אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי 4 לדים UB וכשרציתי לבדוק אם הם עובדים חיברתי אותם עם נגד איך שצריך- חיברתי רק את ה + עם נגד 470 אום ולתדהמתי והוא עבד בלי שאני יחבר את ה -. איך זה קורה?[br]פורסם בתאריך: 29.03.2007 בשעה 19:12:02 זה היה בתוך מעגל לדים מהבהבים לפי מוזיקה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
תסתכלו על המדריך הזה לבנות כפתור רגל לדרמל או לכל דבר אחר שמופעל בשקע http://www.metku.net/index.html?path=mods/foot-pedal-mod-for-rotary-tools/index_eng
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
השגתי מחבר מין מחשב קטן כזה שנקרא XTREME PC דגם EX-5452 אני לא יודע מה בדיוק מה התפקיד שלו אבל יש מידע עליו באתר www.chippc.com והוא מיוצר בישראל ואני צריך כמה דברים 1 )איך אני עושה מקור כוח של 5V משנאי כלומר לקחת 12V או כל מתח אחר ולהוריד אותו ל5V ע"י נגד (זה אפשרי?) כי חיפשתי שנאים בACE והום סנטר ומצאתי רק 4.5 וזה לא עובד! רשום באתר ככה: device input-5v dc 2a max normal power consumption -4W power consumption (sleep mode) 0.35 W ודבר אחרון מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה? ???
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי יש לי מסך 14' של טושיבה משו לפנים יש לי חיבורים של 15 פינים ועוד אחד של 3 פינים. הקטע שאני לא יודע אם אני אחבר אותו כמו במדריך של HW הוא יעבוד לי,הרי בשביל מה ה3 פינים? חיפשתי עליו מידע בגוגל ולא ממש מצאתי ד.א המסך הוא TLX-5156S-C3M עריכה!! חיברתי ככה את השנאי והמסך נהיה ירוק! הוא עובד! http://img78.imageshack.us/img78/1930/untitledbh1.jpg עכשיו זה רק מקשה את העניין,איך אני מחבר ל18 פינים? עריכה שניה: אני לא בטוח במה נגעתי וזה עבד,זה עובד כמעט בכל מה שאני נוגע
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש משהו לעשות איתו חוץ מלקחת ממנו חלקים? וגם איך יודעים שהספק באמת שרוף? שלי ממש לא נראה שרוף והוא לא עובד
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
יש לי LCD שהוצאתי מטלפון ביתי האם יש דרך לחבר אותו למחשב ? אגב יש לו 20 חוטים מצד אחד ו 10 חוטים מצד שני
-
- 12 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש למשהו מושג איך להדביק פרספקס? באיזה דבק להשתמש [ אם בכלל קיים כזה] על מנת לאגור מים. חשוב לי שם הדבק.או אם יש צורה אחרת כמו חימם בעזרת אקדח חום... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
בניתי מעגל ואני צריך לדעת איך מחשבים כמה נופל V על המעגל בסוף כלומר כמה V מוריד הנגד איך מחשבים זאת תודה מראש!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי אומר שהוא לא צריך אותו, נשברה לו העינית והוא קורא רק משחקים של PS1 התיקון עולה בסביבות ה600 שקל האם יש משהו שאפשר לעשות עם החלקים שלו? הוא אמר שאני יכול לקחת חינם.. משהו עם הCD / המחברים של השלטים / כל דבר אחר..
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת סטריאו לא חדשה במיוחד בעלת אנטנה קשיחה טלסקופית כמו במכשירי הרדיו הישנים/הקטנים. האם ניתן לחבר לאנטנה/למערכת באיזושהי צורה את החוטים שיוצאים משקע הכבלים שבקיר כך שהמערכת תקלוט את התדרים ואת תחנות הרדיו שמשודרות דרך תשתית הכבלים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
למי שפה PRO שיכנס לאתר מושקע עם הרבה דברים חינמי http://www.ourmicro.com/ תעשו סטיקי לא? MuTaTiOn לא יודע אולי משהוא ישתמש :-[
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי במחשב שתי קטודות אולטרה-סגולות של thermaltake אחרי ההתקנה התחילו בעיות בתצוגה. המסך הראה עירבול של צבעים במקום תמונה. אם אני מכבה את הקטודות או רק אחת מהן ועושה ריבוט המחשב עולה כמו שצריך. יש לי ספק אנרמקס 500W - יכול להיות שזה לא מספיק? על המחשב יש לי שני צורבים, שני דיסקים, 6600GT וזהו פחות או יותר.
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
אני רוצה לצבוע את האקסבוקס שלי (Xbox360) בצבע שחור ואין לי שום ידע קודם במודים אז יש טיפים עצות משהו שכדי לי לזכור?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה סכמה: Here is a simple transmitter that when connected to a phone line, will transmit anything on that line (execpt the dial tone) to any FM radio. The frequency can be tuned from 88 to about 94Mhz and the range is about 200 feet. It is extremely easy to build and is therefore a good, useful beginner project. Part Total Qty. Description Substitutions R1 1 180 Ohm 1/4 W Resistor R2 1 12K 1/4 W Resistor C1 1 330pF Capacitor C2 1 12pF Capacitor C3 1 471pF Capacitor C4 1 22pF Capacitor Q1 1 2SA933 Transistor D1, D2, D3, D4 4 1SS119 Silicon Diode D5 1 Red LED S1 1 SPDT Switch L1 1 Tuning Coil MISC 1 Wire, Circuit Board Notes 1. L1 is 7 turns…
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
כן כן, גם אני הכנתי לי פד לעכבר חשבתי על זה מזמן, אבל אחרי שראיתי את זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=246211.0, החלטתי שאני פשוט חייב לעשות אחד. תמונות של העבודה יבואו מחר, או היום יותר מאוחר, כי הן על מצלמה אחרת. ציוד וכלים: פרייזר - דומה מאוד לדרמל, רק על סטרואידים. זה מנוע גדול, שתולים אותו על התקרה\מקום גבוה, וממנו יוצאת צינורית כזאת, שבקצה שלה יש משהו שדומה לעט, אבל ממתכת, והשליטה בו היא ע"י דוושה. דיסקיות 420 של Dremel. ניירות שייוף - 180, 140, 120, 400 (נייר מים) ועוד כל מיני. וכמובן, משטח פרספקס בגודל 30X30 ס"מ, ובעובי 5 מ"מ. בלי יותר מדי ברבורים, לתמונות: בקרוב תבוא תאורה משלושה לדים אדומים שיופעלו על שתי בטריות AAA, ולא דרך המחש…
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות איזה מעגל אלקטרוני סתם בשביל הכיף, איזה מעגל אתם ממליצים לי לבנות? לא זה עם הלדים מהבהבים לפי מוזיקה. אותו כבר עשיתי וגם לא את מקלט ה IR תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ראיתי באתר ביקורת על פאנל ששולט בעוצמת האור במארז לפי RGB, ודיי נדלקתי על הרעיון. אני מעוניין לעשות כזה דבר (לקנות 3*3 לדים מכל צבע ולחבר בכמה מקומות במארז), עם פוטנציומטרים. שקלתי לשים קודם נגדים של 470 אום ואחריהם פוטנציומטר, השאלה איזה צריך? יש הבדלים בניהם?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק כוח ממחשב ישן ואני רוצה לשמש אותו לצורכי אלקטרוניקה שהוא יהיה מקור המתח. איך אני מפעיל אותו כשהוא מחוץ למחשב?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
רני תי עכשיו מחשב חדש עם המארז הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2146 גם החלפתי לו שני מאוורירים של גליצ'טק = שקטים http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3035&Pname=GLACIALTECH רוצה מראש להימנע מאבק כמה שניתן מה ניתן להצמיד / להדביק בתוך המארז כדי לימנוע כניסת אבק? THX
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לעשות למחשב שלי סליווינג, אבל היו לי כמה בעיות.. הספק שלי: קודם כל, יש את החלק שבו צריך להכניס את ה"שרוול" עד לחלק הכי קרוב לספק, ולדלג על החיבורים שלפני (כמו בתמונה הבאה..). אני מוציא את החיבורים (המולקסים), שם עליהם נייר דבק, ואז אמור לעבור דרך שלושת הראשונים כדי להגיע אל זה שהכי קרוב לספק. בשיטה הזאת זה יוצא מאוד עבה (אפילו אם אני מחלק ל-2,2) וזה קשה לעבור דרכם. הצלחתי לעשות את זה איכשהוא אבל זה היה מאוד מסובך, ואני מתאר לעצמי שיש שיטה הרבה יותר פשוטה. אם יש, אני אשמח לשמוע. התמונה: דבר שני: יש את החיבור שיוצא מתוך הספק אל הלוח אם (צירפתי גם תמונה של זה..). הבנתי שאני אמור לנתק את החוטים עם סיכות של מהדק, אבל לא הצלחתי לעשות את זה/ לא הבנתי את השיטה. לפי…
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני צריך הסבר איך לפענח את ההתנגדות של הנגד לפי הפסים הצבעוניים שמצוירים עליו. תודה, Aviko ;D
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ברצוני לבנות את הפרויקט הבא: http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ אני גר בכפר סבא. אני צריך שתסבירו לי אילו חומרים אני צריך לקנות ואם מישו יודע על חנות באיזור כפר סבא רעענה הרצליה שיש את החומרים אז שיגיד לי.
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לצורך בניית המחשב החדש שלי () אני רוצה לדעת איך לבנות "גלגל ווליאום" זאת אומרת כמו שיש למגבר, הפוטנציומטר ששולט על הווליאום - אז כזה בתוך המארז.. עריכה: באותה הזדמנות אשאל גם אם מפצל P2 מוריד את עוצמת השמע (כלומר מחלק את העוצמה של ווליאום ל2?)? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כמה שריטות על המחשב בנייד שלי LENOVO C200 4LG על החלק האחורי של המסך יש אפשרות לבצוע?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-