אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי מארז COMPUCASE 6A19 , אחלה מארז רק מה הוא מאוד משעמם וזו הבעיה שלו- הבז' יכול לשגע באנונימיות שלו, אז החלטתי לעשות עם זה משהו, עכשיו אני ממש לא מודר מקצועי ואני ממש לא בעל כלים בבית, אז הלכתי לחנות פשוטה של כלי בי"ס וקניתי ספריי צבע אדום וטושים שחורים לשקפים: התוצאות לפניכם: אודה אם תגיבו אם הצביעה והבחירת צבעים יפה או מזעזעת (בכל זאת, קצת צעקני) וגם צירפתי כמה תמונות של בתוך המארז- תגידו לי אם זה נחשב צפוף ואם יש מה לשפר מבחינת סידור חוטים ואם כן , איך? (אגב התעלת אוורור לא מכוונת למעבד, אז הוצאתי אותה ותקעתי שם בצורה חובבנית מאוד את המאוורר סטוק של המעבד (שהוחלף בSF בצרוף עם SLK948U כפי שרואים בתמונות) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שוב שלום, מצטער על כל הנושאים שאני פותח אבל אני לומד מכם הרבה. קראתי את המדריך הבא שבאתר לחיתוך המארז: http://hwzone.co.il/guides/holes-pavel/ רציתי מאוד לעשות את זה על המחשב שלי אבל פחדתי שאני לא יצליח או שייצא עקום, אז לקחתי מארז של מחשב ישן ישן שלא בשימוש וניסיתי עליו. לקחתי מקדח, הרכבתי לו את הכוס וניסיתי לחתוך עיגול בחלק העליון של המארז אך חוץ מנקודה קטנה של המקדח ושריטות לא קרה כלום למארז, ניסיתי קצת ללחוץ והשיניים של הכוס נשחקו. אני לא מבין איך אתם מצליחים לעשות חורים יחיסית ישנים, ובמדריך היה כתוב שכדאי להשתמש במקדח כוס ולי לא הולך. המזל שלי זה שלא עשיתי את זה על המארז של המחשב שלי. עשיתי משהו לא נכון?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הלכתי להום סנטר אמרו לי שבונדו לא נקשר טוב לפלסטיק הציעו לי חומר להדבקת שייש,אבל לא היה כתוב על הקופסה אם זה טוב גם לפלסטיק. הלכתי שוב לקנה ובנה,ואמרו לי שוב שבונדו לא נקשר טוב לפלסטיק,איזה חומר לקנות? וכמה צריך לעלות חבילת דיסקיות חיתוך מחוזקות לדרמל? והגלילים של הנייר זכוכית,וגם מברשת פלדה. איפה אני קונה את כל הדברים האילו? אני באמצע מודינג ונתקעתי בלי חומרים,יש לי פאנל קידמי שזקוק לתיקון דחוף,ואין לי מושג עם איזה חומר לתקן אותו. בהום סטנר בכפר סבא אין שום אביזרים לדרמל.
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן חברי פורום אלקטרוניקה ומודינג וכן חברי פורום יומני פרוייקטים. בעקבות הרעיון שעלה לי, כתיבת מדריך מפורט על עבודה עם פרספקס, אשאל אתכם שאלה. פרספקס אפשר: -לחתוך -לכופף -לצבוע -להלבין -לחרוט עליו אשמח לדעת האם יש לכם עוד רעיונות מקוריים לגבי מה ניתן לעשות עם פרספקס? [glow=red,2,300]כל רעיון, שובר שגרה ככל שיהיה יתקבל בברכה.[/glow] תודה מראש לכם.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בתחום ובעל רקע בתחום המיקרוקונטרולים. אני מעוניין ללמוד שפת פייטון משימוש מעשי בבורד ארדואינו (מסוג כלשהו) האם מישהו יוכל בבקשה לכוון אותי למידע כלשהו על החיבור בין השניים (נתקלתי רק בתכנות שפת C או C++)? בנוסף, אשמח לקבל לינק לחנות מומלצת (רצוי לחומרה מקורית ולא חיקוי) תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 5k צפיות
-
-
תמיד רציתם אוזניות סראונד אבל לא היה לכם את התקציב לקנות כאלה? עכשיו אשפר להכין זוג אוזניות כזה במחיר נמוך בהרבה מזוג אוזניות סראונד חדשות. http://www.instructables.com/id/DIY-5.1-Surround-Sound-Headphones!/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב לוח בקרה כזה למאווררים.. לא משהו יקר מדי אבל משהו טוב. אז מצאתי ת'אחד הזה: http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=X-controler&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=140 ורציתי לדעת כמה דברים: 1) איפה הוא מתחבר? 2) הוא יכול לשלוט גם על המאווררים הכי פשוטים (אלה שיש להם רק חיבור לספק ואין להם חיבור לבקרת מאוורר)? תודה על העזרה, גיא!
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות דוחה ציפורים בתדר גבוה. חשבתי על המעגל המוכן הזה בשימוש של 556 על מנת לתת שינוי בתדר המוצא בין 25KHz ל65KHz. במוצא יש ספיקר גבישי, וחשבתי אם אולי אפשר להשתמש ברמקול (אשים קבל באחד הרגליים) רגיל ובמתח מבוא של 12V 1A (שנאי שמצאתי בבית). יש המלצות לתדר\ שינוי במעגל והערות בעניין? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חברה אני עושה בקרוב שידרוג רציני למחשב החלפת כרטיס מסך הוספת ראמ שדרוג ספק כוח ועוד ואני בעקבות זה אני עושה מודינג (אני מתחיל במודינג) למארז אך אין לי ניסיון כל כך אז מה אתם מציעים בתור התחלה לעשות אל תאמרו לי לעשות חלון כי אח שלי exploit עשה וזהו אז מה לעשות בתור התחלה
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אנישים איפו אני יכול ליקנות לדים בהרצליה או רעננה לא דרך אתר תודה
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, השאלה הזאת במידה מסויימת קצת תוכנה\ציוד היקפי, אבל אולי הראש היצירתי כאן יוכל לתת פתרון לפני איזה 4 שנים כשגם הייתי מודר מגניב שכזה בניתי מקלט אינפרא לפי הוראות באינטרנט ובעזרת תוכנות כמו WINLIRC וIRASSITANT יכולתי להשתמש בשלט של HOT כדי לשלוט על הווינאמפ ועוד תוכנות. זה לא תפקד חלק כמו שתוכנן ודי נזנח עם הזמן. במשך כמה זמן יש לי מקלט IR קנוי ששימש אותי כדי להעביר לפלאפון נוקיה 6100 קבצי מדיה. והייתי רוצה להשמיש אותו כדי לקלוט גם נתונים משלט HOT אותו אתכנת לשלוט על תוכנות מחשב. אממה... התוכנות שאיתן השתמשתי אז לא כ"כ התקדמו עם העולם המודרני. אין גרסאות שלהן מהשנים האחרונות וגם WINLIRC תמכה במקלט העובד דרך COM ולא USB. האם מישהו מכיר פרוצדורה דומה, תוכנה דומה או משה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא טוב כמה זה קשור לפורום אבל אשמח אם תוכלו לעזור לי או לפחות להעביר את הנושא לפורום הנכון במידה ואני לא במקום הנכון אוקי אז הבעיה היא כזו לפני חודשיים קניתי מ-KSP מארז antec 1200 הוא מצויין חוץ מהקטע שהוא צובר אבק בטירוף מפה לשם לפני כמה לילות שמתי לב שהוא ממש מרעיש אחרי שניקיתי אותו וסידרתי את הכבלים במארז גיליתי שהרעש בא מהמאוורר העליון הקדמי כשאני מסובב את החוגה ששולטת במהירות של המאוורר אני מקבל זיופים עצבניים במהירות הפוטנציומטר שם כנראה דפוק והם אומרים שלא מתקנים מאווררים באחריות מישהו מכיר את התקלה? יודע מה ערך הנגד שם שאפשר להחליף אם הוא באמת נשרף ואשם? או שזה סיפור מסובך יותר ונדפקתי עם הדבר הזה עכשיו =\ תודה רבה עידו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ניסיתי לשלוף אחד מלוח אם ישן.... שלפתי ציפורן במקום... איפה ניתן לקנות? תמונה: או או תודה! וגמר חתימה טובה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות footswitch לגיטרה שלי.... עכשיו במגבר יש יציאת PL שאם סוגרים את המעגל שלה אז הוא מעביר מקלין (נקי) לדיסטורשן מה שאני רוצה זה לעשות פדל שפשוט יתחבר אל המגבר ויסגור את המעגל. יש שתי אפשרויות.... אפשרות 1: סגירה שכאשר לוחצים זה עובר מצב וכדי לחזור למצב הקודם צריך ללחוץ שוב אפשרות 2: שמחזיקים לחוץ כדי לעבור מצב ורק משחררים כדי לחזור למצב הקודם. אז אני צריך רעיונות איך אפשר לסגור את המעגל לפי האפשרויות שהבאתי הערה חשובה: כל זה מבלי להשתמש בכפתור קנוי....אלא הכל בנייה ידנית
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם..! פרקטי אתמול מדפסת epson stylus cx3200 הוצאתי לה את המסך את המנורת אור של הסריקה ועוד כמה דברים האם אני יכול לעשות מהמסך תצוגת טמפ'..? ואם כן מאיפה אני מסיג תוכנה.? ואני צריך רעיונות בקשר למנורה..?? תודה מראש...! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אני רוצה להתחיל פרוייקט חדש HTPC אני אשמח אם תביאו לי מדריך או מוד קודם שיש בו תמונות. האם אפשר לעשות את זה מפרספקס? ומעבד celron הוא טוב בשביל זה? על המחשב אני מריץ יריחו בלי בעיה... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני יזרוק פה את המפרט השאר ניתן ליראות בסרטון: :jump:CPU: Intel i5 3570k RAM: Corsair Vengeance 8GB M-Board: Asus Z77 Maximus V Formula GPU: Asus DirectCU II OC SSD: Crucial M4 128GB HDD: W.D Caviar Black 1TB Cooling: AIO Corsair H100 Case:Cooler Master HAF 932 PSU: Seasonic X-650
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חברים אול בקרוב יהיה לי מסך של פאלפון סאסונג אולי תעזרו לי ותגידו לי איך אני יכול לעשות מודיג עם המסך הזה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.! אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן גומיות כאלה. כשאני הולך לזגגים-אין להם דבר כזה,יש כאלה שלא מכירים בכלל. מוזר... אני עובר מחנות לחנות מזגג לזגג וכלום. פה ושם שולחים אותי לפה ולשם וכמובן-אין. למישהו יש חנות/זגג עם מספר טלפון שלא או בלי שיכול להביא לי את הכתובת והכל כשהו בטוח שיש לו שם או שכבר קנה משם בעבר יעזור לי מאוד בתודה מראש ליאור.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארז Full Tower ג'נרי,שנצבע לצהוב והשלדה לשחור. הצבע השחור של השלדה נדפק בכמה מקומות,הצבע יוסר ויצבע מחדש באיכות יותר טובה. הצבע הצהוב הולך ,ובמקומו בא ירוק ליים,כמו המכונית בתמונות. הצבע של המגש של הלוח אם הולך לרדת לגמרי,הולך לעבור פוליש שיבריק בלינג בלינג. הפאנל הקידמי ,עבר שכבת בונדו,שסתם את המפרצים של הכונן דיסקטים,תבוא בקרוב עוד אחת. חור מאוורר 80 mm בחלקו האחורי של המארז נחתך ל120 mm,זקוק לשיוף. דלת עם חלון,הולך לבוא פרספקט שקוף עם מדבקת Tint של רכב,וברגע שהמארז מואר מבפנים החלון הופך לשקוף. מבפנים תבוא קטודה סגולה(מחפש) ואם לא אמצא אז תבוא אחת UV. יש קובץ זיפ עם כל התמונות,מה שנעשה בנתיים,וחלקית. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=14AE8…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מאמין שחלקכם נתקלתם בכל הפרויקטים של pov עם לדים בצורות כאלו או אחרות. אני רוצה להשים שני מוטות עם לדים על גלגל אופניים, והם ידלקו בפרקי זמן קבועים. הבעיה שנתקלתי בה עכשיו היא כזו, אני רוצה לצרוב את התוכנה (הסקצ' של הארדואינו) לattiny85, הבעיה היא שאני משתמש בשבב tlc5940 על מנת לשלוט ב16 לדים עם אות pwm, אני יודע שיש ספריה לארדואינו לTLC, השאלה היא אם אני צורב את הסקצ' לattiny אז גם הספריה נצרבת עם התכנה? ואם לא, אז איך אני יכול לשלוט בtlc בעזרת פקודות "בסיסיות" של הארדואינו? למי שיש קצת ידע או הכוונה בנושא, אני אשמח. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע סיימתי פאן באס נחמד והוספתי אותו לתאורה לפי קצב המוזיקה ולשלט ווינאמפ שלי אני הולך ליצור מקלט IR עוד מעט אין לי דרמל 1. האם שווה להשקיע בדרמל כדי לעשות מודינג? או שזה לא הכרחי בנתיים (כלומר, יש עוד דברים לעשות בלי זה)? 2. מה עוד אפשר להכין בלי דרמל? פרוייקטים באלקטרוניקה. תודה לעונים ;D[br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 18:47:38 אין שום דבר?תהיו יצירתיים :
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מארז שקוף.... מה אני צריך בשביל זה? איזה זכוכית פלסטיק או במה להשתמש כדי שזה יהיה טוב....... ואני צריך גם בערך את המחירים על החומרים ...... ועוד שאלה איפה ומתי יש בארץ תחרויות מודינג
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מעגל שיעבוד על 220 V ושנגיד ידליק מנורה במחיאת כף וכאלה דברים , בית טכנולוגי לעשות .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-