אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי שאלה: האם יש אפשרות להפוך הארד דיסק רגיל (חיבור IDE) להארד דיסק חיצוני, שיתחבר למחשב בחיבור USB? אם כן, אשמח לקבל הסבר או הפניה למדריך בנושא. אם לא, אז אשמח לקבל פתרונות אחרים לאותה הבעיה. תודה רבה ושבת שלום
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בידי מארז xspider בו קדחתי חור למאוורר בגג, וחור למאוורר בדלת(בצד, לא על הפרספקס). החורים נעשו עם כוס ואמנם יצאו עגולים, אך גרמו לשריטות רבות במארז... בדלת גם יש בעיה בהכנסת מאוורר פנימה... הוא נתקע בשאר המארז. חשבתי לחתוך את הדלת לריבוע(החור ממילא קטן מידי) ולשים לוח פרספקס גדול אשר באמצע שלו יהיה חור למאוורר, ממנו תצא תעלה למעבד(וככה גם לא ייסתם כל המארז) לגבי השריטות- חשבתי לצבוע את המארז כולו במין צבע מבריק משוייף, משהו בסגנון הזה: http://archive.gamespy.com/hardware/june03/ugm/01s.jpg כמו הפאנל של המארז הזה, רק על כל המארז(למעשה- מלבד הפאנל שאני רוצה שיישאר כמעט כמו שהוא) על דופן המארז אני רוצה לעשות ציוד כלשהו ועל הפרספקס- אולי חריטה כלשהי... בפאנל הקדמי- אני…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי מלא חוטים מההארד דיסק..מהסי די מהפלופי מהספק בלה בלה בלה ...בקיצור מלא חוטים איך אני יכול לסדר אותם..?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים יקרים... לא מזמן פורסם כאן כיצא להתקין את הקטודה (אולטרא) בקדמת המארז. המארז בדוגמא היה chieftec סגול מטאלי.... והמנורה כחולה... היה צריך להוציא אותה מתוך המסילה שלה. ולהדביק אותה באמצע על הפלסטיק. בכל מקרה אני רוצה לעשות את זה שלב אחרי שלב בעזרת המדריך ואני לא מוצא אותו..... מישהו יכול לתת לי קישור? מישהו יכול למצוא אותו?????? מנהלי הפורום... עזרתכם....... בתודה מראש!!! ??? ??? ???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מישהו שיש לו רעיון איך אני יכול להרכיב מתאם של אוזניות 2.5{ של מוטורולה E398 } על גבי 3.5 אני מדגיש סטאריופוני { שלוש פסים } קניתי כבר מתאם אמיתי כזה וחשבתי שהוא יעובד אבל לא כמו שהתלוננו בהמון פורומים של 398 פשוט שומעים בואוזניה אחת ולמי שהיה נגישות לEBAY קנה אתה מתאם של סנהייזהר { יש לחברה הזאת שם של קצין נאצי עליו היו שלושה פסים } וכבל ארוך שבא איתו . והוא עובד או למי שיש את קוסלה של נוקיה ברח לי השם NG??? טוב הנה הקורבנות השחור זה המתאם שקניתי { אינו עובד טוב עם הטלפון} ואפור זה מתאם האוזניות האמיתי {האוזניות שלו החזירו את נשמותהם לבורא} מצטער על האיכות זה צולם במצלמת רשת אני פתוח לרעיונות איך אני הופך את ה2.5 שיעבוד עם 3.5
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כולם מכירים את האימרה ''ישראלי רואה , ישראלי רוצה'' הייה זה בוקר קייצי חמים שהחברה שלי הגיע אליי לבית.. לאחר שנכנסה אליי לחדר היא פצחה בשורת שאלות ובקשות לאחר שראתה את המוד שלי ''נושי , אולי תעשה לי גם ככה במחשב , ותעשה לי חלון ? אתה יכול ? ולדים אדומים ? לא בעצם אני רוצה כחולים'' ''אבל חלון גדול טוב נושי'' מיד הבנתי שנפלה עליי הצרה ואין אפשרות מילוט .. הכנתי את הכלים ובאחד מן הימים שהייתי אצלה עשיתי לה חלון מרובע לבקשתה.. ושמתי לה כמה לדים כחולים כדאי שיאיר את כול העסק.. אונם לא פוצצתי אותה בצבע מטאלי או מסך LCD קטן.. אך עדיין יצאה עבודה נחמדה שהיא כמובן אהבה .. אז רציתי לשתף במקבץ תמונות קצרצר.. תהנו. ככה מרחוק http://img410.imageshack.us/my.php?image=…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן עלה לי רעיון... אם יש לי עבר אלחוטי אני יכול להשתמש באינפרא שלו כדי לשלוח דברים למחשב מהפלאפון שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מאמין שחלקכם נתקלתם בכל הפרויקטים של pov עם לדים בצורות כאלו או אחרות. אני רוצה להשים שני מוטות עם לדים על גלגל אופניים, והם ידלקו בפרקי זמן קבועים. הבעיה שנתקלתי בה עכשיו היא כזו, אני רוצה לצרוב את התוכנה (הסקצ' של הארדואינו) לattiny85, הבעיה היא שאני משתמש בשבב tlc5940 על מנת לשלוט ב16 לדים עם אות pwm, אני יודע שיש ספריה לארדואינו לTLC, השאלה היא אם אני צורב את הסקצ' לattiny אז גם הספריה נצרבת עם התכנה? ואם לא, אז איך אני יכול לשלוט בtlc בעזרת פקודות "בסיסיות" של הארדואינו? למי שיש קצת ידע או הכוונה בנושא, אני אשמח. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה מצאתי את הקבל שאני צריך: http://cgi.ebay.com/4-Pin-Molex-to-12V-ATX-Power-Supply-Adapter-Cable-Cord_W0QQitemZ320460270824QQihZ011QQcategoryZ3668QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m444QQ_trkparmsZalgo%3DCRX%26its%3DC%252BS%26itu%3DSI%252BUA%252BLM%26otn%3D5%26ps%3D63 ועכשיו יש לי שאלה זה הקבל שמתחבר ליד המעבד.. יש מצב שזה ישרוף את המעבד או הלוח אם?? תודה לעזורים1!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, בקשו ממני למכור את המכשיר שבקישור: http://www.netech.org/test.asp?cid=3&pid=4 פרסמתי אותו בלוחות יד שניה תקופה ארוכה אך לא קבלתי שום פניה. אני יודע שהמכשיר הזה יחסית יקר (כמה מאוד דולרים). מה שרציתי לדעת, למה הוא משמש? לא הצלחתי להבין בדיוק.. ככה אני אוכל לדעת למי כדאי לפנות שאולי יהיה מעוניין בדבר הזה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני מתכנן להתחיל מנגינה על המארז ויש לי מספר שאלות לפני שאני מתחיל: יש ברשותי דרמל מקורי עם החוט המאריך הזה. חריטה: איזה ראש מתאים לחריטה על פרספקס? מה העובי הרצוי של הפרספקס להכנת חלון במארז? חיתוך: אם אני רוצה לעשות חור למאורר על גבי המארז, עם מה עדיף ? הדרמל ? מסור חשמלי ? לחורר עם מקדחה ולעבור עם הדרמל? יש ברשותי כוס למקדחה. חיתוך החלון במארז עם מה לעשות ? דרמל / מסור? ואם דרמל - איזה ראש / דיסקית? צביעה: אני רוצה לצבוע את הפנים / בחוץ של המארז (לעבור עליו בשחור - הוא כבר שחור מבחוץ), עם איזה ספריי כדאי ? כדאי להוריד את הצבע השחור החיצוני לפני שאני צובע מחדש ? כמה שכבות של צבע? אלקטרוניקה: לדים: אני רוצה לחבר איזה 12 לדים ביחד, עכשיו איך אני ידע איזה נגדים…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זומם כבר הרבה זמן להחליף לעכברוש שלי את הLED האדום שהוא בא איתו (אותו LED שעוזר לעיינית לקרוא את התנועה) העכברוש האשם במחדל הוא Logitech Mx510. השאלה שלי אם יש למישהו פה מדריך (או לינק) לאיך לעשות את זה הכי יעיל, ואם LED ירוק חזק שווה ערך לLED האדום? :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, להפתעתי מצאתי היום ברחוב מסך lcd כמתואר למעלה. אמרתי לעצמי שכנראה שהוא לא עובד אבל אמרתי שיש אולי מצב שבגלל שהוא כזה ישן הבעלים לא טרחו אפילו לבדוק מה הבעיה וזרקו אותו... ואכן כשחיברתי את המסך התגובה היחידה שהוא עשה היתה השמעת תיקתוקים מהקמקולים המובנים וזהו זה... פתחתי את הברגים והכל נראה שלם בגדול,אבל איזור סביב שני רכיבים ,שאני מניח שהם מיצבי מתח, שאליהם מחוברים צלעות קרור קטנות מושחרים(הpcb). רכיב שאני לא מזהה ועליו כתוב:"HD H4;1000;16V" נראה עם מעט נוזל בצבע חלודה עליו,אבל אני לא בטוח אם זה אומר שהוא גמור.... כל הרכיבים האחרים בגדול נראים בבדיקה ויזואלית בסדר.... לצערי אין לי מצלמה טובה לצלם איתה.... אולי צילום מסלולרי שכרגע אני לא יכול להעלות.... יש למישהו השג…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פליקר- מי שלא יודע זה הדבר המהבהב הלבן של המועדונים, עכשיו השאלה שלי זה איך אני יכול לגרום לזה להבהב לפי קצב השיר או רק בעליות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה עשות לפי המדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=fanbus2.php ואני לא מצליח לחשב איזה נגד אני צריך... יש לי את המאוור הזה: http://www.maxcooler.com/maxcooler/cryslig80x80.html משהו יכול להגיד לי איזה נגד אני צריך ואם אפשר גם איך עשיתם את החישוב... תודה לעוזרים...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש בנרות אתר או חנות שבה ניתן לקנות פאנל קדמי למחשב משהו שכולל, כפתור הדלקה, אתחול ונורות חיווי חיפשתי בכל רחבי האינטרנט\זאפ\moddiy וכו' אבל אני פשוט לא מוצא מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אני לא עוסק בתחום הזה ובאתי לפה כדי לשאול שאלה אני מקווה שתוכלו לעזור לי,קניתי אוזניות חדשות של נו פיר http://www.decomputerwinkel.nl/winkel/img/producten/Grunge_White.jpg כאלה. קניתי אותן אתמול כשהייתי באנגליה,ובטיסה בחזור ידידה שלי בטעות ישבה עליהן והתעקם הראש(החיבור,חח אני מאמין שאתם כבר יודעים אבל בכל מקרה) ועכשיו שומעים באייפוד שלי רק אם אני מחבר את הראש ומזיז אותו לזווית מסוימת עד שזה עובד,יש אפשרות לתקן את זה או להחליף את הראש?ואם כן כמה זה אמור לעלות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מדריך (עדיף בעברית) על שימוש במולטימיטר. עם פירוט על כל אפשרויות והפונקציות במדריך. תמונה של ההמולטי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי יותר מדי זמן שהאטום שלי יושב "עירום" הגיע הזמן לבחור בית אופציה 1 - "קוביה" w 185mm * h 85mm * d 185mm אופציה 2 - "מלבן" w 180mm * h 70mm * d 300mm
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לי קירור למעבד(Tuniq Tower) שעל המאוורר שלו יש שליטה בעזרת פוטנציומטר משלו. ואני רוצה לקנות כזה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=27664 האם אני אוכל לבצע איזה מוד קטנטן ולהחליף ביניהם את החוטים, ככה שהמאוורר החדש יקבל את השליטה והמאוורר הישן פשוט יהפוך לאחד רגיל? או שכבר עדיף להזמין איזה ראובאס זול מEBAY?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רדיו דיסק ישן שאין בו חיבורים חיצוניים ברצוני לחבר לו כבל אוקס אך לשם כך צריך להלחים אותו בכרטיס הירוק מישהו יכול להצביע לי היכן בדיוק צריך להלחים ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לפרק ולהפעיל אותו על מחשב אחר אפשרי ? בתודה איתי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקשיבו אני קורא פה על אנשים עם 6 מאווררים 8 מאווררים לאן לעזאזל הם מחברים אותם? אני חייב לדעת אולי אני אחבר גם איזה 8 מאווררים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-