אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מפסק שברגע שלוחצים עליו הוא לא מעביר זרם ומתח וברגע שעוזבים אותו אז הפוך אשמח לשם של מפסק כזה או קישור תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מדריכים למודינג למארז אבל כאלה שלא עולךים יותר מ-40 שח אין לי שום את הדבר הזה שחותך(ניראלי קוראים לו מדרל) אני רוצה גם לשים מנורות ולא רק לדים יש כאלה אחרים רק לא לדים? ויש חנויות בנתניה לכאלה דברים? אם כן איפה ובבקשה תענו כי אני רוצה כבר יום ראשון לקבוע ללכת
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לבנות מארז(וכנראה שאני אמכור אותו בסופו של דבר) וחשבתי לעצמי אם יש אפשרות להזיז את הכפתור של הכונן האופטי ככה שהכונן יהיה במקום X והכפתור עצמו יהיה במקום Y, או לחלופין, אם אפשרי לבנות(או לקנות) משהו שיאפשר לי לפתוח ולסגור את הכונן ע"י לחיצה על כפתור. עוד משהו: חשבתי על אפשרות שכל החיבורים של הלוח יהיו נסתרים מאחורי דלת כזאת כמו הדלתות "תריסים" המתרוממות של מוסכים, השאלה היא האם יש להשיג דלת כזאת בגודל כזה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי זהו השרטוט. אם אני מבין נכון אני צריך לעשות דבר כזה: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה הזמנתי ארדואינו מגה מהאתר אלי אקספרס לצערי לא שמתי לב והזמנתי סוג של העתק שנקרא funduino!! מישהו יש לו מושג במה מדובר? האם זה עובד אם אותה מערכת הפעלה של הארדואינו? תודה מראש על התשובה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה חברה? אני צריך מפסק כפול יעני 2 מפסקים במפסק אחד מהסוג הזה שאתה מזמין מארהיב למה כוונה? במפסק רגיל אתה מחבר 2 חוטים אם אתה סוגר את המפסק יש מעגל סגור ויש חשמל אני רוצה אותו הדבר רק שאני יהיה יכול לחבר 4 חוטים גם את הפלוס וגם את המינוס ביחד מבלי שיהיה קצר יש כזה דבר? השמח לתגובות...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני דיי חדש פה בפורום.. יש לי כמה שאלות קטנות, טוב אני לא הכי תותח כמוכם באלקטרוניקה וכו' אבל דבר אחד אני מת לנסות לפחות לעשות היום יותר נכון לפני שעתיים סיימתי להרכיב את המחשב שלי (חתימה...) עכשיו ראיתי בגלריה כל מיני אנשים ששמו את התאורה בעכבר האופטי מאדום לכחול.. ממש לפני הרבה זמן ראיתי מדריך לזה אבל שחכתי איפה זה כבר היה נמצא מההנחה שלי כעקרון מחליפים את הנורה האדומה בכחולה אבל אני רוצה לדעת איזה סוג נורה וכל הדבריפ שמסביב לזה.. בתודה מראה אמיר
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, זה לא ממש פרויקט שקשור לאלקטרוניקה או למחשבים באופן ישיר אבל זה עדיין סוג של פרויקט קטן קבלו את הפצצה של ביבי: http://tovilevis.com/index.php?cat=projects⊂=project_content&id=4
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה! אני מוכרח להגיד שזה פרויקט ראשון שלי עם ארדואינו. האם אפשר בעזרת הארדואינו אונו להתחבר ולשלוט על שלושה מנועים בעלי מתח 230 V ? ואם כן, באיזה דרך?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המארז הזה ואני רוצה לחתוך בו חלון מהצורה הזו: איך אני עושה את זה או אם אתם מכירים מישהו שיוכל לעשות את זה בצורה מ ק צ ו ע י ת.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות רכיב אלקטרוני. הרכיב מקבל 12V, מחובר אליו מתג קפיצי, ומתג רגיל (ON/OFF) ויוצא ממנו 12V כאשר המתג הקפיצי משוחרר הרכיב מעביר זרם לזמן של 30 שניות ומפסיק (ללא קשר אם המתג לחוץ או לא) כאשר המתג הרגיל מופעל זורם זרם וכאשר המתג מכובה לא זורם זרם. אם יש מישהו שמועניין לתכנן לי את הרכיב, אני מעוניין בשרטוט הרכיב וברשימת רכיבים שאני צריך לקנות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה שלט למחשב , לאחרונה קניתי לוח אם חדש של גיגהבייט וראיתי שיש לו כניסות IR על הלוח אז חשבתי האם אפשר לחבר את הRECEIVER ללוח אם ולא דרך יציאה הישנה של העכבר O(שכחתי איך קוראים לה) על הלוח יש 4 פינים אולם במה שבניתי יש רק שלושה ...(בניתי לפי המדריך ב"מודינג בשעה"). יש לי על הלוח יציאות הבאות : POWER, GND, IR TX,IR RX משהו יכול לעזור לי להתאים בין החוטים במקלט ללוח אם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך שתגידו לי מה זה כל חלק אני יודע שיש שם נגדים וטרנזיסטורים אבל אני לאי ודע כמה אום כל נגד אני יודע שאפשר לדעת לפי צבעים אם מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לדעת זה יעזור גם מספרתי את כל החלקים שיהיה לכם יותר כל להגיד לי מה כל דבר תודה לעוזריםםם.... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
יש לי אחד כזה מיותר ,עכשיו חשבתי להתאים אותו למערכת שאני הולך לקנות ,לוח אם בעל סוקט 775 ,מעבד E2160 . אין בלוחות הללו את התושבת שיש בלוחות ה 478,אז חשבתי להוריד תושבת כזו מהלוח הישן ולהתאימה ללוח החדש !!! מה אתם אומרים ? זה אפשרי בכלל להתאימה ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
חיברתי את המאוורר לספק ככה זה טוב??? כי הוא לא מסתובב מהר דגם המאוורר הוא TA450DC האתר http://www.nidec.com/ta450dc7/ta450dc7.htm אבל הוא לא נראה ככה בתמונה של האתר [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו מה עשיתי למחשב של חבר שלי חתכתי לו את החלק העליון וחרטנו גולגלות על הפרספקס ושמנו לדים אדומים יצא פצצה..הנה שתי תמונות.. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי,מדריך שלישי (שמתם לב שאני מתחיל לצבור תאוצה בתרגומים בימים האחרונים? ;D) מתורגם מאתר modding.ru מעמד HDD מפרספקס מה צריך? 1. לוח פרספקס גדול של 300*300 מ"מ (את השאריות תשמרו למודים עתידיים... ) בעובי 5 מ"מ. 2. ניירות שיוף 3. ברגים. 4. דבק אפוקסי להדבקת המעמד למארז, או כל רעיון שעולה לכם לראש להדבקת המעמד לדפנות המארז. 5. סבלנות 6. דרמל אוקיי,כמו במדריך הקודם,להלן שרטוט שפותחים ב-photoimpact או פוטושופ ומדפיסים אותו. שימו לב שכל משבצת מייצגת ס"מ אחד - כמו במדריך עם הגריל שתרגמתי,מכניסים את כל הרכיבים של המעמד לתעלות שחתכנו בשבילם , ומדביקים! להלן תמונות של איך זה אמור להיראות - כעת כל אחד יכול לתכנן את התאורה של המעמד כמו שהוא רוצה. אני השתמשתי ב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאחר שיצאנו לחופש הגודל היה לי זמן ומרץ לעשות את זה.. לא יצא מעולה אבל אני מסופק. http://www.ag-or.i8.com/moding מה אתם אומרים? * מנהלים- לקח לי בערך שעה(באמת שעה ) להדביק את הת'ראד הזה בהצלחה... נס שהצלחתי. (תגידו יש במקרה בעיה עם הסמל של האחוזים ? - כי כשהורדתי זה פתאום עבד... אין לי מושג.... )
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נגיד שחברה שסיימה לייצר פלאפון חדש איך היא עושה שבערמת המתכת הזאת תהיה תוכנה איך שיצרו אותו ואיך למשל בצעצועים של ילדים נגיד יש רובוט שמדליק אורות כל כה זמן איך קובעים את זה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה קתודות של UV עדיף לקנות מבין השניים הבאים: - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1094 שזה 2 קתודות. או - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_156&products_id=1644 - שזה קתודה אחת. בתגובה שלכם אל תתיחסו למחיר ( נועה זה בלי משלוח ), והסיבה שאני מתלבט בין 2 לאחד היא בגלל שהקתודות של SUNBEAM ( ו-SUNBEAM עצמה ) נחשבות לאכותיות מאוד, ולפי מה שנאמר לי גם מאריכות חיים, אולם הקתודות של VASTECH שנמכרות בנועה... טוב למען האמת אני לא יודע עליהם כלום, לכן אני פותח את הת'רד הזה, מה אתם אומרים על VASTECH? הקתודות שלה איכותיות? ושווה לקנות 2 כאלה ולא אחד של SUNBEAM??? ובבקשה אל תזרקו ישר VASTECH בגלל שזה 2
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מארז מתוצרת Antec דגם 902 אחלה מארז והכל רק יש לי בעיה איתו(שמסתבר שקיימת בהמון מארזים) השקע הקדמי של האוזניות באיכות על הפנים אם אני מתחבר ישירות לכרטיס קול הכל טוב ויפה אבל מקדימה האיכות על הפנים... אנטק ניסו לפתור את זה על ידי חיבור הארקה נוספת לגוף המארז אבל שוב האיכות על הפנים גם כשניתקתי אותה וגם כשהיא מחוברת מה עושים? אגב המארז עוד באחריות בגלל זה אני לא רוצה לפתוח יותר מדי אלא רק אם יש פתרון יחסית פשוט אם הפתרון דורש חיווט מחדש אני אעשה את זה אחרי שתגימר לי האחריות וכרגע אני אשתמש בכבל מאריך מאחורה..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-