עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. חשבתי על כבל usb אז אם יש למשהו איזה פירוט או איזה blue print של מה שהולך בבפנוכו שלו... או אולי רעין אחר...

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  2. יש לי פה כמה סוגים יש לי אחד שרשום עליו "1MQA" משהו כזה 2 שרשום עליהם"10KA" 2 שרשום עליהן "100KA" ואחד שרשום עליו "B203" אחד שרשום עליו "B104" אחד שרשום עליו "B2K" אחד שרשום עליו "B1K" באיזה מהם אפשר להשתמש כבקר ולשלוט על מהירות מאווררים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. ניסיתי לחבר את הגיימפד של הסוני לפי המדריך של תום אבל לא הלך... כנראה הדיודות דפוקות או משהו... אז אני רוצה לנסות מעגל אחר... איזה פין של היציאה הפראללית נותן 5 וולט?

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  4. אני רוצה לחבר חולן שצד שקוף למארז שלי ... איפה אני יכול להסיג אחד כזה ?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  5. אני מתכוון כמו שיש בכל מארז סטנדרטי היום, USB קדמי, יציאות אודיו ופירם וויר. מאיפה אני יכול להשיג ? כמובן בלי לקנות מארז חדש ולפרק אותו... אה, ויש לי עוד שאלה, מאיפה אני קונה מקלט אינפרה אדום לשלט (שיוצא מהלוח אם- יש לי יציאה כזאת מהלוח) נ.ב. הנושא קשור לפה כי זה בעצם חלק ממודינג שאני עושה... עריכה: עוד שאלה קטנה, מאיפה אני קונה כזה: http://www.nmediapc.com/support_280VFD.htm ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מאיפה אני יכול להשיג את התושבות של הזלמן cnps7000b-alcu בשביל סוקט 462???

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  7. אז ככה... אני צריך מקדח כוס (לא PUSSY..!!...חחח)..של 120MM... אני צריך גומיות לחלון...מה עדיף..??U או H?? מאיפה אני משיג פרספקט...בגודל של 50X50...או משהו כזה...?? איך אני יכול לעקם פרספקט...ליצור משהו מעיין קוביה...שצד אחד שלה פתוח??? תודה רבה ירון כהן...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מאיפה אני יכול להשיג ציורים בשביל לחרוט על פרספקט כאילו שמאתיאימים עם קווים יותר עם למישהו יש בבקשה שיביא לי קישור לזה תודה.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  9. מאיפה אני יכול לקינות אחד כזה הבנתי שמוכרים אותו עם מארז אבל ליקנות מארז רק ביגלל זה ? לא שווה יש איזה חנות שאפשר ליקנות את זה בניפרד ? או להזמין ? http://www.hwzone.co.il/gallery/album149/aau

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  10. מאיפה אני יכול לקנות את השרוולים האלה שראיתי אצל הרבה אנשים זה בא עים הרבה צבעים תודה לעוזרים אלי :xyxthumbs:

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  11. מאיפה אני יכול לקנות ברגים מפלסטיק/גומי חזק שיגרום לשקט?? הברגים למאווררים, דיסק קשיח בתוך ה3.5 ושני צורבים בתוך ה.5.5 אשמח לקבל קישור בנוסף, תודה

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. הנושא אומר הכל...

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  13. Started by naba,

אני רוצה את המלחם הכי זול שאפשר למצוא, באיזור ירושלים. מישהו מכיר ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מאיפה אני יכול לקנות מסך OLED להצגת הטמפרטורות במחשב??

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by ohadico,

שלום, רציתי לדעת מאיפה אני קונה פרספקס כי אני רוצה לסים מאוורר בגג המארז.. תודה מראש, אוהד כהן.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. תודה מראש,אנוכי.

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  17. היי אף פעם לא עשיתי מודינג למחשב שלי ועכשיו אני מתכנן להתחיל אבל כמובן על המחשב הישן של אחותי לפני שאני מתחיל יש לי כמה שאלות פשוטות ואני אשמח אם תענו לי עליהם אבל לפני הכול אני רק צריך שתדעו שאני גר בראשון כך שאם יש שאלה שקשורה לחנות אז שתהיה קרובה : 1) איפה אפשר לקנות או להזמין מקדח כוס למקדחה ביתית שאני אוכל לעשות איתה חור, בגדלים של 120mm ו-80mm? וכמה בערך זה עולה? 2) איפה אני יכול לקנות או להזמין פרספקס, והאם אפשר להזמין בגודל מסוים שאני רוצה או שאני חייב לחתוך בעצמי? וכמה גם זה יעלה לי? 3) איפה אפשר לקנות או להזמין גומי בצורת H שמחבר בין דלת המארז לחלון? וכמה זה יעלה לי? 4) מאיפה ניתן לקנות או להזמין ראשי חריטה? ראשי החריטה שאני רוצה אפשר לראות, בפורום הזה ש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הפיוז הזה שימש כמנורה לתצוגה של מגבר סטראו ישן ( אני זקוק ל חמישה כאלה ) מאיפה אני משיג כזה ? כתוב עליו כך stanley 7v0.3a sp תודה עוד משהו , אני יכול לשים במקום זה לדים ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Yap,

http://www.mnpctech.com/mnpctechblowhole.html רצוי ביותר זול ממה שעולה שם

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. השאלה בכותרת חברים תעזרו לי בזה זה חשוב לי

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  21. חברים תעזרו לי בזה כי זה חשוב לי

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by playaa,

אני רוצה לקנות פרספקס ואני לא יודע מאיפה. יש לידי (קרוב לבית שלי הכוונה) חנות ACE, אני אמצא בה? יש גם הום סנטר. מישהו פה גר בלוד או ברמלה וקנה מהערים האלה פרספקס?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. אני מחפש פרפקס בשביל חלון במארז איפה אני יכול לקנות ומה המחירים? אם אתם יודעים שמות של חנויות ומיקום מאור יעזרו לי.... תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by ElEmEnt,

case badge = המדבקות שיש על המארז הקטנות שרשום עליהן amd intel וכו' תמונה של חבריה ופשוט זה אומר מה שמקבלים שקונים מעבדים באריזת box וכו'

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מישהוא יודע אולי מאיפה אני יכול להשיג את החלק הזה שיש פה במדריך? http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/ ואגב אם אני מחבר לד רגיל ל 12V אז נגד של כמה אום אני צריך להשים עליו?

• 2 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים