עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Red-AnGel,

הלכתי להום סנטר לקנות דיסקיות מחוזקות ואין להם הייתי צריך לקנות את כל החבילה (50 שקל) שבאה עם הדרמל רק בשביל 10 דיסקיות לא מחוזקות הייתי חייב כי נגמרו לי הרגילות מאיפה אני יכול לקנות דיסקיות מחוזקות? כי ראיתי שפה אמרו הוםסנטר אבל איך יכול להיות שאצלנו בעיר אין?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by LazyCat,

תאורת לד למקלדת שמתחברת ל- USB, יש המלצות (או שגם המוצר הזול ביותר יעשה את העבודה)? אגב, מדובר בנייד. תודה ☺

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by TiGeRGuY,

שלום לכולם. יש לי כבל PL נקבה ל 2 RCA זכר ושמתי לב שהוא לא מעביר סטריאו אלה משלב את שני הערוצים. פתחתי את הפלאג של ה PL וראיתי שיש שם 3 הלחמות מהכבל לפלאג. חוט אחד אדום חוט אחד לבן ושני צמות של סיבים חשופים שמולחמות יחד. אני לא יודע אם הצמות עותפות את החוטים הלבן והאדום והן מגיעות בתור מינוס משני ה RCA או שהן קשורות לכבלים האדום והלבן. בכל מקרה יוצא שחוט של הערוץ השמאלי מולחם ביחד עם חוט של הערוץ הימיני (כנראה מדובר במינוס). לפלאג יש רק 3 הלחמות. (לא 4 כדי שיהיה - ו + לכל אחד מהערוצים. איך אני גורם לכבל לא לשלב את הערוצים? אני חושב שאם אני מתנק את הצמות שמולחמות ביחד לא יהיה מינוס. צילמתי תמונות, אני יותר מאוחר אעלה אותן לפה. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by taotao,

שוטטתי לי ברשת..(אתם כבר רואים מה השעה)..ונתקלתי במוד "קטלני/מדהים"...וכו..(לדעתי)..למסך...(אומנם זה TFT אבל..).. תהנו... http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/transtft/index_eng

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by shay360,

שלום חברים! שאלה קטנה באלקטרוניקה. יש לי רכיב אלטרה עם קוד צרוב עליו, השאלה שלי היא אם יש אפשרות כל שהיא להוריד את הקוד הזה למחשב ו/או לשכפל אותו לרכיב אלטרה אחר? כרגע אין לי מולי את הpart number שלו אבל יהיה לי מחר אם זה משנה. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by genia,

/

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. טוב אז יש לי 4 מפסקים עם 2 מצבים 3 רגליים(אני מקווה שזה מה שצריך) יש לי לדים פשוטים לא סופר אדומים כאלה עם נגדים של 220 אום(אני יכול להשיג כל סוג של נגד אבל אמרו לי ש220 זה מתאים) עכשיו מישו יכול לבנות לי שירטוט פשוט של איך לחבר בין כולם ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tzolerguy,

היי רציתי לדעת איך אוכל לזהות שבב שקצת הותך?? מדובר בשבב מסוג SOIC 8 ממה שכן אפשר לזהות נראה שכתוב עליו בשורה למעלה 4410 ובשורה מתחת 41ZG .... זה שבב ממטען אז יש מצב שזה איזה FET או משהו כזה יש לכם רעיון איך אפשר לזהות מה זה לצורך החלפה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. כמו שאני כבר שכבר סיפרתי לכם לפני כמה ימים אני נוסע לארה"ב ואני רוצה שתגידו לי כל מה ששוה ליח לביא משם פשוט הכול יאלה תפציצו!!!!!!! תודה מראש :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nirnir93,

יש לי מארז לAT HALF TOWER ג'נרי לחלוטין שנקנה לפני כמה שנים מפח דק, מקום למאווררים רק עד 8mm, צד קדמי עגול מכוער ועוד הרבה דברים גרועים. אני מתכנן מוד כולל-כלומר חלון,הרחבת ופתיחת מקומות למאווררים, סידור חוטים וסליבינג, תאורה, אולי גם פאן באס, צד קדמי חדש לחלוטין מ0 ואם יתאפשר-גם הצרת המארז. עכשיו, הלוח אם שלי הוא ATX, יש לי דיסק קשיח אחד וכונן דיסקים אחד(וגם אלה בקושי), כרטיס גרפי דיי טוב יחסית לאז(לפני מספיק זמן. GEFORCE 4400), ספק גם ג'נרי ושום דבר אחר. אני רוצה לדעת אם זה אפשרי ואיך לקצר את המארז-כלומר לקחת חלק באמצע(נגיד 20 ס"מ) ופשוט לחתוך אותו החוצה ולחבר בין 2 הצדדים שנחתכו-וכך לקבל מארז קומפקטי ונייד יחסית תודה מראש לעוזרים=]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by דור 1111,

כיצד ניתן להפוך ספק מחשב למטען עד כמה שידוע לי זה אפשרי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מישהו יודע איפה ניתן להשיג בדיל 63/37 איכותי (ולא יקר) ? היה לי עד עכשיו בדיל יקר מאוד של KESTER שנגמר, מחפש משהו איכותי וזול יותר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לדוגמא ניקח את הרכיב האינפרה אדום המוצג פה באתר. התיכנות שלא מתבצע מהמחשב והוא יעבוד כל עוד הוא יהיה מחובר לאותו מחשב אם התוכנה שתיכנתו אותו. עכשיו ניקח לדומגא טלויזיה היא לא תלויה במחשב בשביל שנוכל לשלוט עליה אם השלט. השאלה היא האם היא תוכנתה על ידיה מחשב לאיזה גיוק? אם לא ניקח רובוט הוא מתוכנת על ידי המחשב אבל לא תלוי במחשב בשביל לעבוד. יש לו איזה ג'וק האחראי לפעולות שלא שמידע עליו הוכנס מהמחשב. האם זה נכון אם כן מאיפה משיגים ג'וקים כאלה כמה הם עוליםואיך משתמשים בהם? תודה רבה מקווה שהבנתם את השאלה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by oren12,

אני צריך לספר של הפרוייקט מידע על פוטוטרנזיסטור הפכתי תאינטרנט לא מצאתי מצאתי באגלית כמה דברים אבל אין לי כח לתרגם אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא מידע בעברית אני אשמח תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by iakovl,

אני קונה מחר לעצמי דרמל של WOLF מחנות שמצאתי בטבריה הדבר הראשון שאני מתכנן לעשות זה לטבוח בP180 שלי ולשפצר אותו קצר בתור מתחיל מוחלט עם דרמל, איך עובדים איתו בגדול? בנוסף, מאחר ואני קונה את הדרמל איזה עוד כלים מומלץ לקנות בגדול שיהיו בצד למקרה הצורך?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by aviman,

מה אני יכול לעשות עם המסך הבא? איך לחבר אם אפשר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. קניתי מטען. הוא הרגיש לי קל מידי ומצורפת תמונה של מה שיש בפנים. נראה לי שמסוכן להשתמש בו. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dany_tab16,

אני רוצה לחבר ספוילר למארז. הספוילר עצמו במידה 4 על 18 . הרגליים שלו בגובה 5 סנטימטר. הוא יהיה עשוי מאלומיניום צבוע בשחור. מה אתם אומרים סתכלו בתמונות עשיתי אותו מקרטון. ייצא טוב? או לשנות משהו בגודל? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by goodspeed,

שלום לכולם! יש בחדר מארז מחשב hp vectra420vl. חשבתי בהתחלה לקנות חלקים והלרכיב מחשב נוסף, בגלל זה רוקנתי אותו מהרכיבים הישנים שהיו בו ושאבתי אותו, אבל אין לי כסף וזמן לבזבז על זה. אז חשבתי במקום לזרוק אותו לפח אם מישהו ימצא בו שימוש למודינג או משהו אחר הוא מוזמן לבוא לקחת אותו בחינם. גר בנתניה. אם תרצו תמונות אני יכול להעלות יותר מאוחר מי שמעוניין שיגיב פה או בפרטי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום! אינ חדש בעניני המודינג ואני רוצה לעשות במארז שבמקום שהמחשב ידלק עם כפתור הדלקה הוא ידלק עם סיבוב מפתח בתוך סויץ! הבעיה שאני לא כול כך יודע מה צריך לעשות בשביל זה יקרא מה אני מחבר למה ואיפה אני קונה סוויץ תודה מאור!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by uvdude,

אני הולך לעשות סליבינג לכבלים בתוך המארז שלי ניסיתי כל מיני שיטות לפתוח את הגידים של הקונקטורים (של החיבורי MOLEX, אלה שיוצאים מהלוח אם...) ואף שיטה לא ממש עובדת מה אתם ממליצים? שווה לקנות מכשיר כזה שעושה את העבודה? או שיש דרכים יותר פשוטות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני רוצה כמה המלצות למאווררים עם לדים, אני רוצה מאוורר בכל הצבעים, אני צריך 2 חזקים שיכניסו למארז ואחד שיוציא, לא חייב להיות כל כך חזק. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני הורדתי מהאתר כמה תמונות, מצאתי תמונה שאהבתי ואני רוצה לעשות את הסמל שיש בתמונה על דלת המארז שלי. יש לי דלת מפרספקס, אני אדביק את התמונה על הדלת ולפי התמונה אני אכין את הסמל. אבל הבעיה היא שאני לא יודע במה לכסות את הסמל אחרי זה? הרי זאת דלת מפרספקס, אני אמור לכסות את הסמל בכך שאני אשים עוד פרספקס מעליו? ועוד דבר: זה קשה להכין סמל על דלת מפרספקס? הסמל הוא די קל להכנה, אים בו עיגולים או משהו כז, רק ריבועים ומלבנים ובגלל זה הוא די קל להכנה. רק רציתי לדעת אם ידוע לכם על קושי שקיים כשמכינים כזה דבר על דלת מפרספקס?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dany_tab16,

הנה כאן יש את הנושא שבו אני חורט על הפרספקס. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314627.0 את המארז חתחתי בסוף עם מסור ידני ולא עם דרמל. הוספתי 10 לדים UB מבפנים. וחיברתי את החלון עם ברגים. תראו את התוצאה[br]פורסם בתאריך: 23.01.2008 בשעה 23:08:48 :[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Adi196,

שלום לשם מטרה לבניית פרויקט אשמח לקבל עזרה בקשר לארדואינו ומנוע סרבו. אין לי ניסיון לכן אשמח לדעת מה לקנות המטרה שלי היא לגרום למספר של רובי מים פשוטים (עובדים לפי מנגנון של משאבה עם לחץ אוויר, הכל פשוט) לעבוד לבד ביחד כל כמה שניות בלי שאדם יצטרך ללחוץ על ההדק בכל פעם אשמח לקבל עזרה בקשר למה לקנות ואיזה סוג, הבנתי שיש כמה מנועי סרבו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים