עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. ערב טוב לכם,עברתי לפורום הזה לאחר שניסיתי המון זמן את פיסיטיפ שהתעדכן אחת לחודש בלחץ. בכל אופן יש ברשותי מארז של טרמלטייק XASER 7000 שחור. מארז מצויין מרוצה מאוד. הוספתי לו 2 קתודות סאונד-חוט חשמל Y עם סליבינג צהוב עם תאורה,מאוורר אדום במארז למעלה להוצאת החום,קירור מעבד ביג טייפון,מאוורר סיילנט קאט בצד במקום הכתום, וsmart fan כחול מאחורה. ומקדימה יש להארד דיסקים. שאלתי היא-אני מעוניין לקרר את ההארד דיסקים שלי אך ישנה בעיה. 2 דיסקים קשיחים יושבים למטה,איפה שהמאוורר בתחתית המארז. ו2 נוספים יושבים במקום הפלופי דיסק אחד מעל השני ללא רווח. למרות שיש 3 מקומות למטה הסידור כבלים וכד' יצא יותר יפה ש2 יהיו למעלה ו2 למטה. למטה אין בעיה של חום,שמתי במקום הארד דיסק למטה מאוורר…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by gal1,

איך צובעים את הcd?!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by CyberBot,

הם כותבים שזה גירסת RS MADE IN THE UK אמין או בולשיט? יש מוקם אחר להזמין חוץ מRS (אין במלאי)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני ממש ממש צריך מקום ליקנות מפצל ל SOUND שלי לכרטויס קול. יש חנות טובה ?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Qtec,

הנה תמונה של המארז שלי- איזה סוג הוא, האם "יש לו פוטנציאל"?-מה אפשר לעשות איתו (חשבתי לעשות חור בגג ל92מ"מ -מה אתם חושבים ואיך לעשות את זה איזה סוג חור לעשות ובאיזה גודל???)

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. לא היה לי כח לסנן ת'תמונות אבל הנה , חלק לא קשורים צריך לקנות עוד קצת חומרים .. תגובות :>

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by 1_Nike_1,

מעוניין שלא לשמוע יותר את הקליקים של העכבר. הרעיון היה מזמן, אבל הת'רד בפורום ציוד היקפי נתן לי בוסט להתחיל את זה. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=343759.0) אז ככה... אני צריך עזרה בנוגע מה אני עושה הלאה. אני newbie, אז מה עושים עם הפלסטיקים האלו?? פתחתי את העכבר. מה הלאה? ואני שואל מה הלאה כי ברגע זה אין לי עכבר רזרווה. בעיתוי אחר הייתי מפרק וזורם ומנסה.. אבל אין לי תוכנית ב'. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני מעוניין להתחיל להתעסק במודינג "לייט" ובשביל ההתחלה בעיקר לעבוד חיצונית על המארז שלי. אני מעוניין לרכוש מכשיר Dremel בדגש על המכשיר המקורי ולא את החיקויים ב200 שקל. אני מאוד אשמח לדגם ספציפי ועל מקום ממנו מומלץ לרכוש(אים לי בעיה לרכוש דרך הWEB גם בארץ וגם בחול). בינתיים שמתי עין על הדגם הנ"ל: Dremel 300JD http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734113 ושאלה טכנית, האם ניתן בעזרת הDremel לחתוף ברגים(הכוונה לקחת בורג ולקצר אותו)?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. אהלן, רציתי בתור פרוייקט לנסות לאפנן ולהעביר מידע על גבי כבלי רשת החשמל, האם הדבר חוקי ואפשרי ? לפי איזה סטנדרט ? (הרי ידוע שאפשר להקים רשת על גבי קווי החשמל). בנוסף, ממה צריך להזהר בבניה של הפרוייקט ? כמובן שצריך להתחבר לקווי החשמל בעזרת שנאי לצורך בידוד, האם יש עוד דגשים ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Ancient1,

אני צריך מד טמפ' עם חיישן עם חוט . חיישן קשיח כמו מסמר לא מתאים. צריך למדוד טמפ' של צנרת נחושת, של מעבד , מים .. טמפ' מדויקות מאד לא חשובות ובאיזור חיפה אם ניתן. יש לי תרמיסטור על כבל , האם אפשר להשתמש בזה איכשהוא ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Aviko,

מאיפה לקנות חדש? איך להתקין,,? תודה לעוזרים?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by War-Hammer,

אני רוצה להקיף את החלון במארז שלי בכבל EL שפועל לפי הקול. עכשיו מוכרים אותו במטר וחצי וההיקף של החלון שלי הוא כמעט 2 מטר, אז עכשיו, השאלה שלי אם אני אוכל לחבר לסטארטר שמקבלים עם הכבל שעובד לפי הקול עוד כבל EL (כמו בסטארטרים של קטודות)? או שיש שיטה אחרת? או שפשוט אני אקנה שני כבלים? הנה הסטארטר והכבל שאני מדבר עליהם: http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1657&cat=62&page=1

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by igarm13,

חברה תגידו עם איזה כלי אתם משתמששים בשביל לעשות חור למוורר 120 אני ביררתי שלמקדחה אין כוסות כאלו גדולים לקידוח אז עם אתם משתמששים???? תודה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי נגישות (וידע לעבוד עליהם) למכונות האלו ורציתי לקבל אולי רעיונות לדברים שאני יכול לעשות איתם.... קירור מים לא נמצא בין האפשרויות... אז קדימה תנו הצעות! תודה רבה לכולם!! :xyxthumbs:

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי חשבתי על רעיון לחבר מאוורר נוסף של 120mm מתחת לגוף הנייד,אבל השאלה הגדולה היא היכן לחבר אותו ??? מישהו מכיר אולי גם היכן ניתן למצוא מאווררי 120mm דקים? (1cm עובי) או מאוורר שמתחבר בUSB בכדי שאכין בשבילו בארקט המערכת

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. טוב אז ככה,אבא שלי עובד במיקרוסופט והוא כל שנה מקבל תמחשבים הישנים אז לכבוד פסח הוא קיבל חרא אחד פנטיום 2 ,ולאח שלי היה קרטון,אתם בטח יודעים מה חשבתי.. בכל אופן אז יש לי קרטון ,יש מחשב ורציתי לעשות מהקרטון מודינג למחשב... מצטער שאים תמונות של הקופסא פשוט היא בייבוש אחרי צביעה... מחר בבוקר אני אוסיף תמונות.. (שיט ביום שני יש לימודים!)

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. כנסו עוד היום ל- WWW.ARISTOCK.CO.IL רכיבים אלקטרונים זיווד אלקטרוני ציוד הלחמה ציוד בדיקה כלי עבודה ציוד לפרוייקטים לתלמידי אלקטרוניקה והנחות משמעותיות

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by מאפיונר,

יש כזה איפה שהו בארץ שאפשר להזמין איזהו חנות או אתר http://img353.imageshack.us/img353/1782/sensor19lg.jpg תודה מראש!!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by itaim,

נכון יש את אלה שמאירים את החריטות על הפרספקס? (לא יודע איך כותבים את זה) בקיצור יש הרבה אור שבורח בקצבות הפרספקס... הרעיון הוא שבקצבות אפשר לשים מראות או להדביק נייר מראה (יש כזה דבר) ככה רוב האור יחזור ויותר אור יאיר את החריטה עצמה וככה גם הפיזור של האור מסביב לכל החריטה יהיה יותר טוב (שלא יהיה צד, שהוא הצד של הלדים, מואר יותר מהשני) מה אתם אומרים על הרעיון??

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by roeesnir,

אני הולך להסתובב שבוע בחו"ל עם Google maps. גישה לחשמל לצורך טעינת הטלפון תהיה לי רק בלילות. אני צריך Power Bank שיוכל להטעין לי את המכשיר שלוש ארבע פעמים ביום. (Xiaomi Mi4C) בeBay יש הרבה מטענים זולים, עם נתונים מפוצצים כמו זה: http://www.ebay.com/itm/Universal-100000mAh-Dual-USB-Portable-Solar-Battery-Charger-Power-Bank-For-Phone-/401043432303?hash=item5d600d236f:g:TZAAAOSwSdZWcn7o מה אני צריך לחפש? האם עדיף לקנות של חברה מוכרת? כמו זה? : http://www.ebay.com/itm/Original-Xiaomi-Portable-USB-Power-Bank-Charger-5000-5200-10000-10400-16000mAh-/171849642560?var=&hash=item2803097240:m:mKpsmrHaYYGOqYhizFtxdJQ …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by GGuyZ,

היי לכולם. רציתי לשאול אם ישנה תוכנת GPS שאפשר להשתמש בה לרעיון הזה. כמובן שצריך תוכנה לא מקוונת לאינטרנט, ומשהו נוח לא בסגנון EMAP. יש כאלה דברים לפאלם הבנתי וזה עובד עם לווינים. איך אפשר ליישם דבר כזה עם מחשב שולחני ישן? מה דעתכם?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Amir c,

טוב יש לי את החלון מורכב והכל ומודבק (זמני) עם סלוטייפ (חסרים 2 מאוררים אז לא שווה לשים ברגים והכל) היום לא קדחתי בוא כי פחדתי זה נראה חומר די שברירי ולפי מה שהבנתי הוא דיי קשור (יענו המולקולות) ומספיק מכה קטנה וכולו נשבר עכשיו יש לי 2 מאוררים ששניהם מוציאים ואני רוצה לשים אחד על הפרספקט שיכניס אחד שישב ממש מול המאורר של המעבד ויכניס חשבתי איך לעשות את זה בהתחלה חשבתי מקדחת כוס אבל הנחתי שזה ישבר אין ברשותי דרמל ראיתי במדריכים ששמים מסקינטייפ באיזור החיתוך ואז חותכים אבל עם מה !? ??? ??? ותמונות יגיעו מתי שהמאוררים הכחולים יגיעו יגיעו ד"א זה נראה פצצה ! תודה רבה אמיר

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by piro,

אני מתכונן לבנות את המעגל שישמש כ crossover לרמקולים שאני בונה, אבל אני לא בטוח לגבי דירוג ההספק של החלקים. העומס הוא בערך 200 וואט מקסימום על הטוויטר ו 100 וואט על הוופר. הייתי מעלה איור של המעגל, אבל אני לא בטוח איך בלי להתעסק עם קישורים לשרתי תמונות חיצוניים. באופן עקרוני יש רכיבים גם במקביל וגם בטור לשני הדרייברים. אני די בטוח שיש דרך לחשב דרך נוסחה את ההתחלקות של העומס, אבל הידע שלי באלקטרוניקה די מוגבל בנושא. אני פתוח להצעות\ -יונתן.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by DJPOWER,

יש לי 400-450 שקל לקניית מארז... אז אמרתי, ב400 אני לא יקבל משהו שיש לו בגג מאוורר + 2 בדלת+ 2X120 נשלם 250~ מארז זול ואם שלדה דקה ונקנה דרמל לא אמיתי(WOLF וכו') ובהמשך גם נוסיף חלון כמובן איזה מארזים היו טובים לפרוייקט שכזה? אם אפשר קישור תודה מראש יונתן 8)

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים