אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
-
אולי יש פה למישהו ידע באלקטרוניקה \ חשמל שיכול לעזור לי. אני רוצה לייצר גוף חימום שמגיע לסביבות ה 400 מעלות בהמצאות מצבר 12V עם הספק של 4AH , חשבתי לעשות אותו ממתכת שתשמש כחוט להט , עכשיו אני צריך גם שהמצבר יחזיק לפחות שעה , זאת אומרת שההתנגדות של הגוף צריכה להיות מקסימום 3.5 - 4 A , הבנתי שאני צריך שהמתכת צריכה להיות מסגסוגת בעלת התנגדות המכונה ומוליכות נמוכה... זה נכון? ואם כן , איזה סגסוגות בעלות תכונות שכאלה ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להקיף את החלון במארז שלי בכבל EL שפועל לפי הקול. עכשיו מוכרים אותו במטר וחצי וההיקף של החלון שלי הוא כמעט 2 מטר, אז עכשיו, השאלה שלי אם אני אוכל לחבר לסטארטר שמקבלים עם הכבל שעובד לפי הקול עוד כבל EL (כמו בסטארטרים של קטודות)? או שיש שיטה אחרת? או שפשוט אני אקנה שני כבלים? הנה הסטארטר והכבל שאני מדבר עליהם: http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1657&cat=62&page=1
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה משמעות 6 הפינים במפסק הנל ומה הוא מאפשר לי לעשות שאני לא יכול לעשות עם מפסק של 2-3 פינים רגיל. תודה מראש ניר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נכון יש את אלה שמאירים את החריטות על הפרספקס? (לא יודע איך כותבים את זה) בקיצור יש הרבה אור שבורח בקצבות הפרספקס... הרעיון הוא שבקצבות אפשר לשים מראות או להדביק נייר מראה (יש כזה דבר) ככה רוב האור יחזור ויותר אור יאיר את החריטה עצמה וככה גם הפיזור של האור מסביב לכל החריטה יהיה יותר טוב (שלא יהיה צד, שהוא הצד של הלדים, מואר יותר מהשני) מה אתם אומרים על הרעיון??
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2475&cat=174&page=1 הסתכלתי בג'אב-טק וראיתי את הדבר הזה... "כרטיס מולקס" ככה לפחות אני קורא לזה... זה מן מפצל מולקס מ-1 לשלושה יציאות והוא מורכב כמו כל כרטיס. וכך אפשר לחבר מאחורה דברים למחשב כדי לבדוק אם הם פועלים במקום לפתוח את המחשב כל פעם... אז חשבתי לעצמי.. למה לשלם 15 ש"ח לא כולל משלוח (למרות שכרגע אין אפשרות למשלוח לישראל) כשאפשר להכין את זה לבד וזה הרבה יותר כיף! אז אני מדריכון קטנטן... תמונה: בעקרון זה די פשוט להכין דבר כזה... מצרכים: 1. מתכת PCI שלא צריך... אני בספק אם למישהו אין כזו. 2. מולקס זכר 3. x3 מולקס נקבה 4. חוטים בצבעים: אדום, שחור וצהוב. חצי מטר אדום, חצי מטר צהוב ומטר שחור. 5 …
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מטלפון רגיל -> טלפון אינטרנט יש לי אוזניות ישנות ומיקרופון ולשאלות- 1. איך מחברים את המיקרופון כך שיהיה לו את החיבור שבתמונה? 2. איך "לוקחים" לאוזניות אוזנייה אחת כך שאני ישמע בטלפון? 3. האם אפשר השתמש בספיקר של הטלפון הרגיל, אם כן איך? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה,אבא שלי עובד במיקרוסופט והוא כל שנה מקבל תמחשבים הישנים אז לכבוד פסח הוא קיבל חרא אחד פנטיום 2 ,ולאח שלי היה קרטון,אתם בטח יודעים מה חשבתי.. בכל אופן אז יש לי קרטון ,יש מחשב ורציתי לעשות מהקרטון מודינג למחשב... מצטער שאים תמונות של הקופסא פשוט היא בייבוש אחרי צביעה... מחר בבוקר אני אוסיף תמונות.. (שיט ביום שני יש לימודים!)
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שמדובר פה במודינג רציני. השאלה היא האם זה אפשרי ואם כן אז תנו לי רעיונות איזה צ'יפים לקנות, לאן להלחים, וכו' הדגם הוא Sharp CD-BK137W
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כנסו עוד היום ל- WWW.ARISTOCK.CO.IL רכיבים אלקטרונים זיווד אלקטרוני ציוד הלחמה ציוד בדיקה כלי עבודה ציוד לפרוייקטים לתלמידי אלקטרוניקה והנחות משמעותיות
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום בקריאה בוויקיפדיה, כתוב שם על משהו שקיוויתי מאד שקיים - מתברר שקיים: Resistive OptoIsolator זה נראה כמו דבר שאין לו את הבעיות של OptoIsolator שמבוסס טרנזיסטור ביציאה.. איפה אפשר לקנות אחד כזה? והאם יש לו חסרונות לעומת המבודדים האופטיים מבוססי הטרנזיסטור? תודה card
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איך אפשר לדמות לחיצה ארוכה (כמו כפתור), רק לבד אוטומטית, כשהמעגל מקבל מתח..... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מאיפה לקנות חדש? איך להתקין,,? תודה לעוזרים?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני הולך להסתובב שבוע בחו"ל עם Google maps. גישה לחשמל לצורך טעינת הטלפון תהיה לי רק בלילות. אני צריך Power Bank שיוכל להטעין לי את המכשיר שלוש ארבע פעמים ביום. (Xiaomi Mi4C) בeBay יש הרבה מטענים זולים, עם נתונים מפוצצים כמו זה: http://www.ebay.com/itm/Universal-100000mAh-Dual-USB-Portable-Solar-Battery-Charger-Power-Bank-For-Phone-/401043432303?hash=item5d600d236f:g:TZAAAOSwSdZWcn7o מה אני צריך לחפש? האם עדיף לקנות של חברה מוכרת? כמו זה? : http://www.ebay.com/itm/Original-Xiaomi-Portable-USB-Power-Bank-Charger-5000-5200-10000-10400-16000mAh-/171849642560?var=&hash=item2803097240:m:mKpsmrHaYYGOqYhizFtxdJQ …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום.. יש לי שלט של אקס בוקס 360 אלחוטי.. השלט עובד על זוג סוללות aa.. הבעיה בזה שיש לשלט שני מנועי רטט שיוצרים תחושה "אמיתית" והם אוכלים סוללות בקצב.! חשבתי לקחת פאק סוללות של 6v לגודמה: http://cgi.ebay.com/6V-1300mAh-HUMP-PACK-Charger-fits-Traxxas-Revo-/120687000269?pt=Radio_Control_Parts_Accessories&hash=item1c19817acd ולשים לו נגד או משהו שיוריד לו את המתח ל 3v ואז אולי הפאק הזה יחזיק יותר זמן בין טעינה לטעינה וגם לא יעלה לי הרבה בטווח הארוך.. חשבתי לקנות ישר פאק 3v אבל לא מצאתי .. לסיכום איך אני מוריד לו מתח מ 6 ל 3?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב יש לי את החלון מורכב והכל ומודבק (זמני) עם סלוטייפ (חסרים 2 מאוררים אז לא שווה לשים ברגים והכל) היום לא קדחתי בוא כי פחדתי זה נראה חומר די שברירי ולפי מה שהבנתי הוא דיי קשור (יענו המולקולות) ומספיק מכה קטנה וכולו נשבר עכשיו יש לי 2 מאוררים ששניהם מוציאים ואני רוצה לשים אחד על הפרספקט שיכניס אחד שישב ממש מול המאורר של המעבד ויכניס חשבתי איך לעשות את זה בהתחלה חשבתי מקדחת כוס אבל הנחתי שזה ישבר אין ברשותי דרמל ראיתי במדריכים ששמים מסקינטייפ באיזור החיתוך ואז חותכים אבל עם מה !? ??? ??? ותמונות יגיעו מתי שהמאוררים הכחולים יגיעו יגיעו ד"א זה נראה פצצה ! תודה רבה אמיר
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום!!!!! אני חייב פאן באס! התקציב שלי עד 350 שח וחייב שיהיה לפחות 4 מאווריים לשליטה(אם יש יותר מעולה!) ובנוגע למקום לא איכפט לי שיכח אפילו 2 כוננים ... ואם אפשר שיהיה בו טמפרטורות וכל זה יותר טוב! אני מתלבט בין שני אלו: eroCool GateWatch BlacK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7756 CoolerMate 7 channel fan controller Commander7 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10406 עכשיו לא מאצתי משהו יותר טוב מזה...ובנוגע לאלו... אין במלאי כבר חודש + מישהו יכול לעזור לי אני כבר שבועיים מחפש פאן באס איכותי! תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, עלה במוחי רעיון לשים נגד משתנה במאווררים של המחשב וזה ישמש מעין ראו באס, אם אני לא טועה ניתן לעשות זאת, עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום :'( מישהו יכול להסביר קצת?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
par 38 cfl 6500k לא מצאתי ב ACE מקומות נוספים שאולי אני אמצא? זה המנורות ששמים בדוקרנים בגינה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות ערכת סליבינג, או יותר טוב- לקנות בנפרד באיזה מידה שאני רוצה ואיזה צבע שאני רוצה.. אני מתכוון לעשות סליבינג כל חוט בנפרד אז הערכות שוות לזבל אבל אם אין משהו יותר טוב אני מוכן להתפשר ולקנות ערכה מוכנה. אבל ראיתי בחנויות בארץ שיש רק שחור O_O אם מישהו קנה מחו"ל אפשר את האתר בבקשה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקול קטן כמו של דיבורית ואני רוצה להרכיב לו פוטנציומטר הרמקול הוא 5w 8Ω רציתי לברר איזה פוטנציומטר אני צריך לקנות ואיך מחברים אותו (אני צריך להרכיב אותו אחרי המגבר) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם מישהו יודע מה זה בדיוק תג למארז מואר? אז שיגיד שיכתוב פה בבקשה ועוד שאלה מה ההבדל בין גריל מואר לבין גריל מואר uv ושאלה אחרונה היא מה ההבדל בין קתדוה לבין לד?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש כזה איפה שהו בארץ שאפשר להזמין איזהו חנות או אתר http://img353.imageshack.us/img353/1782/sensor19lg.jpg תודה מראש!!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אבקש את עזרת המבינים : אקדים ואומר שאין לי הרבה מושגים בעולם החשמל(אני מגי מתחום המשפט), אני מעוניין לרכוש סרטי לד לפי הצורך הבא : 1. סרט שיכסה אורך של 3.4 מטר, הסרט יבא בתוך גליל אלכסוני מתחת לארונות מטבח, האור אמור להאיר משטח עבודה, חלק מהתאורה תעבור מעל משטח בישול (נראה לי שטוב יהיה אם הסרט יהיה מוגן מלחות ואדים וכמו כן יוכל לעבוד תחת טמפרטורה כבוהה יחסית ). 2. סרט לד נוסף באורך כולל של 5.4 מטר, יעבור כתאורה נסתרת מעל ארונות מטבח, אמור להאיר מקומות אפלים שתאורת המטבח אינה מגיעה כתוצאה ממגבלות טכניות. 3. כנ"ל ארון באורך 60 ס"מ 4. ווטרינה באורך כ 4 מטרים. ככלל, תאורת הלד באה כגיבוי לתאורה הקיימת, שלדעתי אינה מס…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-