עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by X-Viper,

טוב הסיפור מתחיל ככה... כמו שכולכם יודעים אחד התחביבים שלי זה אלקטרוניקה.. ובניהם זה מערכות רכב... יש לי באוטו בבית מערכת עם מגבר נחמד אבל הבעיה בה שהיא רדיו טייפ, עכשיו מכוון שאני לא ממש יכול להיסתדר עם רדיו הייתי חייב להכניס איזה שיפצור למערכת... נכון אומנם בהתחלה רציתי להשקיע ככה איזה 800 שקל על מערכת נחמדה של פיוניר, אבל אבא שלי לא ממש רצה שאני יגע במערכת של האוטו.. למה? לא יודע.. הוא פשוט לא רוצה שיגעו לו בדברים באוטו :? בקיצור יש רמקולים טובים וכל הסאונד באוטו סבבה.. אבל אין מקור סאונד משובך... לכן עשיתי את הדבר הבא... קניתי באיזה חנות נידחת בתל אביב משדר FM מטורף שמשדר באיכות ממש מציונת. למשדר יש טווח רדיוס של 20 מטר. קניתי ביחד עם זה זרוע לפאלם והתחלתי לעבוד…

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by moshe55501,

שלום היום קניתי מתאם בלוטוס לפלאפון כדי שאוכל לחברו למחשב כך הוא ניקרא bluetooth usb adapter es 388 אני משתמש בוינדוס ויסטה עכשיו התקנתי הכל כמו שצריך וזה מראה את ההתקן ומזהה את הפלאפון והכל הבעיה היא שיש איזה משהו קטן בסוף שכאילו לא נותן להמשיך לעבוד עם ההתקן מה לעשות זה ממש דחוף לי :s05: ???

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by halo,

מהו הפלוס והמינוס בקבל ובסרטוט של קבל? וגם מה הפלוס והמינוס של לד ומיקרפון קטן?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by zunor,

בבקשה רעיונות של דברים למתחילים... יש לי מחשב ישן שלא בשימוש ואני חושב מה כדאי לעשות איתו?? אני רוצה איזה פרוייקט נחמד ואמרו לי שהוא חלש מידי בישביל HTPC..

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  5. אני מתכנן פרויקט גדול לחופש הגדול, ואני צריך אומדן מחירים לכמה כל הסיפור יעלה קודם רציתי לדעת, מה יותר יקר? פרספקט או אלומיניום? עכשיו זה המארז אלומיניום שחשבתי עליו,במידה והפרספקט יהיה יקר יותר אני אביא את הפרויקט המתאים (כבר פירסמתי אותו פה) אני צריך אומדן לשילדה כל המארז הולך להיות מהחומר ששומש בפרויקט (dragon) הרוחב 14 ס"מ והאורך כמה שיותר קצר, תלוי ברוחב הלוח אם גם הגובה,אני הולך לנסות לעשות מארז כמה שיותר מינייטורי. http://img502.imageshack.us/img502/4724/consolepcqd5.jpg http://img526.imageshack.us/img526/9489/62375439qn3.jpg בינתיים עשיתי חשבון של תאורה ואיוורר אם אפשר גם מידע לכמה יעלה לי הפנציומטר (אני מחפש כפתורים עגולים כאלו שישלטו על המאוורר ויש אפשרות גם לכ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אוקיי מאוד משעמם לי ואני רוצה לעשות את הפרוייקט הראשון שלי אני לא ממש יודע מזה מחשב HTPC אבל לפי מה שהבנתי זה כמו DVD לא? קיצר פירקתי עכשיו מחשב ישן ויש לי כמה רדיוים ישנים כאלה ואני רוצה לעשות מזה מן DVD קיצר מה אני צריךך לעשות ?! איך אני יוכל בכלל לחבר את זה לטלוויזיה בכלל? איזה חלקים צריך? קיצר תעזרו לי פליזזז..

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by benr,

מישהו אולי יודע איך אפשר להזמין מהאתר שלהם לארץ? ואם זה משתלם

• 13 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by IlanF,

יש אפשרות לבנות מקלט אינפרא אדום בשביל שאני יוכל לחבר את הפלאפון שלי למחשב? איפה אני יכול להשיג מעגל לכזה מקלט?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by The_Byter,

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by LaHaV1,

שלום! רציתי לדעת איך חותכים פרספקס? רציתי לדעת איך אני יכול לחתוך ולא מישהו מיקצועי תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי שם שריטה על הפרספקט ורואים אותה. יש מישהו שמכיר חומר ששמים על חלון או זכוכית או פרספקט או פלסטיס שקוף שיעלים לי את השריטה ממנו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. טוב אז ככה במהלך חיפושיבגולל אחר משהו נתקלתי בדבר הזה: http://raysbeambots.solarbotics.net/walker.htm ונדלקתי עליו, אז אני רוצה לבנות אחד דומה אבל אני צריך למצוא מנוע קטן (שניים לייתר דיוק- אחד קדמי והשני אחורי). מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה? ד"א בלינק שהבאתי יש גם סירטונים מגניסים על איך שהוא הולך... ועוד משהו, אל תגידו לי להסתכל בפורייקט פיניקס כי הוא לא עזר לי (הוא ענק מדי..)

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by roei_b,

א. מה יותר משתלם לבנות - מארז מעץ או מפח? ב. איפה ניתן לקנות פח לפי מידות? ג. במקרה של קצר העץ יכול להדלק? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by 104952,

אני מתכנן שעון בEWB , ויש לי שאלה שאני לא מצליח להתגבר עליה. הצלחתי לבנות שעון שסופר דקות ושניות , ואני לא מבין איך אני אמור להציג שעות . אני רוצה שהשעון יראה לי את השעות מ00 עד 23, איך אני אמור להגביל את המונים של השעות ל 23?

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. אם אני אשים את הCDROM שישכב כמו שהPS עומד,זה יעבוד? כי אני לא חושב שהוא יתפוס בגלל שאין לו תופסנים כמו לPS. יש אפשרות לסדר את זה? ויש סכנה שגם הHD יהיה כך?

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  16. הלכה לי ההגברה והרכיב STK מת , איפה ניתן להשיגו? מצאתי עמוד המסביר על STK בגוגל: http://ip565bfb2a.direct-adsl.nl/datasheets/ic-power/sanyo-stk086/pg_stk086.htm תודה.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by D-Bang,

כחלק מהפרוייקט שלי אני בונה מעגל ואני זקוק לשבב שנקרא INA102KP זהו Low Power Instrumentation Amplifier הנה ה Data Sheet שלו: http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/ina102.pdf חיפשתי במס' מקומות ללא הועיל, איפה אפשר לחפש כזה דבר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tamos,

תראו תתמונה הלדים דולקים אבל לא מהבהבים למה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by Moty_p,

שלום לכולם מה המצב.. הרבה זמן לא היתי פה.. בגלל הגיוס שלי.. אני רוצה לחבר לד אולטרה בריט לפאלפון שלי Nokia 6085 אני לא רוצה לפתוח את הפאלפון על תיבהלו חח יש לי כבל חתוך כזה של אוזניות ודיבורית וכל זה.. יש לו 9 חוטים, אני רק רוצה לדעת כמה וולט זה ואיזה מהחוטים הם פלוס ומינוס... תודה לכל העוזארים מראש...

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  20. ואווו כמה זמן לא כתבתי בפורום אני מקווה שמישו יכול לעזור לי.. אני רוצה לבנות מעגל אשר מכיר מספר עמודות של +- 7 לדים אשר ידלקו לפי עוצמת האות בתחום תדרים מסויים. הכוונה הינה לבנות מעגל בו ישנם נגיד 7 עמודות של 10 לדים אשר כל עמודה "אחראית" על תחום אחר של תדרים והלדים ידלקו לפי העוצמה של הסאונד באותו תחום.. ככל שהעוצמה יותר גדולה יותר לדים ידלקו (הלדים יהיו בצבעים שונים) ממש כמו הצגים של מערכות סטריאו שרואים עמודות קופצות לפי המוסיקה. הכוונה היא שהמעגל יתחבר ליציאת האודיו מכרטיס הקול ולא ממקרופון או משו... וכמובן יקבל מתח של 5 או 12 וולט... אם למישו יש מושג איך אני יכול לבנות דבר כזה אני אשמח לקצת עזרה צרפתי תמונה של מה שאני מנסה לעשות מ-WMP כדי לעזור להמחיש.... מ…

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  21. יש לי מאוורר של מעבד סוקט 478 עם שלושה חוטים: ירוק, צהוב ושחור, אני יודע שהשחור זה אדמה והצהוב זה ה12V (אלה שנותנים את החשמל), אבל מה הירוק עושה ? זה החיישן או מה ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Men7a,

שלום , אני מעוניין לקנות מאורר 120 עם לדים זוהרים UV , וגריל מעניין כזה ויפה!!! [אשמח אם תיתנו לי יותר מכמה אפשרויות] אין לי מסגרת תקציב , ככה שאני מחפש משהו איכותי שקט וטוב!! חרשתי את זאפ ,נועה וסקי פיסי לא מצאתי דברים מעניינים....

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  23. אני מתכנן לחופש הגדול פרויקט מודינג חדש - מחשב פרספקט תיכננתי כבר בקטנה איך הוא יראה אבל זה לא סגור ועד שאני לא אקבל את החלקים ואת הפרספקט אני לא אדע 100% איך הוא יראה. המחשב יהיה 2 קומות. בקומה הראשונה מתוכנן לוח אם,קטודה וHD בקומה השניה CDROM וספק הבעיה העיקרית שלי בנושא התכנון הוא שהמחשב שאני אשים אולי יהיה מחשב ישן יחסית והכבלים של הספק שלו לא כ"כ ארוכים כדי להגיע לHD,לוח אם. אחרי כל הדיבורים, הנה הסרטוט: כפי שאתם רואים קטודה מונחת בצד הלוח אם. שני כפתורי הדלקה ומסך LCD למעלה מאוורר 80 מכניס (אני לא יכול לשים 120 כי זה גבוה ותהיה לי את הבעיה של הספק שציינתי) למעלה יש את הCD והספק ומה שאתם רואים שם זה גם שרוול אוויר שאולי יתלבש עליו גם מאוורר זאת הדלת …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by aladin_7,

אני מעוניין לבנות מפסק המחובר לPC באמצעות חיבור PARALLEL או SERIAL ומהצד השני שולט על מכשיר חשמלי (on/off) כאשר ההדלקה או כיבוי באמצעות תוכנה, ע"י מקשי קיצור (מתאים לwindows XP) (אם אפשר ליצור עבור 3 מכשירים והתוכנה תוכל לשלוט על כל מפסק בנפרד, זה יהיה יותר טוב) העזרה שאני צריך (בערך הכל): 1. שרטוט המעגל ורשימת רכיבים 2. תכנות התוכנה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by tamos,

יש לי נגד 100 אום ואני רוצה לחבר אותו ללד עכשיו לאיזה צד לחבר את הנגד,ה+ לצד שמתחיל הסגול או הצד שמתחיל בזהב? אני מחבר את הנגד לברזל הארוך ולאיזה כיוון לשים את הנגד?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.