עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שאלה פשוטה, אשמח לקבל תשובה מהירה, אבי

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by bubbles,

http://www.atmel.com/Images/doc32058.pdf אני מעוניין לשרטט את המיקרו בקר הזה באורקד, אך אני לא מוצא ב DATASHEET תיאור של הרגליים לאן כל רגל מתחברת ומה תפקיד כל רגל. מישהו יכול לעזור לי עם זה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dbzu,

מה אתם אומרים על המארז הזה? http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2935&catcode=91&AdCat=&parentid= אם הוא מתאים ל htpc אז כרטיס כמו כרטיס קול או מסך יכנסו בו כמו שצריך? כי פעם עבדתי עם מארז כזה http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2220&catcode=91&AdCat=&parentid= והוא לא התאים לכרטיסים רגילים אני הייתי צריך לחתוך מהברזל של הכרטיס כדי שהוא יתאים

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי יש לי סך הכל שני כרטיסים מחוברים למחשב, כרטיס מסך וכרטיס רשת (אפילו שיש לי אחד מובנה, אני צריך 2). הכרטיס רשת נמצא שני סלוטים מתחת לכרטיס מסך. לפני איזה חצי שנה+ הדבקתי מאוורר 80ממ לכרטיס רשת כדי שיעזור בקירור של הכרטיס מסך. הכרטיס רשת הוא מהסוג הנמוך מאוד, מה שאפשר למאוורר להיות בגובה המושלם לעבודה! אתמול קיבלתי מחבר עוד מאוורר, אז החלטתי להוסיף אותו. הוצאתי את הכרטיס רשת, הדבקתי את המאוורר (עכשיו כל הכרטיס מסך מקורר, הטמפ' שלו ירדה בעוד 5 מעלות (זה בנוסף ל5 הקודמים, זה סך הכל 10 מעלות בזכות שני המאווררים). הכל היה טוב ויפה עד שהדלקתי את המחשב... כלומר ניסיתי... המסך לא נדלק... בהתחלה חשבתי שמשום מה הכרטיס מסך נדפק, אבל אחרי קצת משחקים הבנתי שהכרטיס רשת נדפ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by MrTwig,

אם יש לי POWER SUPPLY, אני יכול לחבר את הארדואינו למחשב, להעביר את התוכנה ואז לנתק את הUSB? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by nehmia,

בעיקרון אני רק רוצה לקחת ממנו חשמל מה המתח שיוצא?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by vner@,

היי, אני מחפש לבנות שנאי מ-220 שיוציא לי 35v+ וכמו גן גם 35v- וכמובן GND תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by jeyjey,

שלום קראתי את המדריך באתר ויש לי שאלה הפינים שצריכים להתחבר להארקה, אפשר לחבר את כולם לאותו כבל שחור במולקס? http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=lcdguide3.php עריכה: עוד משהו לא ברור לי, בציור יש נגד משתנה 100ohm שמתחבר לפין 16 ומתחת לטבלה כתוב לחבר את 16 לנגד משתנה 10ohm. איזה נגד אני צריך?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by zenbaga-,

שלום לכם. רציתי לבנות קופסת DVD שהיא בעצם קופסא שכוללת ספק וכונן DVD שמודבק על הספק, הבעיה היא שלכונן DVD שיש לי אין יציאה של אוזניות ככה שאני מחפש מתאם של IDE (הכניסות "מידע" שמאחור) ל RCA (עיגולים צבעוניים) או סתם חור של אוזניות. אני בכלל לא בטוח שדבר כזה קיים, אם מישהו מכם יודע על דבר כזה או אפילו איפה אפשר להשיג דבר כזה אני אודה לו מאוד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, יש לי כרטיס Radeon9600P של GigaCube או GeXCube (קשה כשהחברה משנה את השם שלה כל שבועיים. עכשיו זה Club3D או שזה משהו אחר?) והוא בא עם 3 לדים באיזור המאוורר שמאירים לי את החדר בלילה ודי מפריעים לישון. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך להפטר מהם. ניחא אם היו רק מאירים אבל הם מהבהבים בקצבים מוזרים... ועכשיו אחרי המאוורר האחרון שהוספתי בדלת אז גם המארז לא נסגר :-\ אז כל החדר מואר. (עשיתי את הסימונים על הדלת כשהיא הפוכה וכשחזרתי להרכיב אותה חזרה עם החור ראיתי שבמקום שזה יוצא מעל המעבד המאוור פוגע במתקן של הכונני חמש ורבע אינץ'. באסהעעע)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, משעמם לי ובא לי להיות CHEAP במיוחד. מה הייתם ממליצים לי לעשות עם מאוורר 80מ"מ ישן ומרעיש למדי שיש בו לדים כחולים, כדי להשתמש בו רק לתאורה (כמובן שהמאוורר לא יסתובב)? להוציא את הלדים/הלהבים של המאוורר או משהו בסגנון? שלפו רעיונות ;D

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by MacGyver,

היום סיימתי עוד GLOWPAD!!! יש לי חבר שיש בבעלותו חברה גרמנית(עזבו....) זה הלוגו של החברה........... http://server6.uploadit.org/files/woop007-rrs.jpg ולא.....מה שיש על הלדים זה לא סלוטייפ....זה נייר כדי שלא יהיה יותר מדי אור .....(הכל מודבר בדבק חם.....) תגובות!!!! איתן

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הפיוז הזה שימש כמנורה לתצוגה של מגבר סטראו ישן ( אני זקוק ל חמישה כאלה ) מאיפה אני משיג כזה ? כתוב עליו כך stanley 7v0.3a sp תודה עוד משהו , אני יכול לשים במקום זה לדים ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, אני מחפש דרך להפוך מכשיר לקולט ומשדר בלוטוס. לדוגמא - נגן MP3 בלי אופציית בלוטוס ישדר לאוזניות רגילות שיהיו מחוברות (לדוגמא - בחיבור 3.5) למתאם בלוטוס. כלומר מתאם שבנוי משתי חלקים - חלק אחד משדר וחלק אחר קולט. מליון אחוז שקיים כזה מוצר- אבל לא מצליח למצוא אותו.

15. שלום לכולם, יש בידי 4 מעבדי P3 ללא שימוש,יש איזה שהוא מודינג שאני יכול לעשות איתם? (מחזיק מפתחות כבר עשיתי) בתודה, ושבת שלום.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by 114508534,

ראית ב EBAY שמוכרים מלא מסכי LCD לא תקינים ונפלתי על אחד 7 אינץ ממש זול גרושים שהוא עובד אבל התאורה האחורית שלו לא תקינה אז רציתי לדעת עד כמה זה מסובך לסדר תאורה אחורית כי אולי אני יכול לקנות כזה ולסדר לו את התאורה האחורית תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by JaguArrrr,

אני וחבר שלי פושטים כל מחשב פנטיום 1 שלא עובד. בנתיים לקחתי את ההיטסינק לשעבר של המעבד והוצאתי את הצ'יפ של הביוס. יש גם על הכרטיס מסך צ'יפ של winbond. רציתי לדעת האם אני יכול לתכנת מחדש את הצ'יפים האלה ולעשות בהם שימוש?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by KF,

שלום אני רוצה לקנות נאון למחשב אתם יכולים להמליץ לי על איזו חברה טובה? בין 60-80 ש"ח ועוד שאלה... לאן אני מחבר את הנאון ? זה מתחבר כמו מאורר ? תודה..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי חברים. אני דיי בטוח שזה לא הכי מתאים לכאן אבל נראה לי שרק כאן אשיג עזרה ממי שמבין בזה. אני מעוניין לרכוש מוצר באמזון US כשאלה הפרמטרים שלו: AC 110V 30/40/50/60/70/80/90/100W Wattage 30.00 watts Voltage: AC 110V Single-Phase Current: 0.25/0.28/0.465/0.495/0.545/0.615/0.628/0.821 A Power: 30/40/50/60/70/80/90/100W Speed (R P M)(50Hz): 3000 Speed (R P M) (60Hz): 3600 Force: 0.3/0.4/0.5/0.6/0.7/0.8/0.9/1.0 kN Frame No.: 30/40W Frame 1 50/60/70/80/90/100W Frame 2 אני צריך ממיר לשקע-תקע, US לישראל או EU ושמתי לב שיש ממירים עם אמפר ממש נמוך (או לפחות אלה שנתקלתי 15-16 היה הכי גבוה). ואני לא בטוח שזה משנה ולכן לא מסתכן, ומעדיף ל…

20. Started by Crash5,

אני רוצה לעשות קצת סדר בבלאגן ולעזור לכל מי שעומד בפני הזמנת Sleeving בעזרתכם הנדיבה. קיימים קטרים שונים של השרוולים: 1/2, 1/4, 1/8. בנוסף, קיימים אורכים שונים. איזה אורך ואיזה קוטר יספיק לעטוף ספק כוח אחד שלם? האם כדאי להזמין את הערכה? טיפים, עצות והארות יתקבלו בברכה. תודה לכל מי שמוכן לעזור בנושא.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by nehmia,

איך אני מחשב את ההספק של הנגד שאני צריך לא הבנתי את זה במדריכים... אם למשהו יש הסבר פשוט אז בבקשה אני צריך עזרה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by sub_man,

תראו בכל המדריכים שראיתי בנתיים ומהם הגדלוים שבפיסיטיפ ובHWZONE ראיתי שצריך להלחים את הפינים שמגיעים עם הצג לצג אבל אצלי הכל שונה, אני לא קיבלתי פינים(קניתי בחנות אלקטרוניקה רגילה בהרצליה) אני קיבלתי מין צמת תקשורת כזאת קטנה... עכשיו עוד משהו ששם הפינים היו אמורים להתחבר כשורה ארוכה ואצלי יש שתי שורות קטנות בצד ושתי הצדדים של הצמה מליחים להיכנס פנימה ככה שאין לי מושג איזה צד צריך להיכנס מה שעוד יותר מעצבן זה שאולי עכשיו כל ההלחמות וזה יהיה שונות... עכשיו צילמתי כמה תמונות של זה(מצטער האיכות ירודה מאוד) אז אם אתם לא מבינים משהו או שרוצים שאני יצלם עוד אז אני יצלם http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=folder&path=200401191852379872

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Blinker,

דבר אשון האם משו יודע איפה אפשר לקנות טרמינל לרמקול באיזור הצפון ואיפה אפשר לקנות לבד (בד כזה) בשביל לכסות איתו את העץ? תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. בניתי מתנד שמפיק גל ריבועי במוצאו! המתנד לא פעל ולא הוציא גל ריבועי אך כאשר נגעתי באחד הנגדים הוא התחיל להוציא גל ריבועי וכאשר לא נגעתי הוא הפסיק! חשוב לומר שאין כול חשש למגעים רופפים בדקתי שכל המגעים מחוברים היטב. מישהו יודע מהי תופעה זו וממה היא נגרמת?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by מלאךשחור,

יש לי מה שנקרא "נורת קדם ברקס" הפנס הזה שיושב על המגש מאחורה באוטו ברגע שלוחצים ברקס הוא נדלק, אז ככה הנורה עובדת ברכב על 12V או פחות יש לי אותה עם הבסיס שלה וזה ממש יתאים לי למארז, להושיב אותה היא מתאימה בדיוק!! השאלה שלי היא: האם אני יכול לחבר אותה עם מחבר מולוקס ישירות לספק הכוח.< או שעלי להוסיף לו נגדים? ואם 12 זה חזק מדי בשבילו אני יכול לחבר במולוקס על החיבור של ה5V לא? אנשים תעזרו לי בזה ובקרוב אני אעלה את המארז החדש שעשיתי!!!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים