אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חושב לחדש מוד ובתכנון צריך להיות גימור של אלומיניום מוברש. מישהו יודע איך אני יכול להשיג צבע כזה בהנחה שאני משתמש בפח של מארז? (חשוב שהוא לא יהיה מראתי)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים אנשים ראיתי כאן מספר מדריכים לחבר שלט של סוני למחשב עכשיו יש לי שאלה האם אני יכול לחבר עוד מקלדת של מחשב באיזה דרך שהיא תיהיה כמו שלט, הכוונה רק למשחקים ודברים כאלה? ישמח לעזרה אין לי בעיה לגזור/לחתוך/ את הכבלים של המקלדת .
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמממ אני ממש מקווה שכתבתי את הכותרת כמו שצריך כי אני גולש פה די הרבה ואני יודע שעל כותרת אתם ממש קוטלים את החדשים......(אגב חדשים הכוונה שאני לא פעיל פה בנושאים ) אז ככה אני עשיתי כבר מוד למחשב אחד שלי אבל הוא כבר היה צבוע בצבע כסף עכשיו יש לי מחשב נוסף שאני רוצה למדר הוא בצבע רגיל המגעיל ואני רוצה לצבוע אותו בשחור המארז כבר כולו מפורק ומוכן לצביעה רק רציתי לשאול איך אני בדיוק צובע אותו מבלי שיהיה מעיין שפשפוים כטלה וחיספוסים בצביעה כמה שכבות לשים ובכלליות הסבר קצר ולעניין איך עושה את זה שיהיה פרפקט תודה מראש לכולם אלון
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת מזה חשמל תלת פאזי חשמל חד פאזי (חשמל רגיל של בית??) וחשמל דו פאזי (יש דבר כזה??) ואיך אפשר לחבר חשמל חד פאזי לתלת פאזי תודה לכל העונים מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי זהו השרטוט. אם אני מבין נכון אני צריך לעשות דבר כזה: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי השבוע לבנות מנורה פשוטה (הנורה היא של 24V * 40W עם בית נורה סטנדרטי) על ידי חיבור 2 סוללות של 12v. הסוללות הם של מכשיר קשר צבאי. העניין הוא כזה, חיברתי את הסוללה הראשונה והנורה נדלקה כצפוי אבל בעוצמה חלשה (12V). כשניסיתי להוסיף עוד סוללה העוצמה לא השתנתה בכלל. ניסיתי גם לחבר שתי פלוסים ביחד ושתי מינוסים ביחד, ניסיתי פלוס למינוס ולפלוס למינוס (בין הסוללות כמובן). בשום מקרה העוצמה לא גברה ולבסוף וויתרתי והשארתי את זה עם סוללה אחת. השאלה השניה היא שלי היא לגבי הנורה. הנורה הזאת מיועדת לזרם חליפין, כלומר מחובר לקיר. איך זה שהיא פועלת על זרם ישיר 12V ? איך זה שהיא פועלת על זרם חליפין 220V ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. אשמח לקבל הצעות לסוג בונדר. אם יש לכם כוח להוסיף גם מחירים מומלצים... יותר טוב. 2. כנל רק לפריימר שמתאים לסוג הבונדר :-)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מחבר מפסק למאוור במחשב, זה לא יגרום נזק ללוח אם / ספק / משהו אחר, אם אני מדליק ונכבה את המאוורר כשהמחשב דולק? כי עד כמה שאני יודע, לא ממש כדאי לחבר משהו למחשב כשהוא דלוק (הארד דיסק / סידי רום / משהו אחר)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חבר קונה עכשיו מחשב חדש E8400, GTX 250 3GB DDR3 קיצר משהו טוב, עכשיו הקמצן הזה לא רוצה לקנות מארז אז הוא הולך להרכיב את המחשב בארון מעץ, הוא ירכיב בדלת 4 מאווררים שיכנסו אוויר ובאחד המחיצות של הארון עוד 4 מאווררים שיוציאו אוויר. אני והוא רוצים לדעת אם יש סיכון כל שהוא של טמפרטורות גבוהות/הרס של רכיבים? עוד שאלה, מישהו מכיר חנות לרכיבים אלקטרונים בכפר-סבא או הוד השרון? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי יומן אלקטרוני עברי של genius דגם מספר OP9300HD אבל הוא לא עובד פירקתי לו את הפנל האחור שעל הבטריות רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש במסך אל. כי. די. שלו כמסך לlcd במחשב מישהו יכול לעזור? בין שני החלקים שמתקפלים בין המסך למקלדת יש חואים כ12 חוטים +- מישהו יכול לעזור אולי אפשר לחבר לserial תודה לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא הכי חזק בכל התחום הזה של מודינג, אבל חשבתי על רעיון נחמד ורציתי לדעת האם יש בכלל את האפשרות ליישם אותו.. ברשותי רמקולים של Creative דגם SBS 370 2.1. ברמקולים האלה ישנה יחידה חיצונית שמאפשרת לשנות את הווליום (מעין שלט שמחובר בין הכרטיס קול לסאבוופר ומשם לשני הרמקולים), תהיתי האם יש אפשרות להוסיף מחבר לאוזניות (3.5mm) ביחידה הנ"ל. כך נראים הרמקולים כולל השלט: עוד לא ניסיתי לפתוח את השלט, אבל חיצונית נראה שיש בו כפתור ON/OFF, פוטנציומטר ווליום ונורית LED המחווה על הדלקות הרמקולים. האם לדעתכם ישנה את האפשרות להוסיף מחבר אוזניות לשלט המדובר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מארז hec 69u6 ולוח אם של gigabyte k8n-sli אין לי מושג איזה מאווררים יש לי - אבל שני ה - 12 ס"מ (קדמי ואחורי) מרעישים לי יותר מדי... אפילו ניתן לשמוע אותם מחוץ לחדר מה ניתן לעשות? דיברתי עם התמיכה בחנות שבה קניתי (קיי אס פי) והם אמרו שאין לי אפשרות לשנות את מהירות המאווררים... הם המליצו לי לנתק מאוורר אחד כי יש לי מעבד 3200 64 ביט וגם ככה הטמפ' נמוכה (פחות מ-30 מעלות) כדאי לנתק? יש אפשרות אולי בכל זאת לשלוט במהירות המאווררים? הבנתי שיש אפשרות לשנות את המתח למאווררים ואז הם יהיו יותר איטיים (הבחור בחנות אמר שדרוש לי מתאם כלשהו) האם זה כדאי? אולי כדאי לקנות מאווררים שקטים יותר? איפה אפשר לקנות - בקי אס פי הוא אמר לי שאין להם... כמה הם יעלו? עריכה:: מה לגבי …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מומלצים למתחילים? אני רוצה קצת ללמוד על זה ויש ב ebay את המוצר הבא: http://cgi.ebay.com/MPLAB-ICD2-ICD-2-COMPATIBLE-DEBUGGER-PROGRAMMER-PIC-USB_W0QQitemZ180091680328QQcategoryZ4661QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem האם המוצר מתאים גם למתחילים? בעיקרון אני יודע שהתיכנות עם המוצר הזה הוא כאשר הצ'יפ נמצא כבר על המעגל המורכב ושזה בעיקר נועד עבור מתכנתים שרוצים לעדכן את הצ'יפ ברגע האחרון או לעשות שידרוגים אחרי שהצ'יפ כבר הורכב וכולי אך השאלה היא האם זה מסבך מאוד את הדברים או שאפשר בקלת להתגבר על זה? אם לא, מה כן מומלץ לקנות למישהו שרק רוצה ללמוד? תודה מראש, רן.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מפסק שברגע שלוחצים עליו הוא לא מעביר זרם ומתח וברגע שעוזבים אותו אז הפוך אשמח לשם של מפסק כזה או קישור תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מעוניין להזמין האתר FrozenCPU.com אבל הבעיה היא שמשלוח עולה 40$ שזה 180 ש"ח משהו כזה. מי שרוצה להתחלק איתי בתשלום ההזמנה לאזור המרכז שיכתוב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניתקתי את מה שציינתי בכותרת מידית ושם זה היה.. איפה אני יכול לשים את זה ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו מה עשיתי למחשב של חבר שלי חתכתי לו את החלק העליון וחרטנו גולגלות על הפרספקס ושמנו לדים אדומים יצא פצצה..הנה שתי תמונות.. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העסק עצמו לא מסובך , אבל יש איזהשהיא תוכנה שאפשר באמצעותה להפעיל\לכבות או לשנות זרם נגיד בלד ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מכין כרגע פאן באס ונתקלתי בבעיה: במדריך הזה http://www.moddingzone.com/articles/fancontrol/?m=4 כתוב למטה להשתמש בנגדים של 33 אום, 3 וולט. יש לי את הנגדים האלה, הבעיה שלי היא שזה לא נראה לי הגיוני: הנגדים האלה נועדו לווסת את העוצמה ל9V. לעומת זאת בסכמה http://www.moddingzone.com/images/?img=/articles/fancontrol/images/diagramofconnections.gif&desc=The+diagram+of+connections רואים משהו אחר לגמרי: שימוש בנגדי 300 אום (נשמע הרבה יותר הגיוני). עכשיו אני בבעיה: מצד אחד יש לי נגדי 470 אום שאני יכול לקחת אם תגידו לי שהוא טעה עם ה33, אבל מצד שני.. איך לעזאזל מחשבים את זה? איך אני יודע מה הI (אמפרים) בנוסחא? יש לי נגד 470 אום ואני רוצה לדעת כמה וול…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי שלום רציתי לדעת עם מישהו יכול לעזור לי לבנות מתקן תאורה למחשב. ואל תראו לי ת'מדריך שבאתר כי לא רואים ת'תמונותאז תעזרו לי בבקשההה :s05: אני מאוד יודע עם מישהו יעזור לי....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המארז הזה ואני רוצה לחתוך בו חלון מהצורה הזו: איך אני עושה את זה או אם אתם מכירים מישהו שיוכל לעשות את זה בצורה מ ק צ ו ע י ת.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פרויקט הגמר שלי בתואר הוא ג'ויסטיק רגיש לחולי שבץ מוחי. המבנה הוא ארדואינו שמחובר לג'ויסטיק. בהמשך אחבר סוללה ובלוטוס אבל כרגע החיבור הוא בכבל USB למחשב. אני צריכה ליצור gui שבו יש מסך למשתמש - המטופל צריך לצייר בעזרת הג'ויסטיק קו, עיגול ומשולש. לאחר מכן יהיה עיבוד נתונים שמשווה בין מה שרציתי שהמטופל יעשה לבין מה שעשה בפועל וירשום לו כמה התקדם לעומת פעם קודמת. כרגע הג'ויסטיק מחובר ומראה פלט של נקודות איקס וואי ומכאן אני צריכה לגרום לכך שכשאני מזיזה את הג'ויסטיק יהיה על המסך מה שציירתי - עיגול קו או משולש. אולי צריך להכניס את הנתונים למטריצה , יכול להיות שזה הכיוון. מחפשת מישהו שיכול לעזור בחינם( סטודנטית לא עובדת...) או בתשלום אם אין ברירה או גם לשלוח …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
נשרף לי פיוז של 12 אמפר ואין לי פיוז כזה להחלפה מה שכן יש לי 6 פיוזים של 2 אמפר חשבתי לחבר את הפיוזים בטור כדי לקבל בסופו של דבר פיוז של 120V 12Am אפשרי? האם והדבר אפשרי אז החיבור של הפיוזים אכן צריך להיות בטור כמו שאני חושב או שאני טועה וזה צריך להיות מחובר במקביל תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-