אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי צג LCD 20X4 אך אני חותך בדיוק במידות ובעזרת מה ??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב אני מתכוון לבצע הזמנה דרך אריהב למספר רכיבי אלקטרוניקה פשוטים. קודם כל, מישהו יודע אם הם מוכרים נגדים של 150ohm ? כי לא ראיתי באתר שלהם. דבר שני - מה המתח של לד רגיל ? אם אני לא טועה זה 2v , אני רק צריך שתאשרו. ועוד משהו אחרון - כמה לדים (ultra bright) יספיקו להאיר חריטה על חלון בגודל 30X40 ס"מ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תסתכלו ..אני רוצה לחרוט ציור.. והציור בנוי מקווים ישרים בלבד..האם אפשרי לחרוט עם סכין יפני?! אני מתכוון לבצע את זה אם זה יהיה אפשרי...עם סרגל ולעשות תקווים עם הסכין! (יענו הסכין זה כמו עיפרון)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה, ראיתי שהרבה אנשים מהפורום הזה ומפורמים אחרים, רוצים לבנות (ובנו גם) מארז שלם מפרספקס. אני מצאתי פרוויקט מודינג של מישהו בפורום אחר, שבו הוא בנה מארז שלם מפרספקס וגם הסביר איך הוא עשה את זה. לפי מה שאני קראתי, ראיתי שזה לא עד כדי כך קשה והחלטתי לבנות מארז שלם מפרספקס בעצמי. ישבתי על זה מהבוקר ותכננתי את הכל: גדלים, צורה וכו'. אני כבר די בטוח לגביי הכל, חוץ מהגודל של המארז. זה הגודל שהחלטתי עליו: גובה: 50 ב"מ אורך: 50 ס"מ רוחב (המרחק בין דלת לדלת הכוונה): 23 ס"מ אני מודע לזה שהמארז יהיה גדול יותר ממארז MIDI (רחב וארוך יותר), וכך אני רוצה אותו. אבל אני רציתי לדעת אם הגדלים האלה יצרו לי בעיה מסויימת? או שאני לא צריך לדאוג?
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אמ לאבא שלי יש מין מכשיר שהוא דומה לדרמל רק יותר גדול אני רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש איתו במקום דרמל . ואיזה דיסקית אני אצטרך לפרספקס? ולדלת של המחשב?
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
כמה אתם אומאים שזה יעלה לי כול החלקים: 3 מפסקים תלת מצביים (on/off/on) עם שלוש רגליים. מפסק אחד דו מצבי (on/off) עם 3 רגליים. חמש דיודות (leds) דו-צבעיות. דיודה בצבע ירוק או כחול למפסק ראשי, בעלת רגלים של 2.1V כל אחת. תופסנים לדיודות או דיודות עם תופסן מובנה. נגדים. 11 X 1000 ohms בכל מתח וחמישה נגדים 33 ohms (3 watt). 10 דיודות חד כיווניות. חמישה מחברי מולקס זכר. מחבר מולקס נקבה. בערך 2 מטרים של חוטים. מקדחים בגודל 1 ו6.5 מ"מ.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הגומי הבא: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1000 רק רציתי לשאול קודם כמה שאלות ממש קטנות: 1) זה גומי H או U? 2) אני שם את הגומי הזה מסביב לחלון שאני חותך או מסביב לפרספקס שאני שם על החיתוך?
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות אלק'באיזור פ"ת-ת"א שאפשר לקנות את הרכיבים שאתם מדברים אליהם פה?? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי.. אצלי [כפר סבא] בחנות מחשבים עורכים תחרות מודינג.... ועכשיו אני לא יודע איך לעשות את זה.. אני חיפשתי באתר מדריכים איך לחתוך ואיך לעשות משהוא בכלל אבל אין... יש מדריכים לדברים מסובכים שלא נחוצים [לי].. אז מה שאני רוצה ממכם המשתמשים, שתעזרו לי ושתיתנו לי הצעות למודינג.. [יש לי את כל הכלים הנחוצים מבחינת כלי עבודה] ואני מבקש כמה שיותר מהר.. כי התחרות הולכת להתחיל!!!!! :-\ תודה מראש !!!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לקנות כזות מצית כולל החלק הפנימי http://www.ecar.co.il/index.php?item_r=24102 רק איך אני מחבר את זה לתוך המחשב עים מישהו יודע בבקשה תעזרו לי תודה מראש!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי לדים בLSDIODS.... הזמנתי לדים של 3.3 V על פי החישובים שעשיתי (שתואמים גם למחשבון של BIT-TECH...) אני צריך נגדים של 85OHM וונרגילה אמר לי שזה לא מדוייק...ואני צריך 70~ מישהו מוכן לעזור?(זה די דחוף....) איתן
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מחפש פרפקס בשביל חלון במארז איפה אני יכול לקנות ומה המחירים? אם אתם יודעים שמות של חנויות ומיקום מאור יעזרו לי.... תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמתי לב שיש לי בלוח אם חיבור 3 פינים ל- System Fan. שתי שאלות: 1) האם יש מיקום מיוחד בשביל המאוורר עצמו (לדוגמה, ה-Cpu Fan צריך להיות על ההיטסינק של המעבד וה-Chipset Fan צריך להיות על ה...צ'יפסט)? 2) איזה חיבור אני מחבר ליציאת 3 פינים הזאתי? האם יש מאווררים מיוחדים והאם באותם מאווררים יש רב חיבור 3 פינים או גם חיבור מולקס? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע כונן CD. 1. איזה סוג ספריי צריך? 2. והאם כל מה שאני צריך לעשות זה להוציא את הפאנל, לנקות אותו, ולרסס?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אני צריך לחתוך את הצינור לרוחבו וככה להכניס את הקבל? ואם כן אז איך אני דואג ששהקבל לא יצא מהצינור? או שאני צריך איכשהו לפרק את הראש של הקבל IDE, להכניס לצינור ולהרכיב בחזרה? תודה מראש לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהה אמא היקרה הסכימה לקנות לי דרמל רק שיש לי שאלונת דרמל מיוצר על ידי חברת דרמל שהיא חברת בת של בוש? או שבכלל לבוש יש דרמל המיוצר על ידה למה שהתקשרתי להום סנטר אמרו לי יש דרמל של בוש ??? ואילו שהתקשרתי לשזאר אמרו יש דרמל של דרמל ??? עכשיו אני בעבודה ושאני מסיים ב-4 אחהצ אני רץ לקנות כבר אז זה דיי דחוף נ.ב. אני מתכנן על dremel multi pro אלה אם יש רעיונות יותר טובים? נכנסתי לאתר של לדיקו היובאן של דרמל בארץ ממה שראיתי יש דרמל מקצועי דיגיטלי אבל הוא לא נראה ממש נוח, יש את המולטי פרו שנראה לי הכי נפוץ ויש את הנטען אבל זה בטח חתיכת כאב ראש כל הטעינות בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש משהו? (מודינג למחשב)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אחרי תקופה די ארוכה שלא הייתי בפורום אני חוזר ובגדול (אולי לא אבל זה לא משנה) ראיתי את [ftp=ftp://download.intel.com/support/processors/pentium4/sb/airductchassis.wmv]זה [/ftp] באתר של INTEL וחשבתי לעצמי איך אני יכול לעשות את זה? לאחר שלא הצלחתי לחשוב על פתרון שנרה לי יהיה אפקטיבי (כי חבר הציע לי לעשות את זה מקרטון ואני לא יודע עד כמה זה טוב : if you know waht i mean) אז ... תודה, כל הצעה הגיונית תתקבל ----------------------- הלינק מתוקן אולי עכשיו תבינו
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי אני מחפש מקום באיזור הקריות שבו אני אוכל לקנות דרמל אמיתי ולא חיקויים כמו יונדאי וגם אם תוכלו להמליץ לי על דגם מסויים תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקטודה הזאת עושה מספיק אור שיאיר לי את כל המארז? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?action=add&item=cck-10-b&count=321&p=cck-10-b
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי... הסתכלתי בעיתון וראיתי את הדרמל של וולף בהום סנטר ב120 שקל. זה נורמלי? כל הדרמלים שראיתי עד עכשיו עלו הרבה יותר. אילו ראשים מקבלים איתו? הוא שווה את הכסף או שהוא סתם זבל? דרך אגב קוראים לזה מולטיטול אלקטרוני 170W ומזה הציר הגמיש הזה לא הבנתי...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערכה אחת מספיקה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1211
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חלון בגג בכולו יענו ישאר כל צד 3 ס"מ מתכת... עכשיו מה העובי של הפרספקט צריך ליהיות? מה המחיר? ובאיזה מכשיר הכי מומלץ להשתמש לחיתוך מדוייק?
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
תראו אני חדש במודינג ולא היה לי רעיון חדיש אז עשיתי מודינג קלאסי (לדעתי) 1 פתיחת חלון צד 2 גריל במאוורר 3 קטודה כחולה של Sunbeam וזהו תגיבו.. ונ"ב התמונות לא באיכות טובה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-