אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
קניתי מטען בשביל הMP3 שלי. אותו חרא כמו שהייתי קונה בארץ ב50 שקל. איך אני יכול לאמת שזה באמת 500MA? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2382
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כבלים מעוגלים יכולים להשפיע לרעה על ביצועי המחשב בדרך כלשהי? והאם כדאי להעדיף חברה אחת שמייצרת כבלים כאלה על חברה אחרת. אם כאן אז איזה איהז כבלים מעוגלים כדאי לקנות (של איזה חברה). תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי מכשיר וידאו משולב DVD ישן של LG אצל ההורים שלי. אני רוצה להפוך את המארז הזה לHTPC. אני מאמין שאני אציק לכם עם מלא שאלות בזמן הקרוב, אבל נתחיל מהבסיס. הגדלים המכשיר הם: רוחב- 25, אורך- 42, גובה -7. יש בכלל עם מה לעבוד פה? או שזה נמוך וצר מדי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן מוד שבו אני יקח את קופסת האקסבוקס שאני קונה מאיביי ובתוכו יהיה המחשב השאלה: לפי המידות של האקסבוקס לוח ATX רגיל יכול להידחס בפנים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לעשות סליבינג לכבלים בתוך המארז שלי ניסיתי כל מיני שיטות לפתוח את הגידים של הקונקטורים (של החיבורי MOLEX, אלה שיוצאים מהלוח אם...) ואף שיטה לא ממש עובדת מה אתם ממליצים? שווה לקנות מכשיר כזה שעושה את העבודה? או שיש דרכים יותר פשוטות?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לומד חשמל בבית הספר, רכשתי ידע די גדול בנגדים וקבלים ואני רוצה קצת ללומד מעבר למה שמלמדים. רציתי חומר על מיצבי מתח דיודות וסלילים אם אפשר שהחומר יהיה בעברית כי אני מתקשה מאוד באנגלית. תודה רבה שקד
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש במחשב שלי כסקופ וכמחולל באמצעות תוכנה דוגמת audio city ביציאות המיקרופון והרמקול. יש לי מספר שאלות. מה המתחים האופייניים שרמקולים צורכים (היציאה מהמחשב) כדי לדעת כמה הגברה אני אצטרך עם מגבר שרת (או טרנזיסטור אם הוא מוציא זרם). איך המיקרופון פועל? האם על שינוי התנגדות וזרם קבוע או מתח קבוע? איך אוכל לחבר את הכניסה כדי לקבל את האות? מה הזרם המקסימאלי שאני אוכל לשים על הכניסה בלי לשרוף את הלוח אם? אם הרעיון הכללי הוא לגמרה אחר, האירו את עיני. תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה השם של הדבר הזה כמה הוא עולה ומאיפה אפשר להסיג אותו? http://hwzone.co.il/reviews-files/dan/modcon/Image024.jpg זה של מחשב בכלל? זה שייך לפרויקט הWINAMP של Yonchi ראיתי את זה לראשונה פה: http://hwzone.co.il/articles/modcon/4/
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ,קוראים לי יובל ובזמן האחרון נהנתי מכל הת'רדים שקראתי פה אז החלטתי לנסות פרויקט קטן בעצמי. לפני כן,יש לי כמה דברים שאני צריך את עצתכם לגבם: 1. אני חדש בהלחמה, הבדיל הוא בעצם מה שיוצר קשר חשמלי בין החומרים המולחמים נכון? כאשר אני רוצה להלחים אני מצמיד את החוטים ונוגע למספר שניות עד שיוצא עשן? זה יכול להנתק או שיש דרך לחזק את ההלחמה? 2. יש כזה דבר הלחמה של מתכת? נגיד אני רוצה לחבר חתיכת מתכת של חריץ PCI לכלוב של הHD,זה אפשרי?(כדי לתלות מעליו מאוורר) 3. מה הכוונה בכבל "עגול"? רק הצורה או שהכבל עצמו שונה בתכונותיו מכבל IDE/SATA רגיל? 4.מן הסתם כדי לעשות שינויים משמעותיים במארז יש לנתק רכיבים קודם. יש דברים שאני לא יודע תמיד להחזיר כמו הפאנל הקדמי(לאן בלוח אם לחבר א…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה (שירטוט מעגל חשמלי + בקר ) בכדי לחבר ולשלוט על מנוע חשמלי 36v 800w איזה בקר הכי מומלץ ואיזה הגנות צריך וכדאי לשים כדי להגן את ארדואינו (UNO) מקצר או מתח גבוה מדי (מתכוון לחבר מצבר של רכב 12V)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול האם מישהו יודע איך לבטל את המטען/החשמל הסטטי שנוצר במארז??? תודה .... :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנות נוספות ומעודכנות חוץ מהתוכנות שמופיעות במדריך? (הזמנתי את המסך אתמול מאריהב והוא יגיע יום ראשון או שני)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
והאם יש הבדל בצריכת חשמל בין אולטרה 5MM וכחול 5MM ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסתובב כאן פעם אחד אבל אם אני זוכר הוא היה ברוסית,אני עדיין לא דובר את השפה... אני חושב שאין הרבה לוחות שיש להם ת'חיבור אז זאת היתה הפתעה לטובה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי... במסגרת הפרויקט שלי (שנמצא כרגע במנוחה) אני רוצה לחרוט על הפרספקס בהתחלה חשבתי על החריטה הזו: הבנתי שהDeath מסובך מדי, אז פישטתי קצת: קיצר אז ניסיתי לחרוט את זה סתם על פרספקס ויש לי כמה שאלות: 1) באיזה עומק בערך צריך לחרוט כדי שהתאורה תהיה הכי בהירה ובולטת שאפשר? 2) כדאי אולי לחרוט מבפנים? זה יכול להיות הרבה יותר יפה... השאלה היא האם אפקט התאורה לא ייפגע... 3) בזמן החריטה נשארים שבבי פרספקס דבוקים בתוך החריטה.. איך כדאי להיפטר מהם? 4) אני צריך גם טיפ או שניים איך לשמור על עומק אחיד. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך LCD של מחשב ניד יש מצב לחבר אותו ולא חשוב לי איך למחשב שאני ושהוא יעבוד
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי ממסר מסוג : http://www.teledynerelays.com/pdf/military/hd.pdf. עכשיו התפקיד של הממסר הוא לקצר בין שתי רגליים שבעזרת כך מערכת מסויימת מתחילה לפעול. עכשיו הממסר לא עושה את תפקידו , זאת אומרת הוא תמיד מקצר לפי המערכת, אבל שאני עושה בדיקת קצרים בעזרת FLUKE הוא מראה שבעצם הממסר עובד ויש קצר ואין קצר (על ידי ציפצוף). אני די תקוע , יש למישהו רעיון? החלפתי במקום הממסר מתג ידני והמערכת עובדת כנדרש, אז זהוי בעיה של הממסר. אשמח לתשובה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי שתי סוללות של מקבוק 2007, די חדשות. כמו בלינק הבא: http://www.batteryup.com/Laptop-Battery-for-Apple-MacBook-Late-2007-133inch-20GHz-MacBook-MB061LLB-White-108V-55W.html הבעיה היא שבגלל כל מיני משחקים עם בטרייה חיצונית המחשב הפסיק להטעין כך שכרגע הוא רק יכול לעבוד עם המטען ולא להטעין. רציתי לשאול אם מישהוא יכול לעזור לי להטעין אותם חיצונים בדרך כלשהיא. תודה רבה. נ.ב. יש לי מטען רזרבי של המק.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה אני רוצה הזמין כמה דברים מהאתר הזה והם משתמשים בשיטת תשלום בשם paypal.....עכשיו הקטע הוא שאני לא יודע מה זה השיטה הזאת.... :'( אולי מישהו פה יודע על השיטה הזאת משהו...ואם היא בטוחה לקנייה באינטרנט ..ואיך זה הולך בכלל..? אני יודע שצריך להירשם באתם שלהם קודם https://www.paypal.com/ מישהו פה אולי משתמש בשיטה הזאת אז אולי הוא יכול לספר לי עליה כי אני חםם על כמה מוצרים שאני חייב להזמין למארז שלי...השמח מאוד לשמועע הסברים על השיטת תשלום הזאת... תודה מראש n0fo
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שתיי לדים של 3 וואט לבטריות שלא יהיו תלויות במקור חשמל קבוע איך אני עושה את זה ? חשבתי על בית של שתיי בטריות אצבע שניראה לי מביא 3 וואט ואז במקביל אבל לא יודע אם זה יהיה מספיק חזק בכל מיקרה תנו פה רעיונות כמה שיותר אני יבחר את האחד שיראה לי הכי הגיוני
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למרות שאני מת לסיים את הפרויקט שלי, הגעתי למסקנה שכדאי להרים את הכפפה ולמצוא זמן כדי לפתוח כזה אשכול, בתקווה כמובן, לדרבן את משתמשי הפורום לעשות היכרות עם תחביב הסליבינג שהלך והתפתח מאד בשנתיים האחרונות בפורומים בחו"ל, אם זה Overclock.net, Xtreme Systems או פורומים אחרים טובים. זה תחביב כיפי ומאתגר מאד שנותן פרספקטיבה שונה וחדשה בבניית מערכת. אני מקווה שבסוף הפרוייקט שלי זה יקבל אפקט חזק יותר אפילו וידרבן אנשים נוספים למצוא עניין בנושא. סליבינג וכלים לסליבינג ניתן לרכוש בעלויות לא גדולות, ישנן חנויות רבות שמספקות סחורה, מזול ועד יקר. תלוי מה מתאים לכם בכיס. חנויות מומלצות: www.lutro0customs.com | www.mdpc-x.com כרגע ההמלצה החמה היא לקנות אספקה מ- "לוטרו קאסטומז". לוטרו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקחתי חוט USB וראיתי שיש בו חוט אחד ירוק אחד לבן אחד שחור אחד אדום ועוד מלא חוטי נחושת חסופים מישהו יכול להגיד לי איזה חוט מעביר 5V ואיזה חוט הוא המינוס
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפניי כשנה נהרס לי הדיוידי הנייד של ELECTRA (של מועדון חבר). הוצאתי את המסך בתקווה להשיג בקר ולחבר אותו לרכב. החיבור לרכב זה לא בעיה. הבעיה שאין לי את הבקר, ובאינטרט יש רק את המסכים לא את הבקרים. דגם המסך המלא הוא: AT070TN01 V.A של INNOLUX. אני רוצה פשוט לחבר אליו כבל וידאו ומתח ושיציג משהו מסויים.[ /font] הנה פרטים על המסך הנ"ל. http://www.panelook.com/modeldetail_parameter.php?id=1534 וDATASHEET: http://bdtic.com/DataSheet/Innolux/AT070TN07-VA.pdf
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מגבר וינטאג שבמעגל הקדם מגבר שלו 2 קבלים נזלו , ואני רוצה להחליף אותם . הקבל הוא 330Uf 63V ובחנות יש 330UF 50V האם זה יהיה בסדר או שיעשה בעיות ? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, הכל התחיל שלחברתי, סוג של פריקית אודיו עם חיבה לCD פלייר חיצוני(ולא כזה של המחשב- כי זה הורס את חווית האזנה והטקסיות של הכנסת הדיסק), לפטיפון ששיפצתי לה עם מתאם phono-AUX, ומוזיקה מהמחשב- רצתה לחבר את כולם לאותה מערכת רמקולים הייקפים של המחשב(אינספייר 5400 דהיינו 5.1 עם מגבר בסאב). מכיוון שהילדה סוגרת את המחשב לפעמים בלילה(הנורות לדים של המארז אנטק מפריעות לישון..לכו תבינו) ולכן האופציה לחבר הכל למחשב נפסל, כי המחשב הופך לסוג של מדיה סנטר וזה לא נוח לה. ולקנות עכשיו מגבר וינטג' או לשפץ אחד ולהביא רמקולים נוספים לא ממש מתאים- ומה שנגרא הגיתי בכך יום וליל ועלה לי הרעיון. לחבר את כל המקורות(2 מהם הינם 5.1 ואחד הוא סטריאו) לאותה מערכת רמקולים שכל פעם ניתן להחליף בע…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-