אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום,יש לי שאלה על הלדים. אני קצת בור באלקטרוניקה אז אני שואל פה. אני מעוניין להזמין LED STRIP כזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110950959090 הבעיה היא שאני לא רוצה רק 5 M אלה משהו כמו 15\20M... השאלה היא: אני יכול לחבר בין כמה סרטים,ולהשתמש בשנאי אחד(של12V) ובקונטרולר אחד? וגם אם אני יכול לחתוך סרט באמצע?למשל אני מזמין 4 סרטים ועושה מהם 3 שלמים+אחד של 3 M(כאילו 5+5+5+3=18M ),לפי הצורך שלי? שוב סליחה על הבורות ,אני לא מבין כלום בנושא,ואם הנושא לא מתאים לפורום הזה אז בבקשה ליידע אותי. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עם המלחם שלי אבל המלחם לא מזיז לו הוא מסרב לצאת ?מה אני לא עושה נכון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם SSR עשה איזה מוד גדול ובמהלכו הוא החליט לעשות מוד לעכבר logitech מסדר mx אני לא זוכר איזה דגם בדיוק זה היה. ככל הנראה אחד מהבאים 500,510,518 זה היה מוד בקטנה הוא שם קצת פייברגלאס. ואני לא מדבר על המוד של העכבר שהוא עשה בנפרד. אז עשו טובה על תזכירו אותו.. השתמשתי בחיפוש של הפורום ולא הצלחתי למצוא את זה g0vner_t.s.y
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/gallery/displayimage.php?pid=1052&fullsize=1 כמו שפה השוכבת הכחולה הזאת מאיפה משיגים אותה מכל חנות מחשבים או בחניות מיוחדת ומה אומרים למוכר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני משדרג את השילוש במחשב הישן של חמי. במטרה לחסוך, השארתי את המארז המקורי. אממה.. במארז הזה אין לו אפילו יציאות USB קדמיות. אשמח להצעות פרקטיות כיצד כדאי להתקין את לוח MSI-B85M-E45 בתוך מארז פרימיטיבי שכזה?
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
צבעתי את המארז שלי בצבע ספריי ניקל יצא יפה והכל אבל נתתי לו להתייבש איזה 8 שעות ואחרי שאני מרכיב אותו למחשב בחזרה רואים את הסימנים של הידיים והכל נהיה דהוי ומגעיל דרך אגב סוג הצבע הוא ספריי שקוראים לו וויקנד
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך להפעיל לד זוהר פשוט ע"י מתח רשת (220v). מישהו מכיר איזה מעגל (כמה שיותר קטן ופשוט) שיודע להמיר AC ל DC ? שוב, זה צריך להיות כמה שיותר קטן ושנאי שמחברים לחשמל לא טוב במקרה הזה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך של מכשיר סלולרי (אם אני זוכר נכון זה Telit של רשת פלאפון), מה שרשום עליו זה: (בשחור): G 40415 ?(בלבן): CG128128-S401D ?(בצד על הפלסטיק) LF29S401-C-N מאחורה יש לו חיבורים (מגעים) על לוח מודפס גמיש כל מה שיש בו זה המסך כמה רכיבים (נגדים דיודות או קבלים, בטוח שלא מעגלים משולבים-ג'וקים) ו2 לדים אשמח אם משהו יכול לעזור לי איתו אני ממש רוצה לעשות משהו יפה עם המחשב שלי והמסך חלק מזה, אשתדל לצלפ תמונה ברורה שלו ולהעלות לאתר, נ.ב יש לו 25 מגעים שוב תודה מראש משה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המחשב שלי לפני כמה חודשים ועכשיו אני הולך לקנות דברים חדשים. אז ככה: 1)Thermaltake A1908 Thunderblade Red Led 80mm Fan - ארבעה מאווררים כאלו 2)Thermaltake A1716 Neon light redCathode 3) ThermalTake 80x80 Fan Grill 2 pieces 4) Thermalright SLK 947U 5)Thermaltake 80mm Smart Case Fan 2 6)Twinmos TMD7608S8E50D 256MB DDR3200 Memory- שנים כאלה בתוספת לעוד שניים שיש לי כבר
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
בעיקרון בקשר ללדים כבר החלטתי ורק רציתי לשאול אם מישהו כבר קנה מהם לדים ויכל לומר לי אם הם חזקים?מכיוון שלא מצויין כמה mcd יש להם. בנוסף ללדים אני רוצה להזמין מהם גם נגדים 470ohm ואני לא יודע מה לבחור ומה המחיר שלהם פה,צירפתי תמונה ואני רואה גם שיש שם נגדי 1w שזה יותר מידי בשבילי..ובמיוחד אלו בתקן הצבאי שמנסיון עולים הרבה יותר בגלל עמידותם והאיכות שלהם. וגם המלחם שהיה לי נפח את נשמתו לכן אני צריך אחד חדש ומכיוון שאני עצלן ומזמין משם בכל מקרה החלטתי לקנות גם מלחם,צירפתי תמונה של פירוט מוצר האים הוא בסדר והאם הוא יתאים לי??(התמונה השניה) ודבר אחרון אני צריך לקנות גם heatshrink (שרוול מתכווץ) ותהיתי באיזה קוטר אני צריך לקנות (גם מאריהב) 3.5mm?4?יותר? תודה מראש [attachment de…
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מתקוון ביציאות מולקס כמה V יש בכל אחת מהם ואם אני רוצה לחבר את היציאה ללד של 3V למשל אז נגד של כמה אני צריך וד"א יש למישהו מדריך לאלקטרוניקה אבל משהו רציני לא כמו בעוגן
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
סליחה תתקנו אותי אם רשמתי את הכותרת לא טוב ואם כן אז סליחה אני יתקן!! אני צריך שמישהו שיודע לצייר יפה יצייר לי תמונה יפה ויפנה אלי לאיסיקיו בבקשה 174724290 אני רוצה לחרוט על הפרספקטס את הציור או שמישהו ימליץ לי על תמונה כי אני לא מוצא תמונות מתאימות בגוגל!! אז מס' האיסיקיו שלי 174724290 או במסנג'ר taldrom1@hotmail.co.il תודה מראש טל!!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון בלי GPS כי זה יהיה בתוך מבנה. ואם יש, כמה מדויק זה יהיה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי פה בבית פרספקס ואני מרגיש שיש לו פונטנציאל אבל אני לא יודע מה זה מרגיז, אני יודע שיש לי משהו לעשות איתו אבל אנהי לא יודע מה, זה מה זה מעצבן בקיצור הצעות אני מיואש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכוונה לבן אדם פשוט שלא מבין הרבה באלקטרוניקה? בכלל שווה להתחיל להעתסק עם RFIDים? כי זה נראה לי יהיה קצת יקר...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://overhauledpc.com/guides.php?guide=5
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני רוצה לבנות מערכת כמו שיש במשחקי שעשועונים, כלומר כאלו שיש בהם 3 כפתורים כאשר הראשון שלוחץ על כפתור אז שומעים קול, ונדלק אור ליד הכפתור, ואם לוחצים על כפתור אחר שניה אחרי זה אז שומעים קול, אבל לא נדלק האור של הכפתור (נשמע קצת מסובך שמנסים להסביר, אבל אני מאמין שכולם כאן יודעים על מה אני מדבר). יש למישהו רעיונות של איך לבנות מערכת כזאת? (אני לא רוצה שיהיו בה בקרים בתוכנה, אלה רק רכיבים אלקטרוניים בסיסיים)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר את נורת החיווי של הHDD למנורות של המקלדת? חשבתי לעצמי הרי יש 3 נורות במקלדת אחד זה ה NUM תמיד דלוקה אחת זה הCAPS שלפעמים דלוקה ואחת זה ה SCROLL שבחיים היא לא דלוקה איך אני יכול לחבר את נורת הHDD שמארז לנורה של ה SCROLL? זה יהיה מגניב שבמקום להסתכל על המארז כדי לראות אם המחשב חושב המקלדת תהבהב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי 25 נורות לדים עכשיו אני לא יודע איך לחבר אותם ואני לא מבין כלום באלקטרוניקה ולא מצאתי משהו שיעזור לי באתר ואני לא מבין מה זה נגדים אני לא מבין כלום בבקשה תעזרו לי תודה מראש אליייייייייייייייי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן ערב טוב הפעם הבעיה היא עם המסך שלי שאני עובד איתו - הלכתי רגע להכין קפה חזרתי וחשכו עיניי - המסך מראה תצוגה צבעונית מוזרה . החלפתי חיבורים כבלים וכ'ו ועדיין אותו הדבר - גם בזמן שהמסך לא מחובר יש הודעה של NO SIGNAL וזה גם בצבעים מוזרים . פרקתי אותו ולמראית עין הכל נראה תקין - כבלים לא נפוחים ולא כלום . אשמח לשמוע לעצתכם מה כדאי לבדוק . תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אני לומד במכללה כהנדסאי אלקטרוניקה והגיע הזמן לתחילת העבודה לפרויקטים כנראה שאני ילך על מערכת השקייה. בתור עבודה ראשונה המורה שלח אותי לכתוב כול רעיון שעולה לי לראש להוספת דברים למערכת השקייה למשל כמו להוסיף חיישן לחות,הוספת התראה אפילו כזאת שיכולה להוציא קול תשקיע אותי או שהמצב המים במיכל במפלס הנמוך,קריטי,אין מים בכלל. שתשלח הודעות לפלאפון שצריך למלא מים,שליטה דרך השלט ועוד. מה שאני מבקש שתביאו לי עוד רעיונות כי אני ניתקעתי תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בית הסוללות המקורי שאמור לאכלס 3 סוללות אלקליין נישבר ולכן רכשתי בית סוללות של ארבע. הפנס עובד היטב עם 3 אלקליין וגם עם 4 ניקל מטל ניטענות . השאלה אם אורך החיים של פנס לד יתקצר באופן משמעותי אם אני אמשיך להפעיל אותו עם 4 סוללות ניטענות , שהרי המתח של 4 ניטענות, גדול יותר ב- 0.8 וולט לעומת המתח המתוכנן שהוא אמור לקבל ,כי 4 סוללות ניטענות AA בחיבור טורי, נותנות תכלס את הערך -5.3 וולט ואילו 3 של אלקליין , נותנות 4.5 וולט.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תמונות תוקנו שלום לכולם יש לי מחשב מאוד ישן P4 1.4 וחשבתי לעשות לו מודינג : זה המודינג הראשון שלי אז לא לצחוק על התוצאות למרות שאני מאוד מתאמץ ויש לי קצת ניסיון. אז הינה המארז : החומרה שהיתה בתוך : הציוד שיש לי : + מחסן עם רבבות של כילים של אבא שלי :-X תיכנון : תיכננתי עיצוב בתוכנה Google SketchUp 7 למי שרוצה ליראות http://www.f2h.co.il/6676911953837 דברים מיוחדים שאני רוצה לעשות : * פנל שליטה במאווררים * מוד מסך למחשב (אם היה לי כסף ) * דלת למארז (מיכסה כוננים ) * רגליות עם לדים לעבודה ! פתחתי חורים למאווררים (כמו בתיכנון ) בגג בריצפה מיקדימה ומאחורה ואני עם המזל שלי שברתי את המקדח כוס אז עוברים לדרך הישנה הDREMEL , חת…
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זה גלי קול והאוזן האנושית שומעת בין 20H ל 20,000H האם זה נכון??? יש לי מכשיר שקולט תדר של 49MH ואני רוזה לשדר לו את התדר הזה כשאני משדר לו הוא אמור להמשיך את זרימת החשמל ואיך אני משדר לו עם רמקול בתדר גבוה של 49MH ???? תודה לכל מי שעוזר ולפי מה שנראה לי זה הפורום הכי טוב לשאול אם לא אז תעבירו
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
טוב שלום, לא מזמן התקנתי לי כונן צורב דיוידי במחשב והוא בצבע לבן והמארז שלי שחור וזה נראה ממש גרוע. אני רוצה לצבוע אותו, אל תגידו לי איך לצבוע, תגידו לי איזה צבע או ספריי לקנות תודה. אה וחפשתי בחיפוש ומצאתי איזה דיון על זה אבל לא רשום איזה צבע לקנות רשום יותר איך לצבוע...
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-