אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום בידי מארז xspider בו קדחתי חור למאוורר בגג, וחור למאוורר בדלת(בצד, לא על הפרספקס). החורים נעשו עם כוס ואמנם יצאו עגולים, אך גרמו לשריטות רבות במארז... בדלת גם יש בעיה בהכנסת מאוורר פנימה... הוא נתקע בשאר המארז. חשבתי לחתוך את הדלת לריבוע(החור ממילא קטן מידי) ולשים לוח פרספקס גדול אשר באמצע שלו יהיה חור למאוורר, ממנו תצא תעלה למעבד(וככה גם לא ייסתם כל המארז) לגבי השריטות- חשבתי לצבוע את המארז כולו במין צבע מבריק משוייף, משהו בסגנון הזה: http://archive.gamespy.com/hardware/june03/ugm/01s.jpg כמו הפאנל של המארז הזה, רק על כל המארז(למעשה- מלבד הפאנל שאני רוצה שיישאר כמעט כמו שהוא) על דופן המארז אני רוצה לעשות ציוד כלשהו ועל הפרספקס- אולי חריטה כלשהי... בפאנל הקדמי- אני…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אני לא עוסק בתחום הזה ובאתי לפה כדי לשאול שאלה אני מקווה שתוכלו לעזור לי,קניתי אוזניות חדשות של נו פיר http://www.decomputerwinkel.nl/winkel/img/producten/Grunge_White.jpg כאלה. קניתי אותן אתמול כשהייתי באנגליה,ובטיסה בחזור ידידה שלי בטעות ישבה עליהן והתעקם הראש(החיבור,חח אני מאמין שאתם כבר יודעים אבל בכל מקרה) ועכשיו שומעים באייפוד שלי רק אם אני מחבר את הראש ומזיז אותו לזווית מסוימת עד שזה עובד,יש אפשרות לתקן את זה או להחליף את הראש?ואם כן כמה זה אמור לעלות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מעניין מישהו, אבל קיבלתי עכשיו מייל מ-tequipment שהם מוכרים את ה-u1272a של אג'ילנט ב-55% הנחה עד גמר המלאי (עוד בערך 20 יחידות נראה לי). למי שמחפש DMM נורמאלי במחיר טוב זה פשוט מחיר שאי אפשר להתחרות בו. אין לי מושג מה הולך מבחינת שילוח ואופן תשלום, אבל אני בטוח שכל אחד יכול לבדוק בעצמו http://www.tequipment.net/AgilentU1272A.html?idevd=f1d73e45a4554c07b60e7fe457a66e0b&idevm=1082e17a30ba4e528df2a491ad99a510&idevmid=377418 אני חייב לומר שאני בעצמי מתפתה להזמין אחד כזה. אומנם יש לי כבר את ה-u1253A ויש לי גם את ה-ut61-e בתור מכשיר מישני, אבל כזה מכשיר בכזה מחיר זה בהחלט לא משהו שנתקלים בו כל יום ולא, אני לא קשור לחנות, אני לא מרוויח כלום מזה שאנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי יותר מדי זמן שהאטום שלי יושב "עירום" הגיע הזמן לבחור בית אופציה 1 - "קוביה" w 185mm * h 85mm * d 185mm אופציה 2 - "מלבן" w 180mm * h 70mm * d 300mm
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד P4 3000 MHZ Prescott Socket 478 מה הגודל של המעבד ב ס"מ ו על איזה חומר אתם ממליצים לי (הברזל שנוגע במעבד ) אני רוצה ליבנות בלוק מים ועם זה יצליח לי אתם תיראו תמונה (זה סיפור לפרק ולימדוד את המעבד שלי כי יש לי כל מינה תוספות שאני הוספתי ואין לי זין לפרק )
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי מארץ של chenbro ואין בו כפתור ריסטרט.. זה לפעמים מציק למרות שאני לא משתמש כפתור הזה הרבה. חיברתי אליו סתם כפתור כזה ממש ממש פשוט כמו שיש של ההדלקה והכיבוי במחשבים רק בלי הכיסוי (שלוחצים על הכפתור זה לא הכפתור זה רק מכסה כזה) אז בקיצור אני רוצה כפתור יפה ואני לא מוצא חנויות בארץ.. אני לא רוצה לעשות משלוח מחו"ל בשביל כפתור.. אז אם מיטשהו מכיר איזה חנות בארץ שיש משהו יפה אז שיגיד.. אם לא פשוט נראה לי שאני אעיף את הכפתור הזה או שבקיץ אני אבנה משהו לבד כי זה ממש מכוער ככה שהחוט יוצא מחוץ למארז.. זה גם יכול להילחץ בטעות..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביקשתי היום מאחותי שתקנה לי מהום סנטר דיסקיות לדרמל, בשביל לחתוך במארז 6A19, את הפילטרים המורכבים על המאוור האחורי+קדמי (גורמים לרעש שמשגע אותי!). הבעיה היא, שבהום סנטר לא הבינו על איזה מכשיר היא מדברת! אני גם זוכר, כשקניתי מהום סנטר את הדרמל לפני שנה, שהמוכר הבין על מה אני מדבר רק אחרי שהבאתי לו תמונה של המכשיר ביום שאחרי! אז איזה שמות נוספים יש בדיוק לדרמל, שיבינו כבר העובדים שם על איזה מכשיר מדובר?!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לחתוך צורות מורכבות ועגולות בעזרת הדרמל ומקדחה... אשמח לקבל טיפים אם אפשר גם תמונות ומדריכים מפורטים. תודה רבה, שבוע טוב, אבי'קו
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה מישהו יכול להגיד לי כמה עולה בית מנורה כמו שיש בממד רק של 1 (של מנורה 1) (המנורות הארוכות האלה) +- ליחידה מחיר של בית מנורה והמנורה עצמה תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מדריך (עדיף בעברית) על שימוש במולטימיטר. עם פירוט על כל אפשרויות והפונקציות במדריך. תמונה של ההמולטי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, כבר זמן מה אני מנסה לתכנן מעגל משווה "חד פעמי" שברגע שמתח הכניסה עבר את מתח הסף מוצא המשווה ינעל ויחזיק את ערכו עד איפוס מתחים למעגל. אני מאוד חלוד בנושא אבל מאוד ברור לי שצריך משוב חיובי אך הממימוש מבלבל אותי, במיוחד עקב היות יציאת המשווה היא Open Collector. תודה מראש, מייק.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו איך אפשר לשלב בין ההנאות הקטנות של החיים - אלכוהול ומחשבים ;D http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/whiskypc/index_eng
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני להכין פנס ,שמרכבים אותו על המצח . שעובד עם led . יש למשהו מדריך איך עושים את זה .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה אני רוצה הזמין כמה דברים מהאתר הזה והם משתמשים בשיטת תשלום בשם paypal.....עכשיו הקטע הוא שאני לא יודע מה זה השיטה הזאת.... :'( אולי מישהו פה יודע על השיטה הזאת משהו...ואם היא בטוחה לקנייה באינטרנט ..ואיך זה הולך בכלל..? אני יודע שצריך להירשם באתם שלהם קודם https://www.paypal.com/ מישהו פה אולי משתמש בשיטה הזאת אז אולי הוא יכול לספר לי עליה כי אני חםם על כמה מוצרים שאני חייב להזמין למארז שלי...השמח מאוד לשמועע הסברים על השיטת תשלום הזאת... תודה מראש n0fo
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות איתם איך מחברים אותם!! מה עושים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה זרם ה USB מוציא? והאם אפשר לעשות תוכנה שתפתח את החיבור ולשלוט עליו מתי יפתח ומתי יסגר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פתחתי פה כמה פעמים אשכולות עזרה לגבי הספק שאני מנסה לבנות, וכל הזמן קיבלתי תשובות טובות, שאכן עזרו לי. זהו המעגל: קובץ מצורף "ספק" עכשיו, חיברתי את הכל ככה על המטריצה (השתדלתי כמה שיותר ברור בכל התמונות): קבצים מצורפים: "מטריצה 1" - "מטריצה 3" ופשוט שום מתח לא יוצא!!! אשמח אם תעזרו לי. עריכה: הLM317 תקין, בבקשה, אשמח אם תצלמו לי איך לחבר את המעגל על המטריצה, אני ממש נואש כבר! בתודה. בתודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה יש לי 15 מנורות לדים במתח של 4V אני רוצה לחבר אותם למחשב איך אני מחבר תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני מתכנן להתחיל מנגינה על המארז ויש לי מספר שאלות לפני שאני מתחיל: יש ברשותי דרמל מקורי עם החוט המאריך הזה. חריטה: איזה ראש מתאים לחריטה על פרספקס? מה העובי הרצוי של הפרספקס להכנת חלון במארז? חיתוך: אם אני רוצה לעשות חור למאורר על גבי המארז, עם מה עדיף ? הדרמל ? מסור חשמלי ? לחורר עם מקדחה ולעבור עם הדרמל? יש ברשותי כוס למקדחה. חיתוך החלון במארז עם מה לעשות ? דרמל / מסור? ואם דרמל - איזה ראש / דיסקית? צביעה: אני רוצה לצבוע את הפנים / בחוץ של המארז (לעבור עליו בשחור - הוא כבר שחור מבחוץ), עם איזה ספריי כדאי ? כדאי להוריד את הצבע השחור החיצוני לפני שאני צובע מחדש ? כמה שכבות של צבע? אלקטרוניקה: לדים: אני רוצה לחבר איזה 12 לדים ביחד, עכשיו איך אני ידע איזה נגדים…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
DataSheet אני לא כל כך מסתדר עם האנגלית , אני יודע שזה רכיב ש"ממתג" בין בטריה למתאם חשמל כלומר, בודק האם הכבל חשמל מחובר, אם כן, צורך אנרגיה ממנו, אם לא - צורך מהבטריה מעבר לזה, אני מבקש אם אפשר עזרה בהבנה קצת יותר מעמיקה של מה שהרכיב יכול לעשות, ובנוסף איך אני משתמש בו בתוך פרויקט שלי? איזה מעגל אני צריך לבנות סביבו כדי ש"ימתג" כפי שהסברתי למעלה? תודה תודה תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שאלה איך יודעים ואיך משיגים את הלוחות הירוקים האלה שעליהם מלחימים את כל החלקים ואיך יודעים איזה ליקנות?? קראתי את זה http://www.arihav.com/Products/DataSheet/LCD%20Installation.pdf ואני לא יודע מאיפה אני יכול להשיג את הלוח ומאיפה בלכל משיגים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום אני משתמש חדש..ואני שמח להיות פה לעניין, אני מעוניין לקנות פאנבאס והמליצו לי על Enermax UC-A5FATR2. עכשיו הוא נראה סבבה והכל...אבל מעצבן אותי טיפה שאשפר לראות רק את ה rpm של 2 מאווררים מתוך ה 6.....איך אפשר להוריד בצורה נכונה את המהירות של כל שאר המאוררים אם לא רואים את ה rpm ?? =\ ושנית....כל היציאות מהמאוררים שלי הם של 4 פינים...וראיתי שלפאנבאס הזה יש רק כניסות של 3...וחיפשתי בכל הרשת מתאם זכר שיתאם ב ין 4 פינים ל 3...ולא מצאתי למישהו פה אולי יש את הפאנבאס הזה ויכול לתת עליו תגובות? זה ממש חשוב לי כי אני רוצה לקנות בימים הקרובים. ואם כבר בעניין....האם יותר כדיי לקנות את Coolermaster Aerogate II ? כי הוא נראה טוב אבל הושא שולט רק על 4 מאוררים...וזה תוקע …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
עברתי קצת על מדריכים בפורום ונתקלתי במשתמשת שפרסמה מדריכים תחת הנושא: "מודינג בשעה". ערכתי חיפוש ולא מצאתי את התארד. מישהו יודע משהו על זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר כמה מקרים שבהם נשרפו לי רכיבים במחשב עלה לי רעיון שאולי אפשר לשים פיוז במחשב (בכל דרך שהיא) ככה שהוא יגן על הרכיב... נגיד בתור התחלה על ההארד דיסק... מה אתם אומרים? יכול לעבוד?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-