אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
הקטודה הגיעה בתוך שרוול פלסטיק שמקיף אותה, לצערי מחוסר מקום נאלצתי להוריד לה את ה"ראש" שבקצה אחד, הקטודה עדיין בתוך השרוול עצמו ולא יוצאת ממנו החוצה, אבל הוא פתוח בצד אחד. מה הסיכון בהשארת הקטודה במצב הזה, ויותר טוב, למה בכלל משמש השרוול, בשביל מה הוא שם... :\ תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אז ככה חברים בארוע שיתקיים מחר, בין השאר יהיה גם תחרות מודינג נכון לעכשיו אני אהיה שם , ועוד כמה חברי פורום (AVIKO, שהוא יהיה אחד השופטים, וגם SSR המומחה שלנו) במידה ותרצו לשאול שאלות, אני מאמין שרוב הזמן אני אהיה ליד המארז שלי , אז אל תתביישו לגשת ולשאול. מקווה שתהנו
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לחבר בעיה עם המאוור שהוא רועש מידי, זה הצלעות קירור שהוא קנה למעבד פרסקוט שלו והוא עושה את העבודה יופי אבל רועש: http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137428752 המאוורר מתחבר ללוח אם עם 3 חוטים אז מה שאני רוצה לעשות זה ליקנות פוטנצימטר מתאים ולהלחים על אחד החוטים של המאוורר כדי להשתיק אותו קצת(להוריד מהסיבובים) איזה פוטנצימטר אני צריך ליקנות? ועל איזה צבע החוט שאני צריך להלחים עליו את הפוטנציומטר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, אני צריך לוח פלסטיק או פרספקס שחור ושקוף לפרוייקט. איפה ניתן להשיג, ובזול? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
איפה אני מביא כאלה? כי מקור הרעש היחיד במחשב זה הדיסק השקיח ואני רוצה לקנות עוד אחד, ככה שאני אשתגע.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מד הספק פשוט שאפשר לחבר בין שקע לבין מכשיר חשמלי ולראות כמה חשמל המכשיר צורך בוואטים. בארה"ב נפוץ מוצר בשם Kill-A-Watt שעולה בערך $20 האם קיים בארץ מוצר דומה, בלי לגלוש לציוד מקצועי?
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מערכת משלי בשביל החוויה...אז רציתי לברר כמה דברים... משאבה איזה אני צריך בדיוק (עדיף פרטים מדויקים כמה שאפשר) ולא משאבה ביותר מ150-200 ש"ח ובלוק קירור...יש לי מישהו שיכול לרתך לי קוביה כזאת עם חורים והכל...זה יהיה טוב? ורדיאטור 90% שאני משיג של אופנוע... וכל השאר אני מניח דיי פשוט...הכי חשוב זה לגבי הבלוק והמשאבה.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מניח שזה דיי גובל בפרסום אבל אני לא עושה את זה למטרות רווח אלה מנסה לקדם את הקהילה. מדובר באתר שמציע תחרות אונליין למחשבים על בסיס חודשי. כל חודש נבחרים 64 מארזים (נכון לעכשיו) ימתקיימת תחרות בשיטת ההצלבה (1על1) סה"כ יש 6 סיבובים כאשר המנצח נקבע ע"י כמות הקולות שהוא מקבל מחברי האתר. כל אחד יכול להירשם. כל מה שנדרש הוא להירשם לאתר ולהעלות תמונות של הפרוייקטים שלכם. במידה והפרוייקט גמור יש לסמן אותו כ ready for battle. לאחר מכן תגידו לכל מי שאתם מכירים לבוא לאתר ולהצביע למחשב שלכם. ה 64 מארזים שקיבלו הכי הרבה קולות יעברו לשלב הבא ויזכו להשתתף בתחרות החודשית. יש פרסים ל 8 מקומות ראשונים (פרסים כספיים ל 3 המקומות הראשונים) כל הפרטים באתר http://modshop.net נכון לעכשיו אני…
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, האם קיימת דרך באמצעות מוד או ע"י רכיב כלשהו לגרום לכך שיהיה ניתן לשלוט על מהירות המאוורר של הביג טייפון 120 מחוץ למארז? למיטב הבנתי במצב הקיים הדרך היחידה לשלוט במהירות היא ע"י כוונונו ישירות דרך המאוורר מה שמצריך פתיחת המארז וגישה למאוורר. ניסיתי לראות אם ניתן לפתור זאת ע"י תוכנה, אך הממצאים מצביעים על כך שגם אפשרות זו לא קיימת. אשמח לשמוע רעיונות או הצעות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
חשבתי שאם מים מזוקקים לא מוליכים חשמל הם לא יעשו קצר ברכיבים נכון? אז יש סיכן בשילוב של הרכיבים עם המים המזוקקים?
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]הלינק:[/glow] http://www.pccool.co.il/html/index.asp?c=10&sc=35
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מאוורר של SUNON שמגיע עם יציאה למולוקס, אני רוצה לשלוט על מהירות המאוורר הזה אבל עקב יציאה למולוקס אני לא יכול. המאוורר הזה מגיע עם 2 חוטים, אחד שחור והשני אדום. יש לי מאוורר נוסף עם חיבור ל-CPU ובו יש יציאה של שלושה חוטים: כחול, אדום ושחור שבסופו יש יציאה לחיבור שלושה פינים על לוח האם. האם אני יכול לחתוך את היציאה של השלושה פינים ולשים על ה-SUNON שיש בו רק 2 חוטים? אולי יש לכם עיצה אחרת לסידור המצב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות... איזה ראש חריטה הכי טוב בשביל לחרוט על פרספקס? עם איזה דיסקית הכי טוב לחתוך מתכת? וקצת לא קשור.. כמה עולה חבילה של דיסקיות מחוזקות? אם אפשר תמונות, יהיה נחמד..
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
יש לי במארז מאורר אחד בצד, אחד מקדימה ואחד מאחורה. ויש לי עוד מאורר ספיר מהמחשב הקודם, עכשיו אני רוצה לשים אותו מאחורה השאלה שלי- יש לי מאחורה מאורר אחד שמוציא אויר, את המאורר הזה שאני רוצה לשים מאחורה לשים אותו שיוציא אויר או שיכניס אויר למארז ?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
סביר למערכת משרדית מבוססת core 2 due
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ברשותי מארז A-top Gladiator הזה: http://www.a-top.com/gladiator/AT878sv_l.jpg. החלון הצדדי של המארז עשוי ממתכת מחוררת ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות להחליף את המתכת המחוררת הזאת בזכוכית או פלסטיק, אני עברתי לפני כמה חודשים לחדר שבו ממוקם המחשב עם המארז הזה והרעש דיי מפריע לי. צירפתי תמונה של חלון המארז מהצד הפנימי שלו. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מחפש לוח בקרה טמפרטורה ושינוי מהירות עד 200 שקל עם חריגה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי דרמל מתוצרת SKIL ובנוסף סט של 160 ראשים לא קיבלתי שום הסבר כתוב מלבד ציורים עילגים לגבי שימוש בכל ראש האם אפשר לקבל תמונות והסבר קצר לגבי הראשים החשובים לחיתוך בפח\פרספקס וחריטה? כמו גם אם אפשר בבקשה הסבר\תמונה של ראשי השיוף מתנצל מראש על הבורות ותודה רבה על ההשקעה T.O.T
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מאיפה משיגים שרינקים? זה הולך בחבילות? כמה כסף עולה בערך חבילת שרינקים? איך הגדלים הולכים? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
באיזור ירושלים איפה אני קונה? בהום סנטר וכל החנויות האלה יש? אם כן אני פשוט אומר למוכר דיסקיות חיתוך לדרמל?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מחפש מקום בארץ או בחול אם הם עושים משלוחים לארץ חוץ מאיביי אני רוצה לקנות פלטייר 12ולט בשביל כמה פרויקטים תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
משהו כמו כאן (בסרטון). רק אני רוצה שלדים ישארו דלוקים ולא יהבהבו. כאילו באר כזה שיגדל ויקטן לפי קצב המוזיקה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכון יש את הכלים לחריטה בעץ וכדומה סכינים כאלה ניראה לי משהו כזה http://www.nagaroot.com/gallery2/d/572-2/a.jpg אז האם אפשר לחרוט אם זה? כמובן שאני יצטרך לעבור על אותו הדבר מספר פעמים אין לי דרמל ואין לי אפשרות כספית כרגע ליקנות זה מיועד לפרוייקט חד פעמי הפרספקט בא ברוחב מטר וגובה 42 ס''מ ועובי 0.4 או 0.5 מ''מ ועוד שאלה כדאי ליקנות 8 לדים אולטרה לייט ולחבר אותם לבטרייה 9 ואט כול 2 לדים בכול צד וכול לד מחובר ל בטרייה של 9 וואט פרוייקט זה אינו מודינג למחשב אבל זהו מודינג והוא מתאים לפה ואם אפשר לחרוט אם הכלי שאמרתי אז צריך פלוס לעבור עליו אם מקדחה שכמובן היא לא תקדח בתוך הפרספקס אלה תשפשף אותו תודה למי שיענה
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני חושב על לעשות משו מגניב במארז שלי.. אז השאלה היא אם יש את כל הכלים בהום סנטר..?? משו כמו למשל במדריך הזה. http://hwzone.co.il/guides/casedoor_mod/ בתודה מתן... ועוד שאלה.. איפה אני יכול לקנות תאורה למארז?? ומישהו יכול להביא לי מדריך איך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-