עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני רוצה לבנות מעגל של לדים שיהבהבו לפי גליי הקול של WINAMP אני יודע שזה אפשרי,יש לי מדריך אפילו אבל מה לעשות אין לי ידיים לאלקטרוניקה ואני לא מבין בזה כלום. אז כמה שאלות: -האם יש מישהו שמבין פחות או יותר באלקטרוניקה ויכול לבנות לי מעגל חשמלי של לדים כמו שנראה במדריך פה: ((פרטים במסרים)) http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184&page=1 -האם מתאפשר להכניס יותר מ-8 לדים למעגל כזה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by noamn111,

שלום הודעה ראשונה שלי פה . אני רוצה לבנות משהו ממנורות חשבתי על לדים לפי מוזיקה .. מה דעתכם ? אני חדש בכל העסק איפה קונים ? מה קונים ? יש סרטוטים או משהו ? אשמח לעזרה . תודה מראש ולילה טוב

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. חיפשתי משהו בבית ופיתאום מצאתי פלאפון ישןן ישןן מדגם nokia (אפילו אין לי מושג מה המספר דגם) http://www.stopbuyingcrap.com/pics/sbc/cellphones1.jpg עכשיו חשבתי אולי אפשר להוציאת מסך שלו ולהשתמש במסך בתוך מוד למחשב יש אפשרות?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by nir_ofer,

רציתי לדעת מה משמעות 6 הפינים במפסק הנל ומה הוא מאפשר לי לעשות שאני לא יכול לעשות עם מפסק של 2-3 פינים רגיל. תודה מראש ניר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. ועוד שאלה, אני רוצה לצבוע אותו שיהיה בצבע כסוף משהו כמו אלומניום. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני חייב מדריך לסלייבינג לכבלים של הספק כוח אבל המטרה זה שאני יכין ואני לא יצטרך לקנות משהו... ואני צריך גם שתסבירו לי קצת על זה.. תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שבוע טוב לכולם. מקווה שעובר עליכם חנוכה שמח. חלפה במוחי תהיה כלשהי ואולי תוכלו לעזור לי. אז ככה, בין היתר יש בשימושי מערכת מיני סטריאו של פנסוניק (אוכל לאתר את מספר הדגם) ממש אבל ממש עתיקה (יש לה אפילו דאבל טייפ) אני יודעת שהיא שווה אגורה וחצי בערך (טוב, בלי הבערך) אבל עדיין. הקטע הוא שהשלט שלה לא ממש עובד איתה. ניסיתי להחליף סוללות וזה לא העניין. איני יודעת אם הבעיה היא בשלט, בעיינית, או במשהו אחר. כל מה שאני יודעת הוא שזה לא עובד. לקחת לתיקון / לקנות שלט אוניברסלי יקר שאולי יתאים ואולי לא זה סתם מטופש במיוחד עקב שוויה של המערכת. ברור שהפתרון המתבקש זה להחליף אותה אבל בינתיים היא נשארת. השאלה אם יש משהו שבכל אופן ניתן לעשות / לבדוק כדי לראות אם ניתן להגיע למצב של שליטה מ…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. ערב טוב לכם,עברתי לפורום הזה לאחר שניסיתי המון זמן את פיסיטיפ שהתעדכן אחת לחודש בלחץ. בכל אופן יש ברשותי מארז של טרמלטייק XASER 7000 שחור. מארז מצויין מרוצה מאוד. הוספתי לו 2 קתודות סאונד-חוט חשמל Y עם סליבינג צהוב עם תאורה,מאוורר אדום במארז למעלה להוצאת החום,קירור מעבד ביג טייפון,מאוורר סיילנט קאט בצד במקום הכתום, וsmart fan כחול מאחורה. ומקדימה יש להארד דיסקים. שאלתי היא-אני מעוניין לקרר את ההארד דיסקים שלי אך ישנה בעיה. 2 דיסקים קשיחים יושבים למטה,איפה שהמאוורר בתחתית המארז. ו2 נוספים יושבים במקום הפלופי דיסק אחד מעל השני ללא רווח. למרות שיש 3 מקומות למטה הסידור כבלים וכד' יצא יותר יפה ש2 יהיו למעלה ו2 למטה. למטה אין בעיה של חום,שמתי במקום הארד דיסק למטה מאוורר…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by roeesnir,

אני הולך להסתובב שבוע בחו"ל עם Google maps. גישה לחשמל לצורך טעינת הטלפון תהיה לי רק בלילות. אני צריך Power Bank שיוכל להטעין לי את המכשיר שלוש ארבע פעמים ביום. (Xiaomi Mi4C) בeBay יש הרבה מטענים זולים, עם נתונים מפוצצים כמו זה: http://www.ebay.com/itm/Universal-100000mAh-Dual-USB-Portable-Solar-Battery-Charger-Power-Bank-For-Phone-/401043432303?hash=item5d600d236f:g:TZAAAOSwSdZWcn7o מה אני צריך לחפש? האם עדיף לקנות של חברה מוכרת? כמו זה? : http://www.ebay.com/itm/Original-Xiaomi-Portable-USB-Power-Bank-Charger-5000-5200-10000-10400-16000mAh-/171849642560?var=&hash=item2803097240:m:mKpsmrHaYYGOqYhizFtxdJQ …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Imtheman,

מישהוא יודע איך לחבר את החוטים האלה מחדש ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Badi_Mami,

http://www.zigz-ag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2101 יש תמונות של זה אשר האפקט פועל?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by QWE213,

אני רוצה להבהיר קודם כל שאין לי מושג באלקטרוניקה, אני מנסה לעשות את זה בעזרת ידע כמו סרטונים וכו'... בכרטיס מסך שלי ( amd sapphire r9 280 ) יש שני חיבורי PCIE של 6 PIN, ואחד מהחיבורים גורם למחשב לא להידלק כשמחברים אליו כבל. השאלה שלי היא איך כדי לגשת לדבר כזה? נ.ב, עשיתי נסיון עם רב-מודד (שמתי אותו על מצב בדיקת התנגדות, שהוא משמיע צליל), וניסיתי לגעת בפינים בחיבור PCIE של שתי החיבורים. ה-3 פינים התחתונים בחיבור שעובד לא גורמים להשמעת צליל, ובחיבור שגורם למחשב לא להידלק הם גורמים להשמעת צליל - זה אומר משהו? אגב אם צריך לצלם את הכרטיס אין לי בעיה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אז כמו שהבנתם- אני מחפש פרספקס בעובי של 4 סנטימטר בערך בשביל גוף לגיטרה קאסטום שאני עוזר לחבר לבנות. המידות שאני זקוק להם- 40*60 ועובי של 4 ס"מ המשטח. עכשיו בגלל בעיות הגודל והעובי אני הייתי שמח לעזרה מאנשים שיש להם ידע עם כמות כבדה של פרספקס לצורך פרויקט שכזה ומאיפה אני משיג כזה גודל וכמה זה יעלה בערך? בפרויקט הזה אני קצת בבעיה כי את הגוף אני חותך מהפרספקס ולא יודע בדיוק איך- הצעתי עם מסור סרט אבל זה יגרום להפיכת החלק החיצוני של הפרספקס לחלבי ואז הפרספקס לא יהיה יותר שקוף וזו בעיה. בשביל שתקבלו ראש אני אביא לכם סרטון של בחור שעשה את הפרויקט הזה עם מכונת CNC וזה יצא מאוד מדהים! (לא נדבר על האספקט המוזיקלי שאני הערתי לחבר שלי עליו, אבל הוא חי בחולומו..) הסרטון- א…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by CyberBot,

par 38 cfl 6500k לא מצאתי ב ACE מקומות נוספים שאולי אני אמצא? זה המנורות ששמים בדוקרנים בגינה

15. הבנתי שאפשר לעשות עם לדים הרבה דברים אבל לא הבנתי האם אפשר לחבר רגל אחת של לד לחוט ואת השנייה לעוד חוט ולחבר אותם למולקס (אחד לשחור ואחד לאדום) האם זה אפשרי? ועוד שאלה אם אני יחליף את הלד האדום של העכבר בלד כחול זה יהיה מדוייק כמו פעם? שאלה אחרונה אם אני יחבר לד לסוללות אז כמה סוללות AA יידרשו כדי להפעיל אותו? תודה לעונים

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by roi286,

שלום רב, אבקש את עזרת המבינים : אקדים ואומר שאין לי הרבה מושגים בעולם החשמל(אני מגי מתחום המשפט), אני מעוניין לרכוש סרטי לד לפי הצורך הבא : 1. סרט שיכסה אורך של 3.4 מטר, הסרט יבא בתוך גליל אלכסוני מתחת לארונות מטבח, האור אמור להאיר משטח עבודה, חלק מהתאורה תעבור מעל משטח בישול (נראה לי שטוב יהיה אם הסרט יהיה מוגן מלחות ואדים וכמו כן יוכל לעבוד תחת טמפרטורה כבוהה יחסית ). 2. סרט לד נוסף באורך כולל של 5.4 מטר, יעבור כתאורה נסתרת מעל ארונות מטבח, אמור להאיר מקומות אפלים שתאורת המטבח אינה מגיעה כתוצאה ממגבלות טכניות. 3. כנ"ל ארון באורך 60 ס"מ 4. ווטרינה באורך כ 4 מטרים. ככלל, תאורת הלד באה כגיבוי לתאורה הקיימת, שלדעתי אינה מס…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Racheli Dekel,

אני רוצה לבנות מעגל הכולל לייזר ) שכאשר משהו יעבור בין קרן הלייזר לגלאי ידלק אור משהו נגיד שמדליק אור כשיש הפרעה לקרן או משהו כזה, . יש מדריך להכין דבר כזה? איזה חומרים אני צריכה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by SHNIZ,

ממצב חבירם חדש בפורום א, כל ב, יש לי מגבר ישן שעבר בירושה והצג שלו דיי מלאה בשריטות השאלה היא כזות האם יש דרך לשייף פלסטיק בצורה עדינה שתחזיר את השקיפות למצב "חדש" ותעיף את השריטות ? יש לי דרימל עם מבחר ענק של ראשים כולל שיוף מ2 סוגים בד וצמר בכלל הגדלים רק שנסיון קודם שלי בשיוף פלסטיק עם 2 הסוגים נגמר בנזק לשקיפות (הופיעו סימנים לבנים) תודה ענקתי מראש חברים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by nachman,

שלום יש לי רמקול קטן כמו של דיבורית ואני רוצה להרכיב לו פוטנציומטר הרמקול הוא 5w 8Ω רציתי לברר איזה פוטנציומטר אני צריך לקנות ואיך מחברים אותו (אני צריך להרכיב אותו אחרי המגבר) תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by aviram20,

שלום חברי היקרים מי מאיתנו לא מכיר את הבעיה של כבל IDE שרוחב משתווה לרוחבה של מכונית לינקולין משנות ה60 מקשה עללינו המודרים לסדר אותו מכער את פנים המארז עם צבע אפור משעמם מפריע לזרימת אויר וביכלל , תופס מקום! החלטתי היום להראות לכם איך משפצרים לכבל הזה את הצורה! עלות החומרים 10 שקלים מצרכים: כבל כמובן מברג שטוח קטן איזולירבנד חתיכת טפט זוהר באולטרה ומספריים[לא חובה] טוב לרובנו במחשב יש 3 כבלים או יותר 1 של ההארד דיסק שני של הסידי שלישי של הפלופי לי אין פלופי לא צריך אותו חח אז התחלתי מהכבל של הסידי כיביתי את המחשב כמובן ניתקתי אותו מהחשמל בקיר והוצאתי את הכבל אחרי שהוצאתי את הכבל ספרתי כמה גידים יש בו יש בו 40 החלטתי לחתות כול 5 גידים אפשר …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by gil_elichai,

אם מישהו יודע מה זה בדיוק תג למארז מואר? אז שיגיד שיכתוב פה בבקשה ועוד שאלה מה ההבדל בין גריל מואר לבין גריל מואר uv ושאלה אחרונה היא מה ההבדל בין קתדוה לבין לד?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by yakirsh4,

שלום, יש לי אוזניות שמתחברות עם חיבור אופטי (optical) ואני רוצה לחבר אותם למחשב הנייד שלי הבעיה שבמחשב שלי יש רק חיבור אחד לאודיו שהוא PL יש איזה אפשרות לחבר את האוזניות למחשב שלי בעזרת מתאם או רצף מתאמים כלשהו? אן כן אני ישמח לקישור מאיבי לקנית המתאם (או רצף המתאמים) כי אני לא מצאתי תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Astrix-D,

אני חייב מפסק במעגל הזה? [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יש לי מחשב עם יציאת IR שאפשר באמצעותה להעביר מידע בין מחשב למחשב.(אני לא מדבר על מקלט IR כמו שיש במדריכים שאפשר באמצעותו לשלוט על תוכנות במחשב). ויש לי מכונית קטנה על שלט רחוק שמבוסס על IR. רציתי לדעת אם יש אפשרות לדעת איזה סיגנל השלט של המכונית הזאת מפיק ולחקות את אותו סיגנל באמצעות תוכנה מתוך היציאת IR שיש לי על המחשב. וכך דרך המחשב לשלוט באותה המכונית. אני מדבר על IR בלבד. השאלה הזאת כמו שאתם רואים מיועדת לאנשים עם הבנה מעמיקה באלקטרוניקה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by computers-man,

אני רוצה להגביר מתח של RCA שיספיק ל10 מטר אורך, איך אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.