אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
תראו מישהו כתב פה לא מזמן שיש כזה פלג אין למקלדת עם הלדים שמהבהבים לוויננאמפ וזה... עכשיו מענין אותו אם מישהו יכול להכין פה תוכנה(זה פרוייקט ענק) אולי נגייס פה פרוייקט שלם. שכאילו אתה בוחר איזה דברים אתה רוצה שיהבהבו לפי המוזיקה נגיד מקלדת,סידי(המנורה שלו הקטנה שהוא נפתח),ריסט,הדלקה אבל שלא ייגרום להם לעשות תפעולה אלא רק להדליק תלד וזה זה יהיה ממש יפה לדעתי ונגיד אם שה ממש יהיה פרוייקט אולי מישהו ימצה דרך המחשב שיטה להדליק ולכבות באותו שיטה של המקלדת נגיד את הקטודה או אורות אחרים אז תגידו לי אם זה אפשרי ואם כן אולי נתחיל לחשוב אין מכינים דבר כזה...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי לדים שהזמנתי ואני רק רוצה להיות בטוח שהנגדים שאני הולך לקנות מתאימים אז ככה המאפיינים של הלדים הם: Product Description * Emitted Colour : ULTRA RED * Lens Colour : Water Clear * Peak Wave Length (nm) : 640 ~ 645 * Forward Voltage (V) : 1.8 ~ 2.2 * Reverse Current (uA) : <=30 * Luminous Intensity Typ Iv (mcd) : Average in 5000 * Life Rating : 100,000 Hours * Viewing Angle : 20 ~ 25 Degree Absolute Maximum Ratings (Ta=25°C) * Max Power Dissipation : 80mw * Max Continuous Forward Current : 30mA * Max Peak Forward Current : 75mA * Reverse Voltage : 5~6V * Lead Soldering Temperature : 240°C (<5Sec) * Operating Temperat…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה שלא הביאו את הלינק הזה או משהו דומה אבל בכל זאת.. במהלך חיפוש בגוגל נתקלתי בדבר הקרוע הזה, מודינג וירטואלי!! ;D http://www.tjhsst.edu/~kdomina/Cad03/esundwic/ דווקא נחמד טוב אחרי שקראתי קצת זה איזה מישהו שבנה תמחשב שלו ב3DMAX.. טעות שלי, סליחה..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב שהרבה פה כותבים על מסכי LCD להציג טמפרטורות וחשבתי גם לנסות לבנות מוד כזה אז יש לי כמה שאלות : 1-איך מחברים את המסך למחשב ואיך מתכנתים אותו להראות טמפרטורה(הבנתי שצריך תוכנה בשביל זה :) 2-המסך יראה רק טמפרטורה של חלק אחד(מעבד,הארד דיסק, לוח אם) או את כולם ביחד? 3-צריך חיישנים בשביל זה או שזה פשוט מציג את הנתונים מהחיישן הפנימי של אותו חלק? וזהו לבנתיים תודה מראש רומן.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי את הערכה הבאה: http://www.thermaltakeusa.com/ttWWW/Product.aspx?C=1336&ID=1693 (זכיתי בה בתחרות שהייתה עם TMS) אפשר לעשות איתה משהו בכלל (סתם להתנסות/לכיף/טיפה שימושי)? למה כל גודל של סליב טוב? (איזה סוג כבל? מה טוב לSata למשל?) לאיזה גודל השרינקים מתכווצים? (אין עליהם נתון של יחס, רק מה הקוטר שלהם עכשיו..)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לבנות שנאי מ-220 שיוציא לי 35v+ וכמו גן גם 35v- וכמובן GND תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה הצעה לגבי דרמל דגם איכותי וזול לא יותר מ - 700 שקל
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום באחת הפעמים שקניתי חוט solid core, החלק הפנימי שלו, נראה שונה חוטי solid core רגילים. במקום שהתוכן יהיה "חלק", הפעם זה נראה כאילו מסובב לאורכו משהו. (יש לציין שזה עדיין חתיכה אחת - מקשה אחת, ולא תוספת שאפשר לנתק) מישהו יודע למה זה כך והאם יש לזה שימוש מסוים? תודה card
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי פס לד תקין אבל לאחר קמה שעות כמה לדים החליפו צבעים למה זה קורה? מדובר על פס 2.5 מטר ושנאי 5A 12V.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להכין מגבר לאוזניות ואני צריך מעגל שרשום בו את כל החלקים שאני צריך במדויק ואני צריך שאת כל החלקים ההאלו יהיה בארץ (מצאתי כמה מעגלים אבל בכולם היו חלקים שאי אפשר למצור בארץ). אשמח לשמוע ממכם דעות והמלצות. שקד
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ניתן להכין מתאם אשר אני אוכל לחבר לאחד מהUSB של המחשב ולחבר לו COM כי יש לי במחשב יציאת COM אחת ואיזה 10 יצאות USB
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מעגל טיפוסי של המוצא של כרטיס הקול במחשב או כל נגן מוסיקה/מגבר מה שזה לא יהיה. יותר מעניין אותי הציוד הLow End ולא הציוד של האדיופילים, למרות שאשמח להעמיק את הידע גם בזה. אשמח לכל חומר שהוא (בדגש על מוצא כרטיס הקול שבמחשב).
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני לאט לאט מתקדם ומתפקס על איזה משקף גלים אני הולך לקנות, ובחלק מהדגמים, כשקונים אותם, אפשר לבחור איזה פרובים רוצים להוסיף. יש Oscillator אחד שמגיע עם שני זוגות של פרובים רגילים, ומאפשר להוסיף זוג אחד של פרובים מסוג x10. מתי בעצם הם שימושיים? לאיזה דברים? תודה רבה card
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל אבל בכל זאת אני יגיד שוב... אני צריך להשיג גומי U ואני אל ממש זמין בכבישים אני יכול להגיע לרחובות אבל אל ותר רחוק משם יש למישהו שם של חנות שאני יכול לקנות בה גומי U ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רשום עליו Model: MPT-300 איזה ספק זה? זה ג'נרי?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לקנות את הדבר הזה שמסומן בצהוב? את השרוול המתכווץ הזה...(התמונה נלקחה מהאתר פה) תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחליף מארז ועל הדרך רוצה מעט סליבינג יפה ,כרגע יש לי GX300 ועובר אל S340 לבן ,כל המערכת הולכת להיות בצבעים לבן אדום שחור המפרט שלי : i5 6600 + Freezer 7 Pro Rev.2 Msi H170A Gaming Pro ATX Msi GTX 97 Gaming 4G OC Antec HCG 520W בעצם כל הרכיבים הם בצבעים שחור אדום ,מתוכננת גם קניית 2 מאווררים עם לד אדום ככל הנראה של קורסאייר ,עכשיו נשאר לי העזרה שלכם - ראיתי בכמה מקומות ערכות הארכה לכבלים של הכ.מסך והלוח אם שזה בעצם החלקים היחידים שאני יראה בS340 הכוונה ל24 פינים ובנוסף 8+6 פינים לכ.מסך,מקום מומלץ להזמין דרכו ? זה מה שראיתי ונראה לי סך הכל שווה. https://store.cablemod.com/product/cablemod-basic-cable-extension-kit-86-pin-ser…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. קניתי לוח ארדואינו M0 Pro הורדתי את atmel studio 7, ואת הגריסה האחרונה של arduino ide 1.7.10 וכאשר פותח ,סקיצה לדיבג :File--Open--Open object file for debbuging אני מקבל את ההודעה הבאה: [WARNING] Error updating project settings:Object reference not set to an instance of an object. איך פוטרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לד שקוף כשמדליקים אותו הוא עושה אור כחול מאוד חזק (מסוגל להאיר חדר שלם) הוצאתי אותו ממחזיק מפתחות והוא היה מחובר לסוללה 4.5V עכשיו רציתי לשאול עם אפשר לחבר אותו לחיבור מולקס במארז (12V) ולא יקרה לו כלום? כלומר הלד יכול לישרף בגלל זה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בידי 4 מעבדי P3 ללא שימוש,יש איזה שהוא מודינג שאני יכול לעשות איתם? (מחזיק מפתחות כבר עשיתי) בתודה, ושבת שלום.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהוא יודע איפו יש חנות שמכורת פרספקט בבאר שבע בדקתי בהום סנטר ואייס ואין שם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי מסך 17 של proview דגם 786NS זה מסך מאוד נפוץ עכשיו כל הבלגן התחיל שהכבל שיוצא מהמסך עושה בעיות עם הצבעים המגעים שם דפוקים ונסיתי ואי אפשר לסדר עכשיו אני רוצה לקחת כבל ממסך של LG FALTRON 17 השאלה שלי אם זה יתאים כי יש עם הכבל קונקטורים וגם הסיכוך של הכבל הוא מעין הארקה שמתחברת לגוף המתכת של המסך אני יכול להחליף בין שני הכבלים והקונקטורים בלי בעיה או שאני צריך ידע באלקטרוניקה?? תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש בקר מאווררים טוב למחשב החדש שלי. המארז הוא CM690. אני מחפש בקר מאווררים שיציג גם את הRPM וגם את הטמפ' ושיתמוך ב 4 מאווררים. מבקש הצעות מכיוון שאין לי מושג בתחום הזה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב מי שלא זוכר אז קניתי לפני משהו כמו חצי שנה את הזלמן,7000B מנחושת,עלה לי 250 (יחסית זול לחנות שלא מהאינטרנט.......) וכמובן שהפעלתי אותו והוא היה עובד פיקס אך אחרי איזה יום ניסיתי לסדר איזה מאורר של הגשר הצפוני ובום נשברה לו כנף והוא התחיל לעשות שריקות ורעשים וובירציות מטורפות,עצוב וכועס שמתי אותו בצד ועברתי לקירור סטוק אך אתמול לקחתי על עצמי פרוייקט לחדש אותו בלי שהCFM של המאוורר ייפגע,לקחתי דבק שעולה משהו בסיבות ה300 שקל(אבא שלי קנה אז לקחתי,מה אסור?) קיצר התחלתי להדביק והדבק הזה מה שמיוחד בו שהוא הופך להיות כמו בטון אחרי שמדביקים אותו יענו אי אפשר לשבור אותו בשום צורה,ממש ממש חזק,הפעלתי את המאוורר והמהירות שלו נשארה כמעט אותו דבר (2413 כשלפני כן היה 2480) והנה התמונו…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום סיימתי עוד GLOWPAD!!! יש לי חבר שיש בבעלותו חברה גרמנית(עזבו....) זה הלוגו של החברה........... http://server6.uploadit.org/files/woop007-rrs.jpg ולא.....מה שיש על הלדים זה לא סלוטייפ....זה נייר כדי שלא יהיה יותר מדי אור .....(הכל מודבר בדבק חם.....) תגובות!!!! איתן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-