עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by 1_Nike_1,

מעוניין שלא לשמוע יותר את הקליקים של העכבר. הרעיון היה מזמן, אבל הת'רד בפורום ציוד היקפי נתן לי בוסט להתחיל את זה. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=343759.0) אז ככה... אני צריך עזרה בנוגע מה אני עושה הלאה. אני newbie, אז מה עושים עם הפלסטיקים האלו?? פתחתי את העכבר. מה הלאה? ואני שואל מה הלאה כי ברגע זה אין לי עכבר רזרווה. בעיתוי אחר הייתי מפרק וזורם ומנסה.. אבל אין לי תוכנית ב'. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by thedag,

שלום. רציתי לדעת איך אפשר לדמות לחיצה ארוכה (כמו כפתור), רק לבד אוטומטית, כשהמעגל מקבל מתח..... תודה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by M.o.D,

אולי יש פה למישהו ידע באלקטרוניקה \ חשמל שיכול לעזור לי. אני רוצה לייצר גוף חימום שמגיע לסביבות ה 400 מעלות בהמצאות מצבר 12V עם הספק של 4AH , חשבתי לעשות אותו ממתכת שתשמש כחוט להט , עכשיו אני צריך גם שהמצבר יחזיק לפחות שעה , זאת אומרת שההתנגדות של הגוף צריכה להיות מקסימום 3.5 - 4 A , הבנתי שאני צריך שהמתכת צריכה להיות מסגסוגת בעלת התנגדות המכונה ומוליכות נמוכה... זה נכון? ואם כן , איזה סגסוגות בעלות תכונות שכאלה ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. טוב אז ככה,אבא שלי עובד במיקרוסופט והוא כל שנה מקבל תמחשבים הישנים אז לכבוד פסח הוא קיבל חרא אחד פנטיום 2 ,ולאח שלי היה קרטון,אתם בטח יודעים מה חשבתי.. בכל אופן אז יש לי קרטון ,יש מחשב ורציתי לעשות מהקרטון מודינג למחשב... מצטער שאים תמונות של הקופסא פשוט היא בייבוש אחרי צביעה... מחר בבוקר אני אוסיף תמונות.. (שיט ביום שני יש לימודים!)

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by elan22,

אחרי כמעט שנה של עיכובים הזמנות מחו"ל ושינויים למיניהם הנה המחשב שבניתי לי לחדר: מפרט: Via Epia M10000, PW200M Cableless PSU, 512MB DDR, WD 8GB, DVD-ROM X8 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. יש לי נגישות (וידע לעבוד עליהם) למכונות האלו ורציתי לקבל אולי רעיונות לדברים שאני יכול לעשות איתם.... קירור מים לא נמצא בין האפשרויות... אז קדימה תנו הצעות! תודה רבה לכולם!! :xyxthumbs:

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. לא היה לי כח לסנן ת'תמונות אבל הנה , חלק לא קשורים צריך לקנות עוד קצת חומרים .. תגובות :>

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by starline,

שלום.. יש לי שלט של אקס בוקס 360 אלחוטי.. השלט עובד על זוג סוללות aa.. הבעיה בזה שיש לשלט שני מנועי רטט שיוצרים תחושה "אמיתית" והם אוכלים סוללות בקצב.! חשבתי לקחת פאק סוללות של 6v לגודמה: http://cgi.ebay.com/6V-1300mAh-HUMP-PACK-Charger-fits-Traxxas-Revo-/120687000269?pt=Radio_Control_Parts_Accessories&hash=item1c19817acd ולשים לו נגד או משהו שיוריד לו את המתח ל 3v ואז אולי הפאק הזה יחזיק יותר זמן בין טעינה לטעינה וגם לא יעלה לי הרבה בטווח הארוך.. חשבתי לקנות ישר פאק 3v אבל לא מצאתי .. לסיכום איך אני מוריד לו מתח מ 6 ל 3?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום המסך שלי לבן והמארז שלי שחור ?!@#, לכן אני מעונין לצבוע את המסך בשחור. אני מתכוון לצבוע את המסך באמצעות ספריי שחור, האם הספריי במידה והוא יחדור לחורי האוורור שבצידו האחורי של המחשב יכול לגרום להרס המסך? מישהו ניסה לעשות דבר כזה פעם?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. יש לי מחשב ישן שהעברתי אותו מארז והוא לא נדלק רציתי לדעת האם הבעיה בספק או בלוח אם. רציתי לדעת האם יש דרך להפעיל את הספק שהמאורר ידלוק ואז אני אדע שהבעיה היא לא בו (ד.א דוד שלי בדק הכל והכל מבודד ותקין)

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Racheli Dekel,

אני רוצה לבנות מעגל הכולל לייזר ) שכאשר משהו יעבור בין קרן הלייזר לגלאי ידלק אור משהו נגיד שמדליק אור כשיש הפרעה לקרן או משהו כזה, . יש מדריך להכין דבר כזה? איזה חומרים אני צריכה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. Started by QWE213,

אני רוצה להבהיר קודם כל שאין לי מושג באלקטרוניקה, אני מנסה לעשות את זה בעזרת ידע כמו סרטונים וכו'... בכרטיס מסך שלי ( amd sapphire r9 280 ) יש שני חיבורי PCIE של 6 PIN, ואחד מהחיבורים גורם למחשב לא להידלק כשמחברים אליו כבל. השאלה שלי היא איך כדי לגשת לדבר כזה? נ.ב, עשיתי נסיון עם רב-מודד (שמתי אותו על מצב בדיקת התנגדות, שהוא משמיע צליל), וניסיתי לגעת בפינים בחיבור PCIE של שתי החיבורים. ה-3 פינים התחתונים בחיבור שעובד לא גורמים להשמעת צליל, ובחיבור שגורם למחשב לא להידלק הם גורמים להשמעת צליל - זה אומר משהו? אגב אם צריך לצלם את הכרטיס אין לי בעיה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אפשר איכשהו לחבר את הכרטיס מסך של הפלייסטיישן או האקסבוקס למחשב? כי זה נראה שהאיכות שם הרבה יותר טובה... ועוד שאלה, אפשר לחבר את הסוני למחשב ככה שאני אוכל לשחק עם המקלדת?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. אני יודע שמדובר פה במודינג רציני. השאלה היא האם זה אפשרי ואם כן אז תנו לי רעיונות איזה צ'יפים לקנות, לאן להלחים, וכו' הדגם הוא Sharp CD-BK137W

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. יש לי קתודה + 4 מאווררים , שמתי לב שלא פעם המחשב פשוט נופל לאחר זמן ממושך של עבודה ... הסקתי שזה קשור לעומס של המאווררים .... האם יש אפשרות לחבר ספק נוסף , או איזהשהוא שנאי שיהיה מיועד רק למאוורים ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. חיפשתי משהו בבית ופיתאום מצאתי פלאפון ישןן ישןן מדגם nokia (אפילו אין לי מושג מה המספר דגם) http://www.stopbuyingcrap.com/pics/sbc/cellphones1.jpg עכשיו חשבתי אולי אפשר להוציאת מסך שלו ולהשתמש במסך בתוך מוד למחשב יש אפשרות?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני מעוניין להתחיל להתעסק במודינג "לייט" ובשביל ההתחלה בעיקר לעבוד חיצונית על המארז שלי. אני מעוניין לרכוש מכשיר Dremel בדגש על המכשיר המקורי ולא את החיקויים ב200 שקל. אני מאוד אשמח לדגם ספציפי ועל מקום ממנו מומלץ לרכוש(אים לי בעיה לרכוש דרך הWEB גם בארץ וגם בחול). בינתיים שמתי עין על הדגם הנ"ל: Dremel 300JD http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734113 ושאלה טכנית, האם ניתן בעזרת הDremel לחתוף ברגים(הכוונה לקחת בורג ולקצר אותו)?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. אני רוצה לבנות מעגל של לדים שיהבהבו לפי גליי הקול של WINAMP אני יודע שזה אפשרי,יש לי מדריך אפילו אבל מה לעשות אין לי ידיים לאלקטרוניקה ואני לא מבין בזה כלום. אז כמה שאלות: -האם יש מישהו שמבין פחות או יותר באלקטרוניקה ויכול לבנות לי מעגל חשמלי של לדים כמו שנראה במדריך פה: ((פרטים במסרים)) http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184&page=1 -האם מתאפשר להכניס יותר מ-8 לדים למעגל כזה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום. אני יש לי מארז ג'נרי דיי מעפן, אבל הוא מתאים למחשב שלי, אז חשבתי לעשות לו מודניג, עכשיו חלק מהמודינג הוא צביעת המארז, אז אני צריך המלצה לאיזה ספריי טוב, טווח מחירים של 50 שקל (נראה לי זה מספיק...) ובנוסף יש לי שאלה, אני רוצה לעשות חלון גם כן, כל פרספקט שאני אקנה, יתאים ? או שיש סוג מיוחד ?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. יש לי מאוורר שעובד על 220V, יש אפשרות לעשות לו הסבה שיעבוד על 12V? מדובר על מאוורר רוצח שיעיף לי את כל המחשב עכשיו הוא פועל על 220V, יש אפשרות להפוך אותו ל12V? תודה מראש לעוזרים,

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. כנסו עוד היום ל- WWW.ARISTOCK.CO.IL רכיבים אלקטרונים זיווד אלקטרוני ציוד הלחמה ציוד בדיקה כלי עבודה ציוד לפרוייקטים לתלמידי אלקטרוניקה והנחות משמעותיות

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. הבנתי שאפשר לעשות עם לדים הרבה דברים אבל לא הבנתי האם אפשר לחבר רגל אחת של לד לחוט ואת השנייה לעוד חוט ולחבר אותם למולקס (אחד לשחור ואחד לאדום) האם זה אפשרי? ועוד שאלה אם אני יחליף את הלד האדום של העכבר בלד כחול זה יהיה מדוייק כמו פעם? שאלה אחרונה אם אני יחבר לד לסוללות אז כמה סוללות AA יידרשו כדי להפעיל אותו? תודה לעונים

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by card,

שלום בקריאה בוויקיפדיה, כתוב שם על משהו שקיוויתי מאד שקיים - מתברר שקיים: Resistive OptoIsolator זה נראה כמו דבר שאין לו את הבעיות של OptoIsolator שמבוסס טרנזיסטור ביציאה.. איפה אפשר לקנות אחד כזה? והאם יש לו חסרונות לעומת המבודדים האופטיים מבוססי הטרנזיסטור? תודה card

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by tulicooli,

אני בונה פרויקט חדש מ-0 ורציתי שתעזרו לי בכמה שאלות. קודם כל התקציב שלי מסתכם בכ- 150 ש"ח. פרספקס יש לי לבניית חלון. מאווררים אני יקנה מאווררים ג'נריים כלי עבודה יש לי. אני רוצה לבנות את המארז מ-0 ככה שאני צריך מתכת שיהיה קל לחתוך אותה שתיהיה זולה וחזקה , בשביל לבנות ממנה 4 קירות תקרה ותחתית ושזה יחזיק הכל. א. על איזו מתכת אתם מציעים וכמה היא עולה? ואיפה ניתן להשיג אותה? ב. האם בונדו זה שפכטל? ג. איזה ספרי כדאי לקנות לצביעת הבונדו והמארז (תמונה גם תעזור)? ד. מה עלותו? ה. כמה מיכלים אני צריך כדי לצבוע את כל המארז? ו. כמה פעמים אני צריך לשייף ולצבוע כדי שהצבע יתפס מצוין? ז. איך כדאי לחבר בין הקירות לקירות ולבין התחתית והתקרה? ח. אם יש פה מישהו שמוכר לדים והוא …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. מה קורה אם מחברי מערכת לדים של 12 וולט לשקע 220 וולט?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים