עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אשמח מאד לקבל מדריך שכזה. יום טובץ

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. מחפש הסברים על עבודה עם קארבון יודע כבר מחירים של יריעות ואפוקסי ויודע איפה להשיג. צריך רק הסברים על התהליך עצמו. תודה למי שיודע או יכול לתת קישורים

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by sebi,

לא משהו רציני, התחיל כמארז ישן, קיבל צביעה, חלון ומאוור לדים חדש תמונות: יש קצת (הרבה) אבק אבל לא נורא

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. קיצר ככה המאוור כרגע עובד על 7 וולט ....הוא 120 ממ שלTL . ה CFM שלו די נמוך כרגע לא יודע כמה אבל פחות מ 40 לפי הבנתי ...האם ניתן לעשות מוד ל 8 9 10 וולט :s05:הוא ממש חירשי ב 7 וולט .

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by J0n1,

שלום. בניתי כמו במדריך מעגל IR, רק שהוספתי לו עוד קבל בין הGRN לIN (דוד שלי אמר לי שעדיף) בכל מקרה בדקתי את המתח והעינית מתח, אבל ניסית עם UICE וGIRDER והוא לא מזהה כלום... שאני לוחץ על Initialize הוא לא מביא שגיאה... אבל עדיין הוא לא ממלא את הפס בכלל. מה יכולות להיות הבעיות? איך אפשר לנטר מה הבעיה? :-\ יש אולי אפשרות לגרום לעינית לשלוח פולסים ואז אני אבדוק עם מצלמה אם זה עובד? תודה

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. יש לי 2 קטוות קרות שמחוברות לממיר שחור קטן כזה וממנו יוצא כפתור שיושב בסלוט... אחת מהקטודות נשרפה לי.... אני רוצה לנתק את הקטודה העובדת מהממיר ולחבר אותה לספק כל או לוח אם....זה אפשרי?יש לזה חיבור דומה לחיבור מאורר על לוח אם וחיברתי אותו ללוח אם באיזה נקודה אבל הקטודה לא נדלקה...

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by x-boy_24,

שלום הביאו לי את הדבר הבא http://i51.photobucket.com/albums/f384/todd2000/switch.jpg מה זה עושה הבנתי שזה משהו של אינטרנט אבל מה זה בדיוק ? ומה אני יכול לעשות איתו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by avishaiar17,

שלום לכם! עשיתי במארז שלי חור בחלקו העליון על מנת לחבר מאוור בגודל 120 MM שיוציא אוויר..רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג רשת חזקה שתתאים לו על מנת לשמור עליו מדברים לא רצוניים / פציעות עדיף שהרשת תיהיה מעוצבת.. תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מחר אני אבנה את מעגל הIR שבעזרתו ניתן לשלוט על המחשב. אני רוצה לעשות מן מארז יפה, אבל אין לי רעיון איך. המידות של המארז הנדרש הן כ5X4 ס"מ וגובה כ3-4 ס"מ חשבתי לקחת פרספקס שחור דק וליצור מארז, אבל אין לי מאיפה להשיג. יש לי רק שקוף ודי עבה (במקור לדלת מחשב) יש לי פח מגולבן אבל זה לא יצא יפה, ולא כ"כ קל לעבוד איתו. יש לכם רעיונות? אני רוצה לשים את המעגל על השולחן ולכן אני רוצה מארז מתאים. תודה

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by tsvika,

פירקתי מהספק הישן את המאוור שלו ואני רוצה לחבר אותו ללוח הלכתי לפי המדריך פה באתר ויש לי כרגע שתי חוטים חשופים שיוצאים מהמאוורר החיבור חשמל של הפלופי הוא בכלל לא כמו שמתואר בתמונה ואין לי לאן לחבר אותו אז רציתי לשמוע על דרך חלופית לחבר את המאוורר ללוח יש לי בלוח שקעי 3-פין שכתוב לידם FAN אבל אין לי איך לחבר את המאוור אליהם יש לי חיבור חשמל 2-פין שאני יכול לחתוך מכרטיס מסך ישן אבל אין לי שקעי 2 פין בלוח מה לעשות?[br]פורסם בתאריך: 16.03.2008 בשעה 19:55:20 לא חשוב חברים הסתדרתיאפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  11. מישהו יודע היכן ניתן להשיג Sunbeamtech Laser Led Blue חוץ מאצל פנדה, אין להם צבע כחול ולא אצל PCCOOL, לא יודע אם הם קיימים בכלל. אם אפשר קישורים והמלצות ללד כחול בוהק, לא חייב Sunbeamtech. תודה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by RGod,

קיצר לקחתי 4 דפי שיוף ,120 320 500 1500 . התוצאות האמת די מאכזבות נכון לעכשיו ,רואים שיש השתקפות של עיפרון עם מקרבים אותו ל HS אבל לא משהו מיוחד . יש המלצות כולשהם לשיפור ??? בהתחלה עשיתי את הפעולות למטה למעלה ולצדדים ,אחרי זה לקראת הסוף עבדתי רק על כיוון אחד למעלה למטה כי זה מביא השתקפות טובה יותר ,אולי עשיתי משהו לא בסדר ?ניקיתי את ה HS כל כמה זמן . עריכה :שמתי אחרי השיוף עם נייר ה 1500 ,משחה כזו שעושה הברקה לשטח פנים יצא ממש לא רע ,ממש רואים הכל

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי עוד מסך מחשב עכשיו ראיתי בפורום שמלא אנשים מחברים מסך LCD קטן השאלה שלי היא איך אני מחבר מסך של מחשב במקום מסך LCD

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by Pure-Gold,

זה מיקרו-בקר שיודע לדבר עם USB. יש מישהו שהשתמש עם הבקר הזה בעבר ? בעקרון מה שאני רוצה להכין איתו זה דבר מאוד פשוט, מעגל קטן שבעזרת תוכנה אני אכבה ואדליק לדים וכמו כן אקבע את העוצמה שלהם. את החלק של התוכנה אני אכתוב ב CSharp מצאתי איזו תוכנית הדגמה. מה שאני צריך זה תכנון של המעגל.

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  15. Started by ggg456,

שלום לכולם, קודם כל אני חייב לציין כי אם הפוסט הזה אינו מתאים לפורום אלקטרוניקה/מודינג, אז אני מבקש להעביר אותו לפורום המתאים. ובכן, היום עשיתי קצת סדר ליד הטלויזיה (סידרתי כבלים וכו') ושמתי לב פתאום שיש לממיר שלי (של חברת HOT) פורט USB. מה ניתן לעשות איתו? מה מחברים לשם ? (זה ממיר לא מחשב... ???) תמונה: תודה רבה לענונים.

• 12 תגובות
    • 12.6k צפיות
  16. Started by 1900GT,

שלום, יש לי DVD APEX 811 והלפני כמה חודשים הסאונד שלו התחרפן. הוא ניהיה מאוד חלש וכדי שימשעו משהו צריך להגביר את הטלויזיה להכי חזק וגם אז לא שומעים כל כך חזק. דבר שני כאשר יש צליל חזק אז שומעים קרטועים. השאלה שלי האם אפשר לתקן אותו (באופן עצמאי) לפני שאני קונה חדש?

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by Pure-Gold,

האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש מחברים כמו של USB או של הסוויטשים והלדים של הפאנל הקדמי של המארז עם הציוד הדרוש כדי ליצור אותם ? אפילו מקום שמכין כאלו גם יעזור. תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by arkadur,

אחרי זמן לא מועט, החלטתי להתחיל פרוייקט חדש המון רעיונות התבשלו לי בראש מאז הפרוייקט הקודם, וגם כמה תכנונים שנגנזו ולא יצאו לפועל הפרוייקט החדש אמור להקל עלי בכמה אופנים 1. המארז הנוכחי (XASER III ), ארוך מאוד, ובולט החוצה, ולכן הוא מפריע לי וגוזל מקום יקר 2. במארז החדש, יהיה לי מקום ל2 לוחות אם (המחשב הנוכחי, וגם הלוח המזערי , מהפרוייקט שבוטל) אני מבסס את הפרוייקט הנוכחי על מארז MOZART TX של TT נעבור לכמה תמונות: המארז סגור מחוץ לקרטון חזית צד ימין (לוח MINI ITX, ספקי כוח, כוננים אופטיים) מבט אחורי צד שמאל (לוח "רגיל", כוננים קשיחים) תקריב על המפרצים הקדמיים פרטים יבואו בהמשך...

• 29 תגובות
    • 6.1k צפיות
  19. Started by za-david,

אפשר לשים כרטיס מסך אחד של NVIDIA בלוח אם שיש בו CROSSFIRE לשני כרטיסי ATI? פשוט יש לי כרטיס מסך של NVIDIA על המחשב הנוכחי והוא יחסית טוב ואני רוצה לקנות מחשב חדש ולהעביר אותו ועל הלוח אם שאני רוצה למחשב החדש יש CROSSFIRE

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  20. קודם כל, אני מבקש סליחה מהמנהלים אם אנוכי עובר על כלשהו חוק... אם כן, אנא תקנו אותי ואל תמחקו\תנעלו נושא זה או תזהירו אותי.. אובכן לנושא.... זה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3056184&refid=6 נקרא דרמל? כדי לקנות את זה? זה טוב? איכותי?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by iakovl,

אני מחפש כרגע dyanmat extreme איפה אני מוצא את זה אצלנו בארץ? (אני יודע שבחנויות רכב, השאלה היא איפה יש אותו)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני התחלתי בתהליכים ראשונים של תכנון מוד למארז כרגע אני מתלבת בין סילברסטון, אנטק או כולר מאסטר או בכלל לבנות מארז חדש מעץ (אני יודע את הבעיות של עץ עם חום). החלטתי כבר על כמה דברים שאני רוצה: הפיכת לוח אם כדי ש הדלת הימיני תהיה הדלת הראשית למארז ושם יהיה גם החלון. תאורה עדינה של ספוטים של לדים לבנים מערכת חשמל ייחודית כבר בתהליכים סופיים. כמובן סליבינג שחור אולי מסך 20x4 עם רקע שחור ואותיות לבנות הצבע של המארז יהיה שחור מט עם חלקים כתומים ולבנים. אולי מחזיק דיסיקם פנימי (חשמלי) אל תדאגו לכמה זמן כל זה יקח כי זה מתוכנן לחופש הגדול ואז כנראה יהיה לי גם מחשב חדש אז המפרט שבפרופיל שלי כנראה תהיה זו אבל קחו בחשבון שאין לי תקציב גדול חוץ מהמארז שגם הוא יהיה רק כ500 כרגע אני מב…

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  23. שלום לכולם! אני מבקש מראש רק מי שמבין בעיניין ומעוניין לתת תשובה מדוייקת, תודה! אני מרכיב בקרוב סוג של סטודיו, וקטע שמאוד מאוד מעצבן אותי זה הקטע של הכבלים נמאס לי מהחוצפה של חנויות לקחת 50 שקל על כבל, 100 שקל על כבל, מחירים בשמיים!!! כל ראש כבל שאתה צריך אתה צריך להתחיל לקנות כבלים מיוחדים, מתאמים, מאריכים, לא מתאים לי :'( חשבתי לקנות איזה 50 מטר כבל, עוד מבחר ראשים שאצטרך, RCA, PL וכיוצא באלה, ולמשוך כבלים באורכים מדוייקים ובהרכבה עצמית. מאחר ואני לא חדש בעולם האלקטרוניקה, אני יודע שהמחירים של החנויות באמת לא מוצדקים. שאלתי היא האם ארגיש הבדל (ואם לא ארגיש האם יהיה הבדל)? אני יודע לעבוד עם ציוד אלקטרוניקה, כך שאני מאמין שבלאי לא יהווה בעיה. לגבי המחירים, אני מ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום חברים ! מחר אני מביא פטיפון Thorens td 160 במצב כחדש אבל ללא מכסה . הפטיפון בתמונה למטה אני רוצה לעשות לו מכסה מפרספקט כמה שאלות : 1.אני רוצה פרספקט כמה שיותר שקוף , כלומר כמה שיותר דומה לזכוכית , איך קוראים לסוג כזה ? 2.עם איזה כלי עבודה חותכים אותו ? 3.עם איזה חומר מומלץ להדביק ? שיהיה חזק וגם אסטטי . תודה . עריכה : ירדתי מזה .... אני אקנה מכסה מוכן ב200 ש"ח [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  25. יש לי את המעגל המצורף בתמונה, עכשיו מה זה Audio Input , Audio GND ו GND .. ? מה זה מציין? ואיך אני מחבר את זה למעגל .. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.