אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הספק כח הזה מעליאקספרס ב 32 דולר . הוא הצהיר עליו שהוא 6A , אבל כמו שניתו לראות בתמונה רשום 6 בעט ומתחתיו כנראה היה רשום 4A לא קריטי בשבילי כל כך ההפרש גם ארבע אמפר יספיק לי , על פי רוב הוא יצרוך משהו כמו 1-2 אמפר . רשום עליו שהוא מחברת SUNY , יש למישהו אולי קצת מידע על הספקים שלהם ? או שאולי מדובר בדראק טהור .. הנה התמונה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם! עשיתי פרוייקט עם סוללה של DVD נייד הסוללה היא: 3.7V 1800mAh אני רוצה לבנות מטען לסוללה בשביל שאני לא אצטרך לחבר אותה כל הזמן ל DVD הנייד. עדיפות למתח הזנה של 9V 2A (הספק של ה DVD הנייד). למישהו יש שרטוט? * אני רוצה שהמטען יטעין את הסוללה ובסיום הטעינה תדלק מנורה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם אני צריך חיבור מולקס פנוי לכל מעגל של לדים?? איך אני בודק כמה כל לד צורך??, חשמל מיליאמפר... זה ממש משגע אותי כי בשביל להאיר 2 לדים אדומים אני צריך חיבור מולקס שלם ואח"כ אני לא יוכל לחבר אותו לא להרדיסק לא לכוננים....? אם מישהו יוכל להסביר לי את זה במפורט.... תודה רבה לכל העוזרים... hwzone אתם המושיעים שלי!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים! שאלה קטנה באלקטרוניקה. יש לי רכיב אלטרה עם קוד צרוב עליו, השאלה שלי היא אם יש אפשרות כל שהיא להוריד את הקוד הזה למחשב ו/או לשכפל אותו לרכיב אלטרה אחר? כרגע אין לי מולי את הpart number שלו אבל יהיה לי מחר אם זה משנה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה הפרוייטק שלי הראשון שכולל: צביעה של כל המארז חלון-שלצערי עוד לא גמור כי אין פרספקס ,והחלון נעשה בעזרת מספרי פח כי לא היה לי דרמל . סידור המארז מבפנים. תמונות: http://img411.imageshack.us/my.php?image=dscf11170hw.jpg http://img363.imageshack.us/my.php?image=dscf11145rg.jpg http://img350.imageshack.us/my.php?image=dscf11191om.jpg http://img350.imageshack.us/my.php?image=dscf11208vs.jpg ד"א כן אלה דולפינים על המיטה שלי ככה נראה המארז במקור : http://img350.imageshack.us/my.php?image=untitled0ra.png בקרוב תמונות עם החלון מוכן.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מלא חוטים מההארד דיסק..מהסי די מהפלופי מהספק בלה בלה בלה ...בקיצור מלא חוטים איך אני יכול לסדר אותם..?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי שתי סוללות של מקבוק 2007, די חדשות. כמו בלינק הבא: http://www.batteryup.com/Laptop-Battery-for-Apple-MacBook-Late-2007-133inch-20GHz-MacBook-MB061LLB-White-108V-55W.html הבעיה היא שבגלל כל מיני משחקים עם בטרייה חיצונית המחשב הפסיק להטעין כך שכרגע הוא רק יכול לעבוד עם המטען ולא להטעין. רציתי לשאול אם מישהוא יכול לעזור לי להטעין אותם חיצונים בדרך כלשהיא. תודה רבה. נ.ב. יש לי מטען רזרבי של המק.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש הנחיות לגבי חיבור LCD צבעוני שיש על חלק מהמדפסות החדשות ללוח אם. אם כן, אשמח לקבל הפניה לת'רד. הואיל וצריך גם תוכנה, האם התוכנות שהומלצו במדריך ה-LCD מסוגלות לשלוט בלוח כזה. כמו כן הייתי רוצה לדעת אם התוכנות האלו מתאימות ללינוקס, אם לא, אשמח לקבל הפניה לתוכנת לינוקס המסוגלת לשלוט במסכי LCD.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם! אני דיי חדש פה ומודינג בישבילי גם דיי חדש אבל כבר עשיתי כמה שטויות על המארז עשיתי חיתוך Xבסיגנון Thermaltake בניתי פאן באס ועשיתי כבלים יפיפיים אז יש לי שתי שאלות... האחת היא מה גודל ה Potentiometer שאני צריך עם אני צריך לעשות אותו שיעביר בין 12V ל 6V (זה המינימום של המאוורים הג'נאריים היום עם אני לא טועה) והשניה היא - האם יש למישהו מושג איך אפשר לחבר מסך LCD של פלאפון????? אני פשוט נדהמתי לגלות אחרי שקיבלתי שתיים מחבר שיש לו סוג של לוח שקוף שעליו נמצאים 9 חיבורים שקופים בכל מקרה עם לא ימצא פתרון אני יצטרך להזמין מסך מEbay... דרך אגב - יותר שווה להזמין לדים מEbay מאשר לקנות בארץ סגרתי עסקה של 50 לדים כחולים 5000 MCD בגודל 5mm במחיר של 2.99 $ ומשלוח …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי ב-KSP את הערכה של Vantec מה יש בערכה? בעזרתה אני אוכל לעשות סליביהג לחוטי הספק? אגב איך אני בכלל עושה להם סליבינג? הרי הם תקועים בתוך הספק. אשמח להסבר ;D תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר הביא לי נגן שהוא לא צריך ואמר שראה כבר מישהו שחיבר את המסך של הנגן למחשב... עכשיו, אני לא מבין בדברים האלה, זה נשמע לי קצת לא הגיוני השאלה שלי היא אם אפשר לעשות איתו בכלל משהו או שאין טעם לשמור אותו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המדריך לארדואינו פה באתר וראיתי שמתכנתים לארדואינו עם C++ ורציתי לדעת אם יש אפשרות לתכנת עם #C
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מולטימטר טוב וזול. לא הזבל שיש בהום סנטר ודומיו ב-30 שקל, אבל גם לא Fluke. יש חנויות באיזור חיפה או עפולה שבהן אפשר למצוא מולטימטרים סבירים? Extech, Amprobe ודומיהם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם שאין לו HEADER של USB3.0 אבל יש לו שני חיבורים בצד האחורי של הלוח ובנוסף יש לי מארז FRACTAL DESIGN R3 שיש לו חיבור USB3.0. הפכתי את כל EBAY ולא מצאתי מתאם מתאים. כרגע כבר יש לי כבל מאריך זכר-נקבה. המתאם שאני צריך זה שמצד אחד יהיה לו חיבור 20 פין זכר (יתחבר לנקבה של המארז) ומצד שני מחבר USB זכר סטנדרטי. אם מישהו נתקל אני אשמח לקישור. תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כולם מכירים את האימרה ''ישראלי רואה , ישראלי רוצה'' הייה זה בוקר קייצי חמים שהחברה שלי הגיע אליי לבית.. לאחר שנכנסה אליי לחדר היא פצחה בשורת שאלות ובקשות לאחר שראתה את המוד שלי ''נושי , אולי תעשה לי גם ככה במחשב , ותעשה לי חלון ? אתה יכול ? ולדים אדומים ? לא בעצם אני רוצה כחולים'' ''אבל חלון גדול טוב נושי'' מיד הבנתי שנפלה עליי הצרה ואין אפשרות מילוט .. הכנתי את הכלים ובאחד מן הימים שהייתי אצלה עשיתי לה חלון מרובע לבקשתה.. ושמתי לה כמה לדים כחולים כדאי שיאיר את כול העסק.. אונם לא פוצצתי אותה בצבע מטאלי או מסך LCD קטן.. אך עדיין יצאה עבודה נחמדה שהיא כמובן אהבה .. אז רציתי לשתף במקבץ תמונות קצרצר.. תהנו. ככה מרחוק http://img410.imageshack.us/my.php?image=…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פליקר- מי שלא יודע זה הדבר המהבהב הלבן של המועדונים, עכשיו השאלה שלי זה איך אני יכול לגרום לזה להבהב לפי קצב השיר או רק בעליות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי הניסיון הכושל הקודם שלי... מצאתי סרטוט אחר... Part Total Qty. Description R1 1 39K 1/4 Watt Resistor C1,C2 2 10uf 25V Electrolytic Capacitor C3 1 100uf 25V Electrolytic Capacitor C4 1 47uf 25V Electrolytic Capacitor C5 1 0.1uf 25V Ceramic Capacitor C6 1 2200uf 25V Electrolytic Capacitor U1 1 TDA1554 Two Channel Audio Amp Chip MISC 1 Heatsink For U1, Binding Posts (For Output), RCA Jacks (For Input), Wire, Board אני צריך לדעת אם אפשר להחליף את הנגד הזה בנגד משתנה בשביל לשנות את הווליום
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב נתחיל מזה שלפני יומיים אני התחלתי להתעסק במודינג אני עדיין נוב במודינג אז אני צריך למישהו יכין לי רשימה מלאה של הכלים שאני צריך כולל רכיבים חשמליים כולל הכול. -------------------------------------------------------------------------------------------- תודה מראש :xyxthumbs: --------------------------------------------------------------------------------------------
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך LCD של מחשב ניד יש מצב לחבר אותו ולא חשוב לי איך למחשב שאני ושהוא יעבוד
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות בחנות בארץ(עדיף במרכז) 100% Teflon בעובי של 0.5mm. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה כמה המלצות למאווררים עם לדים, אני רוצה מאוורר בכל הצבעים, אני צריך 2 חזקים שיכניסו למארז ואחד שיוציא, לא חייב להיות כל כך חזק. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי מגבר שתומך ברמקולים 8-16 OHM ויש לי שני רמקולים 4OHM מה יקרה אם אני אחבר אותם? הרמקולים ישרפו? המגבר ישרף כי הוא לא יוכל לספק מספיק מתח? אני יכול להפוך רמקול 4OHM ל8-16OHM בעזרת נגד 4,6,8,10,12 OHM? או שאני רק אגדיל את ההיתנגדות של המגבר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לפרק ולהפעיל אותו על מחשב אחר אפשרי ? בתודה איתי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זומם כבר הרבה זמן להחליף לעכברוש שלי את הLED האדום שהוא בא איתו (אותו LED שעוזר לעיינית לקרוא את התנועה) העכברוש האשם במחדל הוא Logitech Mx510. השאלה שלי אם יש למישהו פה מדריך (או לינק) לאיך לעשות את זה הכי יעיל, ואם LED ירוק חזק שווה ערך לLED האדום? :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הורדתי מהאתר כמה תמונות, מצאתי תמונה שאהבתי ואני רוצה לעשות את הסמל שיש בתמונה על דלת המארז שלי. יש לי דלת מפרספקס, אני אדביק את התמונה על הדלת ולפי התמונה אני אכין את הסמל. אבל הבעיה היא שאני לא יודע במה לכסות את הסמל אחרי זה? הרי זאת דלת מפרספקס, אני אמור לכסות את הסמל בכך שאני אשים עוד פרספקס מעליו? ועוד דבר: זה קשה להכין סמל על דלת מפרספקס? הסמל הוא די קל להכנה, אים בו עיגולים או משהו כז, רק ריבועים ומלבנים ובגלל זה הוא די קל להכנה. רק רציתי לדעת אם ידוע לכם על קושי שקיים כשמכינים כזה דבר על דלת מפרספקס?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-