אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי קצת הרבה זמן חופשי עד לצבא וחשבתי לכתוב כמה מדריכים, אבל אני לא בטוח שיש צורך להם בפורום. אז תגידו לי איזה מדריך אתם מעוניינים שאני יעשה. אני חושב לכתוב מדריכים על: סוגי לדים שונים תאורת מקדלת למחשב נייד הצעות למדריכים נוספים יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך שמות וכתובות של חנויות מודינג בגרמניה דחוף!!! ואני צריך לדעת מחירים של קטודות בערך תודה מראש לכל מי שעוזר DJ POWER
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה מראש ...........
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/vilkkuvalot2/index_eng אני לא יודע לאיפה לחבר את המעגל?!? תוכלו לעזור לי בקשה ואיזה לדים אלו זה סופר לדים או רגילים?? http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/vilkkuvalot1/index_eng ואם זה סופר לדים אפשר לעשות עם לדים רגילים?? בקשה תנו לי תשובה היום כי מחר אני קונה הכל בשביל שתיהיה לי עבודה שישי שבת
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה עולה לוח פרספקס של מטר על מטר עובי 2 או 3 ס"מ יש לי כבר לוחות פרספקס אבל אני רוצה לדעת כמה זה היה אמור לעלות לי (קיבלתי בחינם) תודה
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
נשרף לי השנאי של הארקוס וכמה שניסיתי לתקן אותו לא הצלחתי, קבל התנפח והיה אומס על הזנר שהתפוצצה ושרפה את הלוח .......באסה . קיצר עכשיו אני מחפש לאלתר לי שנאי חלופי אולי מישהו יודע על שנאים של סלולר שעובדים על כזה מתח וזרם או שאולי אפשר לארגן טעינה דרך ה USB? מה המתח והזרם שם? 12 או 5 V ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אצלי מולטימטר בשם MX-280. הבעיה אצלו מבלי לחבר אליו את החוטים שלו והכל הוא לא מתחיל מ-0. כלומר אם שמתי מדידה על 20 וולט הוא מראה לי 3 וולט מבלי שחיברתי אליו כלום. איך אני יכול לתקן את המולטימטר?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום חברה.. יש לי בקדמת המארז מסך LCD עם בקר HD44780.. ו 2X16 (2 ...כמובן ש2 שורות. המסך נראה כך: http://www.gaw.ru/im/lcd/app/pic_44780/dv.jpg יש לו תאורה אחורית והצבע שלה ירוק...השאלה שלי זה האם אפשר לשנות משו בצורה כזאת..שהתאורה תהיה כחולה. ניתן לשנות את הלדים המאירים?..או שזה קשה מדי אפשר לשים איזשהו נייר צבוע?... רעיונות ?..... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי מוד קטן לטרנסורמר בקדימה במקום הקטודה הירוקה שמתי 5 לדים כחולים 3mm וזה יצא דיי נחמד ורק לקח לי 5 דקות: הנה הלדים והכל לאחר הרכבה: והנה הם דלוקים במארז: (בחושך כמובן)
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם! אני אנסה להסביר בקצרה מה אני רוצה: אני רוצה בתחילת חדר המדרגות לשים חיישן אופטי (החיישן שיש בדלת של המעלית, תקנו אותי אם לא קוראים לו ככה) בשני צדי המדרגות-על הקירות ולחבר אותם למנורה שתדלק לכ- 2 דקות מרגע הניתוק של הלייזר שבין החיישנים... אני יודע שצריך לחבר לכל הסיפור הזה טיימר, ממסר ושעון שבת (אני רוצה שכל זה יעבוד נגיד מ- 8 בערב), השאלה איך אני מחבר את החיישנים האלה שיתנו פקודה לכל המערכת הזאת לפעול? המון המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בגדול למסעדה יש 4 חלונות , והמטרה זה להשתמש ב 4 מקרנים שיקרינו על החלון מהצד השני שלו בשביל שתתקבל תמונה על הצד החיצוני המטרה היא לעשות פירסומות נעות, מודעות וכאלה דברים ..... אני הולך לעשות סרטונים שיעשו שימוש בכול 4 הצגים האלה (שבנויים ממקרן + חלון שהוא מקרין עליו ) כלומר אובייקט או שם שזז ממסך אחד לשני וכאלה דברים ... אז הדברים שצריך הם ככה .. 4 מקרים - זולים יחסית עם רזולוציה מינימאלית ומרחק הקרנה ממוצא (ביחס לגודל החלון כמובן ומספר שעות מנורה גם טוב חשוב (שלא ימות מהר מידי ) הקשיים : החלונות הם לא ביחס של 4:3 ... אבל לפי מה שהבנתי אפשר לכוון את המקרן לאיזה יחס שרוצים תוך כדי ביטול פיקסלים, נכון ? (להשתמש רק בחלק מהתמונה שהמקרן מוציא בשביל לראות את התמונה…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי ! אני רוצה לבנות מערכת של לדים שמהבהבים בצורות שונות נגיד אחד אחד או כמה ביחד נכבים ונדליקים (כמו הזה לאופניים ) אז אם מישהו יכול להביא לי סכמה של זה והסבר אני יודה לו תודה מראש עומר
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, מקווה שאנשי האלקטרוניקה יוכלו לעזור... יש לי xbox 360 ויש לו התקן 4gb מסוג פלאש דרייב, הפלאש דרייב נתקע ואין לי אפשרות באמצעות הקונסולה להעתיק את המידע להתקן אחר... הוצאתי את הפלאש דרייב מהקונסולה זה בעצם ציפ' שעליו יש סוג של כרטיס פלאש... הוא מתחבר ללוח אם של הקונסולה עם מחבר מיוחד... בגדול אני צריך את עזרתכם בלהבין איך לעשות לו האקינג ולחבר אליו חיבור USB כך שאוכל לשלוף את המידע דרך המחשב... העלתי תמונות שלו, אשמח לכל עזרה בנושא פשוט יש לי עליו שמירות של משחקים של שנתיים... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל הזמן נתקלתי במוצרים נחותים ואפילו בדיל שלא שווה את הכסף שלו. יש לכם המלצה לחנות ספציפית וטובה לנושא?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מארז לבן ובהתחלה חשבתי לצבוע אותו בשחור ולעשות חלון, אבל עלה לי רעיון: איך ייראה מארז לבן עם חלון ושיהיה בו לדים UB והכל, מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הי, עשיתי עכשיו קצת סדר במארז והחלטתי בין השאר גם לגלגל את כבל ה-IDE של ה-CDROM וה-HD שלי. אני מניח שכולכם ראיתם את המדריך כיצד לגלגל כבל IDE. בעיקרון צריך להפריד את הגידים לקבוצות של 4-5, ללפף אותם ולהדביק עם איזולירבנד. אז ככה בדיוק עשיתי לכבל של ה-CDROM וזה עבד יפה. אבל בכבל של ה-HD פחדתי לגעת.. פחדתי לקצר משהו ולגרום נזק (רק לפני חודשיים נשרף לי דיסק ישן עם כל החומר שלא היה מגובה...) אז ניסיתי לגלגל בלי לפרוס לרצועות. ונחשו מה? זה עובד ואפילו בקלות! חבל שאין לי תמונות, אבל אולי בעתיד אני אעלה כמה. בקצרה: 1. עבדתי עם הכבל של ASUS, שהוא "קשיח", זאת אומרת - אפשר לקפל אותו והוא מקבל את הצורה. הוא שונה מהכבלים IDE שהכרתי בעבר (שהיו יותר רכים) אך אני מניח שאפשר לעשות זאת גם…
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
נכון יש את הכלים לחריטה בעץ וכדומה סכינים כאלה ניראה לי משהו כזה http://www.nagaroot.com/gallery2/d/572-2/a.jpg אז האם אפשר לחרוט אם זה? כמובן שאני יצטרך לעבור על אותו הדבר מספר פעמים אין לי דרמל ואין לי אפשרות כספית כרגע ליקנות זה מיועד לפרוייקט חד פעמי הפרספקט בא ברוחב מטר וגובה 42 ס''מ ועובי 0.4 או 0.5 מ''מ ועוד שאלה כדאי ליקנות 8 לדים אולטרה לייט ולחבר אותם לבטרייה 9 ואט כול 2 לדים בכול צד וכול לד מחובר ל בטרייה של 9 וואט פרוייקט זה אינו מודינג למחשב אבל זהו מודינג והוא מתאים לפה ואם אפשר לחרוט אם הכלי שאמרתי אז צריך פלוס לעבור עליו אם מקדחה שכמובן היא לא תקדח בתוך הפרספקס אלה תשפשף אותו תודה למי שיענה
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי, נכון יש קיטים של קתודות שמגיעות עם שנאים שאפשר לחבר אליהם 2 קתודות, ואז לשלוט על כיבוי/הפעלה, אז אני יכול לחבר קתודה של 30cm לשנאי שהגיע אליי עם קתודה של 10cm, נכון? שניהם מקבלים 12V, נכון?!?!? תודה
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום , קראתי ת'מדריך על חיתוך חלון אבל הוא לא ממש מובן כל הגומי H הזה וכל השיט הזה חח לא מדבר אלי S: דברו איתי צעד צעד ממה כדי להתחיל בכלל.. איזה כלי אני צריך ? ואם ונגיד לקחתי דיסקיט .. זה לא יעקם לי את הפח ?
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום בידי מארז xspider בו קדחתי חור למאוורר בגג, וחור למאוורר בדלת(בצד, לא על הפרספקס). החורים נעשו עם כוס ואמנם יצאו עגולים, אך גרמו לשריטות רבות במארז... בדלת גם יש בעיה בהכנסת מאוורר פנימה... הוא נתקע בשאר המארז. חשבתי לחתוך את הדלת לריבוע(החור ממילא קטן מידי) ולשים לוח פרספקס גדול אשר באמצע שלו יהיה חור למאוורר, ממנו תצא תעלה למעבד(וככה גם לא ייסתם כל המארז) לגבי השריטות- חשבתי לצבוע את המארז כולו במין צבע מבריק משוייף, משהו בסגנון הזה: http://archive.gamespy.com/hardware/june03/ugm/01s.jpg כמו הפאנל של המארז הזה, רק על כל המארז(למעשה- מלבד הפאנל שאני רוצה שיישאר כמעט כמו שהוא) על דופן המארז אני רוצה לעשות ציוד כלשהו ועל הפרספקס- אולי חריטה כלשהי... בפאנל הקדמי- אני…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המארז הזה http://www.pbase.com/baluta/image/34573638 מקדימה יש לו את הפלסטיק הכחול הזה. יש לכם רעיון אולי מה לעשות איתו במודינג? כי אני רוצה לצבוע את המארז וזה לא מתאים לי בכלל אתם יכולים להגיד לי אולי איך לצבוע אותו? (את הפלסטיק הכחול הזה) ישר לרסס עליו? או איך?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכם! עשיתי במארז שלי חור בחלקו העליון על מנת לחבר מאוור בגודל 120 MM שיוציא אוויר..רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג רשת חזקה שתתאים לו על מנת לשמור עליו מדברים לא רצוניים / פציעות עדיף שהרשת תיהיה מעוצבת.. תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה בסוכות אני עושה את המודינג הראשון שלי,חיתוך חלון במארז ואני שם 2 מאווררים בעלי לדים ו2 קתודות קרות בצבע כחול. בקיצור אני רוצה לדעת איפה אני יכול לראות כול מיני ציורים ש שבעצם הם יהיו החלון,ומאיזה ציור אני יקבל את אפקט התאורה הכי טוב? והשאלה השניה היא האם דיסקית רגילה יכולה לשמש אותי במקום דרמל ?[כי אין לי]
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי ממצב אחים שלי שמעו יש לי בפן לשיער שלוש פונקציות: חימום,סופר חימום וקור... אז רציתי לשאול איך עובד הקור הזה האם יש שם איזה ברזל שמתקרר כמו במקרר ואז מפזר את זה.... או שזה הקור שהמאוורר מפיק סתם....
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, הייתי שמח לקבל המלצות על החיישנים הנ"ל. באופן כללי - חיישן IR שיזהה מכשול ויתן חיווי (אפילו הסבר קטן איך זה עובד). חיישן IR (מקלט) לקליטת תשדורת IR. תודה ליאור
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-