אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש כבר כמה שבועות למצוא רכיב די ישן. ניסיתי בחנויות בשדרות הר ציון, והם אפילו לא מכירים את הרכיב. ניסיתי חיפוש מקיף ביותר באינטרנט ובחנויות רכיבים מקוונות - ולא מצאתי כלום. בשלב זה די התייאשתי. מישהו יכול לתת לי רעיונות נוספים איפה אפשר לנסות לרכוש את הרכיב. אני גם מוכן להתספק בדף מידע על הרכיב על מנת למצוא חלופות שזמינות הרבה יותר. הכיתוב על הרכיב: MH3710 1M07 לפי הסמל של החברה על הרכיב, אני משער שהיצרן הוא DENSO בנוסף מדובר במארז לרכיבים שהוא מאד ישן - DIP20 מצורפת תמונה. שווראמה על חשבוני למוצא המידע שיוביל לרכיב [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי זוג רמקולים ישנים של aiwa (אלה מהמערכות הישנות שלהם ) והצבתי אחד מהם ממש ליד המחשב (מרווח של 20 ס"מ) האם זה בסדר? הרמקולים לא יכולים להזיק למחשב? אני לא מבין גדול ברמקולים אבל הבנתי שיש מין מגנט בתוך הרמקול-הוא יכול להזיק למחשב? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרטוט של מעגל מה הדרך הכי טובה לעצב אותו על הלוח??? יש אוליי תוכנה?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הי. אני מעוניין בדרמל מאמזון,ואחי יכול להביא לי את זה לארץ שהוא יגיע. השאלה שלי היא האם יווצרו בעיות כלשהן בשדה התעופה... (יש לומר שהוא עולה פחות מ-200$,אז אני יודע שהוא אמור להיות פטור ממשהוא). MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם..! פרקטי אתמול מדפסת epson stylus cx3200 הוצאתי לה את המסך את המנורת אור של הסריקה ועוד כמה דברים האם אני יכול לעשות מהמסך תצוגת טמפ'..? ואם כן מאיפה אני מסיג תוכנה.? ואני צריך רעיונות בקשר למנורה..?? תודה מראש...! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי בקר טוב (Sunbeam Rheobus Extreme) אבל אני לא רואה שיש אותו בארץ. אז יש לכן המלצה לבקר טוב בעל 6 ערוצים, בלי תצוגה של מהירות וטמפ' - לא צריך את זה, שיש בחנויות עד 200 ש"ח ? (ושיבוא עם חותים מעריכים, ומפצלים שיהיה אפשר לחבר גם לבקר וגם ללוח אם)
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם..! איפה אני יכול לקנות USB 2.0 to IDE בישראל (באזור המרכז)..? וחיפשתי ולא מצאתי יש כזה פה בארץ..? תודה לעוזרים..! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אריסטוק אלקטרוניקה - ענק האלקטרונקה מס' 1 בישראל כנסו לכתובת: WWW.ARISTOCK.CO.IL ספקי כוח אדפטורים ממותגים ל: מכשירים אלקטרוניים, ציוד תקשורת, צגים, ומחשבים ניידים מאווררים: AC DC במגוון מידות ומתחים מהמלאי זיווד אלקטרוני: קופסאות פלסטיק ארונות תקשורת סוללות וחידוש סוללות לדים - LEDS - בעוצמות אור חזקות ומידות שונות. רכיבים אלקטרוניים - פאסיבים ,אקטיבים אלקטרומכנים. כל זאת ועוד.... WWW.ARISTOCK.CO.IL
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר שבצד אחד יש חיבור של קו טלפון ובצד השני חיבור אודיו MONO כשאני מחבר אוזניות למכשיר, אני שומע ממש ממש חלש, יש איזה דרך להגביר את הסאונד? ניסיתי לחבר את המכשיר לline in במחשב עם כבל סטריאו זכר-זכר אבל שומעים קול זמזום ממש רועש ברקע של הטלפון, יש איזה דרך לסנן את הרעש או משהו כזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, ישנם כמה סטיקים המיועדים שכל אחד יציג את מסך שולחן העבודה שלו,מקום העבודה וכו'. ודווק מה שיותר מעניין אתי,הוא לראות את כלי העבודה שיש לכולם ;D ;D ;D, להיתרשם ולקנא. הכלים שלי - http://picasaweb.google.com/DareDevil.mail בארגז 1 יש כל מני כבלים,ספקים,אקדח של דבק חם,חוטי חשמל ומוצרי אלקטרוניקה. בארגז השני עוד מלחמים,ברגים,ומברגים למינהם. יש לי גם קומפרסור,אקדח צבע (זה שעובד עם הקומפרסור),מקדחה,מברגה ועוד כמה כלים נוספים,שלא היה לי כוח לצלם. אז מה איתכם?, תתחילו לצלם את הכלים שלכם. (מצפה לסטיקי ;D) MuTaTiOn.
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קודם כל החיבור שיש לי לפלאפון הוא כמו של אוזניות רגילות אך טיפה יותר קטן. השאלה שלי היא האם אני יכול נגיד לחבר את הפלוס והמינוס לזה ואז אני ישמע דרך החיבור של האוזניות? ואם נגיד אני צריך מגבר... כיצד אני מכין דבר כזה? אפשרי לקבל סירטוט?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מארז CM690, ומי שמקיר יש למעלה כניסת SATA. אבל זה בכלל לא שימושי. אז הוצאתי אותו ויש לי שם חור. החור לא מפריע לי אבל חשבתי לסים שם משהו. ראיתי אצל משהו שיש לו שם בפתור on/off למאוורר, אבל מה זה נותן לי לכבות להדליק מאוורר בודד. לכן חשבתי: האם אני יכול לחבר כמה לדים לכפתור אחד ? אני יודע שככה אני לא אוכל לשלוט בכל אחד בנפרד - אני לא צריך את זה. כל מה שאני רוצה זה שהם יהיו מחוברים ללחצן שליטה אחד בעל 3 מצבים on/off/on - כבוי/דלוק/לפי מוזיקה. אז 2 שאלות: 1. עכשיו אני בדיוק בכיתה י' אבל לא בחרתי את מגמת האלקטרוניכה (אם הייתי מגלה את המודינג לפני, הייתי לוקח את המגמה), כך שאין לי שום ידע בזה, אבל האם בעזרת תרשים אני אוכל פשוט להכין את זה כמו תוכי ? פשוט לעשות את מה שכתוב…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב אפשר בבקשה שרטוט שמסביר איך בונים מקלט ושלט אלחוטיים שיכולים לבצע on ו of למשהו מסוים, כמו מנוע חשמלי או לד תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גאה להתחיל את הפרוייקט הראשון שלי במודינג (למרות שזה לא בדיוק מודינג במחשב אבל אני חושב שהפרוייקט הזה גם מודינג כמו השולחן פרפקס למחשב שהיה פה לא מזמן) האתר הזה די משך אותי למודינג, שכן לפני שנכנסתי אליו פשוט לא ידעתי מזה, ואני כל כך שמח שעכשיו אני כן הרעיון עלה כאשר ראיתי אותו אצל מישהו אחר, (אבל הוא לא היה מודינג), שיניתי אותו ואני מתכנן גם להוסיף דברים. אז מה בעצם הפרוייקט?? טוב אז ככה: לפני זמן מה, נתקלתי בפתרון נחמד לדיסק קשיח חיצוני בלי הרבה הוצאות (אל תדאגו תכף תבינו למה זה קשור) - אחד החברים שלי הגיע אלי עם דיסק קשיח רגיל, ופשוט חיבר אותו למחשב ב- USB. אני בטוח שחלקכם מכירים את זה (ממיר מIDE ל-USB) אז אני החלטתי לעשות לי כונן דיסקים חיצוני עם …
-
- 25 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני לא מתמצא בזה בכלל, ואני לא מקיר שום דגם, ואני לא מקיר שום מקום לבדוק אפילו מתוך רשימה (אפילו בזפ אין קטגוריה כזאת) אני לא צריך משהו מיוחד, כמו שלמשל קראתי ביקורת באתר על אחד שנותן אפשרות שליטה נפרדת בכל ערוץ. אני רק צריך שיהיה מצב דלוק/מכובה והיבהוב לפי קצב המוזיקה, ועדיף עם חיבור לכרטיס קל ולא מיקרופון (כי ניראה לי מיקרופון זה יהיה פחות מדויק.. לא ?) תקציב - אין לי מושג מה תווך המחירים, אז תתנו כמה הצעות ותגידו מה בערך התווך בין היקרים לזולים ואני אתן את התקציב שלי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם השגתי מארז של וידיאו לקחו ממנו את כל החלקים מבפנים אז חשבתי במקום מסך LCD לשים 7 seg שיראה טמפרטורה מישהוא בבקשה מוכן לעזור לי למצוא סכמה של מעגל כזה שלא יהיה מסובח מידי אם אפשר תודה אילון
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אני צריך לבנות מעגל שקולט אור במשך 10-20 שניות ושידליק לד בסיום . תודה
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, שכחתי לצערי שיש לי מקלט אינפרה מובנה במחשב הנייד שלי ועכשיו היתי מת להפעיל אותו עם איזה שהיא תוכנה כדי שאני יהיה יכול לשלוט על המחשב דרך איזה שהוא שלט שאלה חשובה האם שאני לוחץ עם השלט התוכנה אומרת לי איזה אות שלחתי למחשב ואז צריך להגדיר לאות הזאת פעולה מסוימת? תודה לכל העונים מראש..
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי צריך דרמל עם רגלית שלוחצים עם הרגל זה יעבוד (בזמן שהוא עובד) הוא עובד בענף התכשיטנות ויש לו כל מיני סוגים וגדלים שהם הרבה יותר יקרים מהדרמלים שראיתי פה בפורום בל הם עם מנוע חיצוני גדול שתלוי. אשמח אם תמליצו על אחד טוב. כמו כן יש לו כבר את כל הראשים בשביל העבודה שלו (מקדחים , הדבר הזה עם היהלום וכו') אז לא צריך ערכה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
http://img339.imageshack.us/img339/2614/imgp0501hk8.jpg עכשיו אני לא מצליח להחביא תכבל הראשי של הלוח אם יש לכם רעיונות איך אני יוכל להסתיר אותו? סידרתי את כול הכבלים שיש חוץ מזה של הכרטיס מסך שהכבל שלו קצת מידי וקשה להסתיר אותו אם יש לכם רעיונות אני ישמח לשמוע והחוטים למטה צמודים ללוח זה ניראה ככה למאורר 120 מקדימה אין כבל אחד שמפריע לאוויר לזרום
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באתר ישנה גלריית מודינג גדולה שבזמן האחרון מעלה אבק, כל מי שיש לו פרוייקט גמור ומעוניין לפרסמו בגלריה יתקבל בברכה :jump: כדי להעלות את התמונות: http://hwzone.co.il/gallery/send_albums
-
- 4 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
כן כן, גם למנהל יש שאלות לפעמים אני מעוניין לחבר מאורר 80MM לכבל USB, האם אפשרי וכמה מתח עובר בכבל הזה? תודה לעזורים, Aviko
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר את המקלט הזה בחיבור USB? נשמע לי לא סביר אם אני פשוט יבוא ויחבר את המקלט לכבל USB זה יעבוד.. בטח גם הזרם שהוא פולט לא כמו של ה-SERIAL פורט.. למישהוא יש דרך לזה? תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש הצעות לסידור נוסף אני פתוח להצעות. http://img155.imageshack.us/my.php?image=dscf0251fo1.jpg http://img260.imageshack.us/my.php?image=dscf025022tl9.jpg
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-