עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by shimiger,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה על הטיימר 555 ואיך אפשר לקבוע את התיזמון שלו? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, יש מצב שאני מקבל בקרוב את המארז הידוע של SUPERTALENT וראיתי שיש לו כזאת דלת מקדימה שמסתירה את כל הכוננים...עכשיו רציתי לדעת אם במצב סגור יש רווח בין הדלת לכוננים או שהם צמודים? די יש לי פאנבאס ואני חושב מה לעשות אם הם צמודים אז הכפתורים של הפאנבאס לא ייתנו לי לסגור את הדלת.. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Gonk,

ובכן, שימוש מעניין בכלים מאוד לא שגרתיים לעיצוב מארז (אני באופן אישי אהבתי את השימוש ב remington 870): http://www.2cooltek.com/case001.html

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by lior12,

היי , אני רוצה לחבר לד ביקורת במעגל לדים שעובדים לדים במוסיקה. ניסיתי לחבר אותו בכמה מקומות אבל הוא כל הזמן עובד לפי המוסיקה ולא סתם דולק. לאיפה לחבר אותו ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכם, הכלבים שלי נובחים יותר מידי בזמן האחרון כשאני לא בבית, ואני מעוניין לקבל התראה על כך כאשר אני מרוחק. ארצה לחבר חיישן קול למחשב אשר ישלח הודעה לאייפון שלי המחובר גם הוא תמיד לרשת. האם יש לכם רעיונות בנושא? לא בהכרח לבנות מאפס. אפשר להפנות אותי לחנות שמוכרת חיישנים וכו'. או פשוט יותר: שהמחשב יפעיל הקלטה שלי שצועקת 'שקט!' לכלבים.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. התקנתי את ה LCD שלי סוף סוף! התאורה עובדת הכל עובד פגז רק הבעיה היא שהמסך מציג ריבועים בשורה הראשונה והשלישית ולא מציג שום טקסט של התוכנות שמיועדות לכך קראתי שוב את המדריך והתקנתי את התוכנה DLportIO ופשוט יכול להיות שאין לי מושג מה עושים עם התוכנה!! יעני מה מפעילים מה מריצים מה לוחצים מישהו יכול לתת יותר פרטים על זה בבקשה! לפי מה שהבנתי צריך את התוכנה הזו שתעקוף את ההגבלה של וינדוס XP על הגישה הישירה לפורט LPT אבל אין לי מושג מה לוחצים שם! יעני מה עושים עם זה... מישהו יכול להסביר ... ואם זו לא הבעיה אז מה כן יכול להיות רק אל תגידו לי לחבר מחדש כי הכל עבר בדיקה קפדנית 4 פעמים לפני החיבור ועוד כמה פעמים אחרי יונתן קלדרון

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by reyrey_200,

האם האור שיש בעכבר הוא לד???? והאם הוא מספיק חזק לשים אותו בתוך מארז ?? שיהיה יפה כזה. דרך אגב אני רק עכשיו נכנס לכול הנושא הזה של מודינג ולא הבנתי כ"כ את המדריך לחיבור של לד למחשב,והאם הלד פועל קבוע כל הזמן במארז או שמפסיקים אותו? ומחברים אותו לספק הכוח [לא הבנתי כלום במדריך שיש בנעוץ]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by JohnClark,

היי... הסתכלתי בעיתון וראיתי את הדרמל של וולף בהום סנטר ב120 שקל. זה נורמלי? כל הדרמלים שראיתי עד עכשיו עלו הרבה יותר. אילו ראשים מקבלים איתו? הוא שווה את הכסף או שהוא סתם זבל? דרך אגב קוראים לזה מולטיטול אלקטרוני 170W ומזה הציר הגמיש הזה לא הבנתי...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by orenc17,

אני בונה מארז בחופשת סוכות איזה כפתורים אני צריך כדי להפעיל את המחשב לעשות ריסט אני מבטיח שיהיו תמונות של הפרויקט ברגע שאני יתחיל לעבוד

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. פירקתי חוט נחושת (החוט בצבע נחושת) מפנס דינמו (דינמו זה מתקן ליצירת חשמל ע"י מגנט שנע בתוך סליל חוט נחושת) השאלה היא האם החוט נחושת עצמו מצופה בבידוד כלשהו? סליל חוט הנחושת נראה כמו בתמונה: מאחר וכשניסיתי לחבר מעגל חשמלי עם החוט עצמו המעגל לא פעל. אני מניח שזה מאחר והחוט הנחושת עצמו מצופה בחומר מבודד כלשהו. האם זה כך?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by SD Project,

אנשים, איזה ראש הכי טוב לפי דעתכם לחריטה על פרספקס.. תודה לעונים...

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי את המעגל המצורף בתמונה, עכשיו מה זה Audio Input , Audio GND ו GND .. ? מה זה מציין? ואיך אני מחבר את זה למעגל .. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. נתחיל בסיפור והסבר. אז ככה יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב למערכת מחוברים זוג רומקולים שהגיעו עם המערכת ישירות מביתו של סבא אחרי כמה חודשים של שמיעה ברמקולים האלה מהצד (תכף תבינו) החלטתי שאני יוצא למסע ציד וכך היה.. הלכתי עברתי במחסנים של לקוחות של אבא שלי ולפתע נגלו לעיני שני רמקולים מעץ עם איכות פצצה שאני מאמין ששוים בערך 300-400 שקל.. חיברתי אותם למערכת שמתי מולי ואחלה של מוזיקה :] ואז גיליתי בעיה.. כשאני רואה סרט ושוכב על המיטה אני צריך לסובב את הרמקולים ולהגביר אותם לווליום יחסית גבוהה (כי הם קטנים) וזה די מעצבן. אז החלטתי שאני עושה מוד שיאפשר לי בעזרת מפסקים לשלוט באיזה זוג רמקולים אני רוצה לשמוע D: קודם כל תמונה של תצורת החדר שתבינו את ההסבר למעלה: (הכחול שלא …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by emordohwe,

שלום חברים, רכשתי את המוצר הזה מאמזון בחצי מהמחיר שלו עכשיו ואז אמרו לי שצריך לקנות בשבילו שנאי מוריד מתח כדי שיתאים למתח 220V שבארץ. https://www.amazon.com/Greenworks-Brushless-Cordless-Batteries-Charger/dp/B09J1WTS7M/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1 הבעיה היא שאין לו מושג איזה הספק צריך להיות השנאי- לפי מה מחשבים. הזמנתי שנאי עד 65watt, אבל באתר שקניתי אמרו לי שאני צריך את הגדול של עד 205watt. לפי מה מחשבים את ההספק?, על פי הסוללות או על פי המטען? בבקשה עזרה. המון תודה.

15. אני רוצה לחבר מין מנוע רטט כזה לCAPS או לNUMLOCK או SCROLLOCK, אבל הוא במין מתקן כזה שמחוברות אליו כבר שתי סוללות וזה מין דוושה כזאתי שכשלוחצים עליה זה מפעיל ת'מנוע, אז איך ולאן אני מחבר את הדוושה הזן כך שזה יסגור את המעגל כל פעם שאני לוחץ על הCAPS NUM או SCROLL בלי לחיצה על הדוושה שמפעילה ת'מנוע? תודה מראש, גיל

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני צריך לקנות 6 לדים UB 6 נגדים ושנאי מתכוונן איפה אפשר למצוא באיזור הקריות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יש לי sony ericsson w760i ויש לו בצד מגעים המשמשים להטענה\העברת נתונים. שמתי לב שלפעמים לחבר את זה למחשב דורש כמה ניסיונות ומבט קטן במגעים הראה לי שהם מלוכלכים לגמריי (חבל שסוני אריקסון לא החליטו לעשות כיסוי להם כמו לכל שאר החברות ) אני מחפש דרך לנקות אולי קיים איזה נוזל שמנקה את זה או שבכלל יש איזה פיתרון יותר יצירתי לנקות את זה בלי לפגוע כמובן במכשיר\לשרוט את המגעים?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by guy124,

רציתי לדעת אם זה אפשרי לבנות נגן mp3 או אפילו כל נגן אחר ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני צועד לקראת המודינג הראשון שלי (חלון במארז וזה) ורציתי לדעת מאיפה קונים את הפרספקס. באיזה עובי מומלץ לקנות, מה המחירים שלו, ומה המכשירים שיכולים לעשות בו חורים לחיבור מאוררים חוץ ממקדח כוס?... תודה לעוזרים ויום נעים לכולם, אבי

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by X-BLADE,

אני רוצה לחבר לד ליציאה של הספק כח שמתחברת לכוננים, אפשר לשים את הלדים לבד (את הפלוס פחלק האדום ואת המינוס בשחור מתוך הארבע..) בלי נגד או משהו כזה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם בטח הרבה מאיתכם עושים הזמנות של רכיבי אלקטרוניקה מאיזה חנות\אתר אתם נוהגים לעשות הזמנות ? העלות המשלוח שלהם זולה ? חייבים לעשות קניה גדולה או שאפשר לקנות גם בעלות קטנה . ראיתי שיש את MOUSER ן FARNELL למישהו יש ניסיון איתם ? הם נוחים להזמנות ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by SpiritCRusheR,

שלום פורום HWzone הסתכלתי בגלרייה של המודינג וממש קינאתי אמרתי לעצמי אם הם יכולים גם אני יכול! אני מקווה להשתלב בפורום וכמובן להראות לכם את המודינג שלי (אני מתחיל את הפרוייקט היום!)

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by giloman,

איך לחבר מאווררים לספק כח ? אני חדש במודינג ואני לא מבין איך ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by [NOS],

אז ככה, קניתי ספק של OCZ עם חוטים עגולים כסופים ו8 אולטרות קטנות, יש לכם אולי רעיון מה לעשות עם האולטרה? אני חשבתי לשים אותה ולצבוע חלקים במחשב כדי שהם יזהרו... איפו קונים טוש רגיש לאולטרה?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים