עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by midnight8,

דוד שלי הביא לי סנטר 100W בלי הגברה בכלל לסנטר עצמו יש רק כניסה אחת לחוטים פלוס ומינוס ולידה כתוב INPUT איך אני יכול להפעיל את זה עם המחשב לפי מה שהבנתי אני צריך מגבר אבל איזה ואיפה קונים כזה ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Ori The Man,

יש לי שאלה איך יודעים ואיך משיגים את הלוחות הירוקים האלה שעליהם מלחימים את כל החלקים ואיך יודעים איזה ליקנות?? קראתי את זה http://www.arihav.com/Products/DataSheet/LCD%20Installation.pdf ואני לא יודע מאיפה אני יכול להשיג את הלוח ומאיפה בלכל משיגים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני לא יודע מה לעשות איתם איך מחברים אותם!! מה עושים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. השאלה בכותרת. יש לי על הלוח חיבור רק למאוורר מארז אחד.. אך אני מעוניין לחבר לפחות עוד אחד איך אני עושה את זה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Lirux,

יש אפשרות לבנות מקלט IR למחשב שיעבוד עם שלט של HOT (האדום החדש, אם זה חשוב) ? אין לי חיבור com אבל יש לי parallel.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. המחבר במכונה התקלקל ויש צורך להשיג חדש, לפי שמנסים לקמבן משהו אחר, רציתי לדהעת האם יש SOCKET כזה שניתן להזמין מאיפהשהוא.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום אני צריך עזרה יש לי 15 מנורות לדים במתח של 4V אני רוצה לחבר אותם למחשב איך אני מחבר תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן, בקרוב אני מתכנן להתחיל מנגינה על המארז ויש לי מספר שאלות לפני שאני מתחיל: יש ברשותי דרמל מקורי עם החוט המאריך הזה. חריטה: איזה ראש מתאים לחריטה על פרספקס? מה העובי הרצוי של הפרספקס להכנת חלון במארז? חיתוך: אם אני רוצה לעשות חור למאורר על גבי המארז, עם מה עדיף ? הדרמל ? מסור חשמלי ? לחורר עם מקדחה ולעבור עם הדרמל? יש ברשותי כוס למקדחה. חיתוך החלון במארז עם מה לעשות ? דרמל / מסור? ואם דרמל - איזה ראש / דיסקית? צביעה: אני רוצה לצבוע את הפנים / בחוץ של המארז (לעבור עליו בשחור - הוא כבר שחור מבחוץ), עם איזה ספריי כדאי ? כדאי להוריד את הצבע השחור החיצוני לפני שאני צובע מחדש ? כמה שכבות של צבע? אלקטרוניקה: לדים: אני רוצה לחבר איזה 12 לדים ביחד, עכשיו איך אני ידע איזה נגדים…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ETB,

מישהו יכול לתת לי מדריך (עדיף בעברית) על שימוש במולטימיטר. עם פירוט על כל אפשרויות והפונקציות במדריך. תמונה של ההמולטי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. תראו איך אפשר לשלב בין ההנאות הקטנות של החיים - אלכוהול ומחשבים ;D http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/whiskypc/index_eng

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום. מאיפה אני יכול לקחת מתח (שהוא לא 220V), מהמחשב, כשהוא מכובה? אני רוצה לתחת מתח ללד כך שכפתור הדלקת המחשב תמיד יהיה מואר מבפנים. מאיפה אני לוקח מתח גם כשהמחשב מכובה? :s05: אין לי בעיה גם להיכנס לספק עצמו ולהתעלק שם, רק תגידו איפה? איפה אני יכול לקחת מתח כשהמחשב מכובה? מחכה לתגובות ורעיונות. :jump:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קודם כל שלום אני משתמש חדש..ואני שמח להיות פה לעניין, אני מעוניין לקנות פאנבאס והמליצו לי על Enermax UC-A5FATR2. עכשיו הוא נראה סבבה והכל...אבל מעצבן אותי טיפה שאשפר לראות רק את ה rpm של 2 מאווררים מתוך ה 6.....איך אפשר להוריד בצורה נכונה את המהירות של כל שאר המאוררים אם לא רואים את ה rpm ?? =\ ושנית....כל היציאות מהמאוררים שלי הם של 4 פינים...וראיתי שלפאנבאס הזה יש רק כניסות של 3...וחיפשתי בכל הרשת מתאם זכר שיתאם ב ין 4 פינים ל 3...ולא מצאתי למישהו פה אולי יש את הפאנבאס הזה ויכול לתת עליו תגובות? זה ממש חשוב לי כי אני רוצה לקנות בימים הקרובים. ואם כבר בעניין....האם יותר כדיי לקנות את Coolermaster Aerogate II ? כי הוא נראה טוב אבל הושא שולט רק על 4 מאוררים...וזה תוקע …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by arkadur,

כמו שאתם כבר יודעים, אני לקחתי הפסקה מניהול הפורום באתר, עקב סיבות אישיות (צבא, לימודים ועוד כל מיני על הראש) אני לא מתלהב לעשות זאת, אך אני חייב אני מקווה שאני אצליח לעשות "קאמבק" בעתיד, אני רוצה לציין - שממש לא עזבתי את נושא המודינג, אלא רק לקחתי הפסקה מניהול הפורום, ואני אשתדל להמשיך להיות כמה שיותר פעיל בכל זאת המודרייטור שמחליף אותי הוא גולש וותיק בפורום , רביד אני רוצה לאחל לו בהצלחה, ומקווה שהוא יהנה בניהול הפורום, יקדם ויפתח דברים שטרם נראו כאן. לכן, אל תקשו עליו , השמעו לחוקי הפורום, ונסו לתרום ולהחכים כמה שיותר במהלך השנים בהם הייתי בתפקיד זה - לא נתתי ולו אזהרה אחת רביד, הבמה שלך :

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם אני צריך עזרה קטנה האם מישהו יכול להכין לי סקיצה לחיתוך של גריל למאוורר בגודל של 80 מילמטר אני יסביר את עצמי אני רוצה לחתוך פסים אנכיים בפח של המארז שלי שזה גם המכסה העליון של המחשב ... ואני רוצה משהו יפה .. לא יצא יפה לקדוח 2 חורים של 80 מ"מ ולשים רשתות ! תודה לכולם ... התכוונתי למשהו כזה רק בצורה עגולה . _____ _________ ____________ _______________ _____________ __________ _______ עם חירוץ כזה ... בעובי של 2 או 3 מ"מ תודה לכולם עוד הצעות יתקבלו בברכה !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by fuck off,

אני רוצה להכין משחט לעכבר והכל מוכן כל מה שנשאר זה להדביק את 2 חתיכות הפרספקס.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by MAOR00,

כיצד אני יכול ליצור בבית ספק מתח של 5v ? ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eladh16,

שלום יש לי את המכשיר הזה על השמשה בצד ימין באוטו. רכשתי את האוטו מסוכנות לפני כמה חודשים והמכשיר הנ"ל הגיע עם האוטו ואין לא מושג מהו. הכבל נכנס למעלה לאנטנה קטנה בגג באוטו. מזה ואיך משתמשים בו בדיוק?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, אני מתכנן לקנות מארז CM-690 ולשים בו בין 6-7 מאווררים לפי הסדר הבא (כולם 120 ממ) 2 בקידמת המארז להכנסת אוויר 1 בתחתית המארז להכנסת אוויר 1 בדלת המארז להכנסת אוויר על כרטיס המסך 1 בגג המארז להוצאת אוויר (לא בחור שנמצא מול המאוורר שמכניס מלמטה בכדי לא ליצור קיר אוויר) 1 באחורי המארז 1 בדלת המארז להכנסת אוויר על המאוורר (אולי). בכל אופן זה מסתכם בכ- 7 מאווררים. יש לי 2 שאלות: 1) אם אני קונה מאווררים של SCYTHE זה משנה אם אני קונה את הדגם של 1200RPM או של 2000RPM מבחינת הרעש (בהנחה שיש לי בקר מאווררים, האם המאווררים של ה 2000 יהיו יותר רועשים כשאוריד אותם ל 1200 מאשר המאווררים המוגדרים מהמפעל לפעול ל 1200? 2) מה דעתכם על הבקר הבא, הוא בקר ל - 7 מאווררים, מציג 3 טמפ' (מע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי, אני רוצה לקנות מקלט אינפרה אדום למחשב כדי להעביר שירים בווינאמפ מרחוק ולהנמיך\להגביר את הווליום או משו בסיגנון. אני יודע שיש מדריכים מפורטים על איך להכין אבל אני מעדיף כבר לקנות מקלט מוכן כזה שמתחבר ללוח אם (יש לי את החיבור על הלוח). בכל אופן, רק להבהיר לכם שאני לא מדבר על irda שמשתמשים כדי להעביר מידע לפלאפונים וכאלה, אלא על ir בשביל שלט כמו שיש לטלוויזיה... מישהו יכול לומר לי איפה אני קונה את הדבר הזה? אני צריך אתר ישראלי להזמין ממנו או חנות באיזור תל אביב לקנות ממנה. (זה בשביל חבר שלי, תודה)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nehmia,

יש לי מאורר שקניתי מחבר בחיבור של 3 פינים יוצאים מהמאורר 3 חוטים צהוב(של הסל"ד)אדום ושחור(חיובי ושלילי)אם אני יחתוח את החיובי או שלילי ויוסיף נגד משתנה הוא ישפע על המהירות של המאורר? או שאני צריך לשים אותו במקום אחר?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by T-80,

בוקר טוב קניתי צג LCD 4X16 הבעייה שבמחשב שלי אין יציאת LPT אני קניתי כרטיס PCI עם יציאת LPT חיברתי כל החיוט כמו צריך בדקתי כמה פעמים אני רואה ריבועים שחורים בשתי שורות וזהו אף תוכנה לא מצליחה לתקשר עם הצג מישהו יכול לעזור תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. חברה אני רוצה הזמין כמה דברים מהאתר הזה והם משתמשים בשיטת תשלום בשם paypal.....עכשיו הקטע הוא שאני לא יודע מה זה השיטה הזאת.... :'( אולי מישהו פה יודע על השיטה הזאת משהו...ואם היא בטוחה לקנייה באינטרנט ..ואיך זה הולך בכלל..? אני יודע שצריך להירשם באתם שלהם קודם https://www.paypal.com/ מישהו פה אולי משתמש בשיטה הזאת אז אולי הוא יכול לספר לי עליה כי אני חםם על כמה מוצרים שאני חייב להזמין למארז שלי...השמח מאוד לשמועע הסברים על השיטת תשלום הזאת... תודה מראש n0fo

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by maor5,

שלום! הוצאתי lcd ממילונית חיברתי אותה הכל טוב ויפה אבל הבעיה שאני נגיד כותב סתם משפט באנגלית אז על lcd מופיע בגיבריש ולא את המשפט שרשמתי מה בדיוק הבעיה פה? בדקתי תחוטים הכל טוב אולי בגלל שהמסך הזה יש לו הרבה שפות וצריך תוכנה אחרת שתומכת בו? :nixweiss: תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום. אני רוצה לבנות משדר IR שמתחבר לLPT וישלוט על המכשיריים החשמליים אצלי בחדר. בניתי לפני כמה זמן מקלט, אבל אני לא משתמש בו, ולכן רציתי להפוך אותו למשדר. אבל איך עושים דבר כזה? האם משדר הוא גם מקלט? יש תוכנה שיכולה לעבוד עם משדרים או שצריך לתכנת אחת? מצורפת תמונה של המקלט שיש לי תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Sarlula,

עברתי קצת על מדריכים בפורום ונתקלתי במשתמשת שפרסמה מדריכים תחת הנושא: "מודינג בשעה". ערכתי חיפוש ולא מצאתי את התארד. מישהו יודע משהו על זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.