אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אין לי דרמל אבל יש לי מקדחה רגילה. יש אפשרות לקנות ראש חיתוך של דרמל בנפרד ולהשתמש בו עם המקדחה?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר מסך חיצוני למחשב שיראו בו את את רשימת השירים או לפחות את השיר שה WINAMP מנגן באותו רגע. אם יש משהו מוכן במחיר סביר.......זאת גם אופציה למרות שאני מעדיף להכין בעצמי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נוקיה N73 לא תקין. רציתי לפרק אותו ולחבר אותו למחשב כמו במדריך הזה: http://www.scienceprog.com/connect-nokia-3310-lcd-to-lpt-port/ מישהו יודע איך אפשר? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז כך... יש לי שני ספקים.. antec 550w tt buterflay 480w/ עכשיו נימאס לי מהקטע של שני ספקים ושי לי שאלה.. אני רוצה לעשות כך... יש לי מערכת קרור גז vapochill צורכת בערך 16 אמפר.. 2 קטודות 6800 אולטרה ולוח באובר קלוק גבוהה ורוצה להגיע לעוד יותר גבוהה.. וזהו בערך עכשיו נכון לעכשיו על האנטק יש את הקטודות ואת הקרור גז ושני מאוררים ואני רוצה שכול המערכת עם הקרור גז והמחשב עצמו וכו וכו יהיו על האנטק עצמו כי נימאס מה tt עכשיו שני שאלות. 1.האנטק יוכל להחזיק את המערכת הזאת בכלל יציבה או לא?.. 2.הבעיה העיקרית היא שצריך להדליק את הקרור גז כמה שניות (30 בערך) לפני שמדליקים את המחשב עצמו איך אני עושה את הדבר הזה שכפתור אחד ידליק את הספק רק לקרור גז והכפתור השני ידליק יחבר את המחשב עצמו …
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה ההצעה שלכם כדי לחתוך עם דרמל בצורה הכי ישרה?
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הכפתורים של הYES MAX יש בהם כל מה שצריך בשביל HTPC לדעתי (הקלטה, פליי, פוס, פסט פורווד פסט באקוורד) יש אפשרות להשתמש בהם ?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי שאלה כי אני רוצה לעאשות כזה דבר יש כזאת אפשרות לעשות מערכת בקרת תאורה במארז? כמו נגיד ביי באס למאווררים? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני רוצה לפרק ולהפעיל אותו על מחשב אחר אפשרי ? בתודה איתי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות להפוך חיבור מאוורר מ4 פינים ל3 פינים אם יש מתאם כזה(בלי שאני יצתרך לחתוך) אם לא אז אך אני חותך ויוצר שהוא יהיה 3 פינים(אם זה אפשרי בכלל)
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בן דוד שלי הביא מחו"ל מסך LCD כחול והוא נהרס ככה לפי מה שהוא טוען שהשנאי חשיבה הלך או משהו יש אפשרות לתקן באיזה מעבדה?הוא אולי מישהו שמבין באמת באלקטורניקה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי באתר של TT שיש להם חוץ מקטודות UV גם קטודות "PURPLE" סגולות יפיפיות (לפי התמונה, בתקווה שבמציאות זה לא יוצא ורוד). הבעיה שלי היא שיש לי תאורת לדים כחולה ואדומה ומאוררי לדים אדומים, והקטודות של סאנבים, שרשומות ככחולות אבל בתכלס הם תכלת, דיי הורסים ת'אווירה החמימה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן להפוך אותו למחשב מזערי? מי שלא מכיר: יש בו מסך 2.0" מובנה, ניתן לעשות איתו משהו? ולמי ששואל, הוא של אחי הקטן, והוא שוכב על המדף שלו כבר שנה בלי תזוזה.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
HELP
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלן, אולי אתם תוכלו לעזור לי. יש ברשותי מעגל שהייתי רוצה להדפיס על PCB פשוט ורגיל- שכבה אחת אם אנילא טועה. מהיכן ניתן לבצע הזמנה שכזאת עם העדפה לאזור הצפון, והאם ניתן לשלוח להם את הקובץ או שחייב להביא להם את השקופית עם ההדפס של הלוח?! נב הלוח די פשוט וקטן 20X10 ס"מ. תודה!
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אז כמו שציינתי כבר בכותרת! (ראו תמונות) רציתי לדעת אם אני יוכל להשתמש בו כצג טמפרטורות של כל מיני חלקים במחשב שלי, ושיציג עוד דברים (חוץ מטמפ') שאני יעשה דרך תוכנה כלשהי. תודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
חלק מהמודינג שלי מתבסס על הוצאת הCD-RW, ה DVD והFLOPPY החוצה אבל כשלקחתי מידות ראיתי שכבל הIDE לא מספיק ארוך (עם חיבורי המולקס אין בעיה מכיוון שבפשטות אפשר להאריך אותם) לכן אני שואל אם בעצם יש דבר כזה "כבל IDE מאריך"? אם כן היכן אני יכול לקנות אותו?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה חברה? אני צריך מפסק כפול יעני 2 מפסקים במפסק אחד מהסוג הזה שאתה מזמין מארהיב למה כוונה? במפסק רגיל אתה מחבר 2 חוטים אם אתה סוגר את המפסק יש מעגל סגור ויש חשמל אני רוצה אותו הדבר רק שאני יהיה יכול לחבר 4 חוטים גם את הפלוס וגם את המינוס ביחד מבלי שיהיה קצר יש כזה דבר? השמח לתגובות...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דבר כזה מפצל LNB ? ? אם כן מאיפה אני משיג ? ד"א LNB זה הכבל שמתחבר לממירים משידור, אני צריך מפצל כזה, מישהו מאיפה משיגים וכמה הוא עולה ? תמונה על הכבל המדובר:
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בטריה ממש ממש קטנה שהיא 12V כן כן 12V של השלט של האותו יותר קטן מבטריה אצבע רגילה יש דבר כזה? זה קיים?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
-
בעיקרון אני רק רוצה לקחת ממנו חשמל מה המתח שיוצא?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-