אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
בשעה טובה כמעט סיימתי את הפרוייקט הקטן שלי... נישאר רק להדביק את הפלסטיק של הכונן dvd לבנות שלט למחשב... ולסדר טיפה את הכבלים בפנים ואולי להוסיף מאוררון קטן אז הינה כמה תמונות
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ענקית השבבים נעזרת באחד מהמודולים הקטנים ביותר שיצרה אי פעם על מנת לספק לנו לוח פיתוח פשוט ונגיש עבור עידן האינטרנט של הדברים לכתבה: http://hwzone.co.il/קטן-זול-ומפתיע-הכירו-את-הארדואינו-החדש/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היום סיימתי עוד GLOWPAD!!! יש לי חבר שיש בבעלותו חברה גרמנית(עזבו....) זה הלוגו של החברה........... http://server6.uploadit.org/files/woop007-rrs.jpg ולא.....מה שיש על הלדים זה לא סלוטייפ....זה נייר כדי שלא יהיה יותר מדי אור .....(הכל מודבר בדבק חם.....) תגובות!!!! איתן
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מדיי פעם רואה שמפרסמים פה אתרים המוכרים מודים למינהם בעולם דבר רשון תוכלו להכין רשימה של האתרים האלה כדי שנוכל כולם להחליט איזה יותר טובים/זולים (כל אחד יתרום את מה שהוא יודע) ומנסיון שהיה לכם עם האתרים האלה , מבחינת אמינות מהירות משלוח, מחירים וכו ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דבר אשון האם משו יודע איפה אפשר לקנות טרמינל לרמקול באיזור הצפון ואיפה אפשר לקנות לבד (בד כזה) בשביל לכסות איתו את העץ? תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין ברשותי זמן ויכולת לעשות מודינג למארז שלי אם מישהו יוכל לעשות לו מודינג ואני אשלם לו ככה 100-300 שקל אוקיי?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי רסיבר SANSUI, דגם RZ5700 שנקנה בדיוטי פרי לפני 3 שנים. הרסיבר הפסיק לעבוד לפני חודש וחצי בצורה פתאומית ולא ברורה. מבחינת הרכיבים שלו לא נראה שיש בעיה כלשהיא (נשרף או משהו כזה) - חבר טכנאי בדק מהבחינה הזאת לעומק ולא מצא בעיה. הועלתה אפשרות שצריך לעשות reset למגבר, אך אין כפתור כזה במגבר. האם ישנן דרכים נוספות לבצע reset (באמצעות קומבינציית כפתורים או משהו כזה)? אולי הצעות אחרות לתיקון הבעיה? בתודה מראש טל
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, איזקתי את כבלי הסטא והחשמל ביחד במארז, בשביל זרימת אויר טובה. כעת, אני יודע שאם הכבל של הרמקולים נוגע בכבל של חשמל זה יכול להביא לפצפוצים ברמקולים בגלל תנודות המתח של החשמל. שאלתי היא, האם באותה מידה הכבלים של הספק בתוך המארז יכולים לגרום להפרעות של העברת נתונים, מהכונן הקשיח או הצורבים, בגלל שהם צמודים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה פשוטה, אשמח לקבל תשובה מהירה, אבי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
***לקרוא עד הסוף...*** אני חובב תעופה מושבע ואוהב משחקי סימולציה. חיפשתי דרך להציג את נתוני הטיסה בצורה טובה ומשלא מצאתי - יצרתי אחת... מדובר בפאנל LCD נומרי (מציג אותיות ומספרים) עם תאורה אחורית שמתאים לא רק לסימולציה בלבד אלא כפריט מודינג בעל אפשרויות רבות ומגוונות. מתחבר למחשב ב USB ואינו דורש מקור כח חיצוני כל שהוא. הנה לינק לדיון הרלוונטי (פורום של אתר שנקרא PREFLIGHT) http://www.preflight.us/HE/ftopic-13909-days0-orderasc-0.html הסיבה שזה יכול או צריך לעניין אתכם היא שהפאנל הזה מתאים למודינג באשר הוא. אם למחשב שולחני, ל HTPC או כל שטות שתעלה על רוחכם. אני חושב להזמין כמות מסויימת של חלקים לייצור ולמכור פה או בכלל.- לרווחת אלו שאוהבים את הבנייה והמודינג ולא ממש יודעי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי פעם סרטון שמישהו יצא מין מפסק כזה לתאורה על ידי כפיים הדבר שזיהה לו את הכפיים זה מין רכיב אלקטרוני כזה [אני חושב שהוא מזהה תנודות אני ממש לא זוכר] אני לא זוכר איך קוראים לו אבל אני זוכר שהוא נראה כמו מטבע כזה מוזהב... איך קוראים לזה? אם לא הסברתי טוב תגידו לי לא שמנה מצאתי בסוף וסליחה על הספאם... זה זה http://www.4project.co.il/product/1118?sectid=1
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, איך אני גורם ל LED ה- IR שקיבלתי בערכה לשדר מידע דיגיטאלי מהארדואינו? אשמח לתיאור/סכמה חשמלית. הצלחתי לקלוט מידע מהחיישן אינפרא ע"י כך ששידרתי לו מהשלט של הטלויזיה. תודה ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נמאס לי מהשחור המשעמם של המארז. אני לא רואה את עצמי עושה שום דבר דרסטי אבל חשבתי לשים עליו כמה תמונות מגניבות שמודפסות על מגנט (כמו מגנטי מקרר רק גדולות יותר). על פניו זה נראה לי בלתי מזיק מה גם שמדובר במגנטים חלשים יחסית אבל העדפתי בכל זאת להתייעץ. אם אני מכסה דופן שלמה במגנטים האם זה עלול לפגוע ברכיבים אלקטרוניים בדגש על דיסק קשיח?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניתי את מקלט האינפרא אדום שמתואר בדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=73896.0 תודה על המדריך עזר לי מאוד, הסתבר שהלחמתי את ה vcc וה tx הפוך. עכשיו זה עובד יופי. אז כמו שאומרים, עם האוכל בא התאבון, חשבתי למה לא לעשות מוד לעכבר רגיל (PS2 לא אופטי) ולהפוך אותו לאלחוטי באמצעות אינפרא אדום. לפני שמישהו יקפוץ וישאל, למה? אז התשובה היא כי בא לי, אני לא משתגע על אלחוטי בגלי רדיו וגם יש לי איזה שלושה עכברים ספייר בבית אז זה יהיה מעניין. מישהו יכול לעזור? כמו כן, מצאתי דרך google את זה: http://jap.hu/electronic/infrared.html ואני מאוד מקווה שזה רלבנטי... יותר מדי טכני בשבילי. גם הרעיון של להוסיף לד למקלט נשמע מעניין: http://www.hwzone.co.il/community/index.…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, משעמם לי ובא לי להיות CHEAP במיוחד. מה הייתם ממליצים לי לעשות עם מאוורר 80מ"מ ישן ומרעיש למדי שיש בו לדים כחולים, כדי להשתמש בו רק לתאורה (כמובן שהמאוורר לא יסתובב)? להוציא את הלדים/הלהבים של המאוורר או משהו בסגנון? שלפו רעיונות ;D
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה חיפשתי נמרצות דרך לשנות את מהירות המאווררים במארז עקב בעיית התחממות קשה ובסופו של דבר פשוט הוספתי עוד מאוורים במיקומים שונים.. בנעוץ "הודעות נבחרות - FAQ " ישנו הסבר על חיבור מאוורר למולקס: " המוד הכי נפוץ וגם הכי יעיל מוד ל7V.. " נסיתי לפי התרשים לחבר את הכבל האדום היוצא מהמאורר לכבל הצהוב ובאותה שנייה היה קצר והמחשב כבה.. אשמח להסבר איך אני אמור לעשות זאת, נראה לי שעם ספק ישן יותר הייתי מבלה עכשיו במעבדה (דומני שהספק החדש ספג את הקצר) אני מדבר כמובן על חיבור ידני של החוטים ללא connector (אין לי connector למאוורר). תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. הזמנתי רכיב שהייתי בטוח שהוא IR ועכשיו אני רואה שמרוב שרציתי שהוא יהיה IR לא קראתי שהוא RF אז שאלתי היא האם ניתן לפתוח אותו ולחבר שם משהו ולהפוך את זה לאינפרא רד (או "תת אדום" לפי ויקופדיה חח) בגדול זה נשמע לי לא מסובך כי זה כולה לחבר לד ומפסק וכל שאר החיבורים כבר מחוברים אבל מחיפוש בגוגל ויוטיוב ראיתי שזה יותר מסובך מזה ורציתי לשאול אותכם האם זה בר ביצוע, דרך אגב אני שוקל קניית לוג'יטק הרמוני 900 מEBAY ואומנם קראתי במפורש באתר שלמרות שהוא משתמש בRF להגביר את עוצמתו הוא לא יכול לשלוט במכשירי RF וראיתי בכמה פורומים אמריקאים שיש אפשרות לעשות כמה קומבינות עם זה אז האם מישהו מכיר את זה? אשמח לכל עזרה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחליף מארז ועל הדרך רוצה מעט סליבינג יפה ,כרגע יש לי GX300 ועובר אל S340 לבן ,כל המערכת הולכת להיות בצבעים לבן אדום שחור המפרט שלי : i5 6600 + Freezer 7 Pro Rev.2 Msi H170A Gaming Pro ATX Msi GTX 97 Gaming 4G OC Antec HCG 520W בעצם כל הרכיבים הם בצבעים שחור אדום ,מתוכננת גם קניית 2 מאווררים עם לד אדום ככל הנראה של קורסאייר ,עכשיו נשאר לי העזרה שלכם - ראיתי בכמה מקומות ערכות הארכה לכבלים של הכ.מסך והלוח אם שזה בעצם החלקים היחידים שאני יראה בS340 הכוונה ל24 פינים ובנוסף 8+6 פינים לכ.מסך,מקום מומלץ להזמין דרכו ? זה מה שראיתי ונראה לי סך הכל שווה. https://store.cablemod.com/product/cablemod-basic-cable-extension-kit-86-pin-ser…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, נעים מאוד אני µGrip ובקרוב אני מעלה אתר לאויר שישמש כאינדקס מדריכי מודינג כרגע הוא עובד בצורה הבאה כל אחד יכול להיכנס לאתר לצפות במדריכים וכו' וכמובן להוסיף מדריך כאשר מישו מוסיף מדריך הוא נותן כותרת את שם המחבר ואת המדריך עצמו מדריך זה יבחן ע"י מי שינהל את האתר תוסף לו תמונה מתאימה תיאור וכו' ניתן לדרג את המדריך כמה אנשים צפו בו וכל השתויות האלא דבר ראשון אני צריך את דעתכם בנושא .. אם זה שווה או מיותר דבר שני אני רוצה שתעלו עוד רעיונות לעוד פיצ'רים שאפשר להוסיף אליו *עריכה* אפשר להציץ פה .. אני מבקש האתר עדיין לא גמור, אבל ממש לא גמור ! : http://modbay.66ghz.com/
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל אבל בכל זאת אני יגיד שוב... אני צריך להשיג גומי U ואני אל ממש זמין בכבישים אני יכול להגיע לרחובות אבל אל ותר רחוק משם יש למישהו שם של חנות שאני יכול לקנות בה גומי U ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס Radeon9600P של GigaCube או GeXCube (קשה כשהחברה משנה את השם שלה כל שבועיים. עכשיו זה Club3D או שזה משהו אחר?) והוא בא עם 3 לדים באיזור המאוורר שמאירים לי את החדר בלילה ודי מפריעים לישון. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך להפטר מהם. ניחא אם היו רק מאירים אבל הם מהבהבים בקצבים מוזרים... ועכשיו אחרי המאוורר האחרון שהוספתי בדלת אז גם המארז לא נסגר :-\ אז כל החדר מואר. (עשיתי את הסימונים על הדלת כשהיא הפוכה וכשחזרתי להרכיב אותה חזרה עם החור ראיתי שבמקום שזה יוצא מעל המעבד המאוור פוגע במתקן של הכונני חמש ורבע אינץ'. באסהעעע)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי רמקולים דיי רגילים בלי שלט ששמתי עכשיו בטלוויזיה לרמקולים יש מגבר ומשם שולטים על הווליום הרעיון הוא ליצור שלט לגלגל של הווליום השאלה היא אי לעשות את זה בעצם אם יש איזשהו מדריך אני אשמח.. אם לא,תביאו רעיונות זה בעצם מודינג למגבר ככה שפה זה הפורום הכי נכון לדעתי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר את המקלט הזה בחיבור USB? נשמע לי לא סביר אם אני פשוט יבוא ויחבר את המקלט לכבל USB זה יעבוד.. בטח גם הזרם שהוא פולט לא כמו של ה-SERIAL פורט.. למישהוא יש דרך לזה? תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל מי שיכול לעזור (וגם מי שלא) אני צריך לצרוב את ה- 8952 שלי דרך יציאת הCOM של המחשב אני יודע שצריך MAX232 אך אני צריך שאוכל להגיע גם לEEPROM שלו ולשנות חלק מן ההגדרות לאחר שהמעגל כבר קיים, אשמח אם משהו יוכל לתת לי כיוון ואפילו סרטוט מתאים בתודה מראש משה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זוכר פעם מישהוא פרסם פה קישור לאיזה מוד נחמד שנקרה מחשב בתוך הקווריום פשוט לקחו אקווריום שמו בו שמן מנרלי (שקוף) וסמו את הלוח אם בפנים ורק את ההרדים והצורבים בחוץ אני מת לראות את הסרטון הזה עוד הפעם אני פשוט לא מוצא את זה וחיפשתי שעה עכשיו בחיפוש אני מקווה שאיזה מישהוא פה שמר את זה במעודפים וישלח כאן את הקישור חוץ מזה היתי מת גם לעשות את זה רק עם איזה משהוא שיקרר את השמן המנרלי ושזה יהיה מינוס 5 מעלות ולעבוד ככה..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-