עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by generalA,

אני מחפש מלחם להלחמות שיהיה רציני ולא יקר מה המחירים ואיפה קונים באיזור ראשון?

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by Saari,

כותרת. פשוט לא מצאתי בזאפ קט' לזה, אשמח אם מישהו יגיד לי לאיזה קט' זה שייך. (כאילו אחרי כלי עבודה...).

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by stingeR-,

אוקיי , חבר שלי(daemonshlomo), יש לו R9700PRO של ATI מקורי , לפני חודש-חודשיים , הוא הלך למסיבת רשת , ובדרך חזרה , כנראה שהמונית\אוטו קפצו , והR9700PRO היה עליו קירור של זלמן , וזה כנראה הפיל כמה נגדים\חלקים מהכרטיס(זה מה שהוא חושב) , הוא חזר הביתה ושהוא הדליק את המחשב המסך היה מלא בארטיפקטים(בביוס) , והכרטיס לא עבד בכלל בוינדוס(הראה מסך שחור עם קווים אנכיים) , הכרטיס הגיע אלי היום , אותם התופעות בידיוק , רק מה , שהקווים רק אנכיים והכרטיס גם לא נתקע... , מה שאומר , שאין מספיק מתח לזיכרונות כנראה , עכשיו , הכרטיס עובד! , המאורר מסתובב והכל.. , אבל כנראה שאיזהשהוא נגד שאחראי על סיפוק מתח לזיכרונות נפל , וזה מה שלא נותן לו לעבוד , חשוב לציין שניסיתי להוריד לו את מהירויות השע…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Psychedelic,

החלק שמוקף באדום,הלך לי לאיבוד אחד כזה..איפה אני יכול להשיג עוד אחד? http://img389.imageshack.us/my.php?image=aai7tk.jpg

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אורח meiravrmo

שלום אני מעוניינת במשדר רדיו לעלות על תדר ב FM ולהוציא שידורי רדיו על תדר ב FM מצאתי כמה משדרים רק שטווח הקליטה שלהם נמוך לא יותר מכמה מטרים אני מחפשת משדר של לפחות 10-15 ק"מ הרדיו ישדר מיאכטה ככה שלא יחשב לפיראטי לפניות פנו אליי לנייד: 0543232586 בתודה מירב ביטון

6. יש לי מאורר 12 וולט, מפסק שלושה פינים, ולד. איך אני עושה שהלד ידלוק כשהמאורר דולק? (וכמובן גם יכבה כשהמאוורר נכבה ;D) תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by מאפיונר,

יש כזה איפה שהו בארץ שאפשר להזמין איזהו חנות או אתר http://img353.imageshack.us/img353/1782/sensor19lg.jpg תודה מראש!!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by sunny,

בביקורת "סליבים אולטרה ושאר ירקות" נסקר PSU Modding Tool Kit אני משער בתור קולורבי, לא מצאתי איפה אפשר לקנות אותו, (חיפשתי במספר חנויות מחשבים ואצל הירקן). האם קיבלתם את הקיט מחנות בארץ או מחו"ל ?

9. Started by shuy,

במה הוא השתמש, בצמיג? (מישהו אולי יודע לקרוא רוסית?) http://www.modmag.net/forum/viewtopic.php?t=181 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  10. שלום לכולם, אחריי שני פרוייקטים נחמדים (BLUE CASE,RED CASE) החלטתי לעשות פרוייקט חדש אז היה לי קצת כסף שאספתי וקניתי מארז ב 270 שקל ב נועה מחשבים והחלטתי לעשות לו MODDING!!!! קטלני שזה כולל חיתוך חלון צד חיתוך גג עליון הוספת מאוררים תעלת אוויר קדמית פאן באס ועוד מלא דברים הפרוייקט הזה יהיה די מהיר כי אני רוצה לסיים אותו תוך 3 שבועות, היום קניתי ציוד :צבע דסקיות פרספקס בונדו וסיליקון ומחר אני יקנה מאווררים ערכתי את מקום העבודה שלי (החדר שלי) קניתי גם לפני שבוע מצלמה דיגיטלית חדשה ככה שהתמונות יהיו באיכות פצצה ומחר בצהריים אני יעלה תמונות של חלון הצד. טוב מספיק לחפור בשכל והנה כמה תמונות של המארז: הנה המארז מקדימה: הנה המארז מהצד ומאחורה: והנה הציוד שלי (לב…

• 127 תגובות
    • 14.2k צפיות
  11. Started by SUB-ZIRO,

יש לי מסך LCD אומנם עם 18 חיבורים אבל הייתי רוצה לחפש עליו דפי נתונים ואני לא יודע איך חיפשתי בגוגל אבל ללא שום תוצאות אז ככה על המסך עצמו כתוב (אני מתכוון על לוח ההלחמה) שורה ראשונה TW-107 שורה שניה 94V-0 למטה יותר המסך כתוב שורה ראשונה DATA VISION שורה שניה 122*32 (הכתב יצא הפוך כתוב כך מאה עשרים ושתים כוכבית שלושים ושתים) ויש מדבקה על המסך שכתוב עליה שורה ראשונה 12232- (הקו הקטן מופיע אחרי הספרות) שורה שניה 01SRB שורה שלישית 93.09

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מלפני שנתיים או משהו כזה בניתי את מקלט הIR והוא פעל מצויין, אך היום יש לי לוח אם של ASUS P7P55D E-PRO ואין ללוח יציאת COM וגם לא על הלוח עצמו. לכן הזמנתי מתאם מUSB לCOM. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24512 קיבלתי איתו דיסק של דרייברים, אף ניסיתי להתקין את כל מה שאני יכול שם אך לאאהצלחה לא מצליח להגדיר אותו בWINLRC. כשחיברתי את המתאם ביחד עם המקלט לא קפץ שום פופ אפ בגלל שזה לא מכשיר כזה אלא מכשיר סיראלי. הלכתי למחשב של אחותי ופחות מדקה הצלחתי להגדיר בWINLRC, אך אצלי לא. (אצלה יש COM). לכן אני מאמין שהתוכנה שאני מנסה לעבור איתה היא לא נכונה, כי הWINLRC מחפש בCOM1/2/3..... ואני הרי מחובר בUSB. ניסיתי גם עם GRIDER, וגם בתוכנה עשיתי ENABLE לכל הפלאגין ישכולים להיות…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום רב, לאור ה"דיון" הלא מוצלח הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=249515.msg2200398#msg2200398 החלטתי להעביר גרסה לייט שלו לפה. אולי מישהו יענה לי... יש לי פאן באס של ואנטק ואני רוצה לחבר את המאווררים שבמארז אליו, רק שלהם יש חיבור מולקס ולו יש ארבעה חיבורים קטנים המורכבים משלוש פינים צמודים. האם יש מתאם או שפספסתי פה משהו? תודה רבה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by gofilord,

אז.. גיליתי שpcb זה אלגנטי, נוח, קומפקטי וטוב. הו כן, קשה מאוד להכין אותו בבית וצריך מלא כימיקלים יקרים ומסוכנים. אז כאן נכנסת השאלה שלי: האם יש אתר שאני יכול לתת להם layout מאחת התוכנות, הם ידפיסו לי את המעגל וישלחו? (אני מתכוון, רק את החיבורים ואת החורים, כמובן שאת הרכיבים אני אשים בעצמי)

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  15. רציתי לשאול איך ניתן לראות כמה מתח מגיע לגשר הצפוני וכמה לדרומי? בEVEREST זה לא מראה (אלא אם כן זה ה 3.3V) אני יודע רק דבר אחד שהגשר הצפוני דורש 1.5V. תודה לעונים. -נחום.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by RunX,

מחפש שבלונה של אש.. להבות כאלו.. יש לי חור איוורור במארז ואני רוצה לעשות כאילו יוצאים ממנו להבות.. משהו כזה : (הפסים זה כאילו להבות שיוצאות ממנו)

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  17. Started by אלי,

זה מה שיצא היו לי הרבא בעיות וגם עכשיו הvertex 3 מת לא יכול להתקין windowsעלי , זה loopאחד טמפרטורות לא משהו

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by DaTHE,

שלום רב, לפני כשבוע המצלמה פשוט לא נדלקת. היא לא קיבלה מכה ו\או נפלה שמורה טיפ טופ. מדובר על המצלמה הזאת - http://www.steves-digicams.com/camera-reviews/konica/minolta-dimage-z6/konica-minolta-dimage-z6-review.html#b כשניסתי לפתוח אותה עם הברגים הנראים לעיין, היא לא נותנת לפתוח אותה. כך שאייני יודע אם החומרה בפנים תקינה. האם יש איזה שהאם תקלות עם המצלמה הזאת? (משהו שמכיר אותה? - היא נמצאת ברשותי כבר כמה שנים..) (אם זה לא הפורום המתאים, אני אשמח אם תעבירו). תודה!

• 28 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by ofir_shi,

שלום' אני רוצה לחבר gps לרדיו דיסק שלי באוטו 1. האם קדי לחבר אותו לרמקולים הקידמיים או האחוריים(=שהם עם מגבר) 2. איך אני יכול להפעיל את ה Tel Mute Wire ? (כאשר ה GPS מדבר הוא משתיק את הרדיו דיסק)?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  20. קיבלתי במתנה לפטופ אם מסך שבור. המסך לא מראה כלום בכלל אבל תאורה אחורית היתה נדלקת רגיל, חוץ מזה המחשב תקין לגמרי מצאתי אצל חבר פאנל ספייר שמתאים, חיברתי אותו ל LVDS (מסרק) ולאינוורטר של התאורה במקום הפאנל שלי, יש תצוגה תקינה אבל אין תאורה חיברתי בחזרה את הפאנל השבור, עכשו גם בו אין תאורה, כיאלו שדפקתי את האינוורטר עכשו אני בודק את האינוורטר ויזואלית, יש בו שנאי (ממתח נמוך למתח גבוה) שבו הסליל של המתח הגבוה עשוי מחלקים אם מחיצות ביניהם (כנראה כדיי שלא יהיה מתח גבוה מידי בין חוטים שעוברים קרוב אחד לשני בסליל). הסליל כולו עטוף אם מדבקה שקופה. 2 המחיצות האחרונות (בקצה של הפוטנציל הגבוה, הרחוק מהסליל של המתח הנמוך) נראות לבנות כאלה, אוליי כיאלו שהיה בפנים עשן לבן שנדבק למדבקה…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by borg,

יש לי מארז שחור וכל הפאנלים שלי שחורים, מלבד הפאנל של הכונן דיסקטים "3.5. אני רוצה לצבוע את הפאנל בשחור, או לחילופין לקנות פאנל שחור. איזה ספריי שחור מתאים לצביעת הפאנל (במידה ויש גוונים שונים של שחור, אני צריך מספר דגם)? אני צריך מיכל קטן לצביעת הפאנל "3.5 בלבד במחיר נמוך (כמה זה אמור לעלות?). אם אפשר לקנות פאנל שחור ב-10-20 ש"ח, אז זה עדיף. יותר מזה לא כדאי להשקיע, מכיוון שכונן דיסקטים "3.5 חדש עם פאנל שחור עולה כ-50 ש"ח.

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.quickshot.com/images/game_controllers/strikepad.jpg&imgrefurl=http://www.quickshot.com/game_controllers/strike.html&h=210&w=300&sz=11&hl=iw&start=1&tbnid=W7jlrKiavzuqtM:&tbnh=81&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dquickshot%2B%2BQS-6220%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:he:official_s%26sa%3DG חיבור USB כנראה זה היה ארוך מידי זה לא כתב

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  23. Started by Moty_p,

אני רוצה לעשות משהוא אבל אני לא יודע איך אני רוצה לחבר ל - 9V מנוע של מחשב רגיל ובלחיצה על כפטור להפעיל אותו עד כאן לא בעיה אבל איך לעשות שהמנוע יעבוד רק 3 דקות ואז יפסיק לעבוד על ללחיצה הבאה על הכפטור? השמח לקבל הסבר ממש מפורט תודה מראש לכל העונים

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by D.r Bit,

שלום יש לי פאק סוללות שאני לא יודע איזה מטען להתאים לו ... :-\ הסוללות הם ניקל קדמיום 6 וולט 2500 מיליאמפר איזה שנאי אני צריך בשביל להטעין אותם תודה לכולם ;D

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by eli_a,

שלום יש לי 25 נורות לדים עכשיו אני לא יודע איך לחבר אותם ואני לא מבין כלום באלקטרוניקה ולא מצאתי משהו שיעזור לי באתר ואני לא מבין מה זה נגדים אני לא מבין כלום בבקשה תעזרו לי תודה מראש אליייייייייייייייי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

• 5 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.