אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
הכבלים של ההארד דיסק.. והסידי רום (האפורים) אז הם ארוכים למדי והם מתאימים לחיבור של שתי הארדיסקים ובכבל של הסידי לחיבור של שתי סידירומים. אז אני רוצה לקצר אותם שרק אחד יתחבר אליהם (שיהיה ראש שמתחבר ללוח וראש אחד שמתחבר לסידי/הארדיסק) זה אפשרי לקצר? מבלי שיקרה להם כלום?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברה איך ניתן לבצע חיתוך פשוט עגול או מרובע בחלקו העליון של המארז? באיזה כלים עלי להשתמש?
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
האם כדי לחתוך את המארז באמצעות דרמל או באמצעות ג'יגסו? במיוחד למתחיל. יש ברשותי ג'יגסו אבל אני חושב שנורא קשה לעבוד איתו בעדינות אז חשבתי אולי כדאי דרמל. אם כדאי דרמל, תוכלו להציע על דיסקיות מתאימות לחיתוך הפח של המארז? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
איך הייתם ממליצים לי לחתוך את המארז? לחתוך את כל המארז ...??? או לחתוך הכל חוץ מה"ידית" הזאתי שיש במארז.... אני מתכוון לשקע שהוא נראה כמו חצי עיגול כזה.... איך הייתם ממליצים....?? ואם איזה כלים הכי כדאי לי לעבוד...??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו פה מכיר מקומות שאני יכול לתת להם תוכניות לחיתוך לכיפוף הפרספקס והם יכינו לי את החלקים שאני צריך?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג למחשב הישן שלי וראיתי איזה מדריך למאוורר בפאנל הבעיה אצלי היא שלמטה בפאנל יש מין שתי ריבועים שהם לא ישרים אלא מעוקמים מה שיוצר בעיה לחתוך עיגול ולהכניס מאוורר חשבתי לחתוך את שני הריבועים האלא ולשים משהו מאחוריהם ועם בונדו לישר את זה הבעיה שאני לא יודע מה ראיתי פה מישהו ששם רוהצל אבל אני לא יודע אם אני יצליח להשיג ופרספקס אני מפחד שזה דק מידי מישהו ידוע איפה אפשר להשיג רוהצל באיזור השרון-מרכז? או אולי הצעות לחומר אחר שאפשר לשים?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב יש לי את החלון מורכב והכל ומודבק (זמני) עם סלוטייפ (חסרים 2 מאוררים אז לא שווה לשים ברגים והכל) היום לא קדחתי בוא כי פחדתי זה נראה חומר די שברירי ולפי מה שהבנתי הוא דיי קשור (יענו המולקולות) ומספיק מכה קטנה וכולו נשבר עכשיו יש לי 2 מאוררים ששניהם מוציאים ואני רוצה לשים אחד על הפרספקט שיכניס אחד שישב ממש מול המאורר של המעבד ויכניס חשבתי איך לעשות את זה בהתחלה חשבתי מקדחת כוס אבל הנחתי שזה ישבר אין ברשותי דרמל ראיתי במדריכים ששמים מסקינטייפ באיזור החיתוך ואז חותכים אבל עם מה !? ??? ??? ותמונות יגיעו מתי שהמאוררים הכחולים יגיעו יגיעו ד"א זה נראה פצצה ! תודה רבה אמיר
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברצוני לחתוך חור עליון במארז עגול עבור מאוורר. כאשר באתי לפרק את המתכת העליונה אשר בה אני אעשה החור, גיליתי שהחיבור הינו עם ניטים. מה עושים? האם ניתן להוציא את הניטים כדי שאוכל לשלוף את המכסה המתכתי. בבקשה רק לא תשובות כמו שלהוציא את כל הרכיבים והתכולה כולל הלוח אם ואז לעשות חור. תודה, General A.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מארז ג'נרי ישן כזה של אינטל, ורציתי לנסות ולבדוק מה המקס' שאני יכול להוציא ממנו. אני רוצה לחתוך לו חור למעלה למאוורר 120 מ"מ. אני יודע שהחור עצמו צריך להיות בקוטר 114 מ"מ, אבל השאלה שלי היא פשוטה- עם מה חותכים את החור? עם דרמל/דיסק/ג'יגסו זה ייצא עקום ולא מדוייק, עם כוס זה לא יעבוד כי היא לא חותכת דרך מתכת... אז עם מה כן? תודה מראש לעוזרים עריכה: הבנתי שיש כוסות שחותכות דרך מתכות. מאיזה מתכת עשוי המארז? (מארז ג'נרי של אינטל).
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המארז הזה ואני רוצה לחתוך בו חלון מהצורה הזו: איך אני עושה את זה או אם אתם מכירים מישהו שיוכל לעשות את זה בצורה מ ק צ ו ע י ת.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייי אני רוצה לחתוך חור לחלון בדלת המארז ותהיתי במה להשתמש ואיך. יש לי ג'יגסו, דיסק ומקדחה. אז במה אתם ממליצים לחתוך ואיך. *באיזה גודל כדאי לי לחתוך? (מימדי החלון- 40 ס"מ רוחב ו- 44.5ס"מ גובה). תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חלון בחלק העליון של הDVDROM שלי... עכשיו השאלה שלי היא כזאת: קודם כל האם יראו משו מעניין (את הדיסק מתסתובב וכו.) ושאלה השנייה האם זה לא מסוכן??? הכי יש קטע של קרינה, לייזר וכל הבולשיט הזה... שוקרן ניר
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחלתי פרויקט וריציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי לחשוב על צורה של חלון למארז תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי ציור יפה על המארז ואני רוצה לחתוך אותו יש לי גקסו אבל אני ידוע שזה יצא לי ממש מעפן אז אני רוצה ללכת לאיזה מישהו מקצועי שעושה את זה לאן אני צריך ללכת?..... מסגריה, נגר, פחח??? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מארז פשוט (לבן) , אפילו את החברה שלו אני לא יודע (תמונה אני יעלה בקרוב) אני עכשיו רוצה לעשות לו חיתוך בצד . משהוא יכול להביא לי איזה שבלונה יפה ? (עיגול ריבוע או צורה נחמדה אני רוצה לעשות צורה על המארז (על הצד שלו כמובן , ומתחתיו לעשות עוד איזה 2 מאוררים או משהוא בסגנון . יש לי את הכלים הדרושים : *דרמל *מקדח כוס (לאלה שלא מבינים http://hwzone.co.il/pictures/holes-pavel/small/Hole-Saw.jpg *לוח פרספקס .
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות מספר חיתוכים במארז שלי, איזה שיטה מומלץ יותר? חיתוך במים או בלייזר. התקשרתי למספר חנויות באזור המרכז, חלק אומרים שלא מומלץ ככה או ככה בגלל שהפח מתעקם והצבע נהרס, ואף אחד מהם לא מוכן לקחת אחריות. אשמח להמלצה על חנות שמוכנה לעשות זאת, בנוסף אני צריך לקנות פרספקס, מאיפה כדאי לקנות? האם יש מספר בצבעים מסוימים או שכולם בצבע שקוף? תודה,
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי קבלו תתמונה של החלון שעשיתי צריך לשייף עוד הרבה ויש לי שאלה קטנה ניראה לי שאני קצת הגזמתי עם הדיסקיות (הכמות) כיאילו ניראה לי איזה 6 או 7 דיסקיות בשביל זה כניראה שאני לוחץ חזק מידיי
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מארז של ריידמקס,אני בקרוב אמור לקבל את הספק באטרפליי של tt הבעיה שיש לי חלק שמחזיק את הספק כח ומונע ממני לראות את החלק היפה של הספק עם החלון. לכן אני רוצה פשוט לחתוך ריבוע פשוט שיראו את החלק הזה של הספק. עם איזה מכשיר עלי להשתמש??? מצטער על איכות התמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
סליחה אם שאלו את זה כבר אבל חיטטתי באתר ולא מצאתי תשובה. יש לי מארז coolermaster אלומניום ואני רוצה לעשות חור למאוורר 120 מ"מ בדופן. אני קצת ידיים שמאליות והמארז עלה לא מעט כך שאני מעדיף לתת את המארז למישהו מקצועי. מישהו מכיר בעלי מקצוע באיזור ת"א שיכולים לעשות את העבודה?
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף עוד מאווררים בכדי ליצור סירקולציית אוויר גדולה יותר וטובה יותר בשביל זה אני כנראה יצטרך לחתוך 'ריבועים' מהמארז בכדי להוסיף מאווררים האם הדבר הזה כדאי? מישהו ניסה את זה פעם? בכל מקרה, מדובר במארז הזה http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?CurImage=11-294-003-04.jpg&Image=11-294-003-15.jpg%2c11-294-003-03.jpg%2c11-294-003-04.jpg%2c11-294-003-05.jpg%2c11-294-003-06.jpg%2c11-294-003-07.jpg%2c11-294-003-08.jpg%2c11-294-003-09.jpg%2c11-294-003-10.jpg%2c11-294-003-11.jpg%2c11-294-003-12.jpg%2c11-294-003-13.jpg%2c11-294-003-14.jpg%2c11-294-003-16.jpg%2c11-294-003-02.jpg&S7ImageFlag=0&WaterMark=1&Item=N82E16811294003&Depa=1&Desc…
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות חלון במארז,עכשיו אין לי דרמל או כל דבר דומה,יש לי רק מספרי פח (יצא מגעיל) וג'יגסו. נגיד ואני משיג ראש בשביל פח,האם החיתוך יצא יפה? (יש לי הרבה ניסיון עם ג'יגסו)
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מעוניין להכניס פרוייקט ארדוינו שבניתי לתוך קופסת פלסטיק קשיח. לשם כך אני צריך לחתוך מספר חורים לכניסת החשמל והרשת. בנסיון לחתוך את הפלסטיק : 1. החיתוך יוצא גלי. 2. אני מאד מתקשה להישאר בקוים שקבעתי (הפס הראשוני מחליק ויוצר שריטות מסביב). אשמח לעצות חיתוך או כל אלטרנטיבה אחרת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי רצועות של פרספקס ואני רוצה לבנות מהם מארז איך אני חותך אותם עם מסור רגיל אני יכול? ועוד שאלה איך אני יכול לחבר אותם בשביל שלד מרובע ?
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
דבר ראשון- האתר הזה נתן לי מוטיבציה "לגנוב" לאח שלי את הדרמל ולהתחיל לעבוד על המוד שלי דבר שני- כשהתחלתי לחתוך את הפרספקט - הראש חתך אותו כמו סכין חמה בתוך חמאה - אבל מלא נסורת עפה בכול מקום ובמיוחד על הדרמל ופתחי האיוורור שלו.... מה אני יכול לעשות על מנת למנוע את זה.. או האם זה לכלוך לביר והדרמל בנוי לכאלה דברים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים! יש ברשותי לוח פרספקס, עד היום חתכתי פרספקס עם מלחם בחיבור לסכין יפנית עם חוט תיל. אשמח לדעת איך חותכים פרספקס, צורות עגולות או ישרות בעזרת הדרמל, ז"א איזה ראש נדרש בשביל לבצע עבודה כזאת? תודה מראש לעונים.
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-