עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by jackhammer,

יש לי HUB קטן של 4 יציאות USB נורא נחמד ושימושי אבל הם 1.1 יש איזשהי דרך להפוך אותם ל2.0? נגד יותר קטן שיהיה לו יותר מתח? החלפת סדר הכבלים? איך זה בדיוק עובד? תודה מראש על העזרה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by MasteRoi,

אממ טוב אז ככה אחרי שקראתי הרבה מהפורום התלהבתי מהרעיון ואמרתי לעצמי שאני חייב לעשות גם משהו. אז לקחתי את הפח הצדדי (צד ימין) של המחשב וניסיתי להצמיד שבלונה ולצבוע עם ספריי, אבל מרוב טיפשותי, לא כיסתי את שאר המארז ולכן מלא ספריי עף על כל המארז, ואז רציתי לנקות, לא ירד הצבע, התחלתי לחפש חומרי ניקוי, אבל כלום לא עזר עד שמצאתי מעין מדלל כזה ואיך ששמתי אני רואה את כל הפח מבעבע!.. בקיצור הלך לי כל הצבע הטבעי של הפח! חחח עכשיו לא היה לי ברירה וניסיתי לנגב את כל הבעבוע וכל החלטורה שנוצרה לי שם, וממש כל הצבע ירד לי נהיה לי מעין שקעים של חורים ובלאגן.. בסוף לקחתי נייר זכוכית וליטשתי את הפח ואז צבעתי את הפח בספריי כסוף, מה שעכשיו נוזר לי זה מארז חצי כסוף חצי לבן חחחח אם המצלמה ש…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ProRules,

אוקי היי אז ככה: עוד שעה אני נוסע לתלמיר לקנות מלחם בדיל לאדים... אז רציתי לשאול מה הציוד שאני צריך בשביל לעשות מודינג לאדים? עוד משהו:הלאדים יקרים? מדובר בULTRA BRIGHT. וצריך נגדים או משהו ומה צריך אם אני רוצה הרבה לאדים במולקס אחד? תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי רכב יחסית ישן, לאונה פשע 92... ואני רוצה לבנות דיימר , עמם, לתאורת פנים... יש למישהו איזה תרשים של כזה דבר? או שיכול לבנות לי כזה דבר..? תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by ag43,

בעקבות שיפוץ בביתי החדר שלי נמצא רחוק מדלת הכניסה ונוצר מצב שאני לא שומע את האינטרקום, דבר שגרם לכמה אי נעימויות. עלה לי רעיון לעשות חיווי כלשהו בחדרי כשהאינטרקום מצלצל. אין לי אפשרות להעביר כבלים כך שחשבתי על איזה משדר אלחוטי כלשהו שיפעיל איתות כלשהו בחדר. האינטרקום עצמו פשוט מאוד ואני יודע איזה כבלים סוגרים מעגל בעת הזמזום כך שהדבר עצמו נראה לי אפשרי. אשמח לרעיונות לביצוע חיווי כזה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by shar00750,

ממארז פשוט למארז ששווה להכניס לחדר. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by shronxx,

תראו מה עשיתי למחשב של חבר שלי חתכתי לו את החלק העליון וחרטנו גולגלות על הפרספקס ושמנו לדים אדומים יצא פצצה..הנה שתי תמונות.. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by danieln9,

אני יושב כזה בחדר ואז אני רואה את הגיים בוי שלי ואני כזה וואי בו נעשה לזה חלון פרספקס אבל אני חושב ... אבל זה שקוף אז מה הטעם??? ;D

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ExTazy,

שלום לכולם, לאחרונה עשיתי כמה שינויים.שיפורים במארז שלי ורציתי להוסיף על הדרך כמה לדים, נכנסתי למדריך שבאתר - "תאורת מארז על ידי לדים - המדריך המלא", אבל למרבה הפלא התמונות לא עולות לכן לא הבנתי כלום. האם מישהו יודע איפה יש מדריך כזה שעובד ? או אם המנהלים יכולים לתקן את התמונות זה יכול לעזור ? תודה.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by kujo,

אני רוצה לעשות מודינג לדלת המארז איזה מהתמונות הבאות נראה יותר טוב?? (ערכתי את התמונה בפוטושופ) הדלת של המארז עדין שלמה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 53 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by isoTop,

החלטתי שאני רוצה הגה לשחק במחשב, אז במקום לבזבז כמה מאות שקלים החלטתי לבנות בעצמי. אז עם מה אני מתחיל בעצם: גוייסטיק ישן ממש ישן לפני 10 שנים בערך שיש בו 3 Potentiometers שכנראה את אחד מהם אני יחליף הסבר בהמשך, חוט של גוייסטיק לgameport וזהו(תמונות אני יוסיף ביום חמישי). אז מה זה Potentiometer אתם שואלים את עצמכם?(או שאתם יודעים) זה בעצם ווסת אני לא מומחה לאלקטרוניקה זה כמו ווסת של אור שאפשר לעמעם איתו מנורה רגילה. אני צריך 3 כאלה, אחד להגה כמובן ,אחד לדוושת גז ואחד לדוושת בלמים. לאחר שעשיתי ניסיון קטן וחיברתי את כל הPot-ים דרך החיבור למחשב גיליתי שהם לא משהו ובעצם הPOT שהחי חשוב לי רועד, לכן אני יחליף אותו, אולי זה לא קשור לPOT, לא יודע אבל לא נראה לי שזה עולה כל כך הרבה…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by Big_Guy7,

איך עושים את המודינג הזהה?!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. התחלתי מודינג כרגע רק מתג בקרה למאוורים (7-12) ושמתי כיסוי של כונן דיסקים למעטה כאילו כמו תחתית חבויה שמתחתיה יש את כל החיבורים של המאוורים וקטודה. גם ליפתי את החוט של ה20 פין עם איזוליר בנד עד שאני יקבל את ההזמנה שלי מפנדה. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by -Blaze-,

טוב, אז ככה, יש לי 200 שקל ואני רוצה לעשות מודינג. מה שאני רוצה לעשות זה: 1) להחליף את הדלת של המארז בפרספקס (לא לפתוח חלון, להחליף את כל הדלת! 2) לשים מאווררים עם לדים (המארז הזה לא מקורר בגרוש!!!) 3) לעשות עוד כל מיני דברים מגניבים (תביאו הצעות!) ועשכיו זה מה שאני צריך לדעת - 1) כמה עולה בערך מטר על מטר של פרספקס? 2) כמה ייעלה לי מאוורר לד טוב (ושקט! זה ממש חשוב לי!) 3) האם זה בכלל רעיון טוב להחליף את כל הדלת בפרספקס? יש לציין שהמודינג ייעשה על המחשב הישן של אחותי ולא על שלי.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by pc student,

יש לי sparkle geforce 4 mx 440 se ומה שעשיתי לו זה חיברתי גוף קירור של סלרון בעזרת ברגים לא כמו כפיר הוא עשה זאת עם נייר דבק(אני לא רוצה להעליב)אבל את גופי הקירור על הזיכרון הדבקתי עם נייר דבק אבל חזק האם זה טוב?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  16. קיצר ככה המאוור כרגע עובד על 7 וולט ....הוא 120 ממ שלTL . ה CFM שלו די נמוך כרגע לא יודע כמה אבל פחות מ 40 לפי הבנתי ...האם ניתן לעשות מוד ל 8 9 10 וולט :s05:הוא ממש חירשי ב 7 וולט .

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by mzlbat,

היי יש לי מאוור של המעבד שמסתובב על 2200 וזה קצת מרעיש והטמפרטורה שלא המעבד רק 40 השאלה אם אני יכול לחתוך את החוט ולשים נגד שהמאוורר יסתובב על 2000-1900 ( מקסמום המעלות יעלו ל 45 שזה לא קריטי ) המאוור עובד על גב 12V 0.24A איזה נגד אני צריך והאם יש דרך עקיפה ( לחבר למשל עופרת של עיפרון או משהו בסגנון ולשחק בזה עד שאקבל את המהירות המתאימה ) ותודה והדבר הזה עושים אם איזה חוט האדום או השחור ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by gal2576,

המארז שלי לא המארז הכי טוב ומאוורר בעולם אז חשבתי איך אני יכול לעשות קצת מודינג למארז ולהוסיף לו עוד מאווררים ולעשות אותו יותר מאוורר וטוב. בינתיים יש לי מאוורר 120 בקדימה של מארז מאוורר 120 מאחורה ועוד מאוורר 80 שאני יחבר לצד המארז בקדמת המארז איפה שיש את המקום לכונני דיסקים מעל הדיסק הקשיח, אז יש לי שם מקום בדיוק למאוורר 120 תמונה: http://www.fastup.co.il/images/11816608.jpg חשבתי לשים גם מאחורה מאוורר 80 שישב איפה ששמים את בקרי העוצמה של מאוורר ואיפה שהחיבורים של הכרטיס מסך תמונה: http://www.fastup.co.il/images/34345465.jpg אני גם רוצה לחתוך עם ג'קסון את גג המארז ולשים שם מאוורר 120 מה אתם אומרים על כל המודניג הזה? איך זה ילך ואמורות להיות בעיות? טופס: *גודל - כמו …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה קודם כל אני חדש במודינג אוקי אז ככה כנראה בקרוב הולך להיות לי המארז של TT הV7000 או משהו כזה ורציתי לדעת איזה תוספות אני יכול להוסיף למארז אבל שלא יהיה בהרבה כסף נ.ב יש לי ניסיון באלקטוניקה ובחשמל יש לי ידע רב

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by daviditzhaky,

אין ברשותי זמן ויכולת לעשות מודינג למארז שלי אם מישהו יוכל לעשות לו מודינג ואני אשלם לו ככה 100-300 שקל אוקיי?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by omribenshushan,

אני רוצה לשפפצר להוסיף איזה מאוורר שיוסיף לקירור וכמה נוורות תנו עצות מה אני יכול לעשות עם המארז הזה.... איפה כדאי לי לחתוך וזה ואם כדאי בכלל...

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by aviram20,

הפעם בעניין קצת אחר מגבר של חברת פישר למכירים , הדגם הוא CA M300 ככה הוא ניראה http://www.radiomuseum.org/r/fisher_stereo_amplifier_ca_m300.html אלומניום מוברש עם מדבקות שחורות שפשוט עושה לי בחילה. הגימור הרצוי הוא כמובן שחור מראה כמו שאר הדברים בחדר. כבר הספקתי לעשות המון וצבעתי את הפנאל שהוא יציקה של אלומניום ואת המכסה שלו וגם את הכפתורים את הבוררים בצורות הפסים אני משאיר כניקל ואני מתכנן גם לעשות תאורה בצבע אדום/כחול/ירוק (אחד מהם) שתאיר עיגול מסביב לכפתורים של האיזון , באס , טרייבל , וכמובן ווליום. יכול להיות שאני גם יעשה מדבקה בלוגו של פישר כדי להדביק על הפנאל . בנתיים המגבר עבר פירוק רציני החלפתי משחה תרמית לכל הנוגעים בצ'יפ ניקיתי הכל מאבק לכלוך וכאלה א…

• 23 תגובות
    • 10.2k צפיות
  23. שלום לאחרונה קניתי מחשב חדש הייתי מעוניין לבצע בו מודינג ורציתי לבקש ממכם רעיונות לזה כמודר מתחיל (הייתי מעוניין יותר לכיוון של קירור + לשפר את המארז) תודה מראש (נ.ב. עם אני עובר על איזה חוק נא לנעול את הדיון,תודה) דרך אגב עם זה חשוב לעניין המפרט שלי הוא: Intel Pentium IV 2.8C GHz Asus P4P800 Samsung 512MB DDR 3200 W.D. 80GB S-ATA 7200 rpm Sapphire Radeon 9600XT 17 MAG 786PF והטמפ' מהמוצע הוא 28-30 מעלות במנוחה 38-43 במאמץ (משחקים וכו') דרך אגב החלטתי להיצטרף לפורום,קצת מידע עליי קוראים לי אופק,אני עוד מעת סוגר 13.5 (אני משער שהרוב פה יותר מבוגרים) את מפרט המחשב שלי ניתן לראות "במפרט המחשב" לא מזמן התחלתי להתעסק עם מודינג,שנראה לי תחום מאוד מגניב ונחמ…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שבת בפורים יש חופש אז החלטי לעשות את המוד הראשון שלי (אם אפשר לקרוא לזה מוד) ושיניתי את כל מערך האוויר במחשב. מה במחשב: אחד 80mm למעלה בקדימה של המחשב, שתי 80mm למטה בקדימה של המחשב, שתי 80mm למטה באמצע של המחשב ואחד 120mm למעלה מאחורי המחשב. אתמול התחלתי לחתוך את המתכת שמפריעה למאווררים בקדימה של המחשב,השתמשתי בקטר שנהרס כתוצאה מהחיתוך+ידיים שרוטות :-X. לקחתי את המאווררים שחיברתי בעזרת מסמר שיוצא מכל אחד וביניהם גומיות שמחברות אותם לתחתית המחשב, את המאוורר שקניתי מחבר שלי אתמול חיברתי ליד המעבד. טמפרטורת: אזור 1 -28 מעלות אזור 2- 29 מעלות הנה תמונות להנאתכם (כן אני יודע החוטים לא מסודרים)

• 43 תגובות
    • 5.7k צפיות
  25. Started by XGALX,

אני רוצה לקנות מין כבלים זוהרים משו כזה: Thermaltake XR-Cable Floppy UV 45cm Orange (אני לא מבין בזה כלום) אני לא יודע איזה כבלים אני צריך גודל סוג וכו' תקציב 80-100 שקל (כמה שיותר פחות) תנו כמה אפשרויות זה המפרט של המחשב: TMS: לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים 1 NZXT Lexa Aluminum No PSU ¤626 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 1 ספק כוח 1 Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 49 1 קירור לקשיחים1 Thermaltake Cyclo HD Fan A2427 ¤ 44 קירור לזיכרונות 1 Thermaltake Cyclo Memory Cooling CL-R0023 ¤ 49 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤446 קשיחים למחשבים שו…

• 6 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים