עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אז מה עשינו? אריאל רצה שאני יפתח לו חור במארז למעלה אז פתחתי - יותר נכון סבא שלי חחח את התוצאה הסופית שכחתי לצלם מרוב שהיה חם אז אריאל אתה יכול להעלות אם אתה רוצה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום רב ! יש לי P4 3GHZ , לוח אם של ASUS מדגם P4P800 SE . אני מעוניין להתקין מאורר מהסוג הבא : Zalman CNPS7000B-AlCu . הבעייה היא : שישנו צורך במרווח של 3 ס"מ בין המאוורר לבין ספק הכח שלי (הממוקם למעלה במארז ) על מנת להצליח להתקין את המאוורר , אך אין לי מספיק מקום לכך ! האם אוכל להזיז את הספק כוח למקום אחר במארז ? האם אוכל להוציא את הספק מחוץ למארז ? ואם כן ,הכיצד ? באם לא , האם ישנו מאוורר אחר (לא יקר) שאוכל להתקינו במקום ה- ZALMAM . תודה רבה לעונים.

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by DarkShnizel,

בעעעעעע אני כבר מיואש, יש למישהו מושג?

• 4 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. זה המודלינג הראשון שלי... אז כצאת רחמים אם כתבתי משהו לא נכון :s05: המחשב הוא מנטיום 4 (אני לא יודע יותר מיזה על הלוח M) 512 ראם (לפי דעתי זה DDR) כרטיס קול כרטיס קול Live 5.1וCreative- הכי זול שיש, כיוון שזאת הבניה הראשונה לא רציתי סתם להוציא כסף... חשבתי לקנות את הכרטיס הגרפי הזה- nVIDIA GeForce PX6200TC 256MBוLeadtek אבל אני לא סגור עם זה מה שאני צריך. ממה שהבנתי לכרטיס הזה יש יציאה של HDTV מה שיאפשר לי בעתיד לחבר אותו לLCD תודה מראש

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  5. Started by BSOF,

שלום לכולם, מישהו יודע אם אפשר לשלוט במתח היוצא מכל פורט במחשב ב- C#? אני צריך איכשהו להוציא מתח משתנה בין 0-5V ולא רק 0 ו-5. יש דרך לשלוט במתח היוצא בעזרת תוכנה בלבד? [מדובר על כל פורט: USB, COM, LPT - גם מכרטיס קול יהיה טוב] תודה מראש, BSOF

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  6. יש לי מחשב ישם פנטיום 4 בן 4 שנים ואני רוצה להסב אותו למחשב בסלון שישמש בעיקר להלקלטה של תוכניות מה הדרישות לכך ומה צריך לקנות חוץ מהרד דיסק נוסףכי יש לי רק 80 גיגה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות את הגומי הזה שתופס את ה HD, ואם זה גומי רגיל כזה או שזה משהו מיוחד. תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אתם כולכם מכירים את הקירור של GIGABYTE לכרטיס 8600GTS. אני החלטתי שצריך מאורר ! אני מקווה רק שהצלוטייפ יחזיק את זה בחום, שמתי כמה שכבות של צלוטייפ.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אם יש לי מאורר 24V ואני מחבר אותו לחיבור מולקס - אדום ושחור - אל הצהוב שחור, כמה וולט זה אמור לתת? ואם אני מחבר אותו ישירות אל האדום שחור שבמולקס כמה וולט הוא יקבל אז? במאורר יש לי 3 חוטים, אדום צהוב שחור אם אני מחבר את שלושתם למולקס, כמה וולט יצא? 17?

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  10. איפה אפשר להשיג את ה-Enermax Enlobal 120mm Case Fan בארץ? חיפשתי ולא מצאתי

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  11. פעם היה באתר, כנראה נמחק..

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by Ac-Boy,

אוקי, קניתי סוללות וקיבלתי מאוורר קטן יחד איתם, מאוורר שסתם לוחצים על המתג והוא מאוורר נורא נחמד אבל חזק מאוד וגם מרעיש מאוד. אוקי הרעיון שלי שכבר הצליח אבל באי בטיחות אני פונה אליכם. פירקתי אותו חיברתי אותו למולקס והוא עובד מצוין ואני חושב שאני אמקם אותו מעל הHDD או הכרטיס מסך, דבר שני, האם זה יכול לפגוע במחשב שלי? קצר כלשהו? פגיעה במולקס? כל דבר? כאשר אני מחבר את המאוורר (את החוט האדום ואת החוט השחור) למולקס יש מין אור (חשמל), האם זה בסדר?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  13. ראיתי באתר של TT שיש להם חוץ מקטודות UV גם קטודות "PURPLE" סגולות יפיפיות (לפי התמונה, בתקווה שבמציאות זה לא יוצא ורוד). הבעיה שלי היא שיש לי תאורת לדים כחולה ואדומה ומאוררי לדים אדומים, והקטודות של סאנבים, שרשומות ככחולות אבל בתכלס הם תכלת, דיי הורסים ת'אווירה החמימה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Crash5,

שלום לכם, אני מעוניין לעשות כמה שינויי מודינג במארז הקיים שלי אך מכיוון שאין לי את הכלים הדרושים ואת הידע הנחוץ, אני פונה אליכם. רציתי לדעת האם מישהו יהיה מוכן לעשות זאת, תמורת תשלום כמובן? חשוב שזה יהיה מישהו מאיזור מרכז הארץ בעל ניסיון רב בתחום המודינג. ניתן לפנות אלי בהודעות פרטיות או במייל, תודה!

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  15. Started by dbzu,

מישהוא יכול לשלוח לי סכמה של מאורר מחובר ישר לפנציומטר בלי כל הנגדים והכל?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by bogdant,

כן שלום רב יש לי כמה אוזניות ל מפ3. חתחתי אותם ל חצי בכידי לחבר חצי אחד של חיבור לחצי אחר של אוזניות החשב יש לי שם חוטים . בצד שמאל אדום ורגיל (צבע עור) ובצד ימין ירוק ורגיל . ובחצי של האוזניות יש לי בצד שמאל אדום ורגיל ומימין ירוק ורגיל החשב איך אני מחבר אותם בכידי שהאוזינות יעבדו ...איך שאני לא מנסה לא עובד!!!! ??? לתמונה כידי לעשות SAVE כי רק כך אפשר לראות בברור צבעים והכול [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  17. אז ככה עשינו סדר בבית ומצאתי מן שלט כזה של CREATIVE ואין לי מושג למה הוא שייך ואני חושב לעשות איתו משהו למחשב מישהו יודע עם אפשר לעשות איתו משהו ולמה הוא שייך בכלל? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by J0n1,

השכבתי את המחשב על הצד, וכתוצאה מכך גם הHD על הצד... זה יכול לגרום להם נזק? או אולי לרכיבים אחרים?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by idani1983,

אני צריך שנאי של 9V ו 850MA אבל יש לי רק 9V ו 210MA או 9V ו 1000MA האם אני יכול לחבר אחד מהם ? תודה

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  20. Started by A.Iniesta,

עיצוב מיוחד של דלת המארז כמו פה: http://www.bit-tech.net/modding/2007/05/29/project_logs_update_11/2 באיזה כלי משתמשים? דרמל?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Conroe,

אני רוצה לסדר את הכבלים במחשב שלי.. אני רוצה לדעת אם הצורה שבה אני אסדר את הכבלים נכונה: 1) כיבוי המחשב 2) ניתוק המחשב מהחשמל 3) פתיחת צד המחשב 4) ניתוק הכבלים מלוח האם 5) ניקוי מאווררים 6) החזרת המאווררים למקומם 7) החזרת הכבלים למקומם 8) סגירת צד המחשב 9) הפעלת המחשב מחדש ועוד דבר: אני אצטרך להיכנס לביוס שוב אחרי זה?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by IlanF,

http://www.mnpctech.com/spdprtToggle.html אפשר להשיג כזה בארץ, או רק להזמין מאיביי או משהו?

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by shuy,

בהמון מעגלים מורכב קבל שההסב מאחורי העניין הוא שזה ע"מ ליישר את המתח, מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק זה עובד? למשל, אם אני שם מייצב 5V (8705) אז ברוב המעגלים יש מותקן קבל לפניו, למה? תודה.

• 12 תגובות
    • 11.2k צפיות
  24. זה הפאן באס שהיום בניתי הכפתורים הלבנים לחיצה אחת על הכפתור גורמת למאוורר להסתובב חלש (8V) ולחיצה שנייה גורמת למאוורר להסתובב במלוא הכוח (12V) כל הלדים האלה מהבהבים לפי המוזיקה. הכפתור באמצעי שולט על 2מאווררים, וה2כפתורים שבצדדים כל אחת שולט על מאוורר... (יש לי 5 מאווררים במארז לא כולל הספק ואני שולט עם הפאן באס רק על 4) איך יצא? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  25. Started by mc-ender,

היי קניתי מחשב חדש ועל האריזה של הכרטיס רשום oc edition עכיו הכרטיס הוא nx8800 gts 320 mb ורציתי לדעת מה זה אומר מה שרשום שכבר עשו לו oc? או שכדאי לי לעשות? ומה אתם מציעים לי לעשות בקשר לזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.