עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. מה המצב אנשים ?.. לאחרונה המאוורר (120 מ"מ שבא עם המארז 6A19) האחורי במארז שלי לא עובד וגם אם כן הוא עובד כל כך חלש שכשאני נוגע בו הוא נעצר לגמרי ... לפעמים קורה לי כשאני פותח את המחשב הוא עובד יותר חזק מאשר כשהוא עבד כמו שצריך כשרק קיבלתי את המארז ואז הוא מרעיש ... המאוורר תקין או לא ?.. איך אני מסדר את זה ?.. הנה מפרט המחשב אם זה יעזור לכם: Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 ATI RADEON X1950PRO 512 mb Dual DVI PCI-E OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Dual Channel CL 4-5-4-15 GEIL 1GB DDR2 800 Dual Channel CL 4-5-4-15 Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS Enermax Liberty 400W Active PFC LG GSA-H62 SATA…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by doker,

לפני כמה זמן בניתי מסך עם המדריך של האתר עכשיו יש לי בעיה פירקתי את הזכוכית ועכשיו אני לא מצליח לחזק את זה אם זה לא ממ חזק לא רואים טוב מה אני יכול לעשות תודה

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by kremlin,

אנשים הדודה שלי הביא לי מכשיר כזה שאיתו מלטשים וכל מיני דברים שעושים לציפורניים אז יש שמה לוח שליטה שהוא מכבה או מדליק את המכשיר ( מפסק רגיל ) ויש מן פוטנציומטר שהוא שולט אל המהירות של הסיבובים. היא הביא לי את זה ואני פתחתי אותו וראיתי שכל הלוח שרוף עכשיו אני צריך להכין "חדש" אני לא רוצה להתעסק בשום דבר קשה אז אני עשיתי שהפלוס ילך דרך המפסק ואז דרך הפוטנציומטר ואז למנוע והמינוס ישר ילך למנוע. או קיי זה הסיפור עכשיו אני עשיתי את כל מה שצריך אבל יש בעיה והיא : כשאני מפעיל את המפסק אז המכונה לא עובדת כי הפוטנציומטר מסובב עד הסוף ואז שאני מסובב את הפוטנציומטר בחצי דרכו אני רואה שיש שמה משהו נשרף נראה שזה החוטים הדבוקים האלה שאל הPCB של הפוטנציומטר. יש עוד כמה דברים שאתם צריכי…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  4. היי יש לי gamepad של מיקרוסופט הוא כבר בן איזה 7-8 שנים הנה תמונה: עכשיו יש לו יציאה של 15 פינים ולי אין כזאת במחשב רק במחשב הישן והרקוב שלי יש כזה יציאה עכשיו מה אני עושה איתו???? הנה תמונה של היציאה:

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  5. יש לי הארד דיסק מיני של נגן ארקוס. הגודל שלו הוא 5X7 ס"מ. אין לו חיבור פינים, זה מין חריץ כזה מה אפשר לעשות איתו? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. חברה יש לי חור במארז בגלל מוזינג לא מוצלח הגודל של החור שתי אינץ' אני צריך שתאמרו לי איך לסתום ואל תאמרו לי לקנות מארז כי אין לי הרבה כסף וההורים לא רוצים להוציא כסף על שטויות אוקי עזרה חברה

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  7. יש 6 חוטים( 3 שחורים 2 כתומים ואחד אדום) הם יוצאים ישר מהספק והם לא מחוברים לכלום... מה הם עושים ומה המתח שלהם?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  8. אני מכין HTPC ואני משתמש בלוח אם 7ZXR של חברת GIGABYTE וראיתי שרשום על לוח חיבור שרשום לידו IR ובאתר שלהם גם רשום על זה משהוא IR השאלה שלי היא האם אני יכול להישתמש בזה במקום לבנות מקלט חדש שיתחבר לחיבור COM

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי יציאה של 5V ולד של 5V,איזה נגד אני צריך?אני חושב שהלד הוא בערך 30Ma ,איך אני מחשב את זה?

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. יש לי כונן קשיח נראה לי משנת 97 בערך ורציתי לדעת מה אני יכול לעשות איתו.. כמה חברים אמרו לי לפנות לפה,הם אמרו שאתם יכולים לעזור לי למצוא כל מני דברים מה לעשות עם הכונן הקשיח... בבקשה תעזרו לי,תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. קודם כל קניתי יש לי את המארז הזה... http://www.a-top.com/zalien/zalien.html רציתי לדעת אם הספק שלו סבבה...של ה-400 מה זה גם ספק ג'נרי או איך שכותבים את זה... ועוד שאלה...קיבלתי את המארז עם מאווררים מוארים אבל העפתי אותם כי הם שווים לתח* עכשיו נישארתי בלי תאורה ורציתי לדעם מה יהיה יותר יפה להשים, קטודה או לדים? גם מבחינה של חום....וגם מבחינה שמה נישרף יותר מהר. תודה

• 78 תגובות
    • 7.2k צפיות
  12. עם המלחם שלי אבל המלחם לא מזיז לו הוא מסרב לצאת ?מה אני לא עושה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי לד של 3V ובספק יש יציאה של 5V ,איך אפשר להוריד מתח?

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  14. אז ככה, הגה שקניתי לפני אזה 6 שנים והוא מתאים לפלייסטיישן, אל ההגה מתחברים התיבת הילוכים+הנדברקס וגם הדוושות, ומההגה יוצא חיבור ל PS. עכשיו, אני יכול לחבר את ההמברקס לההגה ואת ההגה למחשב עם מתאם של PS, וזה פועל, אבל אני כבר לא משתמש בהגה הזה, אלא בהגה אחר, וזה מסורבל כל העסק שההגה מחובר סתם וזה תופס הרבה מקום. אם זה אפשרי אני אודה לכם, כמובן שאני מצרף תמונות, תודה!! זה החיבור של ההמברקס שאמור להתחבר להגה, אותו אני רוצה להפוך מתאים למחשב: זה החיבור שלו למעגל, אל המעגל מתחבר ה AXIS עצמו. שוב תודה

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. יש לי מאוורר רגיל עכשיו אני רוצה לפתוח אותו יענו שהכנפיים יהיו מופרדות מהמרכז ככה אני יוכל להדביק לצבוע או מה שאני ירצה אם אפשר עם תמונות.. אה וחיפשתי במדריכים לא מצאתי אז אם אחד המנהלים מוצא בפורום או משהו לשלוח בפרטי ולנעול..

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  16. http://img87.echo.cx/img87/6372/12fd.jpg מה עושים? ויש לי מקום לחבר מאוורר על הלוח אם אבל הוא תפוס על ידי מאוורר אחר מה עושים וחשוב שתציעו פתרונות ללא סיכונים

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  17. יש לי מאוורר שעובד על 220V, יש אפשרות לעשות לו הסבה שיעבוד על 12V? מדובר על מאוורר רוצח שיעיף לי את כל המחשב עכשיו הוא פועל על 220V, יש אפשרות להפוך אותו ל12V? תודה מראש לעוזרים,

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. מי שמכיר את המארז הזה יודע שיש לו בחיבור הציר העליון של הדלת הקדמית מן בריח קפיצי שנותן אפשרות לפרק את הדלת בקלות, והוא נשבר (הבריח הקטן הזה) וכתוצאה מזה אי אפשר להרכיב את הדלת חזרה, למישהו יש רעיון איך לתקן את זה או אם אי אפשר לתקן אולי לקנות דלת חדשה ? איפה אפשר להשיג דלת כזו ? אולי מישהו פה עשה מודינג למארז כזה ולא משתמש עם הדלת ומוכן למכור לי ? המארז בצבע אפור. אם למישהו יש עוד רעיונות אני אשמח לשמוע !

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני עומד לקנות מחשב חדש בעוד שבוע בערך. עכשיו, אני נקלעתי לקשיים כספיים אז אני לא אוכל לקנות מארז. יש לי מארז ישן אז אני אצטרך להסתפק בו. הבעיה עם המארז הישן שהוא לא ניתן לשימוש ואין בו מקומות למאווררים חוץ ממקום אחד מאחור למאוורר 80MM. הדלת של המארז כולה עקומה ואי אפשר לסגור אותה. תמונה של המארז מהחנות (לא המארז שיש לי עכשיו): אני לא הרכבתי את המחשב הישן במארז הזה, אז בעצם אין לי את החתיכות פלסטיק שסוגרות את המקום של הסי.די.רום והפלופי. אז בעצם כרגע יש לי 3 מקומות פתוחים מקדימה במארז: המקום של הפלופי (אני לא קונה פלופי אז הוא עומד להישאר פתוח) ושני מקומות איפה ששמים את הצורב, סי די רום וכו'. אז אני אצטרך לסגור את המקומות האלה אבל אני לא יודע איך. ובנוגע לדלת …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הדף הראשון: http://up3 53.s iz.co.il /u p2/4zxtmyc tmi zg.jpg הדף השני: http://up3 53.s iz.co.il /up1/mmy 1zyryldmu.jpg תורידו רווחים ! בבקשה תעזרו לי לפתור את התרגילים חברים : )

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  21. Started by doker,

יש לי מנוע של הרדדיסק רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהוא יסתובב בלי הפבקה כי עכשיו זה עושה שתי סיבובים ומפסיק

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  22. יש לי מסך lcd שאני רוצה להפעיל בבקשה תנסו אני חייב את המסך הזה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Devil Servant,

כל האלקטרוניקה של המחשב הלכה =\ אז אין לי כבלים ואני רוצה דרך לחבר אותו לחשמל וליציאת וידיאו.. כאילו לפין הזה של הוידיאו.. כמו בפלייסטישן (לחבר אליו את המצלמת ביטחון שלי) תעזרו לי באחד יש 4 פינים ובשני יש 15 פינים

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  24. איך אני עושה את זה? בקרוב תמונות

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  25. כיאילו מה שאני שואל בעצם זה איזה היתנגדות הוא נותן עד כמה וכמה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים