אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים הוצאתי מהמחסן את המערכת מיני הישנה של המשפחה (מערכת בת בערך 8-10 שנים של SANYO) כדי לראות מה כל המהומה על מדפיים וכו'... כ"כ אהבתי שהחלטתי להשאיר אותם ולהעיף את "קופסאות הקוטג'" הקודמות (מערכת סראונד, וויתרתי על זה בשביל הצליל המדהים.) ;D יש למטה תמונות של הרמקולים עם הרשת ובלעדיה. בקרוב אני עובר לחדר חדש, והחדר יעוצב ככה: קירות צבועים באפור בהיר. שולחן מעץ לבן (לא בדיוק לבן, אבל מאוד קרוב לזה). מגירות באותו צבע של השולחן. כמו שמבינים, הלכתי על עיצוב סטייל APPLE.. בהיר\לבן, אני ממש אוהב את זה. כמו שרואים בתמונות, המערכת שחורה. חשבתי לצבוע את הרמקולים בלבן(כמובן בלי לגעת בדריבר\אלמנט, צביעה יסודית...) שיתאימו לשאר החדר, אני שונא שיש משהו ברקע ששובר את כל העיצ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה הצעה לגבי דרמל דגם איכותי וזול לא יותר מ - 700 שקל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מה שנקרא "נורת קדם ברקס" הפנס הזה שיושב על המגש מאחורה באוטו ברגע שלוחצים ברקס הוא נדלק, אז ככה הנורה עובדת ברכב על 12V או פחות יש לי אותה עם הבסיס שלה וזה ממש יתאים לי למארז, להושיב אותה היא מתאימה בדיוק!! השאלה שלי היא: האם אני יכול לחבר אותה עם מחבר מולוקס ישירות לספק הכוח.< או שעלי להוסיף לו נגדים? ואם 12 זה חזק מדי בשבילו אני יכול לחבר במולוקס על החיבור של ה5V לא? אנשים תעזרו לי בזה ובקרוב אני אעלה את המארז החדש שעשיתי!!!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי רמקולים דיי רגילים בלי שלט ששמתי עכשיו בטלוויזיה לרמקולים יש מגבר ומשם שולטים על הווליום הרעיון הוא ליצור שלט לגלגל של הווליום השאלה היא אי לעשות את זה בעצם אם יש איזשהו מדריך אני אשמח.. אם לא,תביאו רעיונות זה בעצם מודינג למגבר ככה שפה זה הפורום הכי נכון לדעתי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להחליף את המאוורר בטוניק?למשו יותר יעיל?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
***לקרוא עד הסוף...*** אני חובב תעופה מושבע ואוהב משחקי סימולציה. חיפשתי דרך להציג את נתוני הטיסה בצורה טובה ומשלא מצאתי - יצרתי אחת... מדובר בפאנל LCD נומרי (מציג אותיות ומספרים) עם תאורה אחורית שמתאים לא רק לסימולציה בלבד אלא כפריט מודינג בעל אפשרויות רבות ומגוונות. מתחבר למחשב ב USB ואינו דורש מקור כח חיצוני כל שהוא. הנה לינק לדיון הרלוונטי (פורום של אתר שנקרא PREFLIGHT) http://www.preflight.us/HE/ftopic-13909-days0-orderasc-0.html הסיבה שזה יכול או צריך לעניין אתכם היא שהפאנל הזה מתאים למודינג באשר הוא. אם למחשב שולחני, ל HTPC או כל שטות שתעלה על רוחכם. אני חושב להזמין כמות מסויימת של חלקים לייצור ולמכור פה או בכלל.- לרווחת אלו שאוהבים את הבנייה והמודינג ולא ממש יודעי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי רסיבר SANSUI, דגם RZ5700 שנקנה בדיוטי פרי לפני 3 שנים. הרסיבר הפסיק לעבוד לפני חודש וחצי בצורה פתאומית ולא ברורה. מבחינת הרכיבים שלו לא נראה שיש בעיה כלשהיא (נשרף או משהו כזה) - חבר טכנאי בדק מהבחינה הזאת לעומק ולא מצא בעיה. הועלתה אפשרות שצריך לעשות reset למגבר, אך אין כפתור כזה במגבר. האם ישנן דרכים נוספות לבצע reset (באמצעות קומבינציית כפתורים או משהו כזה)? אולי הצעות אחרות לתיקון הבעיה? בתודה מראש טל
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה פשוטה, אשמח לקבל תשובה מהירה, אבי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לבנות שנאי מ-220 שיוציא לי 35v+ וכמו גן גם 35v- וכמובן GND תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניתי את מקלט האינפרא אדום שמתואר בדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=73896.0 תודה על המדריך עזר לי מאוד, הסתבר שהלחמתי את ה vcc וה tx הפוך. עכשיו זה עובד יופי. אז כמו שאומרים, עם האוכל בא התאבון, חשבתי למה לא לעשות מוד לעכבר רגיל (PS2 לא אופטי) ולהפוך אותו לאלחוטי באמצעות אינפרא אדום. לפני שמישהו יקפוץ וישאל, למה? אז התשובה היא כי בא לי, אני לא משתגע על אלחוטי בגלי רדיו וגם יש לי איזה שלושה עכברים ספייר בבית אז זה יהיה מעניין. מישהו יכול לעזור? כמו כן, מצאתי דרך google את זה: http://jap.hu/electronic/infrared.html ואני מאוד מקווה שזה רלבנטי... יותר מדי טכני בשבילי. גם הרעיון של להוסיף לד למקלט נשמע מעניין: http://www.hwzone.co.il/community/index.…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? יש לי מפסק NO, OFF, ON (שלוש מצבים) שלוש חוטים יוצאים ממנו, הוא מקבל את המתח מהחוט העמצאי ומתי שהוא על מצב א' אז הוא מעביר את המתח לחוט הימני מתי שהוא על מצב ב' הוא לא מעביר מתח כלל יעני OFF ומתי שהוא על המצב השלישי הוא מעביר את המתח לחוט השמאלי עכשיו, אני רוצה לעשות שמתי שהמפסק יהיה על אפשרות א' אז המנוע יסתובב לצד שמאול ומתי שהמפסק יהיה על האפשרות ג' אז המנוע יסתובב לצד ימין (הפוך) איך עושים את זה? אפשר לקבל איזה תרשים? זה נראה פשוט מאוד אבל כל פעם יש לי התנגשויות בחשמל...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי פעם סרטון שמישהו יצא מין מפסק כזה לתאורה על ידי כפיים הדבר שזיהה לו את הכפיים זה מין רכיב אלקטרוני כזה [אני חושב שהוא מזהה תנודות אני ממש לא זוכר] אני לא זוכר איך קוראים לו אבל אני זוכר שהוא נראה כמו מטבע כזה מוזהב... איך קוראים לזה? אם לא הסברתי טוב תגידו לי לא שמנה מצאתי בסוף וסליחה על הספאם... זה זה http://www.4project.co.il/product/1118?sectid=1
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דבר אשון האם משו יודע איפה אפשר לקנות טרמינל לרמקול באיזור הצפון ואיפה אפשר לקנות לבד (בד כזה) בשביל לכסות איתו את העץ? תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את שלט ה PS1 הישן שלי למחשב. אני רוצה לקחת כבל USB ולחבר בינו לבין השלט. ראיתי שיש כמה דרייברים באינטרנט, האם זה יעבוד? המחשב יזהה את הפקודות של השלט?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן תאורה בהפעלה קולית.. מישהו מכיר משהו בארץ חוץ מperfectlight כי כבר אין אותו בארץ במלאי בשום מקום.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני וחבר שלי פושטים כל מחשב פנטיום 1 שלא עובד. בנתיים לקחתי את ההיטסינק לשעבר של המעבד והוצאתי את הצ'יפ של הביוס. יש גם על הכרטיס מסך צ'יפ של winbond. רציתי לדעת האם אני יכול לתכנת מחדש את הצ'יפים האלה ולעשות בהם שימוש?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הירוק המוזר הזה זה ניראה יפה כאילו הו מטפטף מהספק http://members.shaw.ca/clearpc/images/clearpc-toxic.jpg וגם יש למישהו מושג איזה מוד זה (יש לוג או משהו?)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דלת סטנדרטית כזאת 43*43.5 עם גריל למאוור בצד למעלה... חשבתי על לחתוך את כל הדלת כולל הגריל..? או אולי לעשות מן סער כזה אבל יש לי שאלה. אני עושה את החתוך ואז אני עוטף מבפנים בגומי U ואז אז שם מאחורי הגומי את הפרספט? זה אבל לא יוצא צמוד למארז...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אחרי ששמעתי את כל מה שאמרתם הלכתי להום סנטר והמכיר של דרמל של סקיל הוא 200 ושל וולף הוא 130+- לא כלל צוואר גמיש אותו אני יקנה בנפרד בעד 50 שקל עכשיו אני מתלבט עם ליקנות את הוולף או את הסקיל מה אתם אומרים שכדי לי לקנות עם מתחשבים בהפרשי ביצועים ביחס למכיר? ד"א לא התייחסתי לדרמל של דרמל כי הוא יקר מידי!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש חנות שאוכל למצוא את הרכיב הזה בה? איך הוא נקרא מקצועית? אני צריך מקסימום 2-3 רכיבים (אחד להתקנה ואחד או שניים ספייר) אשמח לעזרתכם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני לאט לאט מתקדם ומתפקס על איזה משקף גלים אני הולך לקנות, ובחלק מהדגמים, כשקונים אותם, אפשר לבחור איזה פרובים רוצים להוסיף. יש Oscillator אחד שמגיע עם שני זוגות של פרובים רגילים, ומאפשר להוסיף זוג אחד של פרובים מסוג x10. מתי בעצם הם שימושיים? לאיזה דברים? תודה רבה card
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מאוור של המעבד שמסתובב על 2200 וזה קצת מרעיש והטמפרטורה שלא המעבד רק 40 השאלה אם אני יכול לחתוך את החוט ולשים נגד שהמאוורר יסתובב על 2000-1900 ( מקסמום המעלות יעלו ל 45 שזה לא קריטי ) המאוור עובד על גב 12V 0.24A איזה נגד אני צריך והאם יש דרך עקיפה ( לחבר למשל עופרת של עיפרון או משהו בסגנון ולשחק בזה עד שאקבל את המהירות המתאימה ) ותודה והדבר הזה עושים אם איזה חוט האדום או השחור ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס קול שלי OB עושה בעיות... הצד השמאלי שלו מקרטע זאת אומרת ברמקול אחד שועים טוב וברמקול השניכימעט ולא שומעים כלום... יש אפשרות שזאת בעיה אלקטרונית שבגגלה יש את הרעשים האלה? או שזה רק בעיה בחיבור עצמו ופירוק החיבור והחזרתו יכולים לסדר את העינין ( החיבורים מולחמים ללוח האם) יש מעל החיבורים כמו מין מכסה פח כזה... אי אפשר למצוא את הסיבה לבעיה? ממש לא בא לי לקנות כרטיס קול חדש... תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיית אז לפני שכולם קופצים ואומרים תריץ חיפוש אז חיפשתי (פה) ולא מצאתי כלום בנושא. יש לי אפשרות לבנות מארז מזכוכית (סגנון מארז פרספקס) בחינם/עלות מינימלית. האם זה פרקטי? האם זה כדאי? מה אני צריך לקחת בחשבון לפני שאני ניגש לפרויקט כזה בכלל? עריכה: לא לדאוג לשבירות כי הזכוכית תהיה מחוסמת (בסגנון של שמשה של מכונית)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, נעים מאוד אני µGrip ובקרוב אני מעלה אתר לאויר שישמש כאינדקס מדריכי מודינג כרגע הוא עובד בצורה הבאה כל אחד יכול להיכנס לאתר לצפות במדריכים וכו' וכמובן להוסיף מדריך כאשר מישו מוסיף מדריך הוא נותן כותרת את שם המחבר ואת המדריך עצמו מדריך זה יבחן ע"י מי שינהל את האתר תוסף לו תמונה מתאימה תיאור וכו' ניתן לדרג את המדריך כמה אנשים צפו בו וכל השתויות האלא דבר ראשון אני צריך את דעתכם בנושא .. אם זה שווה או מיותר דבר שני אני רוצה שתעלו עוד רעיונות לעוד פיצ'רים שאפשר להוסיף אליו *עריכה* אפשר להציץ פה .. אני מבקש האתר עדיין לא גמור, אבל ממש לא גמור ! : http://modbay.66ghz.com/
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-