עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אפשר לחתוך חלון במארז בעזרת מסור דיסק?

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. אני רוצה לבנות מעגל של לדים שפועלים לפי מוזיקה או קול... אבל שלא יהיו תלויים באיזו תוכנה או משהו... אז שיהיו לפי חיבור PL לכרטיס קול או לפי מיקרופון במעגל או משהו. תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by max74,

שלום לכם יש לי המון transf שנאים של 12v 1000ma אוניברסלי ,ואני יודע שניתן על ידי קונקטור להפוך אותם למיוצב הכי הרבה 12v +/-10% . תודה לכם...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום. פירקתי וידיאו והוצאתי את המסך,המסך בא עם סט של 9 חוטים אפורים ואחד שחור + סט של 4 חוטים אפורים. יש מצב לחבר את זה למחשב? איך מחברים? תודה

5. Started by zaroor,

שלום לכם האם מישהו מכיר אפשרות של חיבור ידני של חוטים בין ה IDE ל USB אני יודע שאפשר לקנות מתאם מוכן השאלה איך הם מחברים במתאם {חוץ מהמולקס} את חוטי הנתונים ב USB 4 פינים וההרדיסק 40\80 פינים האם יש איזה שירטוט לחיבור כזה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני כרגע ניצב בצומת דרכים קטנה אני צריך להכין מאריכים קטנים בשביל כל הכבלים שלי בספק ויש לי 2 אופציות 1. לקנות מאריכים ולקצר אותם (מחייב הלחמה מחדש) 2. לקנות חלקים ולהכין מאריכים לבד אופציה 1 יותר יותר משתלמת השאלה היא האם ההלחמה מחדש של החוטים תפגע בהולכה של החשמל

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by dor17,

ככה המפרט שלי הוא כדלהלן מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 לוח אם: ABIT AB9 PRO כרטיס מסך: PCI-EX RADEON X1950XT 256MB זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 המארז והספק: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT יש לי גם כרטיס טלויזיה מחובר 2 DVDRW ועוד איזה 3 מאוררים+ שואב אוויר שיושב בפלופי FOX 3 משהו כזה... בקיצור כמה שאלות... ??? 1. אני מתכוון לקנות את הקירור של ZALMAN CNPS9500AT מבחינת המארז ללא קשר לMB האם הוא יתאים בגודל? 2. איפה הייתם ממליצים לי להכניס עוד מאורר? כרגע יש לי שתיים קבועים- אחד מכניס מקדימה ואחד מוציא מאחורה שניהם של 120 ואני הוספתי אחד של 80 או משהו כזה שהוצאתי מספק ישן..הוא מורכב בחלק התחתון של הדלת הצדדית בחורים שיש שם- כמ…

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by dany_tab,

שבלונות למארז - מהיכן משיגים? הלינק במדריך שאלות נפוצות לא טוב

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by dany_tab,

אני רוצה לחתוך חלון במארז. אני חשבתי על לחתוך חלון שבאמצעו יהיה מקום למאוורר ככה: מקרוב המקום למאוורר: מה אתם אומרים? בר ביצוע? תציעו לי רעיונות בבקשה כל ביקורת תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  10. אנא עזרו לי... :-)

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  11. performance-pcs עושה משלוחים לארץ?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  12. Started by THE FOX,

המטרה העיקרית של המארז היא שקט. לאחר מכן סירקולציה טובה ,סיגנון ה BTX נראה לא רע. מאיזה עץ מומלץ? ואיזה רעיונות עיצוב אתם ממליצים?

• 23 תגובות
    • 6.8k צפיות
  13. Started by dany_tab,

אפשר לקחת מקדחה רגילה ולחבר לה ראש של דרמל? ולעשות מודינג איתה: כגון חימתוך המארז יישור פינות שנחתכו לא ישר וכו' ? תודה על העזרה, דני

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  14. אבא שלי מצא לפטופ מזה ישן: פנטיום 1 משהו כמו 500 HZ CELERON 64 MB זיכרון אהרד דיסק 10 GB חלונות 98 אבא שלי רוצה לזרוק אותו,,, אז מה אני יכול לעשות איתו ?

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by IlanF,

אני רוצה ליצור רמקול לנגן שלי. יש לי כמה רמקולים זרוקים בבית אבל כשחיברתי אותם הווליום היה מאוד נמוך, אז כנראה שצריך מגבר. איך בונים מגבר? איזה חלקים אני צריך לקנות? ואני צריך אותו שיפעל על סוללות, הוא אמור ליהיות נייד... תודה לכל מי שיעזור.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. היי, במסגרת המודינג שאני עושה למחשב התחלתי לעשות את פרוייקט הלדים המהבהבים של הP2. פרוייקט עם חיבורים לא מסובכים, אני רק צריך חיבור מולקס ואולי להחליף את הלדים לUB, ואני מסיים. הבעיות שלי פשוטות: 1. אני לא בטוח אם חיברתי את הלדים טוב - בסכמה זה מוצג ממש כציור של לד, אבל אני רוצה להיות בטוח. 2. חיבור הP2 מכיל 3 רגליים: 2 קצרות בצדדים ואחת גדולה בצדדים (תראו בתמונה). האם הגדולה היא אדמה 100%? תודה מראש! החיבורים עד עכשיו: חיבור הP2: מחובר חיבור הP2: פתוח מהפלסטיק עוד תמונה של הP2 פתוח עוד אחת ממבט על, קצת מטושטשת תודה לImageshack.us על אירוח התמונות (צריך לכתוב אם לא נותנים קישור לדף עצמו : )

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Oranili,

אני יכול לעשות חורים במארז עם מקדחה .? לא יהיה נזק או משהו נכון ? .. אני רוצה שיתאוררר יותר ..

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by idan17,

יש לי שולחן רגיל לגמרי עם 2 רגליים מצידו האחד ומקום לקופסא בצידו השני בינהם יש דיי ויותר מקום להכניס מקלדת , כרגע יש לי את המסילות המעפנות עם המדף ההוא מפלסטיק למי שמכיר בקיצור זה לא מחזיק הרבה זמן וגם לא הכי נוח , כי אין שם מקום לעכבר... אני רוצה להרכיב מדף מעץ ולעשות אותו נשלף מתחת לשולחן שיהיה מספיק מקום למקלדת ... מישהו יכול לתת לי רשימה של חלקים שאני זקוק להם וכמובן היכן משיגים ? ואם אפשר לתת כיוון ודגשים בהרכבה מה טוב ומה נעים כמו כן מודינג חמוד למדף המקלדת יוערך ! ( כן , כן תתפלאו גם לזה אפשר לעשות מודינג !!! ) תודה !!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by SendaRider,

אני צריך עזרה ממכם.... אני רוצה להכניס עוד מאוורר בחלק העליון של המארז ואמרו לי שאם אין לי שם חור אז צריך לקדוח, עכשיו איך בדיוק אני קודח ? אם יש לכם איזשהם מדריכים אז תתנו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  20. היי, אני לא מבין משהו: אם הסימון (החץ) הוא לכיוון מסויים, הכיוון הזה הוא הפלוס של הדיודה / הלד? כלומר, אם יש לי את הסימן , זה אומר שהרגל הארוכה של הלד / הצד שבו הסימון על הדיודה הוא על ימין מתחבר לצד ימין, או ההיפך? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by BneXt,

אני רוצה ששתי המחשבים שלי יגיבו בו-זמנית למקלדת אחת כלומר שהמקלדת תשפיע על 2 המחשבים... איך אני יכול לחבר מקלדת אחת ל2? אני יודע שאפשר בעזרת מפצל ואין לי כסף לקנות וחשבתי יותר בכיוון של להכין בבית... מישהו יודע איך? תודה.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  22. היי, אחרי ביצוע הפרוייקט החלטתי לתרגם אותו, כי זה פרוייקט טוב מאוד, ושימושי בעיקר במשחקים שצריך לצאת ולהחליף שיר / להנמיך או להגביר / לעצור את המוזיקה. המדריך מתורגם מפה. http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/11/17/howto-external-winamp-control/ אני אעלה תמונות שלי בהמשך (יום שבת כנראה). הערות שלי יופיעו בסוגריים מרובעים ([]). כלים וחומרים: 4 כפתורי PUSH [לחצנים] חיבור SERIAL [חיבור COM - חשוב, כי המוכר לא הביא לי בהתחלה כשאמרתי לו SERIAL] קופסת חיבורים כבלים [והרבה. לפחות המרחק שאתם רוצים שתהיה הקופסא כפול 5.. הייתי ממליץ על 5 מטר חוט מינימום] מלחם ובדיל אתם יכולים לשים את הלחצנים איפה שאתם רוצים, אני החלטתי לשים את שלי בקופסת דיסקים ישנה. [אני (המתרגם) שמתי…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אני עושה פרוייקט גמר שלי לכיתה י'ד ואני צריך לצייר את המעגל של הפרוייקט שלי בתוכנה orcad ואין לי מושג איך אני אודה לכם עם מישהו יכול להביא לי איזה מדריך שיוכל לעזור לי בזה דחוף בבקשה בתודה אורן!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by dany_tab,

איך לומדים אלקטרוניקה בתור תחביב? יש ספרים לזה תמליצו לי!!! יש מדריכים באינטרנט? אני מעדיף ספרים אבל בבקשה- שמות. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. Started by Asaf.Y,

הפעם, המחשב יהיה שקוף, בגודל של וידאו +- .. וישמש את ההורים..כמובן, אינטרנט אלחוטי. תאימות החלקים למשטח הפרספקס: הצעות , הערות והראות ייתקבלו בברכה.

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.