עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. יש לי 8600GT פסיבי של גיגבייט ורציתי לדעת איך אפשר לחבר אליו מאוורר שיהיה יציב וגם אם יש אפשרות שהמאוורר יסתובב לפי הטמפרטורה?

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by magicard,

שלום חברה! אני צריך את עזרתכם. אני עושה ניסוי על אפנן טבעתי והיה שם שאלה אחד שלא הבנתי שהוא: הנח שאין במעבדה נתח ספקטרום {זוהי מציאות!} הצא שיטה לזיהוי תדר ה CARRIER? יש לכם מושג איך לענות על שאלה. ??? תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. טוב אנשים,מצ'עמם בחופש אז ככה,יש לי שלט ישן של פלסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למחשב,אני לא רוצה לקנות מתאם ואין לי בעיה לחתוך את הכבל אם צריך איך אפשר לחבר אותו למחשב?ומאיפה אפשר להוריד תוכנה בשביל להשתמש בו? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Sarlula,

במדריך של ה-LCD למארז כתוב שאני צריך להכניס מולקס זכר לספק כוח. עכשיו הסתכלתי רגע לתוך המחשב וראיתי שמהספק רק יוצאים מולקסים, ושאין לי איך להכניס חיבור מולקס לספק בגלל שהוא סגור בברגים. אני מפחד לפתוח. אני מפספס משהו? לא הבנתי משהו?

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by Odedb52,

שלום.. יש לי שאלה קטנה לגבי המעגל בתמונה המצורפת. אני יודע שזה פשוט אבל אני לא מוצא את הפיתרון!.. אז ככה.. אני רוצה שיהיה מפסק שיחליף בין מצב א' למצב ב'. זהו! כביכול, פעם אחת המעגל יהפוך / ייצב את ה- 6V ל5V ויוציא ל- USB. ופעם שנייה שהמעגל יהפוך את ה- 9V ל-5V ויוציא ל- USB. על זה אני רוצה לשלוט בעזרת מפסק פשוט 2 מצבים... ^^^ תודה מראש לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  6. שלום לכולם, דיי נמאס לי לסגור שרינקים עם מצת במקרה הרע ועם מלחם במקרה הטוב. בא לי כלי יעודי שישמש אותי למטרה הזו. מישהו יכול להמליץ על אקדח חום (מקווה שהשם נכון) מבית טוב. *אין לי בעיה לרכוש מחו"ל.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by g_s,

סוף סוף הגיע החופש הגדול ויש לי זמן לבנות את המארז למחשב החדש שאני יקנה בסוף החופש.... אז ככה התיכנון שלי הוא לבנות מארז מעץ כי אני יכול להזמין חתיכות בדיוק בגודל שאני רוצה מהנגרייה בקיבוץ של סבא שלי.... המחשב יהיה לאובר אז הקירור יהיה בהתאם...4 מאווררים של 120MM מקדימה ולמעלה- מכניס ומאחורה ובספק מוציא. ההשראה לעיצוב נלקחה מהLIAN_LI הזה: http://www.lian-li.com/Product/Chassis/M_V_C_PC-V1000plus.htm ככה שהלוח אם והכטיסים הפוכים... המאוורר מלמעלה יכניס אוויר ישר על הכרטיס מסך ההפוך...ויאפשר לי אובר רציני... אשמח גם לתגובות על הסירקולציה :s05: תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by guy124,

תגידו יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות עם מסכים של מחשבון ?!!??!

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by Justniv1,

שלום כולם, אני רוצה להתחיל להתעסק עם ארדואינו. איזה לוח לקנות? איזה ברדבורד/"מטריצה" לקנות? חוטים..? ואם גם אפשר הסבר לאיך פועל הברד בורד. האם הלוח הזה טוב? - http://www.ebay.com/itm/NEW-Arduino-compatible-ODM-UNO-R3-2012-Atmega328P-with-Free-USB2-0-Cable-/261027797601?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cc6781a61#ht_1725wt_905 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני מניח שהכותרת מספקת... רעיונות!! נדב

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shmulikg,

לחבר שני ספקיי כח למחשב ... את היותר חזק לחבר ללוח אם ולבל השאר לחבר ספק יותר חלש ...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by PhoenixBoy,

שלום, רציתי לדעת היכן אני יכול לקנות קולט שמש וכיצד אני יכול להשתמש בו בשביל להפוך אנרגיה סולארית לאנרגיית חשמל? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  13. שלום כמו שרשמתי מה דעתכם יתרונות חסרונות והאם כדאי , הרי הספק עצמו הוא גם יצרן חום לא קטן

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  14. אהלן אנשים !!! אז ככה, יש לי מצלמת Fujifilm והשנאי שלה הלך... אני רוצה להפעיל אותה דרך המחשב, כאילו לחבר את החוט של השנאי ליציאת המולקס (5V)... המצלמה דורשת 3 וולט 4 וואט... מיש'ו יוכל לומר לי איך אני יכול לבנות מעגל כזה ?! איזה נגדים צריך ?! אם צריך עוד חלקים ?! תודה רבה לעונים

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by KoKo-MaN,

קניתי עכבר חדש, ויש לי עכבר מיותר.. אין לי כ'כ מה לעשות איתו משהו יכול לתת לי מדריך איך לעשות לו אור כחול? או שתמליצו לי על מודינג טוב לעכבר+מדריך. תודה.

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by SUB-ZIRO,

חבר'ה בניתי מכונת CNC ויש לי את התוכנה MACH3 ואני לא יודע איך ליצור צורות שאותם אני יכול לחרוט/לחתוך משהוא יודע איך עושים את זה ??? תודה רבה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by alonezer,

שלום, אני התחלתי והתאמנתי על סתם מארזים שמצאתי ברחוב, ולקחתי מהעבודה(חנות מחשבים) אבל אני רוצה לעשות משהו רציני יותר. קניתי לי מארז חדש Enermax Chakra, ועכשיו המארז הישן שלי מחכה לשיפוצים אז מחר אני יעלה תמונות כדי להראות לכם מה אני מתכנן. כרגע, מה שאני חושב זה חלון פשוט אבל אני רוצה לעשות אותו יותר יפה מזה, אז אם למישהו יש רעיונות זה נורא יעזור לי מחר אחרי שאני יעלה תמונות של המארז אני יחשוב איזה צורה לעשות בחלון(אני חשבתי על מרובע עם פינות מעוגלות אבל קטן ולא על כל החלון) כדי שלא יראו את המגירות של הדיסק קשיח והDVD. ובמקרה של המארז הספק כח גם נמצא שמה אז אולי אני יעשה גם חור. עכשיו חשבתי להזמין מmnpctech טפט של carbon ולהדביק על המארז. טוב אז מחר אני יעלה תמונות ואם למ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by efergan7,

יש לי מצלמה של nokia 6680 ואני רוצה לדעת אם יש איזה מעגל שאני יכול לבנות שיהיה אפשר לראות דרך USB

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by card,

שלום קניתי את הסט טרנזיסטורים שמוכרים ב-electrodragon. http://www.electrodragon.com/?product=general-low-power-transistor-pack-11-kinds-10 על כל טרנזיסטור, בשורה הראשונה כתוב השם שלו, למשל 2N3906, אבל תמיד יש שורה שנייה.. מה אומרת השורה השנייה? להלן מה שכתוב על כולם: ממעבר על כולם, ניתן לראות שהשורה השנייה היא תמיד אות(או 2 אותיות) + מספר, והמספר הוא תמיד 331. (לפחות בכל הדגמים שכלולים הסט הנ"ל) האות לעומת זאת היא לפעמים H, C, D, B, P, ואפילו GR.. אז מה אומרת האות, ומה אומר המספר? תודה רבה card

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Deddy,

יש לי מקור מתח של 24V, אני רוצה להשתמש בו כמו שמשתמשים במצת של הרכב כדי להטעין את הפלאפון וכו'.. איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי החלטתי לבנות מיקסר כזה פשוט איזה 5-4 ערוצי קוול הלי יותר מיידי שטויות,ON/OFF לכל ערוץ ואוליי ווליום וזהו ! תעזרו לי בבקשה .

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by iakovl,

הבאתי קארבון בשביל מוד למחשב החדש אבל בנתיים עשיתי ניסוי על הלפטופ שלי (כן הוא ישן, אבל מתאים בול ללימודים) מסקנות חשובות, לנקות טוב את המשטח, נשארו "בועות" אבל זה מלכלוך ולא אוויר שנשאר על הגב קודם לכן, עדיין נראה מעולה לדעתי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by st0m,

הוצאתי מהמחשב הישן שלי את המאורר של הספק כוח ... אז השאלה שלי היא : איך אני יכול לחבר אותו למולקס ? ואין למאורר שום חיבור יש לו שני כבלים אחד שחור ואחד אדום ... מה אני עושה כדי לחבר אותו למולקס ? אם הדיון לא מתאים לפה אז תעבירו לאן שצריך ... תודההה

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  24. אחרי כשנה לפחות שבה החלטתי שאתחיל את הHTPC, וניסיתי להבין איך אצליח לדחוף את כל הרכיבים לתוך מארז כל כך קטן, התקדמתי וסוף סוף הפרוייקט לקראת סיום. מפרט המערכת: Intel® Pentium® Processor E6300 (2M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB) Gigabyte GA-73PVM-S2H OCZ DDR800 1GIGA *2 SAMSUNG F1 1TB IBM 180WATT נקווה שלא ישרף כמו כן, יש שלט ומקלדת משולבת TOUCH-PAD (בסגנון של מה שאני מוכר) שעובדים בתדר 2.4GHZ, וכמובן RF. (כשהפרוייקט יסתיים אצלם הכל ביחד, גם אותם) (מצטער מראש על איכות התמונות) המארז לפני תחילת העבודה המארז והחלקים המקוריים שהיו אמורים להכנס לבפנים התוכן המקורי של המארז הניסיון לתכנון המערכת כולל כונן DVD שלא הייתי בטוח מה הצורך בו, אבל חשבתי שיהיה אפשרי …

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. אני מעוניין לבנות פנל עם כפתור הדלקה וכפתור של ריסטרט למחשב! והשאלה שלי היא איזה סוג לחצן אני צריך לכל אחד מהם? N.open או N.close?? ואיפה כדאי למקם אותו? חשבתי בכניסה לחדר ככה שאני מדליק את האור אני יוכל גם להדליק את המחשב מה אתם אומרים?! תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.