עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. כבל USB שפירקתי מעכבר של לוג'יטק בקצה אחד יש חיבור USB "זכר" ובקצה האחר יש חיבור שדומה לחיבורים שיש על פלופי עם חמישה גידים מחוברים: שחור-שחור-אדום-לבן-ירוק שימושי?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Overkiller,

בחיפושיי אחריי שיפור ביצועי המחשב, והתייאשות מביצועי אוברקלוק כושלים שהלוח מספק, גיליתי את המוד הבא שמאפשר את מה שחיפשתי כה רבות. http://www.overclock.net/intel-cpus/341123-intel-bsel-vid-mod-guide.html רק מאחר ואיני מבין באלקטרוניקה, לא אעז לבצע את הדברים הנ"ל בלי הבהרה של אדם מבין עניין. ברמה העקרונית הבנתי את כל אשר צריך לבצע חוץ מדבר אחד-בעזרת מה אני מחבר בין שני הפינים? הבני שצריך עט מיוחד\נחושת, איזו? היכן אפשר להשיג דבר כזה בארץ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. רני תי עכשיו מחשב חדש עם המארז הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2146 גם החלפתי לו שני מאוורירים של גליצ'טק = שקטים http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3035&Pname=GLACIALTECH רוצה מראש להימנע מאבק כמה שניתן מה ניתן להצמיד / להדביק בתוך המארז כדי לימנוע כניסת אבק? THX

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by arkadur,

הפרוייקט החדש של המודר האגדי נראה מדהים, אך מזכיר במקצת את הORC.. http://www.bit-tech.net/modding/2005/11/23/machinatrix_part1/1.html

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by WaREZ-MaN,

שלום, אני מחפש דרכים יצירתיות לקרר חלל קטן לא גדול במיוחד.. מטר וחצי גובה 70 סמ רוחב ועומק של 60 פחות או יותר.. הציעו לי לקחת גוף קירור של מיני מקרר, זה בכלל אפשרי ? יש עוד הצעות אולי ?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין לבנות קרוסאובר לרמקולים לרכב, לפי מחשבון חיתוך פילטר: http://www.v-cap.com/speaker-crossover-calculator.phpאני צריך קבל אלקטרוליטי בהספקים של 330UF בשביל לקבל חיתוך ב120HZ ו470UF בשביל לקבל חיתוך ב85HZ בערך. עכשיו הבנתי שבשביל ליצור קרוס עדיף להוסיף גם סליל. לפי המחשבון ל330UF אני צריך סליל עם השראה של 5.3MH ול470UF אני צריך סליל עם השראה של 7.5MH.השאלה שלי היא האם לפחות לקבל של 330UF יספיק לי סליל עם השראה של 4.7MH? כמו זה: https://www.4project.co.il/product/a...tor-4.7uh-0.5w. ואם לא איפה אני יכול להשיג סלילים עם השראה כמו שכתבתי למעלה.או האם זה בסדר שאני פשוט אחבר את הקבלים בטור וזהו..זה אכן חתך את התדרים עשינו בדיקה על הרמקולים עם קבל של 100UF …

7. ככה אני אוכל לדעת כמה וואט "נשאר" לי ...

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by infer73,

טוב ככה, אני רוצה לבנות פאן באס של 12/7/0 אבל כל זה לא חשוב, בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני קונה מחברי מולקס (גם זכר וגם נקבה) ופינים מתאימים, האם אפשר להכניס אותם פנימה עם פלייר או דרך אחרת שלא צורכת קנייה של מכשיר מיוחד להכנסת הפינים? פשוט אני מעוניים לבנות פאן באס שנוח להוציא ולחבר ולהעביר ממארז למארז (כי אני אולי מעוניין למכור אותו לחבר שלי ולכן אני רוצה שהוא יתחבר דרך חיבור מולקס לספק,ולא עם הלחמה)

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by Asaf.Y,

בוקר טוב, קודם כל,בשעה טובה סידרתי ת'סוללות שהייתי צריך למצלמה אחרי שישראל(sroolik) שיגע אותי..חחח התכנון של המארז זה שהוא יהיה חצי פרספקס-חצי אלומיניום,האלומיניום במארז נצבע לשחור,ועכשיו חסר רק הפרספקס יהיה במקומות הבאים: גג,חזית,והדלתות.עדיין התלבטתי אם לצבוע את הפרספקס לשחור או להשאיר אותו בצבעו הטבעי...מה אתם אומרים? ובנוסף לזה הרחבתי את החור למאוורר מאחורה,היה חור למאוורר של 80 מ"מ,הרחבתי ל-120 מ"מ. תמונות: הצעות?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אני מחפש פרפקס בשביל חלון במארז איפה אני יכול לקנות ומה המחירים? אם אתם יודעים שמות של חנויות ומיקום מאור יעזרו לי.... תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by ccc,

אני רוצה להכין מנורת USB שנראית ככה רק עם לד כחול: מחפש הוראות בקצרה של מה לעשות, אני בטוח שזה רק עסק של נגד ולד, אבל מכיוון שאין לי בדיוק חשיבה מופשטת בחשמל, אני צריך רשימת מצרכים מדוייקת, סוג לד וסוג נגד, ואיפה לקנות את הציפוי נחש הגמיש הזה כדי לעטוף את הכבל המוגמר.? איך זה נקרא ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by icebreak,

הבחור הזה לוקח כל מני CONSOLE והופך אותם לניידים (הוספת מסך ובטרייה באריזה קומפקטית), עד כה הוא עשה לכל מני דברים גם ל PS1. השבוע הוא פרסם עם תמונות כיצד הפך את ה PS2 שלו לנייד, חובה לראות לכל מודר: http://www.benheck.com/Games/PS2p%201.htm

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני חדש בתחום המודינג ורציתי לדעת אם הפלטה הצדדית השקופה אם היא מפלסטיק ואני יתן דוגמא

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. צבעתי את המארז עשיתי חלון בגג עשיתי חלון בצד קניתי מאוורר 80 לגג ו-120 לדלת הכנתי שני מפסקים שמכבים ומדליקים את המאווררים (אני אחליף אותם בברגים מסתובבים כדי שתהיה שליטה על מהירות) ועכשיו אני רוצה לקנות גרילים למאווררים.....אני צריך אחד של 120 ואחד של 80 אני רוצה יפים ולא סתם פשוטים איפה אני יכול למצוא יפים ולא פשוטים....(הדגש הוא על 120 כי ל-80 יש בשפע) נ.ב. בקרוב אני מוסיף קטודות כחולות ואז אני אתן כאן תמונות הקטודות יהיו מוקפות בפרספקס בועות בשביל האפקט של הבועות מהפרספקס

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by J0n1,

אני אמור לקבל השבוע מחשב שאני לא יודע מה הנתונים שלו, אבל אני לוקח אותו רק למודינג תיכננתי לצבוע את כל המארז בשחור ולשים קטודה ירוקה/כחולה UV עם דלת פרספקס ולצבוע את הלוח אם עם הטושים הזוהרים בUV רציתי לדעת את שלבי הצביעה של המארז, מאיזה נייר לקנות ועד כמה לחכות בין כל צביעה לצביעה, ורציתי לדעת איפה אפשר להשיג את הטושים שניתן בעזרתם לצבוע את הלוח אם, וזה לא יורד? תודה

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by mrjk600,

אני מחפש מישהו שרוצה לעשות הזמנה ביחד מאתר DFrobotsולהתחלק בעלות המשלוח . ראיתי רכיבים כמו חיישן מרחק, מנועים, וחלקים אחרים שאני רוצה להזמין בגלל שההזמנה שלי היא קטנה לא כדאי לי לעשות משלוחלכן אני מחפש מישהו שרוצה לעשות גם הזמנה ולהתחלק במשלוח

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by o.k,

שלום לכולם!! רציתי לשאול האם זה אפשרי לחבר למארז החדש שקניתי 4 גלגלים עם סטופרים כך שהוא יהייה נייד?? תודה.......

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  18. אני עדיין לא יודע איך המארז נראה אבל כבר התחלתי בתכנון של איך הוא יראה. (אני מחכה עד שסבא שלי ימצא אותו). 1) מאיזה חומר עשוי החלון שמרכיבים על דלת המארז? מה מחירו הממוצע? והאם ניתן להשיג אותו בכל חנות לחומרי בניה? 2) האם דיסקית חיתוך טובה לחיתוך המארז? 3) זקוק לעזרתכם בבחירת העיצוב של החלון (מה יראה יותר טוב?) שרטוט 1 - חלון עגול עם מאורר במרכזו. שרטוט 2 - חלון בצורת "ר" עם מאורר בצד שמאל למטה. תנסו לחשוב איך זה יראה במציאות.. 4) איך הסידור הבא של המאוררים: 2 מאוררים מקדימה להכנסת אויר 1 מאורר בצד שיזרוק אויר על הלוח/כרטיס מסך. 1 מאורר מאחור שיוציא את האויר 1 מאורר למעלה שיוציא גם את האויר. 5) איזה שילובי צבעים ממולצים? אני חשבתי על שחור + כתום שהשחור יו…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, אני רוצה לחבר רצועת לדים למסך שתפעל עם לחיצת כפתור שמפעיל את הלדים של המאוורר הקדמי של המארז. אבל.. אין לי מושג איך עושים את זה, לאן מחברים, את מה מחברים, איפה קונים מה קונים וכו.. בעצם אני לא יודע כלום. אפשר עזרה קצת לדעת איך אני עושה את זה ומה אני מחבר? אשמח לדעת גם מה אני אמור לקנות. תמונות מצורפות, אביב. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by 1900GT,

שלום, יש לי DVD APEX 811 והלפני כמה חודשים הסאונד שלו התחרפן. הוא ניהיה מאוד חלש וכדי שימשעו משהו צריך להגביר את הטלויזיה להכי חזק וגם אז לא שומעים כל כך חזק. דבר שני כאשר יש צליל חזק אז שומעים קרטועים. השאלה שלי האם אפשר לתקן אותו (באופן עצמאי) לפני שאני קונה חדש?

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by D.r Bit,

שלום לכולם קבלו משהו יפה לגלרייה שלכם לא יצא לי לעשות לוג כי לא הייתי לי מצלמה וגם זה פרוייקט שנמשך הרבה מאוד זמן הוא התחיל עוד לפני הגיוס שלי ונעשה באיטיות רבה ... אז הינה לכם המוצר הסופי תהנו !! רק נשאר לי להחליף תדיסק הקשיח ל 500 גגיה S-ATA של WD סידרת AAKS 16MB BUFFER וזהו התמונות >>>.... מצטער על האיכות תמונה צולם בסלולארי המפרט הוא : pentium d 3.0 4mb cash m.bord asus p5kpl-cm g31 chipset 2GB ddr 2 samsung 1GB X2 vga on bord וספק מחשב שעבד מוד בשביל להכנס למארז של הDVD הביתי [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by simon_hr,

אני רוצה עשות משהו שאני יחבר אותו גם ללחצן של המחשב.. וכאשר היה לחיצה בלחצן אני יקבל sms או יתקשר.. ושזה היה מחובר לפלאפון (טוקמן) יש למשהו רעיון?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ProRules,

אוקי היי אז ככה: עוד שעה אני נוסע לתלמיר לקנות מלחם בדיל לאדים... אז רציתי לשאול מה הציוד שאני צריך בשביל לעשות מודינג לאדים? עוד משהו:הלאדים יקרים? מדובר בULTRA BRIGHT. וצריך נגדים או משהו ומה צריך אם אני רוצה הרבה לאדים במולקס אחד? תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by borg,

לגבי הכתבה רעשים ורעידות מה-HD שלכם? יש Stabilizer, יש למישהו מושג כמה זה עולה, ואיפה אפשר להשיג את זה בארץ? דרך אגב, זה מתאים לכל פאנל "5.25 במארז MIDI סטאנדרטי, נכון?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dor-eli,

בסוף המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/caseled/6/ יש תמונה של סוף העבודה ומראים את הכל מחובר למולקס השאלה היא לאיפה מחוברים החוט השחור והאדום? לצהוב והשחור או לאדום והשחור?

• 9 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.