אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים נרטבו לי באופן מאסיבי כמה מכשירים חשמליים: מגבר-כוח, פרה-אמפ, אל-פסק, ממיר של יס וטלויזיה. כל זאת בעקבות נזילה מהשכנים מלמעלה. כמות המים הייתה גדולה וחדרה באופן יסודי לכל המכשירים, כך שהייתי צריך להפוך את המכשירים בכדי שמים יצאו החוצה וליבשם בשמש. למרבה הפלא, כל המכשירים עובדים כעת. מאחר והאשמה היא של השכן, והנזק הוא עליו, שאלתי היא האם יש חשש לנזק לטווח הארוך עליו כדאי שאדע? חלודה וכדומה? אני לא יודע כעת מה לדרוש על הנזק משום שהכל עובד. האם כדאי לקחת את המכשירים לבדיקה? תודה,
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי וידאו למסירה למי שמעוניין לצורכי מודינג רק לבוא ולקחת את הפנים של הוידאו רוקנתי ניתן לפנות לפלאפון 0682626298 או לאיסיקיו שמספרו: 210147169
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות אלק'באיזור פ"ת-ת"א שאפשר לקנות את הרכיבים שאתם מדברים אליהם פה?? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם matx והכרטיס מסך שלי חוסם סלוט אחד של PCI, וסלוט נוסף מאוד צמוד לכרטיס, כך שאני לא יכול להשתמש בהם, ואין לי סלוטים נוספים. האם אפשר לקחת את הפלסטיק של החיבור PCI מלוח אם במחשב ישן, לשים אותו על משטח שיהיה מחובר ללוח אם מלמטה ויאריך אותו, ולחבר אותו עם חוטים ל-PCI המוסתר?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת עם יש הצעות לפרוייקטים של קירור פאסיבי, יש לי מחשב חדש מבוסס 2700X ועד לפני שבוע היה לי 1080TI AMP EXTREME, המחשב היה מיפלצת אבל עקב הלימודים במכללה מכרתי את הכרטיס, כעת שאין יותר צרכן חשמל מאסיבי כמו הזוטק חשבתי לעשות מודינג וליבנות "מארז" מעוצב עם קירור פאסיבי ומלא HEAT PIPES. אני לא מסוגל ליסבול רעש! וזה ברמה שממש סובל ולא מסוגל לשבת מול המחשב שאני שומע את הזימזום של המשאבה של קירור המים או את הרעש של אחד המאוררים שלו שהמיסב שלו זוועה(חשבתי על אחריות אבל לך תיסמוך על האוזניים של הטכנאי שירגיש). מדובר על הקירור החדש של ANTEC KHULER 240(אחלה ביצועים אבל משאבה רעושת!!!! + כניראה תיזדקק להחלפה באחריות כי יש רעש של אוויר במערכת בהדלק…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר שמודד קבלים הוספתי תמונה מי שיכול שיראה אותה השאלה שלי כזאת: יש לי ברב מודד כל מיני אופציות (בחירה) אני סך הכל רוצה לדעת ממש בפשטות איך אני בודק קבל אם למשל לצורך העניין יש לי בבית קבל מסוג 10V 2200UF איך לפי הרב מודד שיש לי בבית אני יכול לדעת אם הקבל תקין? תודה לכל העוזרים ואנא מימכם מי שלא רוצה או לא יודע להסביר שלא יתן הערות למה אני מחפש בגוגול ובפורם הזה מידע קרוב לחודש ימים ולא מוצא!אני דיי מייואש!!!אז תעזרו לי! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להמשיך עם הפרוייקט אבל לקחת אותו לכיוון קצת אחר בכל מקרה אני מחפש בונדו המקורי עם התמונה של המכונית הישנה לפי מה שהבנתי יש באוטו דיפו ואין סניף שלהם שקרוב אליי אני מחפש אתר או חנות שאפשר להזמין משלוחים ותשלום דרך כרטיס אשראי האם יש בהום סנטר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עכשיו. בקודם הייתי כל חודש צריך לפתוח ולנקות אבק עד שהוא שבק חיים. מישהו עשה מארז אטום לאבק? יש אפשרות לדבר כזה בכלל? אם אני אקח פילטרים של מזגן למשל, ואאטום את כל הפתחים של המחשב, לא יהיה טוב? יהיה חם מדי בפנים? עניין האבק פשוט מטריף אותי. תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בדיוק הזמנתי נגן mp3 חדש שנטען בUSB, כשההסתכלתי על מטעני הUSB נדהמתי מהמחירים הגבוהים וחשבתי לשפצר אחד ממטען פלאפון. מצאתי באחת המגירות בבית מטען ישן של מוטורולה שמספק 5v ו0.7mA, הגדלים אמורים להספיק הרי ויציאת הUSB מוציאה 5.2-4.8v ועד 500mA. חיברתי את המטען לחשמל ומדדתי כ5.15v במוצא. השאלה שלי היא כזאת, איך מתבצעת הטעינה של הסוללה מהUSB ? האם מספיק המתח של ה5v ? או קיים גם צורך בפיני התקשורת DATA +- ? עריכה: הנגן הספציפי הוא Sansa Clip.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מארז Enermax Laguna עם לוח אם מיקרו, כי המארז דק. התקנתי לאחרונה כרטיס רשת WIFI אבל הבעיה היא שאני לא יכול לחזק אותו עם הבורג בגלל שהפס מתכת הזה ארוך מדי למארז, לכן, הייתי צריך לפרק אותו ולהתקין את הכרטיס בלי הפלאח (עם שווא בפ') מתכת הזה. הבעיה נוצרה בגלל שלכרטיס יש חיבור לאנטנה חיצונית, וטיפה אני משחק עם האנטנה וזה מושך את הכרטיס החוצה מהסלוט. אני מחפש איזשהו פיתרון כדי לקבע את הכרטיס במקום. חשבתי לקנות פלאח חליפי כזה אבל אני לא יודע איך קוראים בכלל לחלק הזה. הפס מתכת שמחזיק את הכרטיס על המארז מישהו יודע איפה אני יכול לקנות חלק כזה או איך הוא נקרא?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אז ככה אני מתחיל לבנות רמקולים ואני צריך מגבר פנימי לרמקולים... ואני לא יודע איפו יש בארץ חנויות שמוכרות או מה לרשום באיבי.. אז אני צריך משהו בסגנון הזה ותודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אממ חיברתי את המאוורר למחשב והוא פעל ממש לאט ואז הסתכלתי וראיתי שחיברתי אותו על חוט מהספק שמחובר גם לדיסק קשיח גם לכונן תקליטונים וגם לצורב די וי די ואחרי זה חיברתי אותו על חוט אחר שמחובר רק לצורב ולדי וי די ויש לי עוד חוט שמחובר רק לדיסק קשיח ומאז שחיברתי אותו היו לי בעיות למחשב... והייתי צריך לעשות פירמוט אבל זה לא נראה לי בגללו אלא אני חושב שהיה לי וירוס מאיפה שהו אממ אז השאלה שלי היא לאיפה לחבר את המאוורר? כאילו לאיזה חוט? שיפעל נורמלי
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר על האשכול הזה http://www.hardforum.com/showthread.php?t=802808 פרויקט דום 3.. הוא משתמש שם בחומר כלשהו שאיתו הוא בונה את הכל לדוגמא הדלת בקדמת המארז (צירפתי תמונה) זה נראה חומר ממש קל לעבודה אם הוא בנה איתו מלא דברים הבנאדם אומן, מומלץ לראות את הפרויקט ואפילו להרשם לעדכונים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוד פרויקט של לדים אולטרה בריט הנה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן למרוח משחה טרמית על המעבד וההיטסינק וקראתי מדריך אחד שכתבו באזור המדריכים על איך לעשות את זה. הכותב רשם שהוא מכין משטח אנטי סטטי או משהו בסגנון השאלה שלי בפירוט איך אילו אמצעים עלי לנקוט כדי לא לגרום לנזק בעת מריחת המשחה (האם יש אביזר הארקה או משהו בסגנון, האם הוא חיוני) כל דבר שיש לכם לומר על הנושא יתקבל בברכה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בפועל זו היתה התחפושת שלי בפורים אבל הפרסום טיפה התעקב.. אז קבלו את זה עכשיו. לא הצלחתי לצרף את הסרטון והכל לכאן אז העלתי את זה לבלוג שלי. http://inbarhovav.blogspot.com/2009/04/blog-post.html
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דרמל כזה http://www.homecenter.co.il/142-he-p1897-v1898/HomeCenter.aspx ורציתי לדעת אם הוא יוכל לעשות חלון במארז ואם לא אז אולי משהו אחר עד 200 שקל ואם אני יכול לחתוך איתו פרפקס ואם לא אז אם מה כן
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצטער אם זה לא המקום.. חיפשתי ולא מצאתי באינטרנט.. ואם מישו יכול להביא מEBAY עוד יותר מעולה.. תודה וסליחה גל[br]פורסם בתאריך: 30.08.2009 בשעה 14:54:12 הקפצה ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מארז קוברה ואני מצטער על כך לאללה כי הוא כבר בא עם מוד ועד עכשיו עשיתי כבר מלא מודים כמו מארז שקוף לגמרי וכ'ו . עכשיו אני מזה מבואס כי אני לא יכול כבר לעשות לו איזה סוג של מוד גם כי הוא חדש ואבא שלי לא יסכים לי וגם בגלל שכבר עשו לו ! אתם מציעים לי להחזיר את זה ולקנות אחד פשוט כי גם ככה קיבלתי איתו ספק ובאותו יום הוא נשרף וגם כי לא שווה לעשות לו מוד ! אם אני לא יחזיר מה אתם מציעים לי לעשות ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2139&catcode=316
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמיד רציתם אוזניות סראונד אבל לא היה לכם את התקציב לקנות כאלה? עכשיו אשפר להכין זוג אוזניות כזה במחיר נמוך בהרבה מזוג אוזניות סראונד חדשות. http://www.instructables.com/id/DIY-5.1-Surround-Sound-Headphones!/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני איזה שבוע הייתה קפיצת מתח בבית וקפץ הפקק ומאז הTV מסרבת לעבוד , חיפשתי פיוז כי חשבתי שבטח הוא נשרף אבל לא מצאתי, מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יהיו ברשותי בימים הקרובים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=950 עכשיו אני רוצה לחבר אותן לחשמל רגיל ולא לספק כוח מכיוון שאני לא צריך אותן במחשב אלא בשימוש אחר. השאלה שלי היא כזאת..האם ישנו ממיר או שאני אצטרך להכין אחד? אם להכין אז כיצד? האם ישנן קתודות קרות עם חיבור ישיר לחשמל? אם כן איפה אני יכול להשיג?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין לחבר ספק חדש עם יציאה ללוח של 24 פינים ללוח-אם ישן עם כניסה של 20 פינים. ראיתי מתאמים הפוכים, מ-20 פינים ל-24 פינים (לאנשים שמשדרגים את הלוח אני משער) אבל לא מצאתי מה שאני צריך. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מתאם כזה, או אם יש למישהו רעיון יצירתי אחר - אשמח לשמוע. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה,יום בהיר אחד שעסקתי בענייני חבר שלי מתקשר אלי: אני:נו מה עכשיו? הוא:פתחתי קלאן חדש ואני רוצה שתבנה לנו אתר אני:זה לא בחינם אתה יודע :-X הוא:נו מה אתה כזה בן זו*ה? אני:טוב תירגע יבגט הוא:טוב אז אתה בונה לי? אני:כן,רגע איך קוראים לו בכלל? הוא:G אני:what ever יאאלה נתראה בבית ספר. וככה הכול בתחיל. השרת קצת איטי אז אנא המתינו שהתמונות יעלו. http://photos.walla.co.il/hayper7sex מקווה שאתם מבינים מה כול אחד,עוד מעט חבר שלי מביא לי לאכסן על השרת קלאן שלהם
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-