עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by pc student,

בפרוייקט זה אני צבעתי את המחשב שלי בכסף אני אוסיף מסך lcd וגוף קירור לכרטיס מסך תמונות בקרוב

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. הנה המאווררים מסודרים ככה: 1- מאוורר בצד המארז שמכוון למעבד 2- מאוורר בצד המארז שמקרר את הכרטיס מסך ואת הזכרונות וכל האזור ליד 3- מאוורר מאחורה במארז שמוציא אויר חם 4- מאוורר בחלק העליון של המארז שמוציא אויר חם (אי אפשר להוציא אותו משם, זה די מסובך) 5- ומאוורר של קירור סטוק פנטיום 4 שבעקרון דוחף אויר שבתוך המארז, אין חור למטה http://img95.imageshack.us/my.php?image=asdbq4.png

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני צריך רכיב בשם SLW16S-1C7LF. בדקתי במאוזר ובדיגיקי, שם רוצים עלות משלוח של 150 ש"ח, מחיר שכמובן לא משתלם אם אני רוצה כמות בודדת של הרכיב שעלותו כשני שקלים. מישהו מכיר חברה שיכולה להחזיק כזה דבר במלאי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by i-pink,

בפועל זו היתה התחפושת שלי בפורים אבל הפרסום טיפה התעקב.. אז קבלו את זה עכשיו. לא הצלחתי לצרף את הסרטון והכל לכאן אז העלתי את זה לבלוג שלי. http://inbarhovav.blogspot.com/2009/04/blog-post.html

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by zaroor,

שלום לכם האם מישהו מכיר אפשרות של חיבור ידני של חוטים בין ה IDE ל USB אני יודע שאפשר לקנות מתאם מוכן השאלה איך הם מחברים במתאם {חוץ מהמולקס} את חוטי הנתונים ב USB 4 פינים וההרדיסק 40\80 פינים האם יש איזה שירטוט לחיבור כזה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by DJPOWER,

שלום אני רוצה לעשות מסך אל סי די למחשב עכשיו לאן מחברים אותו? ואיך עורכים את הטקסט תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by card,

שלום יש לי אובייקט מסוים, שאני מייצר פעם אחת, בתוכנית הראשית. האובייקט הוא אובייקט של קלאס OneWire, שישמש אותי לתקשורת עם כמה רכיבים שונים שיושבים על באס OneWire אחד. אני מייצר אותו כך: OneWire O_OneWire(Leg_OneWire); אני רוצה להעביר O_OneWire לכמה קלאסים אחרים. אני רוצה שההפנייה לאובייקט OneWire הזה תישמר בכל אחד מהקלאסים האחרים, כלומר כולם מפנים לאותו אובייקט אחד של OneWire. כיוון שהנושא של ה-& וה-* מאד מבלבל, השאלה שלי היא בעצם: 1) איך להגדיר את ה-field בקלאסים של הרכיבים, שאמורים לשמור הפנייה לאובייקט OneWire? 2) איך להגדיר את הפרמטר בקונסטרקטור של הקלאסים? ולבסוף: 3) איך לרשום את שורת ההשמה בתוך הקונסטרקטור, ששומרת מהפרמטר של ה-Ctor אל ה-field? תודה רבה card

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by darkman,

אני חושב שהוא התכוון יענו יש לי מחשב בתוך המוח זה הדבר היחדי שעולה לי בראש אבל אני פתוח להצעות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by zionovadia,

תמיד אהבתי חפיצים קטנים. אז לקחתי BP655, S.F.F Slim Chassis ושמתי בו GTX 670 mini היו הרבה בעיות. והספק המקורי אמר שלום. ובפנים יש SSD ועוד HDD של 3TB ובליל חוטים, ואם נסכם, בקרוב אולי bluray כי נשאר קצת מקום. יום נעים וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by De_Lu_xE,

אני חותך את הצד של המארז שלי היום ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג פלסטיק שיכסה את החתוך.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by danm,

שלום רציתי לדעת מאיפה משיגים את הסורגים האלה על מנת לשמור על הידיים האם יש אפשרות "להתארגן" על זה או רק לקנות עם מאוורר כי יש לי מלא מאוורים בבית ממחשבים קודמים וחבל לי להוציא כסף סתם על עוד מאוורים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by nehmia,

נגיד אני מוריד SPEEDFAN ואני מכוון שם את הזרם שמאורר יקבל...עכשיו איך הלוח מכוון את הזרם מוריד/מעלה אותו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Moty_p,

יש לי קונקטורים וכבל אני רק לא יודע איך להכין את הכבל שיעבוד מי יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ben672,

שלום,ברצוני לקנות מטען USB לרכב (לטעינת האייפון ומכשירים אחרים)האם כל מטען USB יתאים או שיכול להיות בעיות של מתחים? וגם אותה שאלה לגבי מטען קיר. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ETB,

אני רוצה להוסיף מסך LCD מהסוג של 2X16 בלי תאורה, וחשבתי להוסיף לו תאורה משלי. השאלה האם אני יכול להוסיף לו תאורה, על ידי הדבקת לד אולטרה ברייט בצבע אדום או כחול מתחת למסך, ועם בכלל יראו את הכיתוב על המסך עם אני ישנה את הצבע.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by man with no name,

שלום ראיתי שאפשר ליצור דברים אדירים בעזרת הטכנולוגיה הזאת אין לי ניסיון ואני מתחיל ממש ממש מהתחלה למישהו יש מדריכים או מאמרים שיכולים לשתף אותי?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אוקיי אז מחר אני מתכוון להתקין חלון למארז, יש לי פרספקס, מקדחה, מסור שולחן, הכל. הבעיה היחידה שלי היא שמקדח הכוס שיש לי בשביל לעשות חורים למאוורר הוא רק 64 מ"מ ולא 80 כמו הגודל של המאווררים יש משהו שאתם חושבים שאני יכול לעשות ? ואם זה נראה לכם זה יהווה שינוי משמעותי?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Alex2003,

אני רוצים להחליש את הלדים(הם מסנוורים) אז חשבתי לכניס נגד בין החיבור לספק לחיבור ללדים רק אני לא יודע איזה נגד תודה, אלכס

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, אני תוהה האם יש צורך להפריד את האדמות במקרה הבא: אות אנלוגי נכנס מיציאת כרטיס הקול של המחשב, עובר דרך מגבר שרת ויוצא למעגלים דיגיטאלים (משווה לצורך העניין). קו היחוס של השמע הוא אינו עומד על 0v קבוע אלא יש לו איזה היסט של כמה עשרות מיליוולט (עד 200mv). האם זה חכם לחבר את נקודת היחוס של אות השמע לאדמה ישירות ? האם חיבור האדמות יחדיו דרך נגד יכול לשבש את פעולת המעגל ? אין לי הרבה חשיבות לדיוק האותות האנלוגים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by CyberBot,

הבנתי שזה הצ'יפ עכשיו יש לי תיאוריה אני צריך שמישהו יעזור לי לאמת אותה אם אני יפתח את הווי ינתק את הצ'יפ ידליק את הווי,הווי ידלק? ואם כן הוא ידלק בלי הצ'יפ? אז זה אומר שהווי יפעל ואז אני יעשה downgrade ויחזיר את המתח לצ'יפ ואז הווי יפעל עם הצ'יפ? אני טועה או צודק או צודק חלקית?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by igendel,

חיברתי סנסור כלשהו לפין אנלוגי בארדואינו ושידרתי את הקלט בלולאה ל-Serial Monitor. הערכים הגולמיים נעים בין 100 ל-500, פלוס מינוס, כלומר 0.5 עד 2.4 וולט, נכון? כדי לשפר את הרזולוציה, חיברתי את פלט 3.3V של הארדואינו דרך נגד 10K אל פין AREF. המולטימטר הראה לי מתח של 2.8V לערך בקצה החוט הזה (כבר מוזר, לא?). בפונקציה Setup הגדרתי analogReference(EXTERNAL) והפעלתי שוב את התוכנית. עכשיו הערכים נעו בין משהו כמו 300 ל-1023, ואם היו יכולים היו עולים עוד יותר. איך זה יכול להיות? הרי המתח המקסימלי שמגיע מהסנסור הוא 2.4! מדדתי במולטימטר, במנותק מהארדואינו, את הפרש המתחים בין החוט שיוצא מהסנסור לחוט שנכנס ל-AREF, וקיבלתי ערכים הגיוניים לגמרי של 0.4-2.4. אז מה קורה פה? יכול להיות שהכתיב…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Moty_p,

אני רוצה לבנות ללפטופ שלי מקשי מולטימדיה בשביל היונאמפ יש לכם איזה כיוון בשבילי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Aviko,

עוד לא הבנתי אני מתחנן לדוגמאות ושירטוטים של מעגלים פשוטים(מאוד) בשביל להבין איך עובדים איתו שהכל יפעל... את העיקרון הבסיסי כאילו.. תודה AVIKO

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

אני רוצה להחליף בין שתי מנורות עם מפסק ON/OFF. האם זה אפשרי ואיך ניתן לעשות זאת.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. קניתי מארז עם שתי אורות נאון בחזית,רציתי לדעת האם יש דרך לכבות אותם,דרך הביוס אולי?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים