אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
יש לי בקר של ונטק נקסוס ששולט על 4 מאוררים לפני מיספר ימים נישרף שם משהו ועכשיו פועלים רק 3 מאוררים {ערוץ אחד פגום} יש לי עוד 3 מאוררים במארז ואני מחפש בקר שישלוט על כולם כלומר על 7 מאוררים חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי בקר כזה יש אולי מדריך איך ליבנות אחד כזה ? :jump: :jump: יותר טוב אולי אתם מכירים מקום שמוכר בר שישלוט על 7 מאוררים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחליף מארז ועל הדרך רוצה מעט סליבינג יפה ,כרגע יש לי GX300 ועובר אל S340 לבן ,כל המערכת הולכת להיות בצבעים לבן אדום שחור המפרט שלי : i5 6600 + Freezer 7 Pro Rev.2 Msi H170A Gaming Pro ATX Msi GTX 97 Gaming 4G OC Antec HCG 520W בעצם כל הרכיבים הם בצבעים שחור אדום ,מתוכננת גם קניית 2 מאווררים עם לד אדום ככל הנראה של קורסאייר ,עכשיו נשאר לי העזרה שלכם - ראיתי בכמה מקומות ערכות הארכה לכבלים של הכ.מסך והלוח אם שזה בעצם החלקים היחידים שאני יראה בS340 הכוונה ל24 פינים ובנוסף 8+6 פינים לכ.מסך,מקום מומלץ להזמין דרכו ? זה מה שראיתי ונראה לי סך הכל שווה. https://store.cablemod.com/product/cablemod-basic-cable-extension-kit-86-pin-ser…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש פאנל שחור "5.25 עם תצוגה גדולה של שעה ותאריך שכולל תאורה אחורית (רצוי כחולה) וכפתורים לכוונונים של התאריך והשעה, ומתחבר למחשב בחיבור מולקס (בלי דרייברים). חיפשתי בפנדה ובכמה חנויות, אבל לא מצאתי משהו מתאים. אני לא ממש מבין באלקטרוניקה וחשמל, כך שאני לא יכול לבנות פאנל בעצמי. התקציב שלי הוא בסביבות 100 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
cעשיתי את המדריך שיש פה בפורום ומשכתי הכל לקידמת המחשב כך שאני יוכל לשחק עם זה מהמיטה ואפילו מסוף החדר... מסגרתי את כל החלק עם קרטון ועטפתי אותו באיזולירבנד יצא כזה בית לאינפרא, משהו נחמד... אפשר לעשות אם זה הכל להעביר שירים בוויןאמפ, לשלוט על העכבר LOL, להעביר את הסרט קדימה, לעשות FRIZE, mute.. אחלה דבר.. השתמשתי בשלט של creative, הקטן השחור בשביל ה- CD... אני אהבתי וממליץ לכם לנסות לעשות את זה. אני הלחמתי על לוח PCB (לוח הלחמה עם פסי מתכת), וזה היה ממש מתוסבך בנושא ההלחמה למה כל החורים היו קרובים, אבל לאט לאט וזה יצא בסדר... לפי דעתי תיקנו את החומרים ותעשו, מודינג חמוד+ (בערך 50 ש"ח, תלוי איפה תקנו.., אפילו פחות). עכשיו נעשה פאן באס עם אורות ופוטנציומטר... אם היה לי מצ…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מערכת מהסוג הטוב והישן כמו שצריך שמחוברת למחשב.. שמחברים אליה לדים ליציאה של הרמקולים הם נדלקים לפי הקצב אבל הבעיה שהם לא עובדים קבוע כיאילו רק על ווליום מסויים הם עובדים יותר מהווליום הזה הם נישרפים עכשיו השאלה שלי איך אפשר לתת ללד מתח קבוע שידלק גם על ווליום נמוך ולא ישרף על גבוה אין לי ידע באלקטרוניקה.... אבל אני ימצא איזה חבר שיעשה לי את זה... מישו יודע איך אפשר לקבוע מתח קבוע?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך הכוונה בחיבור מסך לבקר שקניתי עבורו. הבקר הקודם נשרף וקניתי אחד חדש אבל אני חושש שהוא לא תואם לקודם. מצורפות תמונות של החיבור למסך 32 פינים ושל הבקר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב בחלתתתי לעשות איזה משהו יפה למאזר אז כהה.... אני רוצא לעשות חור בדלת המארז ולשים זכוכית 1. מאיפה אני קונה זכוכית כמה היא צריך לעלות? יש עדיפות מסוימת ? עובי? והאם כשאני יעשה בה חור היא לא תערס? ומאיפה קונים את הגומיH? עכשיו אני רוצה לקנות 2 מאוררים אחד שיהיה בחלון שאני יעשה ושני מעל המארז מה אתם אומרים על המאווררים האלה? ו אחד Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - RED Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - GREEN 2. הם טובים ? לאן לחבר אותם ואני רוצה לשים לידים מה אתם אומרים על זה ? sunbeamtech Blue X2 ד"א האם יש מאוור שקוף כי אם אני שם לידים יהיה עירבוב של צבע עם האור של המאוורר אז.... אני רוצה משהו בערך כמו של "הפרויקט של מתן" http://hwzone.co.il/galler…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה הצעה לגבי דרמל דגם איכותי וזול לא יותר מ - 700 שקל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להכין מגבר לאוזניות ואני צריך מעגל שרשום בו את כל החלקים שאני צריך במדויק ואני צריך שאת כל החלקים ההאלו יהיה בארץ (מצאתי כמה מעגלים אבל בכולם היו חלקים שאי אפשר למצור בארץ). אשמח לשמוע ממכם דעות והמלצות. שקד
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי מסך 17 של proview דגם 786NS זה מסך מאוד נפוץ עכשיו כל הבלגן התחיל שהכבל שיוצא מהמסך עושה בעיות עם הצבעים המגעים שם דפוקים ונסיתי ואי אפשר לסדר עכשיו אני רוצה לקחת כבל ממסך של LG FALTRON 17 השאלה שלי אם זה יתאים כי יש עם הכבל קונקטורים וגם הסיכוך של הכבל הוא מעין הארקה שמתחברת לגוף המתכת של המסך אני יכול להחליף בין שני הכבלים והקונקטורים בלי בעיה או שאני צריך ידע באלקטרוניקה?? תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה כמעט סיימתי את הפרוייקט הקטן שלי... נישאר רק להדביק את הפלסטיק של הכונן dvd לבנות שלט למחשב... ולסדר טיפה את הכבלים בפנים ואולי להוסיף מאוררון קטן אז הינה כמה תמונות
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת עם יש הצעות לפרוייקטים של קירור פאסיבי, יש לי מחשב חדש מבוסס 2700X ועד לפני שבוע היה לי 1080TI AMP EXTREME, המחשב היה מיפלצת אבל עקב הלימודים במכללה מכרתי את הכרטיס, כעת שאין יותר צרכן חשמל מאסיבי כמו הזוטק חשבתי לעשות מודינג וליבנות "מארז" מעוצב עם קירור פאסיבי ומלא HEAT PIPES. אני לא מסוגל ליסבול רעש! וזה ברמה שממש סובל ולא מסוגל לשבת מול המחשב שאני שומע את הזימזום של המשאבה של קירור המים או את הרעש של אחד המאוררים שלו שהמיסב שלו זוועה(חשבתי על אחריות אבל לך תיסמוך על האוזניים של הטכנאי שירגיש). מדובר על הקירור החדש של ANTEC KHULER 240(אחלה ביצועים אבל משאבה רעושת!!!! + כניראה תיזדקק להחלפה באחריות כי יש רעש של אוויר במערכת בהדלק…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה קונים ספרי שרגיש לקרינת UV ? הייתי בACE ואין להם, וזה הגיוני שפרמייר אפור עולה 40 שקל ?!
-
בעיקרון אני רק רוצה לקחת ממנו חשמל מה המתח שיוצא?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.atmel.com/Images/doc32058.pdf אני מעוניין לשרטט את המיקרו בקר הזה באורקד, אך אני לא מוצא ב DATASHEET תיאור של הרגליים לאן כל רגל מתחברת ומה תפקיד כל רגל. מישהו יכול לעזור לי עם זה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני לאט לאט מתקדם ומתפקס על איזה משקף גלים אני הולך לקנות, ובחלק מהדגמים, כשקונים אותם, אפשר לבחור איזה פרובים רוצים להוסיף. יש Oscillator אחד שמגיע עם שני זוגות של פרובים רגילים, ומאפשר להוסיף זוג אחד של פרובים מסוג x10. מתי בעצם הם שימושיים? לאיזה דברים? תודה רבה card
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש לי POWER SUPPLY, אני יכול לחבר את הארדואינו למחשב, להעביר את התוכנה ואז לנתק את הUSB? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ענקית השבבים נעזרת באחד מהמודולים הקטנים ביותר שיצרה אי פעם על מנת לספק לנו לוח פיתוח פשוט ונגיש עבור עידן האינטרנט של הדברים לכתבה: http://hwzone.co.il/קטן-זול-ומפתיע-הכירו-את-הארדואינו-החדש/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לבנות שנאי מ-220 שיוציא לי 35v+ וכמו גן גם 35v- וכמובן GND תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי סך הכל שני כרטיסים מחוברים למחשב, כרטיס מסך וכרטיס רשת (אפילו שיש לי אחד מובנה, אני צריך 2). הכרטיס רשת נמצא שני סלוטים מתחת לכרטיס מסך. לפני איזה חצי שנה+ הדבקתי מאוורר 80ממ לכרטיס רשת כדי שיעזור בקירור של הכרטיס מסך. הכרטיס רשת הוא מהסוג הנמוך מאוד, מה שאפשר למאוורר להיות בגובה המושלם לעבודה! אתמול קיבלתי מחבר עוד מאוורר, אז החלטתי להוסיף אותו. הוצאתי את הכרטיס רשת, הדבקתי את המאוורר (עכשיו כל הכרטיס מסך מקורר, הטמפ' שלו ירדה בעוד 5 מעלות (זה בנוסף ל5 הקודמים, זה סך הכל 10 מעלות בזכות שני המאווררים). הכל היה טוב ויפה עד שהדלקתי את המחשב... כלומר ניסיתי... המסך לא נדלק... בהתחלה חשבתי שמשום מה הכרטיס מסך נדפק, אבל אחרי קצת משחקים הבנתי שהכרטיס רשת נדפ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קראתי את המדריך באתר ויש לי שאלה הפינים שצריכים להתחבר להארקה, אפשר לחבר את כולם לאותו כבל שחור במולקס? http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=lcdguide3.php עריכה: עוד משהו לא ברור לי, בציור יש נגד משתנה 100ohm שמתחבר לפין 16 ומתחת לטבלה כתוב לחבר את 16 לנגד משתנה 10ohm. איזה נגד אני צריך?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי בקר מאווררים שהיציאות שלו הם רק חיבור 3 פין, וכמובן שכל המאווררים במארז שלי באו עם חיבור מולקס 4 פין רגיל. אני מחפש מתאם כמו כאן בתמונה: אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מתאם כזה בחנות בארץ שגם עושה משלוחים. אם ניכשל למצוא בארץ נעבור לאיביי, אבל כל מה שראיתי שם נמכר במחירים מופקעים...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לבנות קופסת DVD שהיא בעצם קופסא שכוללת ספק וכונן DVD שמודבק על הספק, הבעיה היא שלכונן DVD שיש לי אין יציאה של אוזניות ככה שאני מחפש מתאם של IDE (הכניסות "מידע" שמאחור) ל RCA (עיגולים צבעוניים) או סתם חור של אוזניות. אני בכלל לא בטוח שדבר כזה קיים, אם מישהו מכם יודע על דבר כזה או אפילו איפה אפשר להשיג דבר כזה אני אודה לו מאוד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום סיימתי עוד GLOWPAD!!! יש לי חבר שיש בבעלותו חברה גרמנית(עזבו....) זה הלוגו של החברה........... http://server6.uploadit.org/files/woop007-rrs.jpg ולא.....מה שיש על הלדים זה לא סלוטייפ....זה נייר כדי שלא יהיה יותר מדי אור .....(הכל מודבר בדבק חם.....) תגובות!!!! איתן
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפיוז הזה שימש כמנורה לתצוגה של מגבר סטראו ישן ( אני זקוק ל חמישה כאלה ) מאיפה אני משיג כזה ? כתוב עליו כך stanley 7v0.3a sp תודה עוד משהו , אני יכול לשים במקום זה לדים ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-