עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Asaf.Y,

הנה הלינק.. http://gallery.modding.ru/galleries.php?action=gallerylist&galleryPageMax=0&&page_num=1 *נלקח מהאתר אוורלסטס תהנו

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by tehnodrom,

לפני חודש בערך הבאתי פה את המודינג שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/album107 עכשיו צבעתי את המארז והוספית חתיכה של זכוכית מקדימה.... הינה תמונות תנו את דעתם(תהיו עדינים) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  3. הכל כתוב ......

• 8 תגובות
    • 5.8k צפיות
  4. היום השתמשתי בפעם הראשונה בדרמל וחתכתי מקום למאורר 120mm בגג במארז אני רוצה שתגידו לי איך החיתוך יצא לי.. אני יודע שהוא לא יצא כל כך טוב ומה שחשוב לי זה איך אני יכול לתקן אותו מבלי לפגוע בגודל החור שעשיתי (את השבלונה למאורר לקחת מפה מהמדריך לקדיחת חורי איוורור במארז) התמונות: http://www.pbase.com/baluta/case טל.

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  5. חברה רציתי לדעת אם אפשר ךהפוך כבל שיש לו באחד הצדדים חיבור USB לPerllel וכל מה שקור ל COM1 COM2 3 4 אם לא הבנתם אז בעצם את אותו צד עם חביור USB לחתוך ולחבר כמו של מדפסת או עכבר ושיעבוד כראוי? תודה מראש.

6. Started by mosheva,

שלום!!! הבנתי שזה אפשרי לחבר צג PS1 למחשב ולא מצאתי מדריך.... :-\ אז ככה שזה לא סגור שאני יקנה אחד ולא ידע איך לחבר אותו (דרך אגב מוכרים בבאג ב 299 שח) אז אם מישהו יוכל להפנות אותי למדריך (עדיף בעברית) אני ישמח...!!! והאם בכלל שווה להשקיע בו ולא בצג LCD רגיל ... ??? תודה !!!!

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  7. Started by stingeR-,

אוקיי , חבר שלי(daemonshlomo), יש לו R9700PRO של ATI מקורי , לפני חודש-חודשיים , הוא הלך למסיבת רשת , ובדרך חזרה , כנראה שהמונית\אוטו קפצו , והR9700PRO היה עליו קירור של זלמן , וזה כנראה הפיל כמה נגדים\חלקים מהכרטיס(זה מה שהוא חושב) , הוא חזר הביתה ושהוא הדליק את המחשב המסך היה מלא בארטיפקטים(בביוס) , והכרטיס לא עבד בכלל בוינדוס(הראה מסך שחור עם קווים אנכיים) , הכרטיס הגיע אלי היום , אותם התופעות בידיוק , רק מה , שהקווים רק אנכיים והכרטיס גם לא נתקע... , מה שאומר , שאין מספיק מתח לזיכרונות כנראה , עכשיו , הכרטיס עובד! , המאורר מסתובב והכל.. , אבל כנראה שאיזהשהוא נגד שאחראי על סיפוק מתח לזיכרונות נפל , וזה מה שלא נותן לו לעבוד , חשוב לציין שניסיתי להוריד לו את מהירויות השע…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by SixKiller,

הבעיה.. חתכתי את כל הכבלים בספק.. בשביל הסליבינג... נוצרה טעות קטנה.. בכל זאת השאלה שלי היא... יש שם איזה 4 חוטים אדומים.. 3-4 שחורים.. ו3 כתומים... השאלה היא.. אם זה לא משנה לאיזה שחור לשחור אני מחבר.. או כתום לכתום.. ואותו דבר אדום לאדום?.. כי בתוך הספר עצמו.. אני רואה שיש משבצות לכל צבע שונה.. וכל הכבלים באותו צבע מחוברים לאותו משבצת כזאת... בקיצור... זה משנה?.. תודה רבה מראש.. דחוף מאודדדדד

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by miky,

הכלתתי לבנות מארז מאץ איך לבנות נכון אני לא ממש יודע אני מחפש מדריך תוכלו לעזור?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by tehnodrom,

מקודם עשיתי קצת סדר במגירות ומצאתי גיימבוי ישן כזה לא צבעוני ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא לא עובד אז חשבתי אולי אני יכול לעשות משהו איתו עם המסך שלו??? תודה לעוזרים....

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  11. Started by nir_ofer,

למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות אם הספק הזה של מחשב נייד (כתוב עליו שהמתח שלו הוא 18.5 V) כל הצעה נחמדה תתקבל.. תודה מראש ניר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  12. שלום, אני חותך את גג המארז בצורה של שלושה עיגולים מוצלבים כמו הצורה 8 ועוד עיגול... ובזמן החיתוך של העיגול הראשון נהרסו לי איזה 5 ראשים וראשים יקרים... ויש לי דרמל ממש משמ חזק... זה נורמלי? המארז שלי הוא מתכת 0.7 של אנרמקס... תודה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by crovei,

שלום.. השבוע ייצא לי להגיע לסנטר (דיסנגוף סנטר..), ובין המסלול הקבוע שלי החלטתי לקפוץ להום סנטר לראות אם יש שם משהו חדש.. (ואני מוכרח לציין שהסניף בדיזנגוף פשוט מבייש.. יחסית לשאר הסניפים הוא קטן ואי אפשר למצוא בו כלום..) בכל מקרה ראיתי שיש שם ב"מבצע השבוע" משור אנכי של וולף.. במחיר של 100 שקל.. שבא כמובן עם קיט שכולל 15 להבים משקפי מגן ועוד כל מני שטויות.. (שזה קצת מצחיק.. הם מוכרים שם בנפרד משקפי מגן ב-20 עד 40 שקל.. ואני במילא אקנה בהזדמנות משקפיים כאלה.. ככה שעם הערכה אני חוסך 20-30 שקל.. אז המחיק יורד אפילו עוד..) קיצור רציתי לדעת אם מישהו עבד איתו אי פעם או מכיר את המשור הזה.. (מהדרמל של וולף יש לי רק נחת ב"ה..), אבל בכל זאת אני אשמח לשמוע חוות דעת.. בכל מקרה יש לי …

• 8 תגובות
    • 6.7k צפיות
  14. Started by pc student,

חברה אני צבעתי את העכבר שלי בזהב ואחרי כמה זמן הוא הפך לירוק,מה הבעייה כאן וכיצד אפשר לפתור אותה?

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by tulicooli,

http://www.bit-tech.net/article/141/6 התמונה השניה והשלישית אתם יודעים עם איזה תוכנה הוא עשה את זה?? תודה לעונים או שאם מישהו מכיר אז תודה..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by g2a2l2,

זה המוד הראשון שלי מערכת לשליטה ב 4 מאווררים עם תאורה מתחלפת מאדום לירוק (זה ירוק לא יודע למה בתמונה זה נראה לבן ) הורדת המתח של המאווררים עד למצב של כיבוי אתם מוזמנים לתת דעה www.g2a2l2.pic.co.il

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by RazorJunior,

פירקו בעבודה של אבא שלי איזה מיני בר ואבא שלי חשב שאולי אני אצטרך את ה LCD הזה למטרות מודינג... אז הנה כמה תמונות, תגידו לי אם יש מה לעשות עם זה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MasterDK,

בניתי אלמנט תאורה מין נורת ניאון כזאתי בחיבור של 5V מספק המחשב. אני רוצה לחבר עליו מפסק און/אוף. השאלות העולות מהרעיון הן: 1. אין בכלל מחברים מספק? לאיזה כבל שחור (אדמה למי שכח)? אדום (5V למי שכח)? או שניהם? מה היא צורת חיבור נכונה? לאן הולכת הרגל השלילית של המספק ולאן חיובית? 2. מה שקורה זה שיש לי שתי לדים כחולים אם נגדים של 300 אוהם האם אחרי חיבור המספק אני יצתרך חהישתמש בנגדים אחרים? גדולים יותר? קטנים יותר? האם זה יפגע בזרם המגיע ללדים? 3. באיזה מספק בכלל להישתמש? האם כל מפסק יתאים או רק מספק ל 5V? האם אני יצתרך עוד נגדים? תודה לכול מי שיעזור לי

• 8 תגובות
    • 24.3k צפיות
  19. Started by pyro_man,

אז ככה לפני זמן מסויים התחלתי בבניית מארז מפרספקט 5 מילימיטר שכל הכוונה שהוא יהיה כמו אקוורים הדלתות יהיו בנויות מדופן כפולה שבתוכה יכנסו מים ללא דגים אין מה לדאוג. אז ככה פרספקט לא חסר חסר מישו שיתכנן לי כי במהלך הבניה נתגלו הרבה שגיאות עקב העובי של הפרספקט המסויים שוב 5 מילימיטר ובנוסף להכל אני הייתי מעוניין בפתרונות מקוריים כיצד לחבר את החלקים השונים אחד לשני כי סילקון איך נגיד את זה זה אולי פתרון לאתימה אבל לא פתרון יעיל על מנת לחהחזיק את הפרספקט מחובר אחד לשני וברגים עושים חור ובואו נגיד ככה המים יוצאים מהחור. למי שיש את היכולת והכח והרצון הטוב לעזור לחבר קהילה יכול לנסות את מזלו ובסקטאפ לתכנן פשוט אני חרא של גרפיקאי בתוכנה הזאת למרות שהיא דיי פשוטה. אז מי ישכול שיע…

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  20. טוב, אז ככה אין לי דרמל וגם אם היה לי אין לי כשרון ציור או חריטה, אז אם יש מישהו שמוכן לעשות לי חריטה יפה ( Arik.G אתה פנוי? ) בחלון של המארז, אני אשמח ובתמורה הוא יקבל כמה דברים שאני לא צריך והם קתודה אדומה או כחולה + מתאם, שני מאווררים של TT 80 מ"מ המארז הוא XASER 3 של TT, אני מתל אביב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by MasterDK,

האם יש אפשרות לעקם פרספקס בתנאים בתיים? אם כן איך?

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  22. לדוגמא ניקח את הרכיב האינפרה אדום המוצג פה באתר. התיכנות שלא מתבצע מהמחשב והוא יעבוד כל עוד הוא יהיה מחובר לאותו מחשב אם התוכנה שתיכנתו אותו. עכשיו ניקח לדומגא טלויזיה היא לא תלויה במחשב בשביל שנוכל לשלוט עליה אם השלט. השאלה היא האם היא תוכנתה על ידיה מחשב לאיזה גיוק? אם לא ניקח רובוט הוא מתוכנת על ידי המחשב אבל לא תלוי במחשב בשביל לעבוד. יש לו איזה ג'וק האחראי לפעולות שלא שמידע עליו הוכנס מהמחשב. האם זה נכון אם כן מאיפה משיגים ג'וקים כאלה כמה הם עוליםואיך משתמשים בהם? תודה רבה מקווה שהבנתם את השאלה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by IG,

אם יש אחת כזו, שמוכרת לדים (נגדים יש בכל חנות אליקטרוניקה...), אפשר גם בטבריה או בבאר שבע (אני מיואש, ואלה המקומות שאני יכול להגיע אליהם לקניות...) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. קבלו : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. תנו רעיונות אם יש לכם כי אין לי מה לעשות איתו ואני רוצה לעשות איתו משהו יפה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים