אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את המכשיר הזה על השמשה בצד ימין באוטו. רכשתי את האוטו מסוכנות לפני כמה חודשים והמכשיר הנ"ל הגיע עם האוטו ואין לא מושג מהו. הכבל נכנס למעלה לאנטנה קטנה בגג באוטו. מזה ואיך משתמשים בו בדיוק?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראשית אני מתנצל על השם משתמש, אני לא מצליח להיכנס דרך השם משתמש שלי, ובהזמדנות זו, מנהלים, עם מי אפשר לדבר בנוגע לזה? ראיתי המון חיבורים כאלה של קבלים, ואני יודע שסיבה אחת היא כדי שבמידה ומתח הכניסה לרכיב יורד מעט, אז הקבל ישמור על המתח גבוה. אך במידה ומתח הכניסה עולה מעט, אין הקבל יכול לעזור נכון? כלומר הוא לא יכול להאט את העלייה (?) כמו כן, האם יש סיבה שבקבלים כאלה נרצה להשתמש בקבלים LOW ESR, מלבד לדרוש צריכת הספק נמוכה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות משדר IR שמתחבר לLPT וישלוט על המכשיריים החשמליים אצלי בחדר. בניתי לפני כמה זמן מקלט, אבל אני לא משתמש בו, ולכן רציתי להפוך אותו למשדר. אבל איך עושים דבר כזה? האם משדר הוא גם מקלט? יש תוכנה שיכולה לעבוד עם משדרים או שצריך לתכנת אחת? מצורפת תמונה של המקלט שיש לי תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מדריך (עדיף בעברית) על שימוש במולטימיטר. עם פירוט על כל אפשרויות והפונקציות במדריך. תמונה של ההמולטי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן,אני צריך עזרה. יש לי כרסומת אבל זה לא יוצא כול כך מדוייק וזה הרבה תכנון בשביל גריל אחד. אז חשבתי לקנות מכונת CNC(לא רק בשביל זה) בגודל שיכולה לחתוך גריל עד 120MM. כמה דבר כזה יעלה לי? כי בדקתי פעם שעברה לפני כמה חודשים ואני כבר לא ממש זוכר מחירים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים קניתי קניתי לוח ארדואינו לא מקורי שאני מנסה לעבוד איתו התוכנה של הארדואינו נותנת לי שגיאה " avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00 " למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות ? תודה אריאל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה קטנה האם מישהו יכול להכין לי סקיצה לחיתוך של גריל למאוורר בגודל של 80 מילמטר אני יסביר את עצמי אני רוצה לחתוך פסים אנכיים בפח של המארז שלי שזה גם המכסה העליון של המחשב ... ואני רוצה משהו יפה .. לא יצא יפה לקדוח 2 חורים של 80 מ"מ ולשים רשתות ! תודה לכולם ... התכוונתי למשהו כזה רק בצורה עגולה . _____ _________ ____________ _______________ _____________ __________ _______ עם חירוץ כזה ... בעובי של 2 או 3 מ"מ תודה לכולם עוד הצעות יתקבלו בברכה !
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי הניסיון הכושל הקודם שלי... מצאתי סרטוט אחר... Part Total Qty. Description R1 1 39K 1/4 Watt Resistor C1,C2 2 10uf 25V Electrolytic Capacitor C3 1 100uf 25V Electrolytic Capacitor C4 1 47uf 25V Electrolytic Capacitor C5 1 0.1uf 25V Ceramic Capacitor C6 1 2200uf 25V Electrolytic Capacitor U1 1 TDA1554 Two Channel Audio Amp Chip MISC 1 Heatsink For U1, Binding Posts (For Output), RCA Jacks (For Input), Wire, Board אני צריך לדעת אם אפשר להחליף את הנגד הזה בנגד משתנה בשביל לשנות את הווליום
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי מארץ של chenbro ואין בו כפתור ריסטרט.. זה לפעמים מציק למרות שאני לא משתמש כפתור הזה הרבה. חיברתי אליו סתם כפתור כזה ממש ממש פשוט כמו שיש של ההדלקה והכיבוי במחשבים רק בלי הכיסוי (שלוחצים על הכפתור זה לא הכפתור זה רק מכסה כזה) אז בקיצור אני רוצה כפתור יפה ואני לא מוצא חנויות בארץ.. אני לא רוצה לעשות משלוח מחו"ל בשביל כפתור.. אז אם מיטשהו מכיר איזה חנות בארץ שיש משהו יפה אז שיגיד.. אם לא פשוט נראה לי שאני אעיף את הכפתור הזה או שבקיץ אני אבנה משהו לבד כי זה ממש מכוער ככה שהחוט יוצא מחוץ למארז.. זה גם יכול להילחץ בטעות..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בידי מארז xspider בו קדחתי חור למאוורר בגג, וחור למאוורר בדלת(בצד, לא על הפרספקס). החורים נעשו עם כוס ואמנם יצאו עגולים, אך גרמו לשריטות רבות במארז... בדלת גם יש בעיה בהכנסת מאוורר פנימה... הוא נתקע בשאר המארז. חשבתי לחתוך את הדלת לריבוע(החור ממילא קטן מידי) ולשים לוח פרספקס גדול אשר באמצע שלו יהיה חור למאוורר, ממנו תצא תעלה למעבד(וככה גם לא ייסתם כל המארז) לגבי השריטות- חשבתי לצבוע את המארז כולו במין צבע מבריק משוייף, משהו בסגנון הזה: http://archive.gamespy.com/hardware/june03/ugm/01s.jpg כמו הפאנל של המארז הזה, רק על כל המארז(למעשה- מלבד הפאנל שאני רוצה שיישאר כמעט כמו שהוא) על דופן המארז אני רוצה לעשות ציוד כלשהו ועל הפרספקס- אולי חריטה כלשהי... בפאנל הקדמי- אני…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מקלט אינפרה אדום למחשב כדי להעביר שירים בווינאמפ מרחוק ולהנמיך\להגביר את הווליום או משו בסיגנון. אני יודע שיש מדריכים מפורטים על איך להכין אבל אני מעדיף כבר לקנות מקלט מוכן כזה שמתחבר ללוח אם (יש לי את החיבור על הלוח). בכל אופן, רק להבהיר לכם שאני לא מדבר על irda שמשתמשים כדי להעביר מידע לפלאפונים וכאלה, אלא על ir בשביל שלט כמו שיש לטלוויזיה... מישהו יכול לומר לי איפה אני קונה את הדבר הזה? אני צריך אתר ישראלי להזמין ממנו או חנות באיזור תל אביב לקנות ממנה. (זה בשביל חבר שלי, תודה)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.xtfriends.net/cgi-bin/forums/dcboard.cgi?az=show_thread&om=24&forum=hard הוא אומר שהוא עושה את זה עם דרמל, מה זה? ואיך אני יכול בהסבר פשוט לעשות צורה כזאת על המארז?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי שאלה איפה אני יכול להזמין באינטרנט את כל החלקים האלקטרוניים שאני צריך (נגדים, לדים וחולי........) שיהיה זול ושיהיה בישראל תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מאורר שקניתי מחבר בחיבור של 3 פינים יוצאים מהמאורר 3 חוטים צהוב(של הסל"ד)אדום ושחור(חיובי ושלילי)אם אני יחתוח את החיובי או שלילי ויוסיף נגד משתנה הוא ישפע על המהירות של המאורר? או שאני צריך לשים אותו במקום אחר?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לתקן את המסך שלי http://www.overclock.net/12714355-post9.html לפי זה אבל אני לא מוצא איפה אפשר לקנות את החלקים הנ"ל בארץ,בסה"כ אני צריך(ואני מצטט) You'll need : two of 820uF or 1000uF /105° / around 25V one of 330uF /105° / around 25V
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום אני משתמש חדש..ואני שמח להיות פה לעניין, אני מעוניין לקנות פאנבאס והמליצו לי על Enermax UC-A5FATR2. עכשיו הוא נראה סבבה והכל...אבל מעצבן אותי טיפה שאשפר לראות רק את ה rpm של 2 מאווררים מתוך ה 6.....איך אפשר להוריד בצורה נכונה את המהירות של כל שאר המאוררים אם לא רואים את ה rpm ?? =\ ושנית....כל היציאות מהמאוררים שלי הם של 4 פינים...וראיתי שלפאנבאס הזה יש רק כניסות של 3...וחיפשתי בכל הרשת מתאם זכר שיתאם ב ין 4 פינים ל 3...ולא מצאתי למישהו פה אולי יש את הפאנבאס הזה ויכול לתת עליו תגובות? זה ממש חשוב לי כי אני רוצה לקנות בימים הקרובים. ואם כבר בעניין....האם יותר כדיי לקנות את Coolermaster Aerogate II ? כי הוא נראה טוב אבל הושא שולט רק על 4 מאוררים...וזה תוקע …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לבנות מכשיר שמשנה קול בזמן שיחה בטלפון לא שאני צריך אחד כזה פשוט בא להיתנסות.. חשבתי אולי תוכלו לתת לי המלצות ואולי אפילו סירטוט של מכשיר כזה.. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי קצת על מדריכים בפורום ונתקלתי במשתמשת שפרסמה מדריכים תחת הנושא: "מודינג בשעה". ערכתי חיפוש ולא מצאתי את התארד. מישהו יודע משהו על זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה מערכת קירור מים, איך אני יכול לקרר את המים ללא רדיאטור? תציעו רעיונות.[br]פורסם בתאריך: 18.04.2007 בשעה 18:48:20 מה אתם אומרים? אני ישים אקווריום קטן, מלא במים, ובתכו תהיה משאבת מים ומעליו יהיו 2 מאווררים של 120 סנטימטר ובצד תאורת UB. ככה החום של המעבד לא ישפיעה כלל על הטמפ של המים ביחס לכמות, וגם ומאווררים יקררו את המים.אגב שתיתי קפה חם ונשפתי עליו כדי לקרר אותו מה שנתן לי את הרעיון. האקווריום יהיה כמובן מחוץ למארז ודי רחוק ממנו ככה שגם בזמן שהמים עוברים בצינורות הם יתקררו. אני יודע שעדיף רדיאטור, אבל מה לעשות? אין.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה כבלים USB מיותרים (מעכברים ישנים וסורק) ורציתי לדעת איך אפשר לחבר 2+ לדים לUSB ושיעבוד ישר שמחברים אותו, אין לי מושג באלקטרוניקה אז אני צריך מדריך כמה שיותר מפורט עם הדגש על החיבורים כי במדריכים של החיבור דרך המולקס ממש לא מראים איזה קצה מתחבר לאן וקשה לי להבין איך כל זה הולך תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי ממסר מסוג : http://www.teledynerelays.com/pdf/military/hd.pdf. עכשיו התפקיד של הממסר הוא לקצר בין שתי רגליים שבעזרת כך מערכת מסויימת מתחילה לפעול. עכשיו הממסר לא עושה את תפקידו , זאת אומרת הוא תמיד מקצר לפי המערכת, אבל שאני עושה בדיקת קצרים בעזרת FLUKE הוא מראה שבעצם הממסר עובד ויש קצר ואין קצר (על ידי ציפצוף). אני די תקוע , יש למישהו רעיון? החלפתי במקום הממסר מתג ידני והמערכת עובדת כנדרש, אז זהוי בעיה של הממסר. אשמח לתשובה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני צריך שמות וכתובות של חנויות מודינג בגרמניה דחוף!!! ואני צריך לדעת מחירים של קטודות בערך תודה מראש לכל מי שעוזר DJ POWER
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המבצע על הוולף עם ה200 חלקים, ומעין סטנד כזה? בא באריזה גדולה, שנראית די נוחה לשימוש שעולה 200? שווה? או שאם כבר מוציאים 200 שקל - להוציא את זה על דרמל אמיתי - וזהו
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-