסתי לי לפנדה לבדוק את ההזמנה שלי וראיתי שם במקרה את המוצר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6630 עכשיו אני רוצה לדעת, האם זה יעיל? ואם כן, אז איך אפשר לעשות דבר כזה בעצמי בבית? ואם מישהו יכול להביא מדריך מפורט (אפילו באנגלית) זה יהיה מאוד נחמד מצידו (זאת הסיבה ששמתי את זה בפורום הזה,ולא בפורום קירור,אם המנהל חושב שמתאים,שיעביר)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eegg,

הכנתי את התאורה הזאת עם 3 לדים אדומים שפועלים גם עם מוסיקה והיא מאירה את הפינה של המסך וזה יותר חזק במציאות: התאורה: הלדים מקרוב:

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by gal1,

יש דבר כזה לדים UV אם כן איפה אפשר לקנות?

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by ARB123,

לכל המעוניין בפרוייקטים ב VHDL ניתן לפנות למייל arb123@walla.co.il

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by arkadur,

אז ככה לבעלי הניסיון, אם יש לכם טיפים שמקצרים את זמן המריחה של החומר טיפים לשיוף מהיר וחלק וכו' אשמח לשמוע..

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, יש לי את הפוטנציומטר הבא: (תמונה) מי שלא הבין הפוטנציומטר הוא של 3 רגליים עכשיו, שאלתי היא איך לחבר אליו מאורר רגיל של 12V (עם חיבור מולקס רגיל) ? בתודה מראש, רועי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  14. המארז נקנה לפני חודשיים מחניות ליד הבית. יכול להיות שזה בגלל שאני לא משאיר כל הזמן את המחשב פתוח/כאילו מתי שאני לא משתמש בו אני מכבה אותו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Mike-,

אהלן, אני רוצה להתאמן קצת בהלחמות SMD. אני די בטוח שניתן לקנות PCB שמכיל פדים בכל מיני גדלים לSMD כדי להתאמן על הלחמות. אני מאמין שאפשר לקנות (איפשהו) רכיבי SMD תקולים או זולים מאוד רק כדי להתאמן על ההלחמה. מישהו מכיר מאיפה אפשר לקנות אותם ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by isoTop,

החלטתי שאני רוצה הגה לשחק במחשב, אז במקום לבזבז כמה מאות שקלים החלטתי לבנות בעצמי. אז עם מה אני מתחיל בעצם: גוייסטיק ישן ממש ישן לפני 10 שנים בערך שיש בו 3 Potentiometers שכנראה את אחד מהם אני יחליף הסבר בהמשך, חוט של גוייסטיק לgameport וזהו(תמונות אני יוסיף ביום חמישי). אז מה זה Potentiometer אתם שואלים את עצמכם?(או שאתם יודעים) זה בעצם ווסת אני לא מומחה לאלקטרוניקה זה כמו ווסת של אור שאפשר לעמעם איתו מנורה רגילה. אני צריך 3 כאלה, אחד להגה כמובן ,אחד לדוושת גז ואחד לדוושת בלמים. לאחר שעשיתי ניסיון קטן וחיברתי את כל הPot-ים דרך החיבור למחשב גיליתי שהם לא משהו ובעצם הPOT שהחי חשוב לי רועד, לכן אני יחליף אותו, אולי זה לא קשור לPOT, לא יודע אבל לא נראה לי שזה עולה כל כך הרבה…

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by ranc80,

אני רוצה לבנות גוף קירור באמצעות אפקט Peltier ורציתי לדעת עד כמה זה אפשרי. נתקלתי במאמר הזה: http://www.digit-life.com/articles/peltiercoolers/ לפי מה שהבנתי העיקרון די פשוט והבעיה העיקרית היא אולי החומרים ובעיקר הביצוע שנראה כמו עבודת נמלים. מה שרציתי לדעת זה: * איפה אפשר להשיג מוליכים למחצה, האם זה דבר יקר ואיזה בדיוק אני צריך לקנות?. * מאחר וזה מאוד קשה, עם הכלים שיש לי, לבנות משהו בקנה מידה קטן שכזה, כמה ישפיע קנה מידה גדול יותר על האפקטיביות של הקירור?. * או כל דבר אחר שיכול לעזור. בתודה מראש, רן.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Ghosthunter,

לפי המדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83932.0, האם אני אוכל להשתמש בשלט של FLY VIDEO?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  19. Started by 114508534,

ערב טוב והיום בפינתנו תיקון אייפון 4 שהגיע לידיי בטענה שכפתור ה HOME עושה בעיות. אבחון קצר שלי מגלה שהכפתור מידי פעם עובד ומידי פעם לא עובד - שאלה שאלתית לפני שאני מזמין כבל חדש ופותח את האמאמא של האייפון ומחליף כפתור אולי ניתן לקבל דיאגנוזה אחרת - אני כמעט בטוח שיש בעיה במגעים . תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Asaf.Y,

ערב טוב.. התחלתי לשייף היום ספק ישן וחיתוך הגריל המובנה.. הרעיון הוא הפיכת הספק למגירת קירור להרדיסק+מאוורר הארות/הערות/כל דבר אחר ייתקבלו בברכה.. תמונות.. וזו רק ההתחלה...צפו לעדכונים (: צפו לעידכונים (:

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. הנה סכמה: Here is a simple transmitter that when connected to a phone line, will transmit anything on that line (execpt the dial tone) to any FM radio. The frequency can be tuned from 88 to about 94Mhz and the range is about 200 feet. It is extremely easy to build and is therefore a good, useful beginner project. Part Total Qty. Description Substitutions R1 1 180 Ohm 1/4 W Resistor R2 1 12K 1/4 W Resistor C1 1 330pF Capacitor C2 1 12pF Capacitor C3 1 471pF Capacitor C4 1 22pF Capacitor Q1 1 2SA933 Transistor D1, D2, D3, D4 4 1SS119 Silicon Diode D5 1 Red LED S1 1 SPDT Switch L1 1 Tuning Coil MISC 1 Wire, Circuit Board Notes 1. L1 is 7 turns…

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  22. Started by dany_tab,

עשיתי מוד לכל המאווררים במארז שיעבדו על 5 וולט במקום 12 ועכשיו נשאר לי לקנות קירור שקט למעבד. מה הסיכונים?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by bezangeloo,

בתודה...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. האם יש מקום מקצועי שעושה חריטות על פי הזמנה?(על פרספקס) אם כן מה העלויות בערך? ואיפה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Holography,

קניתי היום ספריי פלורסנטי (UV) אני וחבר שלי רוצים לרסס איתו את הכלובים של הכוננים האופטיים הרצפה ואת התקרה ואת הRear וה Front של המארז. רציתי לדעת אם בריסוס על ברזל יראו את הצבא של הUV - ז"א שאם ארסס ספריי UV בצבע צהוב יהיה לשלדה גוון צהוב\תהיה צהובה כאילו היא רוססה בספריי רגיל? והאם זה מוליך חשמל? (הספריי)

• 8 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.