אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני חייב מדריך לסלייבינג לכבלים של הספק כוח אבל המטרה זה שאני יכין ואני לא יצטרך לקנות משהו... ואני צריך גם שתסבירו לי קצת על זה.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, בעצם נתלשה לי השכבה העליונה מהPCB. כאילו נקרעה שכבה. תמונה: Uploaded with ImageShack.us מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
המטרה היא לחסום קצת אבק (וזה עובד) הבעיה היא שאני חושב שזה קצת יחסום את האוויר.. מה דעתכם? http://www.vl.rehost.co.il/desk/03.jpg
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://inventgeek.com/Projects/IonCooler/Overview.aspx מה זה בדיוק המאורר האיוני הזה איך הוא עובד וכו' חוץ מזה הפרויקט הזה מאוד מרשים ועומד במטרה של 0 חלקים נעים במחשב!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אפשר איכשהו לחבר את הכרטיס מסך של הפלייסטיישן או האקסבוקס למחשב? כי זה נראה שהאיכות שם הרבה יותר טובה... ועוד שאלה, אפשר לחבר את הסוני למחשב ככה שאני אוכל לשחק עם המקלדת?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם יציאת IR שאפשר באמצעותה להעביר מידע בין מחשב למחשב.(אני לא מדבר על מקלט IR כמו שיש במדריכים שאפשר באמצעותו לשלוט על תוכנות במחשב). ויש לי מכונית קטנה על שלט רחוק שמבוסס על IR. רציתי לדעת אם יש אפשרות לדעת איזה סיגנל השלט של המכונית הזאת מפיק ולחקות את אותו סיגנל באמצעות תוכנה מתוך היציאת IR שיש לי על המחשב. וכך דרך המחשב לשלוט באותה המכונית. אני מדבר על IR בלבד. השאלה הזאת כמו שאתם רואים מיועדת לאנשים עם הבנה מעמיקה באלקטרוניקה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי שיש באתר המון מדריכים לפאןבאס ואני רוצה לדעת איזה להכין או שאם יש אחד יותר טוב שאין באתר זה גם רעיון טוב.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
להגן עליהם מפני הצבע? האם מישהו צבע מארז בלי להוציא את כל החומרה? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה משמעות 6 הפינים במפסק הנל ומה הוא מאפשר לי לעשות שאני לא יכול לעשות עם מפסק של 2-3 פינים רגיל. תודה מראש ניר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי חתיכת פרספקט בדיוק במידה של הדלת של המארז ואין לי מושג איך לחבר אותה ....למישהוא יש רעיונות?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה קטנה לגבי הזרם בישראל שמיוצר בתדירות 50 Hz. אם הוא מיוצר ב 50 Hz אז כמה זה יוצא ב MHz וב GHz? איך מחשבים את זה, בכמה מכפילים? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור מהלד הזה אלמנט תאורה http://www.ebay.com/itm/20W-30W-50W-LED-Floodlight-COB-Chip-110V-220V-Input-Integrated-Smart-IC-Driver-/222331645666?var=&hash=item33c3ffaee2:m:mUjPWANDn6GUPM8Gtnrri2w ראיתי אנשים שפשוט הדביקו עם דבק תרמי לתוך תבנית אפייה/מחבת/קערה השאלה עד כמה זה באמת פרקטי מבחינת קירור?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות לד איזה קטודה או משהו בעל תאורה ולשים במארז. המארז הוא CM COSMOS SPORT 1100 , רציתי לעשות תאורה מלמעלה , יש שם 3 מאווררים, המאווררים האלה מאוד טובים ושקטים לכן איני מעוניין להחליפם במאוררים מעפנים בעלי תאורה, אז אני רוצה לקנות לד או קטודה ולשים מתחת . אותו דבר בצד , איפה שיש את המאוורר הענק הזה, 140MM נראלי . המארז בצבע שחור , יש למטה מקדימה מאוורר בעל לד אדום , וכפתור ההפעלה צבע אדום , כך שמה שיתאים חשבתי יהיה ... צבע לבן, ואדום, לשלב ביניהם יפה ככה. איני מעוניין אבל שהלד או הקטודה יתחממו מאוד , ואני רוצה שיהיו איכותיים. מה כדאי אגב, לד או קטודה? או משהו אחר? אשמח לקבל עצות בעניין. תודה רבה. המשך יום נעים.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי נגישות (וידע לעבוד עליהם) למכונות האלו ורציתי לקבל אולי רעיונות לדברים שאני יכול לעשות איתם.... קירור מים לא נמצא בין האפשרויות... אז קדימה תנו הצעות! תודה רבה לכולם!! :xyxthumbs:
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב מדי פעם המאוור של המעבד מפסיק לפעול - חשבתי שזה הsmart fan אבל כמה פעמים בדקתי בביוס הטמפ של המעבד היתה 63+- ועדיין המאוור לא עובד ביטלתי את ה smart fan בביוס ומשום מה עדיין המאוור מפסיק לעבוד עקב כך אחרי כל שימוש במחשב אני מכבה אותו - ואני לא מרוצה מזה כי דבר זה יכול לפגוע במעבד (חום ,קור,חום ,קור, בפרט בחורף בסוף המעבד יכול להינזק ) אז רבותי תעזרו לעבדיכם הצנוע במוד קטן - איך לחבר קרור מקורי של אינטל של מעבד e6300 ישירות לספק שיעבוד ללא הפסק או שתמליצו לי על קרור אחר שיתחבר ישרות לספק ויעבוד ללא הרף אשמח המפרט שלי בצד יהודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עושה מודינג נחמד רציתי לקחת את הנורה של ההסורק הישן שלי בתור קטודה קרה רק רציתי לדעת אם אפשר לחבר את הנורה שיש בסורק למחשב ואיך? תודה לכל מי שיעזור
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.zigz-ag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2101 יש תמונות של זה אשר האפקט פועל?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי פרוייקט על UNO ואני רוצה להעביר אותו לnano הזה http://cdn.hobbyking.com/hobbyking/store/catalog/25086.jpg תהיה בעיה עם הקוד? /** Clapper project * Author: Manoj Kunthu * Update: 2/2/13 */ /*----------------------------- * Method Prototypes *-----------------------------*/ void initialize(); void runDetector(); boolean clapDetected(); int detectClaps(int numClaps); void indicateClaps(); void readMic(); void printStats(); /*----------------------------- * Variable Declarations *-----------------------------*/ int TOTAL_CLAPS_TO_DETECT = 2; //The number of claps detected before output is toggled int offset = 80; // The point above average that the c…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות שמתחברות עם חיבור אופטי (optical) ואני רוצה לחבר אותם למחשב הנייד שלי הבעיה שבמחשב שלי יש רק חיבור אחד לאודיו שהוא PL יש איזה אפשרות לחבר את האוזניות למחשב שלי בעזרת מתאם או רצף מתאמים כלשהו? אן כן אני ישמח לקישור מאיבי לקנית המתאם (או רצף המתאמים) כי אני לא מצאתי תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לעשות סליבינג לחוטים של הספק אך אני לא יודע כל כך מה לעשות.. ראיתי תערכה הזאת http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9248 והיא נראית לי מתאימה וזולה. עכשיו בא הקטע של השאלות.. .צריך לפתוח תספק כדי לעשות תסליבינג?< האם זה מסוכן לפתוח את הספק? יעני אפשר להרוס אם אף פעם לא פתחתי ספק כוח?< איך לעשות אותם? פשוט להלביש "תגרב" על החוט וזהו? תודה..אם יהיה מדריך לכזה דבר אני ישמח ישמח ישמח ישמח !
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברי היקרים מי מאיתנו לא מכיר את הבעיה של כבל IDE שרוחב משתווה לרוחבה של מכונית לינקולין משנות ה60 מקשה עללינו המודרים לסדר אותו מכער את פנים המארז עם צבע אפור משעמם מפריע לזרימת אויר וביכלל , תופס מקום! החלטתי היום להראות לכם איך משפצרים לכבל הזה את הצורה! עלות החומרים 10 שקלים מצרכים: כבל כמובן מברג שטוח קטן איזולירבנד חתיכת טפט זוהר באולטרה ומספריים[לא חובה] טוב לרובנו במחשב יש 3 כבלים או יותר 1 של ההארד דיסק שני של הסידי שלישי של הפלופי לי אין פלופי לא צריך אותו חח אז התחלתי מהכבל של הסידי כיביתי את המחשב כמובן ניתקתי אותו מהחשמל בקיר והוצאתי את הכבל אחרי שהוצאתי את הכבל ספרתי כמה גידים יש בו יש בו 40 החלטתי לחתות כול 5 גידים אפשר …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי מצבר חדש באוטו שעבד מעולה עד לפני כמה ימים שמתי לדים בקונסולה המרכזית ועכשיו , אחרי כמה ימים.. אין סטארטר! יכול להיות שהלדים האלה גמרו לי את המצבר? לפני זה הוא עבד מעולה... וממה שידוע לי 15 לדים אמורים לקחת כמה אמפרים בודדים..... ככה שלא ניראה לי הגיוני ,\ אבל לא מוצא סיבה אחרת ....
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין לי ספק ישן וגם אם היה לי אני צריך גם חיבור נקבה וגם זכר...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי קתודה + 4 מאווררים , שמתי לב שלא פעם המחשב פשוט נופל לאחר זמן ממושך של עבודה ... הסקתי שזה קשור לעומס של המאווררים .... האם יש אפשרות לחבר ספק נוסף , או איזהשהוא שנאי שיהיה מיועד רק למאוורים ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-