אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה מישהו יכול להגיד לי כמה עולה בית מנורה כמו שיש בממד רק של 1 (של מנורה 1) (המנורות הארוכות האלה) +- ליחידה מחיר של בית מנורה והמנורה עצמה תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום בידי מארז xspider בו קדחתי חור למאוורר בגג, וחור למאוורר בדלת(בצד, לא על הפרספקס). החורים נעשו עם כוס ואמנם יצאו עגולים, אך גרמו לשריטות רבות במארז... בדלת גם יש בעיה בהכנסת מאוורר פנימה... הוא נתקע בשאר המארז. חשבתי לחתוך את הדלת לריבוע(החור ממילא קטן מידי) ולשים לוח פרספקס גדול אשר באמצע שלו יהיה חור למאוורר, ממנו תצא תעלה למעבד(וככה גם לא ייסתם כל המארז) לגבי השריטות- חשבתי לצבוע את המארז כולו במין צבע מבריק משוייף, משהו בסגנון הזה: http://archive.gamespy.com/hardware/june03/ugm/01s.jpg כמו הפאנל של המארז הזה, רק על כל המארז(למעשה- מלבד הפאנל שאני רוצה שיישאר כמעט כמו שהוא) על דופן המארז אני רוצה לעשות ציוד כלשהו ועל הפרספקס- אולי חריטה כלשהי... בפאנל הקדמי- אני…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אני לא עוסק בתחום הזה ובאתי לפה כדי לשאול שאלה אני מקווה שתוכלו לעזור לי,קניתי אוזניות חדשות של נו פיר http://www.decomputerwinkel.nl/winkel/img/producten/Grunge_White.jpg כאלה. קניתי אותן אתמול כשהייתי באנגליה,ובטיסה בחזור ידידה שלי בטעות ישבה עליהן והתעקם הראש(החיבור,חח אני מאמין שאתם כבר יודעים אבל בכל מקרה) ועכשיו שומעים באייפוד שלי רק אם אני מחבר את הראש ומזיז אותו לזווית מסוימת עד שזה עובד,יש אפשרות לתקן את זה או להחליף את הראש?ואם כן כמה זה אמור לעלות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פתחתי פה כמה פעמים אשכולות עזרה לגבי הספק שאני מנסה לבנות, וכל הזמן קיבלתי תשובות טובות, שאכן עזרו לי. זהו המעגל: קובץ מצורף "ספק" עכשיו, חיברתי את הכל ככה על המטריצה (השתדלתי כמה שיותר ברור בכל התמונות): קבצים מצורפים: "מטריצה 1" - "מטריצה 3" ופשוט שום מתח לא יוצא!!! אשמח אם תעזרו לי. עריכה: הLM317 תקין, בבקשה, אשמח אם תצלמו לי איך לחבר את המעגל על המטריצה, אני ממש נואש כבר! בתודה. בתודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, כבר זמן מה אני מנסה לתכנן מעגל משווה "חד פעמי" שברגע שמתח הכניסה עבר את מתח הסף מוצא המשווה ינעל ויחזיק את ערכו עד איפוס מתחים למעגל. אני מאוד חלוד בנושא אבל מאוד ברור לי שצריך משוב חיובי אך הממימוש מבלבל אותי, במיוחד עקב היות יציאת המשווה היא Open Collector. תודה מראש, מייק.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן... קניתי לא מזמן סט של עכבר ומקלדת חדשים אז החלטתי למדמד את הישן שלי.. הנה התמונות..... (לא צילמתי את מהלך העבודה... Sorry... ): Comments Please!..... עודד ב.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במידה וכן רשימה של חנויות באיזור הדרום תעזור מאוד ותודה מראש לכל המגיבים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מעניין מישהו, אבל קיבלתי עכשיו מייל מ-tequipment שהם מוכרים את ה-u1272a של אג'ילנט ב-55% הנחה עד גמר המלאי (עוד בערך 20 יחידות נראה לי). למי שמחפש DMM נורמאלי במחיר טוב זה פשוט מחיר שאי אפשר להתחרות בו. אין לי מושג מה הולך מבחינת שילוח ואופן תשלום, אבל אני בטוח שכל אחד יכול לבדוק בעצמו http://www.tequipment.net/AgilentU1272A.html?idevd=f1d73e45a4554c07b60e7fe457a66e0b&idevm=1082e17a30ba4e528df2a491ad99a510&idevmid=377418 אני חייב לומר שאני בעצמי מתפתה להזמין אחד כזה. אומנם יש לי כבר את ה-u1253A ויש לי גם את ה-ut61-e בתור מכשיר מישני, אבל כזה מכשיר בכזה מחיר זה בהחלט לא משהו שנתקלים בו כל יום ולא, אני לא קשור לחנות, אני לא מרוויח כלום מזה שאנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה אני רוצה הזמין כמה דברים מהאתר הזה והם משתמשים בשיטת תשלום בשם paypal.....עכשיו הקטע הוא שאני לא יודע מה זה השיטה הזאת.... :'( אולי מישהו פה יודע על השיטה הזאת משהו...ואם היא בטוחה לקנייה באינטרנט ..ואיך זה הולך בכלל..? אני יודע שצריך להירשם באתם שלהם קודם https://www.paypal.com/ מישהו פה אולי משתמש בשיטה הזאת אז אולי הוא יכול לספר לי עליה כי אני חםם על כמה מוצרים שאני חייב להזמין למארז שלי...השמח מאוד לשמועע הסברים על השיטת תשלום הזאת... תודה מראש n0fo
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות איתם איך מחברים אותם!! מה עושים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום. אני רוצה לבנות משדר IR שמתחבר לLPT וישלוט על המכשיריים החשמליים אצלי בחדר. בניתי לפני כמה זמן מקלט, אבל אני לא משתמש בו, ולכן רציתי להפוך אותו למשדר. אבל איך עושים דבר כזה? האם משדר הוא גם מקלט? יש תוכנה שיכולה לעבוד עם משדרים או שצריך לתכנת אחת? מצורפת תמונה של המקלט שיש לי תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה יש לי 15 מנורות לדים במתח של 4V אני רוצה לחבר אותם למחשב איך אני מחבר תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש רעיונות ? זה מסך של DELL עם כניסות SVIDEO ו RGB. יש איזה רכיב מוכר שמעביר בין חיבור כבל כבלים לאחד מהאפשרויות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/accessories/a2167ycable/a2167ycable.htm אני מעוניין לקנות כבל כזה. זיגזג אמרו שלא יהיה להם בזמן הקרוב. יש לכם מושג בחנות שכן מוכרת את זה?? עדיף בארץ אבל אם לא אז גם בארה"ב.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג למקלדת ולעכבר (תאורה בעיקר) ואני לא יודע מאיפה להתחיל, אני לא יודע לחבר כבלים וכל הדברים האלה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש הבדל בין תא פוטו וולטאי לפוטו אלקטרי אוקיי נכון בשבבי ccd של היום יש סוגים רבים כאלו שמורכבים מהרכבים של התא הפוטווולטאי למי שלא יודע אפשר לשלוח לו סיכום בפרטי או שיחפש בויקדפיה או משהו ויש תאים פוטואלקטרים שמזה מורכב השבב ccd בעיקר אני יודע לכם מאוד אם תוכלו לענות לי אם יש תאים תאים פוטואלקטרים שעשויים משכבתה עליונה של גופרית ושכבה אמצעית של סיליקון ושכבה תחתונה של קדמיום או שרק המערכות לייזר מורכבות מזה ?!??!?! אם תענו לי על השאלה הספיציפית הזאת אני יודה לכם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה איך יודעים ואיך משיגים את הלוחות הירוקים האלה שעליהם מלחימים את כל החלקים ואיך יודעים איזה ליקנות?? קראתי את זה http://www.arihav.com/Products/DataSheet/LCD%20Installation.pdf ואני לא יודע מאיפה אני יכול להשיג את הלוח ומאיפה בלכל משיגים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום אני משתמש חדש..ואני שמח להיות פה לעניין, אני מעוניין לקנות פאנבאס והמליצו לי על Enermax UC-A5FATR2. עכשיו הוא נראה סבבה והכל...אבל מעצבן אותי טיפה שאשפר לראות רק את ה rpm של 2 מאווררים מתוך ה 6.....איך אפשר להוריד בצורה נכונה את המהירות של כל שאר המאוררים אם לא רואים את ה rpm ?? =\ ושנית....כל היציאות מהמאוררים שלי הם של 4 פינים...וראיתי שלפאנבאס הזה יש רק כניסות של 3...וחיפשתי בכל הרשת מתאם זכר שיתאם ב ין 4 פינים ל 3...ולא מצאתי למישהו פה אולי יש את הפאנבאס הזה ויכול לתת עליו תגובות? זה ממש חשוב לי כי אני רוצה לקנות בימים הקרובים. ואם כבר בעניין....האם יותר כדיי לקנות את Coolermaster Aerogate II ? כי הוא נראה טוב אבל הושא שולט רק על 4 מאוררים...וזה תוקע …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות לבנות מקלט IR למחשב שיעבוד עם שלט של HOT (האדום החדש, אם זה חשוב) ? אין לי חיבור com אבל יש לי parallel.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.xtfriends.net/cgi-bin/forums/dcboard.cgi?az=show_thread&om=24&forum=hard הוא אומר שהוא עושה את זה עם דרמל, מה זה? ואיך אני יכול בהסבר פשוט לעשות צורה כזאת על המארז?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
המבצע על הוולף עם ה200 חלקים, ומעין סטנד כזה? בא באריזה גדולה, שנראית די נוחה לשימוש שעולה 200? שווה? או שאם כבר מוציאים 200 שקל - להוציא את זה על דרמל אמיתי - וזהו
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-