אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
החריטה מתבצעת על פלסטיק, במקרה שלנו: פרספקס, ע"י מלחם פשוט. כל אחד יכול לבצע אותה, והתוצאות יפות מאוד. אז נתחיל: הכלים: 1. מלחם: 2. סיכה: 3. משטח לחרוט עליו: שלב 1: לפתוח את הברגים הצמודים למלחם ע"י מברג פיליפס ולהשחיל את הראש טיפה החוצה: שלב 2: לדחוף את הסיכה למרוח שנוצר, ולהחזיר את ראש המלחם והסיכה פנימה: שלב 3: לחזק, ולסגור את הברגים: שלב 4: זה השלב הכיפי! החריטה! אפשר לחרוט כל מה שרוצים ע"פ כמה הנחיות: - לחרוט רק כשהמלחם חם בשיא. - החריטה הקלה והנוחה ביותר היא ע"י נקודות: לעשות נקודה, לעשות אחת צמודה לה, ושוב, עד שניווצרת צורה. ואז ע"י העברה של המלחם להפריד בין הנקודות עד שייווצר קו ישר ואחיד. - כדאי לחרוט בכתב מראה מכיוון שהצד היפה…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
- המדריך נלקח מהמשתמש Javerh שפורסם באתר Bit-tech! - ניסיתי את המדריך והוא פועל מצויין, והוא פשוט להפליא [אתם תתפלאו כמה..] מה צריך: 1. עט. 2. מספריים [לא חובה]. שלב ראשון: נקח את העט ובעזרת פטיש 5 קילו \ הידיים נשבור את העט ככה שנוכל להוציא את צינור הדיו. שלב שני: נלך לברז וננקה את הדיו מהצינור ככה שלא נלכלך שום פין מולקס או את הידיים שלנו. שלב שלישי: [שלב שהמתרגם=אני הוסיף] נחתוך חתיכה של בערך 6 ס"מ מהצינור. השלב הזה מומלץ, אך לא חובה מפני שאם נשתמש בכל הצינור הוא יכול להשבר.. וזהו! בשביל להוציא את הפין יש פשוט להלביש עליו את הצינור, לדחוף טיפה והמולקס יצא החוצה. גאוני או מה? יעבוד עם כל עט פשוטה שגונבים ממלון או ממסעדה! בהצלחה! :silly:
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]המדריך לבניית גריל תוצרת בית!:[/glow] למה לקנות גריל למאוורר אם אפשר לבנות לבד ? אז ככה, מצרכים: 1. ספק ישן, לא משנה כמה וואט. 2. דרמל 3. קאטר 4. מברג מהלך עבודה: מפרקים את הספק ומוצאים ממנו הכול - את המאוורר, את הפלטה, את הכבלים - הכול! נבחר את החלק שרוצים לעבוד אליו ונתחיל http://i3.photobucket.com/albums/y61/Ktbnus/P1010005_resize.jpg החלק הזה מתאים בול למאוור אז פשוט ונחות ותו לפי הקווים אין תמונות במהלך העבודה סורי אחרי כמה חיתוחים, התוצאה הסופית נראית כך: את הגריל ניתן לבוע , וחתוך להתאמה אישית ומה לא...... בסך הכל מספק 1 אפשר להכין 5-6 גרילים של 80 מ"מ מותאמים אישית! הדרמל והראשים : דיסק חיתוך, אבן שיוף, דיסק ש…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מבוא: אוקיי אם בראש שלכם להוסיף קצת חיים וצבעים כמעט לכל מקום שעולה לכם על הדעת, אם זה תאורה מסביב לשעון קיר, מסגרת תמונה, מאחורי מסך מחשב או טלויזיה או סתם בא לכם לעשות תאורה לילית עם צבע מגניב בחדר וכו'..וכל זה בלי להיות תלויים בספק של המחשב, זה המדריך בשבילכם. מה אנחנו צריכים: הכי חשוב רעיון מה אתם הולכים לעשות כל השאר שטויות :-) אז מה אנחנו צריכים באמת. רכיבי אלקטרוניקה: לדים אני לקחתי 5 להתחלה. (קניתי של 5מ"מ את הרגילים לא UB) עולה בסביבות שקל ללד. נגדים הבחירה תלויה בעוד משתנים כמו כמות הלדים ושנאי.. נחשב איזה נגד תצטרכו בהמשך. (בין חצי שקל לנגד עד לשקל וחצי). תמונה של לד ונגד ביחד עם כל ההוצאות שהוצאתי על כל התאורה הזאת: שנאי, שנותן מינימום 3.3V (שנא…
-
- 20 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
הכל בכותרת...תודה לעוזרים...לא מצאתי בחיפוש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניתקתי את מה שציינתי בכותרת מידית ושם זה היה.. איפה אני יכול לשים את זה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי פלאפונים nokia 3510i, nokia 3310 ועוד כמה פלאפונים ישנים וגם מכשיר game gear רציתי לדעת עם יש מה לעשות עם אחד מהם תודה לכול מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש בידי המארז הבא: http://hwzone.co.il/gallery/album97/aas (הוא שינה אותו לא מעט, אבל זה המארז =\). עוד משהו שהגיע לידי הם 3 המאווררים הבאים: http://www.delta.com.tw/product/cp/dcfans/download/pdf/EFB/EFB120x120x38mm.pdf - דגם EFB1212VHE. http://www.delta.com.tw/product/cp/dcfans/download/pdf/FFB/FFB92x92x38mm.pdf - דגם FFB0912HHE. ועוד מאוורר שאני חושב שהוא 92x92x20 או משהו כזה. + אני רוצה להחליף ספק כוח ואני חושב שיש בספק הנוכחי מאוורר 80 מ"מ, אני לא יודע עד כמה קל לפרק דבר כזה. הבעיה היא שכל המקומות המיועדים למאווררים במארז בנויים למאווררי 80 מ"מ. השאלה באופן כללי היא מה אני יכול/כדאי לעשות עם המאווררים האלה? (בחיים שלי לא התעסקתי במודינג, בעיקרון מה אני יכול לעשות בלי…
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
*כותרת* [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, יש לי מקלדת ועכבר עם המשדר ואין לי מה לעשות איתם. יש רעיונות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום אני חדש בעניין המודינג הזה וברצוני לעשות ספריי\צבע על המארז עם שבלונה יענו לשים ציור כזה רציתי לדעת איזה ספריי יתאים מארז compucase http://www.noacomp.co.il/uploadimages/716413.JPG
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הי אני רוצה לבנות HTPC ממחשב P3 שצריכים להביא לי בעוד שבועים אני רוצה לדעת הכל לפני שאני מתחיל כשאני אומר הכל אני מתכוון מבחינת התוכנה: אני צריך תוכנה שתענה על כמה שיותר צרכים חשוב גם שתדע להקליט אני גם צריך לדעת מה חומרה שאני צריך זאת אומרת אני יודע שאני צריך יציאה לטלביזיה וגם כניסה אבל איזה כרטיסים ראיתי כל מני ואני לא ממש יודע מה אני צריך אהההה כן ואיך אני אמור לבנות את המארז ראיתי כאן כל מני דברים אבל אני לא ממש בטוח מה אני רוצה קיצור אני צמא לידע ורעיונות אז תודה מראש אורי
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות את הדבר הבא: http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ רק שבמקום שאני אחבר לספק, אני אחבר לבית סוללות רגיל, האם אני צריך לעשות שינוי כלשהו במעגל??? תודה מראש, יובל
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני וחבר מתכננים להשתמש באדרואינו כבקר לתאורה שפועלת עפ"י רעש וכד' .. רציתי לדעת מה אני צריך לקנות ואיזה תוכנות אני צריך להוריד כדי להתחיל ללמוד על האדרואינו ולהתחיל לעבוד על הפרויקט שלי ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי קניתי מאוורר ממש טוב השם הוא :Smart Case Fan Blue LED אז אני לא משתמש בפונקציה של האוטומטי לפי החום אז יש לי חיישן מיותר מה אפשר לעשות איתו? דרך אגב ניסיתי את המאוורר SF2 לעומת מה שיש לי עכשיו הם לא שונים במהירויות אבל ברעש שונים ובנוחות גם מה שיש לי עכשיו יותר טוב מבחינת אסטתיקה וגם רעש שונה וזה באמת וגם נוחות הוא מתחבר לספק וגם לSYS FAN אפשר
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי את המארז הזה (כבר הרבה זמן) ואני רוצה לעשות לו הרבה מודינג. רציתי לקבל טיפים לגבי הכבלים איך אפשר שכמה שפחות יראו אותם ? ומה אפשר להוסיף לו דברים נחמדים כמו מסך שיגיד לי טמפרטורות של כל מיני רכיבים וכמה זמן המחשב דולק... ראיתי בעבר הרחוק דברים כאלו אם אני לא טועה זה מסך LCD קטן כזה נכון ? קיצור אני רוצה שיהיה יפה ומסודר מאוד. יש לכם רעיונות בשבילי ?
-
הנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי גוף קירור בגודל של 4.5X4.5 ס"מ הגובה הוא סנטימטר של כרטיס מסך ישן שמצאתי אז מה אפשר לעשות איתו? תודה מראש, גיל
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כבל USB שפירקתי מעכבר של לוג'יטק בקצה אחד יש חיבור USB "זכר" ובקצה האחר יש חיבור שדומה לחיבורים שיש על פלופי עם חמישה גידים מחוברים: שחור-שחור-אדום-לבן-ירוק שימושי?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה שלי אולי קצת לא קשורה לפורום אבל עדיין.. בקיצור, אני מחזיק עכשיו בידיים כונן סי די ישן, מסתכל על העינית.. ועולים לי כמה רעיונות לראש... מה לדעתכם ניתן לעשות עם העינית למטרות אחרות? (המכניקה של הסידי דפוקה אבל העינית לא)... יש למישהו רעיונות? חשבתי בכיוון של לנסות לקחת את העינית ולהכניס אותה ל cd player ישן נושן ודפוק שיש לי.. מה אתם אומרים? אפשרי? יש למישהו רעיונות איך? מישהו ניסה? ובבקשה אל תציעו לי לזרוק את הסידי, אני רוצה לעשות משהו "מעניין" איתו... תודה רבה... ביי...
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
-
בבקשה רעיונות של דברים למתחילים... יש לי מחשב ישן שלא בשימוש ואני חושב מה כדאי לעשות איתו?? אני רוצה איזה פרוייקט נחמד ואמרו לי שהוא חלש מידי בישביל HTPC..
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה מצאתי את ה-Samsung 514 המקולקל שלי וחשבתי לעשות ממנו משהו שימושי, כמו מסך LCD קטן למחשב שיציג שעה, תאריך, IP וכו'. חיפשתי מדריכים, אבל לא מצאתי שום דבר. אני אמנם לומד אלקטרוניקה, אבל עדיין לא הגעתי לחומר שזה. אשמח אם תעזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הוא של American tele communication דגם: xk- 500 יצרן: xinkewei electronic factory ארץ יצור: סין תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן... רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם מסך מחשב נייד ישן (LCD TFT)... גודל 12-13"... אי אפשר להשתמש בו בתור מסך נתונים קדמי כי הוא גדול מדיי... יש אפשרות אולי לחבר אותו כמסך על צד המחשב? איך אפשר לחבר לו חוט ל DVI או VGA?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-