עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by MAOR00,

כיצד אני יכול ליצור בבית ספק מתח של 5v ? ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by DJPOWER,

אני צריך שמות וכתובות של חנויות מודינג בגרמניה דחוף!!! ואני צריך לדעת מחירים של קטודות בערך תודה מראש לכל מי שעוזר DJ POWER

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני לא יודע אם זה מעניין מישהו, אבל קיבלתי עכשיו מייל מ-tequipment שהם מוכרים את ה-u1272a של אג'ילנט ב-55% הנחה עד גמר המלאי (עוד בערך 20 יחידות נראה לי). למי שמחפש DMM נורמאלי במחיר טוב זה פשוט מחיר שאי אפשר להתחרות בו. אין לי מושג מה הולך מבחינת שילוח ואופן תשלום, אבל אני בטוח שכל אחד יכול לבדוק בעצמו http://www.tequipment.net/AgilentU1272A.html?idevd=f1d73e45a4554c07b60e7fe457a66e0b&idevm=1082e17a30ba4e528df2a491ad99a510&idevmid=377418 אני חייב לומר שאני בעצמי מתפתה להזמין אחד כזה. אומנם יש לי כבר את ה-u1253A ויש לי גם את ה-ut61-e בתור מכשיר מישני, אבל כזה מכשיר בכזה מחיר זה בהחלט לא משהו שנתקלים בו כל יום ולא, אני לא קשור לחנות, אני לא מרוויח כלום מזה שאנ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ndv,

זה מסך של DVD נייד הדגם הוא at070tn07. אני רוצה לחבר אותו למחשב, מה אני צריך בשביל זה? ואיפה אני משיג את זה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ראשית אני מתנצל על השם משתמש, אני לא מצליח להיכנס דרך השם משתמש שלי, ובהזמדנות זו, מנהלים, עם מי אפשר לדבר בנוגע לזה? ראיתי המון חיבורים כאלה של קבלים, ואני יודע שסיבה אחת היא כדי שבמידה ומתח הכניסה לרכיב יורד מעט, אז הקבל ישמור על המתח גבוה. אך במידה ומתח הכניסה עולה מעט, אין הקבל יכול לעזור נכון? כלומר הוא לא יכול להאט את העלייה (?) כמו כן, האם יש סיבה שבקבלים כאלה נרצה להשתמש בקבלים LOW ESR, מלבד לדרוש צריכת הספק נמוכה? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אז ככה יש לי מארז Soprano DX כמו זה בדיוק - http://www.tweaknews.net/reviews/thermaltake_soprano_dx_case/img/1.jpg אז ככה יש 2 סוגי מארזים כאלה פלסיט ומברזל או נחשות אנערף.... רציתי לשנות את החלון שלו לחלון פרספקס ולחרוט עליו סמל שרציתי + לדים כדי שיהיה זוהר.... אז ככה מה אתם מציעים זה אפשרי לשנות את החלון במארז הזה? ואיך? וזה מסוגל להרוס לי את המארז אם אני רק מוציא את החלון ~_~ ? הנה 2 הסמלים שאחד מהם אני יעשה מה מהם יפה לדעתכם? או שיש לכם אחד יותר יפה.... 1: http://img29.picoodle.com/img/img29/5/12/23/f_TRAVELER59m_71130c3.jpg 2: http://www.cncu.de/data/Image/gdi_logo.jpg תודה רבה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ariel1k1,

שלום לכולם לפני מספר ימים קניתי קניתי לוח ארדואינו לא מקורי שאני מנסה לעבוד איתו התוכנה של הארדואינו נותנת לי שגיאה " avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00 " למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות ? תודה אריאל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by bubbles,

DataSheet אני לא כל כך מסתדר עם האנגלית , אני יודע שזה רכיב ש"ממתג" בין בטריה למתאם חשמל כלומר, בודק האם הכבל חשמל מחובר, אם כן, צורך אנרגיה ממנו, אם לא - צורך מהבטריה מעבר לזה, אני מבקש אם אפשר עזרה בהבנה קצת יותר מעמיקה של מה שהרכיב יכול לעשות, ובנוסף איך אני משתמש בו בתוך פרויקט שלי? איזה מעגל אני צריך לבנות סביבו כדי ש"ימתג" כפי שהסברתי למעלה? תודה תודה תודה!

9. שלום, רוצה לשים מצלמת הבטחה נסתרת במארז אלומיניום ולמקם על גבי ארון. לדעתי זה יקרר אותה טיפה יותר. אם תפרוץ אש האם מארז אלומיניום ימנע התפשטות שלה? מצלמה הבטחה: https://www.banggood.com/Xiaovv-1080P-WIFI-AP-USB-Mini-IP-Camera-140-Wide-Range-AI-Human-Body-Detection-V380-Pro-128G-SD-Card-Cloud-Storage-CCTV-for-Home-Secure-Surveillance-Camera-p-1784776.html

• אהבתי!
    • 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Sarlula,

עברתי קצת על מדריכים בפורום ונתקלתי במשתמשת שפרסמה מדריכים תחת הנושא: "מודינג בשעה". ערכתי חיפוש ולא מצאתי את התארד. מישהו יודע משהו על זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי חברים. אני דיי בטוח שזה לא הכי מתאים לכאן אבל נראה לי שרק כאן אשיג עזרה ממי שמבין בזה. אני מעוניין לרכוש מוצר באמזון US כשאלה הפרמטרים שלו: AC 110V 30/40/50/60/70/80/90/100W Wattage 30.00 watts Voltage: AC 110V Single-Phase Current: 0.25/0.28/0.465/0.495/0.545/0.615/0.628/0.821 A Power: 30/40/50/60/70/80/90/100W Speed (R P M)(50Hz): 3000 Speed (R P M) (60Hz): 3600 Force: 0.3/0.4/0.5/0.6/0.7/0.8/0.9/1.0 kN Frame No.: 30/40W Frame 1 50/60/70/80/90/100W Frame 2 אני צריך ממיר לשקע-תקע, US לישראל או EU ושמתי לב שיש ממירים עם אמפר ממש נמוך (או לפחות אלה שנתקלתי 15-16 היה הכי גבוה). ואני לא בטוח שזה משנה ולכן לא מסתכן, ומעדיף ל…

12. נכון ב- ABIT יש את המערת OTES הזאת? יש שם לדים חזקים + מגעילים ירוקים חשבתי להחליף אותם ל- UV מה אתם אומרים אפשר? :-\

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by BIGBENG5,

אני בונה VU METER עכשיו ראיתי את המעגל הבא http://img23.exs.cx/img23/4650/LM3916schematics.jpg ואני רוצה לדעת אים הוא יעבוד כי כבר יש לי את כל החלקים ואים יש חכם עוד מעגלים לתת לי עם הגוק הזה(LM3916N) ומישו בנה את זה?? ועוד שאלה קניתי קבל עכשיו אני לא יודע מה הפלוס ומה המינוס שלו אין רגל קצרה וארוכה אז יש דרך ליבדוק את זה עם רב מודד ככה הוא ניראה בדיוק https://www.photonage.com.au/images/images/prod/R/R2620.gif אבל לא רשום עליו כלום תודה לעוזרים עריכה רשום עליו 225

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by XTFriends,

http://www.xtfriends.net/cgi-bin/forums/dcboard.cgi?az=show_thread&om=24&forum=hard הוא אומר שהוא עושה את זה עם דרמל, מה זה? ואיך אני יכול בהסבר פשוט לעשות צורה כזאת על המארז?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by sroolik,

כחלק מפרוייקט שאני מקווה להתחיל אני רוצה להחליף את המולקסים הלבנים של הספק המולקסים ירוקים השאלה שלי היא: איך אני מוציא את החוטים מהראש של המולקס ואיך אני מחבר בחזרה לראשים החדשים ? תודה !!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי לוח אם של גיגה בייט ללא יציאת SPDIF . אבל יש לו אפשרות של BRACKET SPDIF COAX&OPTIC עכשיו אני רוצה לברר אולי אני יכול לעשות לבד את היציאה הזאת מבלי לקנות את הבראקט . יש בלוח שלוש פינים של SPDIF\OUT אחד 5 V שני סיגנל שלישי אדמה . האם אני יכול לעשות יציאת קווקאס לבד כאשר ה 0 ל 0 (אדמה לאדמה ) והסיגנל לחוט הפנימי של הקוואקס ? ולא להשתמש כלל ב 5 וולט ? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Odedb52,

אהלן... קניתי לא מזמן סט של עכבר ומקלדת חדשים אז החלטתי למדמד את הישן שלי.. הנה התמונות..... (לא צילמתי את מהלך העבודה... Sorry... ): Comments Please!..... עודד ב.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני רוצה להפוך את המעבד שלי ממעבד axp 2600+ למובייל על ידי קיצור שני פינים בגשרים של המעבד,בגלל שזה חיתוך לייזר מוד עיפרון לא יעזור ואני צריך מלאות אותם בחומר מוליך כלשהו,יש לי ביית משחה שמשמשת להולכה טובה יותר והיא עשויה מנחושת אבל היא לא מתייבשת ולמרות שהיא לא נוזלית אני לא רוצה להסתכן מה גם שקשה לשים אותה במקום. בקשר לדבק טרמי אולי תגידו לי איזה סוגים יש וני יבדוק אם לאבא שלי יש אותו (יש לו ממש המון סוגים של חומרים לא ידועים) ובקשר ללק מעוניין לקנות אולי אותו אבל הבעיה היא -איך אני יכל לדעת שהוא מבוסס כסף או שסתם יש בו חלקיקי פלסטיק כסופים??אולי מישהו מכיר חח דגם או חברה מסויימת שמוכרת לק מבוסס כסף?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shay360,

שלום חברים... אפשר להתפשר בקיבוליות של קבלים מנופחים בכרטיס ספק של מסכי LCD? התנפחו לי 4 קבלים של 680uF 25V האם חובה להחליף אותם באותם קבלים בדיוק או שאפשר להתפשר? ואם כן אז עד כמה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by michael4il,

אני רוצה לתקן את המסך שלי http://www.overclock.net/12714355-post9.html לפי זה אבל אני לא מוצא איפה אפשר לקנות את החלקים הנ"ל בארץ,בסה"כ אני צריך(ואני מצטט) You'll need : two of 820uF or 1000uF /105° / around 25V one of 330uF /105° / around 25V

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by MasterDK,

שלום לכולם. אני רוצה לבנות מכשיר שמשנה קול בזמן שיחה בטלפון לא שאני צריך אחד כזה פשוט בא להיתנסות.. חשבתי אולי תוכלו לתת לי המלצות ואולי אפילו סירטוט של מכשיר כזה.. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולכם יש לי שאלה איפה אני יכול להזמין באינטרנט את כל החלקים האלקטרוניים שאני צריך (נגדים, לדים וחולי........) שיהיה זול ושיהיה בישראל תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by maor5,

שלום! הוצאתי lcd ממילונית חיברתי אותה הכל טוב ויפה אבל הבעיה שאני נגיד כותב סתם משפט באנגלית אז על lcd מופיע בגיבריש ולא את המשפט שרשמתי מה בדיוק הבעיה פה? בדקתי תחוטים הכל טוב אולי בגלל שהמסך הזה יש לו הרבה שפות וצריך תוכנה אחרת שתומכת בו? :nixweiss: תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Demp,

יש לי כמה כבלים USB מיותרים (מעכברים ישנים וסורק) ורציתי לדעת איך אפשר לחבר 2+ לדים לUSB ושיעבוד ישר שמחברים אותו, אין לי מושג באלקטרוניקה אז אני צריך מדריך כמה שיותר מפורט עם הדגש על החיבורים כי במדריכים של החיבור דרך המולקס ממש לא מראים איזה קצה מתחבר לאן וקשה לי להבין איך כל זה הולך תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

אני מעוניין להכין המעגל המקציב זמן למספר לדים ולאחר מכן מחליף אותם כמו בתמונה: זמן ההחלפה ישלט ע"י פוטנציומטר. אשמח אם תעזרו לי ( במידע / שרטוט ) כיצד לבנות מעגל כזה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.