אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי IPOD והייתי מעוניין לעשות את זה איתו. חיפשתי איזה שעה ולא מצאתי כלום, זה אפשרי לפי ההיגיון?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת האם זה יהיה יפה אם אני יעשה חיטוך למאז שלי.. ואני יעשה במקום פרספקס אני ישים רשת.. האם זה אפשרי? האם זה יפה? תנו את דעתכם כאן..
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להמשיך עם הפרוייקט אבל לקחת אותו לכיוון קצת אחר בכל מקרה אני מחפש בונדו המקורי עם התמונה של המכונית הישנה לפי מה שהבנתי יש באוטו דיפו ואין סניף שלהם שקרוב אליי אני מחפש אתר או חנות שאפשר להזמין משלוחים ותשלום דרך כרטיס אשראי האם יש בהום סנטר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי , השגתי ספק כוח נוסף למחשב. עכשיו הספק כוח הראשון שמחובר ללוח אם בעצם נדלק שאני מדליק את המחשב. והספק השני שהבאתי ממחשב אחר , הוא מחובר רק לחשמל ומצד שני לכוננים ולא ללוח אם , ככה שהוא בעצם לא "יודע" שאני מדליק את המחשב. איך אני גורם לו שברגע שאני מפעיל את המחשב הוא יעבוד גם ? פשוט יש לי ספק קצת חלש במחשב , אז חשבתי לחלק את העומס בין שני ספקים. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאוד אהבתי את הרעיון של מסכי הLCD ושל מודינג בכללי ולמזלי יש לי מחשב ישן שוכב בחדר ללא כל שימוש אז חשבתי לעשות עליו את כל הניסיונות שלי לפני שעוברים למאסטר פיס אז לשאלתי מאיזה מכשיר אלקטרוני ממולץ לקחת מסך LCD או לקנות... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכנתי אלמנט תאורה פשוט מהמדריך עכשיו אין לי מושג איך אני יוכל לחבר אותו לחשמל של המחשב יש לי מתג אז אני יוכל לשלוט בזה עם המתג האם זה אפשרי? אם כן בבקשהה תסבירו לי איפה בדיוקר לחבר את כל העניין של החשמל
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
עשיתי חריטה על פרספקס ואני רוצה לקנות לדים, אני גם רוצה לעשות מולקסים זוהרים. אני צריך קצת לדים של UV ולדים אולטרה ברייט. איפה אני יכול להסיג את הלדים האלה, ואל תגידו לי "כל חנות אלקטרוניקה" כי אני לא מכיר חנות 1 כזאת... ועדיף שהייה באזור המרכז (כפר סבא\רעננה\הרצליה\וכל האיזור, אם אין אני מוכן לסוע לתל אביב מקסימום במרחק. תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חשבתי על זה רבות... אולי במקום לחתוך ולעשות את כל העבודה אפשר להחליף את הצד של המארז במידות מדיויקות של פרספקט זה נראה לי רעיון דיי נחמד ובר ביצוע מה אתם חושבים ? היום אני ארד לאיזור התעשיה מקווה למצוא שם את הפרספקט...
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מאווררים 80 mm + מאוורר מיוחד שטוח 12 v וכשאני יושן בלילה אז הרעש של המאווררים מפריע לי לישון :-( ורציתי לדעת האם אני יכול לשלוט עליהם באמצעות פוטנציומטר או משהו קטן.. אני לא רוצה לבנות פאן באס או ריאו באס מספיק לי משהו פשוט ביותר שיכבה את המאווררים לפני שאני הולך לישון. אז אם למישהו יש רעיון אני ישמח מאוד.. תודה מראש, אוהד כהן.
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
קודם כל כדי להקדים את כל אלה שיבואו לכתוב "תריץ חיפוש כבר דיברנו על זה" - חיפשתי, עברתי על כל הת'רדים שדנו בנושא, ניסיתי כמעט את כל התוכנות שהוצעו (יש כמה שלא הצלחתי למצוא) ואף אחת מהן לא עבדה. אוקי, בחזרה לנושא, יש לי (ולעוד הרבה אנשים מסתבר) כרטיס טלוויזיה שבא עם שלט (לי יש lifeview FlyTV Prime 30), בגלל שבשביל הטלוויזיה אני לא משתמש בשלט של הכרטיס (אלא בשלט של יס) אין לי מה לעשות איתו, כולנו יודעים שאם מחברים שלט בcom אז אפשר לתכנת אותו לשלוט על כל מיני פונקציות בעזרת winlirc ותוכנות כאלה, אבל השלט שלי מתחבר לכרטיס טלוויזיה ולכן התוכנות האלה לא עובדות... השאלה היא האם יש איזשהי תוכנה שכן עובדת עם השלט הזה? (השימוש העיקרי יהיה לשלוט בwinamp)
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טוב אז נתחיל... זאת רק ההתחלה בתור אחד שממש אוהב את סדרת המשחקים 18 wheels of steel כבר ליפני חצי שנה נימאס לי לשחק עם ההגה הקטן המעפן הזה מצאתי מאחד החברים הגה עור של איזה חברה צרפתית עם מתאם לציר ההגה לצערי בניסיון לפרק את ה המתאם מתוך 4 ברגים יצאו רק 3 והשלישי הנלך לעולמו ככה זה היה ניראה בהתחלה ( הגה זוועה וקטן יש הרגשה של מתקני ילדים בגני שעשועים) מתחילים בפירוק על מנת להוציא את כבל שמחבר בין הכפתורים של ההגה ל בקר הפנימי של ההגה מייקרוסופט ממש הקשו על פירוק התחתית של הגוף היה צריך לפרק כימעט את כל ההגה בשביל להוציא אותו אחרי הפירוק זה ניראה כאילו רוב הכסף שעולה ההגה עולים הברגים,הם ממש השקיעו בכמות הברגים. ובנים הם לא ממש טרחו להשקיע את המתאם …
-
- 20 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי חבר,שחבר שלו עשה בצבא משו מגניב הוא לקח רמקול של חברת SANYO משו מעץ ישן פתח אותו הביא מצבר נראה לי של 12 וולט חיבר את הרמקול למצבר הוציא מהרמקול בננה לחיבור לאמפי ודברים דומים וככה יצא רמקול נייד עם עוצמה כמו שמחבים רמקול למערכת... השאלה שלי היא אם מישו יכול לעזור לי בקניית המוצרים להרכבת דבר כזה ובכלל איך בדיוק לחבר את כל העסק הזה אחד לשני תודה לכל העוזרים!! אוראל
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב שמעו, קניתי מארז חדש בשביל המחשב שלי, המארז הוא מארז Full-Tower. טוב אז המארז הישן שלי שאני משתמש בו כרגע הוא מארז של אייבורי רגיל שהכפתור כיבוי שלי נמצא למטה תמונה - ובמארז החדש שלי הכפתור כיבוי נמצא למעלה תמונה - *הכפתור נמצא בכיס הנפתח אז איך אני מעביר את הכפתור מלמטה למעלה ? תודה לעוזרים, נועם
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני חייב עזרה בחיבור של לוח 7 סיגמנטים אין לי מושג מה לחבר למה אבל הבנתי שאפשר לחבר את זה דרך כבל LPT או USB יש לי כרגע 2 לוחות אחד עם 4 ספרות להציג את השעה והשני עם 11 שיציג נתונים תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לבנות מטען נייד לטלפון שלי , המטען המקורי מוציא מתח של 5V ו 1200mA והסוללה היא 3.7V 1200mA 4.4WH . הטלפון נטען דרך חיבור USB קטן. אז אם אני מחבר 4X1.5V סוללות רגילות זה יכול גם לעבוד ? ואם לא אז איך אני יכול להוריד את המתח? ובקשר לחיבור אם אני חותך כבל USB אני יכול להבדיל או לבדוק איך שהוא לאן אני מחבר את ה + וה -
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אם אני משנה לד לעכבר - זה יכול להרוס אותו? (בהנחה שאני יודע להחליף לד, כמובן) כאילו, אני אני שם לד יותר חזק, בצבע כחול, לדוגמא (כרגע זה אדום) - זה יכול להשפיע על הקליטה של החיישן?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מה הכי מומלץ לקנות בלדים? מה החברות הכי טובות? ראיתי שיש lamptron, היא טובה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לעינין יש חלקים של מחשבים בבית כמו כולם אז מה שהיה תיקן זה מעבד:p2 233 לוח:משהוא עם ציפס של אינטל(ניראה לי שככה כותבים את זה) זיכרון:MB224 כ.מסך gf 2 64mb+t.v ד.קשיחים:10GB+20GB כונן:LG 52X מארז:גנרי גדול ומכוער אז הפרויקט לקחת ממיר כמו של YES ולהכניס את המחשב בפנים עכשיו שאלה זה יכנס?? המחשב ישמש את אחותי כיחובר לטלביזיה המחשב בעיכר לסרטים\סדרות ומוזיקה אין תקציב לכלום!! קצת תמונות: הקורבן אני יתחיל לעבוד עוד כמה ימים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בקטע של הארדואינו, התחלתי אתמול, בניתי תכנית ראשונה שלי המטרה היא הגרלה של שני מספרים, אם מספר 1 יוצא לד 1 נדלק אם מספר 1 לא יוצא לד שתיים נדלק void setup() { pinMode(13 OUTPUT) pinMode(12 OUTPUT) } void loop() random(0, 2); Serial.println(X); if(X=1);{ digitalWrite(13 HIGH); delay(1000) digitalWrite(13 LOW); } else;{ digitalWrite(12 HIGH) delay (1000) digitalWrite(12 LOW) } } } אני חדש אז קצת עזרה תעזור לי מאוד ! מי שמבין ויכול לבדוק אם כתבתי נכון יעזור לי גם !
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחברי D-TYPE של חב' GEWISS. המחברים שאני מחפש הם: מחבר 9 פינים דגם GW10441 מחבר 15 פינים דגם GW10442 https://www.gewiss.com/ww/en/products/experience-catalogue/catalogs/series/product/domotics/chorus---domestic-range-white-modular-devices/GW10441 https://www.gewiss.com/ww/en/products/experience-catalogue/catalogs/series/product/domotics/chorus---domestic-range-white-modular-devices/GW10442 אשמח אם משהו יודע לומר לי היכן ניתן להשיג את השקעים האלה. גיא.
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בעקבות מספר דיונים שהיו בפורום בעבר הלא רחוק החלטתי לרשום מדריך בסיסי לנושא של ספקי כח מיוצבים. המטרה היא להקנות לאנשים שלא ממש מתמצאים בתחום מעט הבנה בסיסית ויכולת לנתח\לתכנן מעגלים שכאלה ברמה לא פחות טובה (ולעיתים יותר טובה) מרוב הדברים שנמכרים באיביי על ידי כל מניי מוכרים סיניים למיניהם. לצערי הרבה דברים שרציתי לכלול אינם נכללים כיוון שהבנתי שהם לא יתאימו לרמה של הטקסט וידרשו יותר מדיי יידע מוקדם, לכן הזכרתי חלק מהם אך לא התעמקתי בהם. כמו כן, באורך של כ-30 עמודים, לא מדובר על קריאה זריזה של כמה דקות. תוכן העניינים הוא: הקובץ מצורף בפורמט PDF. אני מקווה שהמידע הזה יועיל לכמה שיותר אנשים. אשמח לקבל פידבק בין אם הוא חיובי, ובין אם הוא בנוגע לדברים שיש …
-
- 17 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
יש לי במארז מאורר אחד בצד, אחד מקדימה ואחד מאחורה. ויש לי עוד מאורר ספיר מהמחשב הקודם, עכשיו אני רוצה לשים אותו מאחורה השאלה שלי- יש לי מאחורה מאורר אחד שמוציא אויר, את המאורר הזה שאני רוצה לשים מאחורה לשים אותו שיוציא אויר או שיכניס אויר למארז ?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-