עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. האם יש דרך לשלוט על מהירות האוורר בעזרת החוט הצהוב, כמו שהלוח אם עושה...? :DJsmile:

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by דניאל מלנקי,

אז ככה, יש לי כזה lcd ישן עם שני מספרים, אז השאלה היא אם אני יוכל לחבר אותו שייראה את הטמפרטורה של המעבד? ואם כן אז יש למישהו מדריך?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by ccc,

נשרט כמו גדול.. אין לי כוח שוב לחתוך ולעשות לו חור של מאוווררררררר כל פעם אין איזה משחה אנערף

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. כאילו... אני מחפש חישן כזה שנגיד שהוא מופעל ברגע שהוא קולט באס וחלק אחר שמופעל שהוא קולט צלילים חדים (שבוקעים מהטוויטר למשל...) יש דברים כאלו ? אם כן כמה הם עולים ?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  5. שלום לכולם, אני צריך לוחות אלומניום לבניית קירור - השאלה היא האם יש חנות מחשבים שמוכרת את זה?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  6. רק תחלון עצמו.....יש דבר כזה?..... אני ראיתי מארז עם חלון בצד של SPL NEON007 ב130 שקל בלי ספק.... שווה נכון?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by M7a,

חברה אני מחפש חנות מחשבים שאני יוכל לקנות שם ספק כוח של OCZ וקיט סליבים במוצ"ש באזור ת"א - נתיניה

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by nadavvin,

אני מודה שהכותרת שבחרתי גרועה, אתם מוזמנים להציע חדשה. (גם הפורום לא ממש מתאים אבל לא מצאתי מתאים יותר). ------ לאור רצון שלי להתקדם מבחינה טכנולוגית מצד אחד ולאור חוסר רצון שלי לקנות מוצרים חדשים בעלי תוכנה שתגביל אותי, ולאור התפתחויות בתחום החומרה הפתוחה כמו אופן מוקו, חשבתי למה שלא נעודד פעילות של קידום חומרה חופשית. למשל אפשר לקחת קיט של חומרה פתוחה מסוימת, למשל הנגן הזה שהייתי קונה אם היה ניתן: http://www.positron.org/projects/juicebox/ ולעשות יום/כנס באיזה חברה/מקום בעל ציוד מעבדה מתאים, ההרשמה תעשה הרבה לפני הכנס לצורך קנית הרכיבים, והזמנת רכיבים מיוחדים, כמו המעגלים המודפסים עצמם (בלי הרכיבים) מה שיאיץ את בנית הערכה.. ובנוסף אפשר שיהיה חדר של מתקדמים (או מפגש דיון…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by Vlad3,

אני חושב להשיג את זה כי יש לו חיבור SATA וזה מצויין לNAS אבל הבעיה שאני לא ראיתי בנאדם אחד ברשת שעשה את הדבר הזה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by TAsn,

שלום, יש לי IBM THINKPAD X20 הוא אחלה מתייחס אלי יפה וכנ"ל אני אליו, אבל בעייה אחת, הוא רועש בטירוף! חשבתי על זה שאולי שימון קל יטפל בעניין או לא יודע מה, אבל הרעש בלתי נסבל, אני רוצה לפרק ולנסות לסדר, מישהו ניסה לפרק לאפטופ בעבר? יכול להפנות אותי למקום שבו דנים בעניין? משהו? אני לא רוצה להרוס כלום =\

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  11. הכותרת אני חושב מסבירה הכל

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  12. שלום. יש לי לד כחול שחבר שלי הביא לי אבל אני לא יודע כמה המתח שלו... אני רוצה לעשות את מה שבליק הזה: http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/molexlight/index_eng אבל אני לא יודע איזה נגד לקנות. אם יש לכם רעיון? והבעיה השניה היא: יש לי מאוור נוסף שאני רוצה לחבר למחשב שיהיה קרוב לכרטיס מסך דרך כמו שמוסבר באחד המדריכים באתר. אבל יש לי כבר 6 מאווררים 2 מוציאים אוויר, אחד על המעבד, אחד על הכרטיס מסך, ו2 שמכניסים אוויר. יש לי עוד חיבור אחד של מאוורר בלוח אם אבל כשאני מחבר אליו את המאוור שלי, המאוורר לא עובד. אבל המאוורר החדש עובד בסלוטים אחרים בלוח אם של מאוורר . יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  13. מצאתי איפשהו בבית 2 סוללות ליטיום ריקות אני מעוניין לטעון אותן איך אפשר לעשות את זה? דרך אגב אני מתכוון לסוללות ליטיום האלה לפי חיפוש בגוגל זה נקרא lithium coin battery

• 22 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by sagi_10,

יש לי מאתיים ש"ח שאני רוצה להוציא על המארז היפה שלי אני מחפש דברים כמו ערכות סליוינג וכו וכ"ו אז תתנו לי הצעות לדברים יפים (מאוד)שישפרו את מראה המארז ורצוי גם שיעזרו בקירור המארז (תמונה של המארז תצורף עוד 10 דקות)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הנה המאווררים מסודרים ככה: 1- מאוורר בצד המארז שמכוון למעבד 2- מאוורר בצד המארז שמקרר את הכרטיס מסך ואת הזכרונות וכל האזור ליד 3- מאוורר מאחורה במארז שמוציא אויר חם 4- מאוורר בחלק העליון של המארז שמוציא אויר חם (אי אפשר להוציא אותו משם, זה די מסובך) 5- ומאוורר של קירור סטוק פנטיום 4 שבעקרון דוחף אויר שבתוך המארז, אין חור למטה http://img95.imageshack.us/my.php?image=asdbq4.png

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי IR מובנה בלוח אם,מה ניתן לעשות עם זה?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  17. Started by TAsraf,

שלום לכם יש לי PSone שקניתי לפני מספר שנים (2000) ואני מעוניין לדעת אם אפשר לעשות בו משהו מועיל? תמונה של הPSONE http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/64/PSone.jpg רק את המסך אין לי.. ואם אפשר גם מדריכים בנושא כי אין לי מושג באלקטרוניקה (הקבצה ג' במטמטיקה חחח) אתם יכולים להביא לי באנגלית גם מדריכים במקרא הזה אני הקבצה א' תודה רבה..!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני רוצה להוסיף מאברר 8 ס'מ בדופן של המארז האפשרות היחידה בנתיים היא מול המעבד .השאלה שלי היא האם הוא צריך ליהיות ממש מול המעבד או שיותר מומלץ למטה ,או יותרלמעלה אני שואל כי עוד לא חתכתי בדלת ,יש סה'כ מאברר שמוציא אויר מאחור מתחת הספק .אני מצרף סירתות שהכנתי. תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by eranvana,

אני חדש פה ובכלל במונדינג יש לי בעיה רצית התחלטי להוציא את כל הוטים בשביל לצבוע ולעשות חור סימתי עשיתי חור עם זכוכית מיוחד וצבעתי את המארז בצבע כחול הכול טוב ויפה עד ש.... אני לא יודע לאן לחבר את כל החוטים ואת הכוננים ואת האולטרא שבכלל לא חיברתי קניתי 6 מאבררים עם לדים ואין לי מוסג לאין לחבר אותם וקניתי מסך LCD וגם אין לי מוסג איך לחבר אותו אני חייב עזרה בנאושות בבקשה תעזרו לי ערן

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  20. אני צריך עזרה בכללי דה מורגן במרבבים לבטא פונציה במינימום ליטרלים שזה אני לא יודע מזה הנה לדוגמא יש לי את התרגיל הזה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  21. שלום חברים יש לי ברגים אכולים במארז עכשיו אני ממש רוצה לפתוח אותם ואני לא יכול יש איזה מכשיר מיוחד שפותח אותם? תודה רבה לעוזרים.

• 27 תגובות
    • 13.3k צפיות
  22. איזה צבע הוא ההארקה?

• 5 תגובות
    • 7.4k צפיות
  23. Started by dor-eli,

אני רוצה לבנות פאנל עם לדים הבעיה היא שאני לא יודע להגיד למוחר איזה סוג לדים אני צריך החוטים אצלי במולקס מחובר לחוט הצהוב ולחוט השחור אז שאני הולך לחנות אלקטרוניקה מה אני צריך להגיד להם? עכשיו אני יודע שצריך גם נגדים איז מה אני צריך להגיד למוחר שיביא לי לדים_____ ונגד_____ תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  24. הנה סכמה: Here is a simple transmitter that when connected to a phone line, will transmit anything on that line (execpt the dial tone) to any FM radio. The frequency can be tuned from 88 to about 94Mhz and the range is about 200 feet. It is extremely easy to build and is therefore a good, useful beginner project. Part Total Qty. Description Substitutions R1 1 180 Ohm 1/4 W Resistor R2 1 12K 1/4 W Resistor C1 1 330pF Capacitor C2 1 12pF Capacitor C3 1 471pF Capacitor C4 1 22pF Capacitor Q1 1 2SA933 Transistor D1, D2, D3, D4 4 1SS119 Silicon Diode D5 1 Red LED S1 1 SPDT Switch L1 1 Tuning Coil MISC 1 Wire, Circuit Board Notes 1. L1 is 7 turns…

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  25. שלום!!! אני מקווה שזה המקום הנכון כי כתוב אלקטורניקה אז ככה יש לי בעיה במגעים ביציאה של האוזניות במיני דיסק ואין לי מושג איך לתקן את זה אם למישהו יש רעיון אז פליזז עזרו לי.... תודה

• 1 תגובה
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים