אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, איך אני גורם ל LED ה- IR שקיבלתי בערכה לשדר מידע דיגיטאלי מהארדואינו? אשמח לתיאור/סכמה חשמלית. הצלחתי לקלוט מידע מהחיישן אינפרא ע"י כך ששידרתי לו מהשלט של הטלויזיה. תודה ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
***לקרוא עד הסוף...*** אני חובב תעופה מושבע ואוהב משחקי סימולציה. חיפשתי דרך להציג את נתוני הטיסה בצורה טובה ומשלא מצאתי - יצרתי אחת... מדובר בפאנל LCD נומרי (מציג אותיות ומספרים) עם תאורה אחורית שמתאים לא רק לסימולציה בלבד אלא כפריט מודינג בעל אפשרויות רבות ומגוונות. מתחבר למחשב ב USB ואינו דורש מקור כח חיצוני כל שהוא. הנה לינק לדיון הרלוונטי (פורום של אתר שנקרא PREFLIGHT) http://www.preflight.us/HE/ftopic-13909-days0-orderasc-0.html הסיבה שזה יכול או צריך לעניין אתכם היא שהפאנל הזה מתאים למודינג באשר הוא. אם למחשב שולחני, ל HTPC או כל שטות שתעלה על רוחכם. אני חושב להזמין כמות מסויימת של חלקים לייצור ולמכור פה או בכלל.- לרווחת אלו שאוהבים את הבנייה והמודינג ולא ממש יודעי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לבנות שנאי מ-220 שיוציא לי 35v+ וכמו גן גם 35v- וכמובן GND תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס קול שלי OB עושה בעיות... הצד השמאלי שלו מקרטע זאת אומרת ברמקול אחד שועים טוב וברמקול השניכימעט ולא שומעים כלום... יש אפשרות שזאת בעיה אלקטרונית שבגגלה יש את הרעשים האלה? או שזה רק בעיה בחיבור עצמו ופירוק החיבור והחזרתו יכולים לסדר את העינין ( החיבורים מולחמים ללוח האם) יש מעל החיבורים כמו מין מכסה פח כזה... אי אפשר למצוא את הסיבה לבעיה? ממש לא בא לי לקנות כרטיס קול חדש... תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לי 2 מאווררים שהחיבור שלהם הוא ישירות ללוח אם, כפי שרואים בתמונה שצירפתי. אני רוצה להחליף את החיבור שיהיה כחיבור ללוח אם, חיבור מתח בלבד. זה אפשרי? אם כן אז איך עושים את זה?.. תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום סיימתי עוד GLOWPAD!!! יש לי חבר שיש בבעלותו חברה גרמנית(עזבו....) זה הלוגו של החברה........... http://server6.uploadit.org/files/woop007-rrs.jpg ולא.....מה שיש על הלדים זה לא סלוטייפ....זה נייר כדי שלא יהיה יותר מדי אור .....(הכל מודבר בדבק חם.....) תגובות!!!! איתן
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דלת סטנדרטית כזאת 43*43.5 עם גריל למאוור בצד למעלה... חשבתי על לחתוך את כל הדלת כולל הגריל..? או אולי לעשות מן סער כזה אבל יש לי שאלה. אני עושה את החתוך ואז אני עוטף מבפנים בגומי U ואז אז שם מאחורי הגומי את הפרספט? זה אבל לא יוצא צמוד למארז...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אחרי ששמעתי את כל מה שאמרתם הלכתי להום סנטר והמכיר של דרמל של סקיל הוא 200 ושל וולף הוא 130+- לא כלל צוואר גמיש אותו אני יקנה בנפרד בעד 50 שקל עכשיו אני מתלבט עם ליקנות את הוולף או את הסקיל מה אתם אומרים שכדי לי לקנות עם מתחשבים בהפרשי ביצועים ביחס למכיר? ד"א לא התייחסתי לדרמל של דרמל כי הוא יקר מידי!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דבר אשון האם משו יודע איפה אפשר לקנות טרמינל לרמקול באיזור הצפון ואיפה אפשר לקנות לבד (בד כזה) בשביל לכסות איתו את העץ? תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש חנות שאוכל למצוא את הרכיב הזה בה? איך הוא נקרא מקצועית? אני צריך מקסימום 2-3 רכיבים (אחד להתקנה ואחד או שניים ספייר) אשמח לעזרתכם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נשרף לי השנאי של הארקוס וכמה שניסיתי לתקן אותו לא הצלחתי, קבל התנפח והיה אומס על הזנר שהתפוצצה ושרפה את הלוח .......באסה . קיצר עכשיו אני מחפש לאלתר לי שנאי חלופי אולי מישהו יודע על שנאים של סלולר שעובדים על כזה מתח וזרם או שאולי אפשר לארגן טעינה דרך ה USB? מה המתח והזרם שם? 12 או 5 V ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נאון למחשב אתם יכולים להמליץ לי על איזו חברה טובה? בין 60-80 ש"ח ועוד שאלה... לאן אני מחבר את הנאון ? זה מתחבר כמו מאורר ? תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מאוור של המעבד שמסתובב על 2200 וזה קצת מרעיש והטמפרטורה שלא המעבד רק 40 השאלה אם אני יכול לחתוך את החוט ולשים נגד שהמאוורר יסתובב על 2000-1900 ( מקסמום המעלות יעלו ל 45 שזה לא קריטי ) המאוור עובד על גב 12V 0.24A איזה נגד אני צריך והאם יש דרך עקיפה ( לחבר למשל עופרת של עיפרון או משהו בסגנון ולשחק בזה עד שאקבל את המהירות המתאימה ) ותודה והדבר הזה עושים אם איזה חוט האדום או השחור ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל מי שיכול לעזור (וגם מי שלא) אני צריך לצרוב את ה- 8952 שלי דרך יציאת הCOM של המחשב אני יודע שצריך MAX232 אך אני צריך שאוכל להגיע גם לEEPROM שלו ולשנות חלק מן ההגדרות לאחר שהמעגל כבר קיים, אשמח אם משהו יוכל לתת לי כיוון ואפילו סרטוט מתאים בתודה מראש משה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לבנות מערכת של 5 מסכי LCD קטנים 3.5-4 אינצ' שייתחברו למחשב כמו מסך כלומר שלכולם ביחד יתפקדו כמסך אחד. מצאתי את הממיר הזה שמצויין לי אני רק לא יודע איך לחבר אילו כמה מסכים שיעבדו ביחד. למישהו יש רעיון איך לממש את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שרשום בכותרת, יש לי באוטו כבר כמה שנים טובות דיבורית (של מכשיר סמסונג כלשהו) של הבעלים הקודם של הרכב ועד היום היא סתם ישבה לי ברכב ללא שום שימוש, עם קנייתי של האייפון 4 רציתי גם דיבורית וחשבתי על דרכים יצירתיות לשדרג את הישנה שתעבוד בתאום עם האייפון 4 ורציתי לדעת מה אתם חושבים ? האם יש בכלל אפשרות כלשהי להמיר את הדיבורית הישנה כך שתעבוד עם אייפון 4 בצורה שגם תאפשר דיבור עם הרמקול של הדיבורית + הטענה של המכשיר ! חשבתי שפשוט ניתן להחליף את התקע של הדיבורית לחתוך ולהלחים תקע של אייפון 4 אבל במחשבה שנייה זה נראה לי קצת יותר מסובך ממה שחשבתי, מה לגבי המתח המתאים להטענה ? האם יכול להיות שהוא יהיה גבוה או חלש מידי ? לגבי התושבת עצמה אני יארגן איזה קומבינה.. השאלה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל אבל בכל זאת אני יגיד שוב... אני צריך להשיג גומי U ואני אל ממש זמין בכבישים אני יכול להגיע לרחובות אבל אל ותר רחוק משם יש למישהו שם של חנות שאני יכול לקנות בה גומי U ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן תאורה בהפעלה קולית.. מישהו מכיר משהו בארץ חוץ מperfectlight כי כבר אין אותו בארץ במלאי בשום מקום.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיית אז לפני שכולם קופצים ואומרים תריץ חיפוש אז חיפשתי (פה) ולא מצאתי כלום בנושא. יש לי אפשרות לבנות מארז מזכוכית (סגנון מארז פרספקס) בחינם/עלות מינימלית. האם זה פרקטי? האם זה כדאי? מה אני צריך לקחת בחשבון לפני שאני ניגש לפרויקט כזה בכלל? עריכה: לא לדאוג לשבירות כי הזכוכית תהיה מחוסמת (בסגנון של שמשה של מכונית)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את שלט ה PS1 הישן שלי למחשב. אני רוצה לקחת כבל USB ולחבר בינו לבין השלט. ראיתי שיש כמה דרייברים באינטרנט, האם זה יעבוד? המחשב יזהה את הפקודות של השלט?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז של טרמלטק שבימים אלה עובר אוברול רציני בכל הנוגע לקירור וסידור פנימי,עלה הצורך לחבר מסך היות ובחדר קולנוע שלי המחשב מחובר באופן קבוע למקרן שלא תמיד אני מעוניין להדליק אותו (ובטח לא להדליק סתם לכמה דקות לבדוק עם ירד סרט וכ'). המחשב מחובר מיציאת ה DVI למקרן. (קיימות שתי יציאות DVI מהכרטיס + S VIDEO ). כמו כן קיים כרטיס OB ללא SVIEDO. במקרה נתקלתי במארז דומה מאוד לשלי שהוסיפו לו מסך , http://www.hardware.info/images/news/lanboxht_angleview_450.gif הרכיבים במחשב: מארז LANBOX http://www.thermaltakeusa.com/product/chassis/vf1000_index.asp מעבד Q6600 זכרונות של GSKILL 800MHZ 4 GB כרטיס מסך SAPPHIR HD2600 PRO 512 MB לוח של ASUS P5KV M ספק של SWEEX 650 W אני…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו אולי מעגל בשביל זה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לבנות קופסת DVD שהיא בעצם קופסא שכוללת ספק וכונן DVD שמודבק על הספק, הבעיה היא שלכונן DVD שיש לי אין יציאה של אוזניות ככה שאני מחפש מתאם של IDE (הכניסות "מידע" שמאחור) ל RCA (עיגולים צבעוניים) או סתם חור של אוזניות. אני בכלל לא בטוח שדבר כזה קיים, אם מישהו מכם יודע על דבר כזה או אפילו איפה אפשר להשיג דבר כזה אני אודה לו מאוד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס Radeon9600P של GigaCube או GeXCube (קשה כשהחברה משנה את השם שלה כל שבועיים. עכשיו זה Club3D או שזה משהו אחר?) והוא בא עם 3 לדים באיזור המאוורר שמאירים לי את החדר בלילה ודי מפריעים לישון. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך להפטר מהם. ניחא אם היו רק מאירים אבל הם מהבהבים בקצבים מוזרים... ועכשיו אחרי המאוורר האחרון שהוספתי בדלת אז גם המארז לא נסגר :-\ אז כל החדר מואר. (עשיתי את הסימונים על הדלת כשהיא הפוכה וכשחזרתי להרכיב אותה חזרה עם החור ראיתי שבמקום שזה יוצא מעל המעבד המאוור פוגע במתקן של הכונני חמש ורבע אינץ'. באסהעעע)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השולחן שלו הוא המחשב חייבים לראות מדהים והנה החלק השני
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-