אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
http://www.ebay.com/itm/10p-1W-8mm-140-StrawHat-White-LED-LIGHT-240Kmcd-300m-A-/120769164788?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS%26its%3DI%26itu%3DUA%26otn%3D5%26pmod%3D140588603582%26ps%3D63%26clkid%3D2378407414152426696 אני לא מבין באיבי לכן רציתי לשאול אותכם על המוצר בקישור למעלה האם המחיר הוא ליחידה? יש משלוח לישראל? איך אני יכול לשלם למוכר? האם המוכר הוא אמין? האם הלד הוא באמת 300 מיליאמפר במקום 20? כמה מתח הלד דורש? ואיך אפשר לדעת שהוא באמת 240,000MCD? תודה לעונים.. אם יש לכם משהוא אחר שכדי לקנות (לדים אולטרה בריט בצבעים שונים) אשמח אם תביאו לי קישור
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בטח שאלו כבר מיליון פעמים אבל חיפשתי במדריכים ולא מצאתי. אני רוצה לפתוח פתח עגול למאוורר 80 מ"מ בדופן המחשב. האיזור שבו יהיה הפתח "מנוקד" בחורי איוורור קיימים. אני מניח שיש איזה כלי מיוחד בדמות מחוגה שמכרסם בפח. אבקש מידע על הכלי ו\או מידע על בעלי מלאכה לא יקרים שיבצעו את העבודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ובארדואינו בכלל אז אני אשמח לכל הכוונה אפשרית בנושא בניתי מערכת מכאנית שמורכבת משלושה מנועים. עכשיו אני צריך להתחיל לתכנן את כל התחום של האלקטרוניקה. המנועים הם dc 12v עם צריכת זרם מקסימאלית של 1.5A. אני צריך 4 סוויצים למערכת. אחד שיפעיל את כולם יחד (לשני הכיוונים) ועוד סוויץ לכל אחד בנפרד. בנוסף, אם נשיג את החלקים בזמן, מד מרחק שיגביל את הפעלת המנוע ברגע שנגיע למדידת מרחק מסויים (המלצות ??) אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בתכנון הקוד והמעגל החשמלי, וכלל כל טיפ על מקורות ידע יוכל לעזור!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא משנה הסיבה. אני רוצה לחבר מעין פוטנציומטר רגיש לכל חיבורי הCCFL ולהנחית אותם באופן מדוייק לעוצמה רצוייה. איך אתם מציעים לתכנן את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לשלוט באמצעות תוכנה בכל מיני אלמנטי מודינג שביצעתי. למשל: שליטה בלדים, שליטה במאוורר, שליטה במודל FM TUNER שאכניס. הדוגמא היחידה הדומה שמצאתי היא זו: http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=24827 מדובר למעשה בשימוש בבקר מסוג PIC, אך אני מבין שהדבר דורש צריבה מיוחדת. כמו כן, הסכמה לא נראית כה פשוטה וההסבר לקוני למדי ולא מאפשר למידה והסבה למקרה שלי. חיפשתי מידע באינטרנט על מנת ללמוד ממנו אך לא מצאתי דבר שיעזור לי ללמוד את הנושא כמו שצריך, למרבה ההפתעה. אשמח אם מישהו כאן יוכל לכוון אותי למקום הנכון.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מקום לקנות בידד קול למחשב אני לא ממש מעוניין לקנות מחול אני רוצה להשתיק את המאורר שלי : FFB0812EHE 4800 RPM 80 CFM 59 DB את לא יודעים איזה רעש זה :-[ זה נוראי! אני באמת זקוק לזה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, אם בא לכם תסתכלו במפרט, אני רוצה לעשות לו מודינג ואני מחפש רעיונות, אז אם יש לכם רעיונות אז תנו לי בבקשה, ותגידו מה דעתכם על המארז ועל המפרט ... תמונות: http://planet.nana.co.il/xpt/pc/pic1.jpg http://planet.nana.co.il/xpt/pc/pic5.jpg http://planet.nana.co.il/xpt/pc/pic4.jpg אני אוסיף בהמשך עוד תמונות אחרי שאני אקבל את הגופי קירור שהזמנתי...
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שחשבתי הרבה על הנושא, הלכתי על העיניין לבנות אתר למודינג, מה באתר, המון מדריכים למודינג להמון דברים שהרוב יהיה שלכם פרסום עבודות שלכם וגלריית תמונות, עכשיו, זה לא יהיה ממש בקרוב, אני מאמין שרק עוד חודש מהיום אני יסיים את העבודה רק על הפינה הזאת וכמובן שיש לי עוד המון דברים לבנות שם הפורטל החדש שאני ימתכנת ברגעים אלה ממש הוא מלון פורטל אני רוצה לבקש אישור ממנהלים לפרסם מידע לגבי מדריכים מסוימים (כמו אלה שנמצאים בהודעות הנעוצות בפורום הנוכחי) ואני מבקש גם מכל הגולשים ומכל אלה שעשו מודינג מסוים למשהוא לשלוח כתגובה לשירשור (תרד) הזה את מה שהם עשו אני רוצה לכתוב מדריכים מאוד בסיסיים באלקטרוניקה כדי לעזור למשתמשים מתחילים וכל פעם ששואלים בפורום איך לעשות וכך וא…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב, מפאת תחילת הלימודים באוניברסיטה - לא יצא לי להשתתף הרבה בפורום זה. בכל אופן,הודות ל-PRO-MODDER ולרבים אחרים , ניסיתי להתחיל סוף כל סוף את פרוייקט המודינג שלי... (היה אמור להיות PROJECT THOR,אם אתם זוכרים). הבעייה הייתה שמרוב שהתעסקתי בעבודה,בלימודים וב"תיקון" של מחשבים אחרים (חברים וחברים של חברים שביקשו) - לא נגעתי בשלי... מסקנה - היה עדיף... הסיבה - יש לי מארז THERMALTAKE מסוג S-ARMOR שחור יפהפה שרק מחכה ש"אניח עליו את ידיי"... (מתנה שקיבלתי על תיקון מחשב) ככה שאני אעבוד טיפין טיפין על המארז - ואעדכן כאשר אסיים.. נכון לעכשיו - אני מתכנן חריטה עדינה על החלון של המארז ו-ROUNDED CABLES מוארים בלדים.. מצאתי כתבה שמסבירה איך מכינים כבלי USB עם לדים - ברגע …
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. זקוק לטיפ איך לחבר מונה בינראי לקוצב זמן, כך שהמונה יספור מספר מסויים של פולסים (מספר שאני מגדיר לו) ולאחר מיכן יתן פולס בעצמו. או יותר נכון אני אני פשוט רוצה ליצור delay. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מטען+סוללות כבר כמה ימים,והגעתי לאתר שנותן מחירים פשוט רצפה זה ניראה לכם הגיוני/או אמיתי? שימו לב לכמה דברים שאני השוותי...שימו לב אפשר להזמין כמה דברים ולשלם משלוח בפעם אחת, על הכל,ולא על כל דבר בנפרד כמו באיביי...אפשר לשלם בפייפאל המשלוחים באתר הם 9 יורו או 11 יורו...ושוב לא על כל פריט בנפרד,אלה על הכל יחד!!! מטען Technoline BC 700 charger איביי http://www.ebay.com/itm/La-Crosse-Technology-BC-700-Battery-Charger-Tester-AA-/320696442526?pt=Battery_Chargers&hash=item4aaaff5e9e האתר http://ru.nkon.nl/technoline-bc-700.html מטען:Powerex MH-C9000 איביי http://www.ebay.com/itm/Powerex-MH-C9000-Battery-Charger-Analyzer-Tester-NiMH-NiCd-AA-AAA-Maha-Energy-/32083296…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה אפשר לקבל שירטוטים ורכיבים לזה???
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שהעברתי אותו מארז והוא לא נדלק רציתי לדעת האם הבעיה בספק או בלוח אם. רציתי לדעת האם יש דרך להפעיל את הספק שהמאורר ידלוק ואז אני אדע שהבעיה היא לא בו (ד.א דוד שלי בדק הכל והכל מבודד ותקין)
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות XP120 לקמבן איך שהוא (למישהו יש רעיון? כי הרי המאורר לא מתחבר עליו עם ברגים אלא אם תושבת וזה יסבך את עניין הduckt) חיבור למאורר 160 ולשים מאורר 160 עליו ככה גם יהיה יותר שקט גם אחה ביצועים וגם זה יראה כאילו המחשב שלי זה מאורר אחד גודל P=
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין לי ספק ישן וגם אם היה לי אני צריך גם חיבור נקבה וגם זכר...
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעוניין לפתח מערכת שתשלוט על תריסים חשמליים, בצורה ממוחשבת, למשל אפשרות מעקב של שלבי התריס אחרי תנוכעת השמש על מנת לקבל מקסימום אור ללא חדירת שמש, או אפשרות שליטה ישירות ממחשב על תריס מסויים, הן מבחינת סבסוב התריס או העלאה וירידה צריך אפשרות לשלו על כ 100 תריסים ואולי יותר , זקוק למעין מיני בקרים , שכל אחד ישלוט על מספר תריסים וכולם יהיו ברשת כך שניתן לשלוט על כולם דרך מחשב אחד האם הארדואינו מתאים לזה ואיזה מהם ?? , כמובן שהבקר יפעיל ממסרים שדרכם יופעלו התריסים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. עשיתי כמה קידוחים במארז שלי כדי להוסיף עוד שני מאווררים, וחבר שלי אמר לי שהוא ישיג לי כוס קידוח כדי לקדוח את העיגולים למאווררים ופתאום הוא בא אליי ואומר לי שהוא לא יכול... בקיצור עוד שבוע אמורים להגיע לי חלקים למחשב החדש שלי, והמארז לא מוכן, וכל מה שחסר הוא לפתוח בו שני עיגולים בשביל המאווררים. אין לי את הכלים המתאימים ואני חייב עזרה ממישהו שגר באיזור המרכז. אם מישו יכול לעזור לי עם זה (אני אבוא אליו ולא אטריח אותו בכלל) אני אודה לו מאוד. פשוט סתם נדפקתי עכשיו ואני חייב את שני החורים האלה. מישהו? :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום המסך שלי לבן והמארז שלי שחור ?!@#, לכן אני מעונין לצבוע את המסך בשחור. אני מתכוון לצבוע את המסך באמצעות ספריי שחור, האם הספריי במידה והוא יחדור לחורי האוורור שבצידו האחורי של המחשב יכול לגרום להרס המסך? מישהו ניסה לעשות דבר כזה פעם?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי במתנה לפטופ אם מסך שבור. המסך לא מראה כלום בכלל אבל תאורה אחורית היתה נדלקת רגיל, חוץ מזה המחשב תקין לגמרי מצאתי אצל חבר פאנל ספייר שמתאים, חיברתי אותו ל LVDS (מסרק) ולאינוורטר של התאורה במקום הפאנל שלי, יש תצוגה תקינה אבל אין תאורה חיברתי בחזרה את הפאנל השבור, עכשו גם בו אין תאורה, כיאלו שדפקתי את האינוורטר עכשו אני בודק את האינוורטר ויזואלית, יש בו שנאי (ממתח נמוך למתח גבוה) שבו הסליל של המתח הגבוה עשוי מחלקים אם מחיצות ביניהם (כנראה כדיי שלא יהיה מתח גבוה מידי בין חוטים שעוברים קרוב אחד לשני בסליל). הסליל כולו עטוף אם מדבקה שקופה. 2 המחיצות האחרונות (בקצה של הפוטנציל הגבוה, הרחוק מהסליל של המתח הנמוך) נראות לבנות כאלה, אוליי כיאלו שהיה בפנים עשן לבן שנדבק למדבקה…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי קתודה + 4 מאווררים , שמתי לב שלא פעם המחשב פשוט נופל לאחר זמן ממושך של עבודה ... הסקתי שזה קשור לעומס של המאווררים .... האם יש אפשרות לחבר ספק נוסף , או איזהשהוא שנאי שיהיה מיועד רק למאוורים ?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי, החלטתי שמעניין אותי לנסות להיכנס לזה. עכשיו יש לי 2 שאלות קטנות- קודם כל, אני יודעת לתכנת בC אבל תהיתי אם יש שפות תכנות נוספות שניתן לתכנת בעזרתן חומרת קוד פתוח באותו האופן? דבר נוסף, אם אני לא מעוניינת להזמין לוח מחו"ל, איפה ניתן לקנות בארץ לוח מתאים, וכמה פחות או יותר הוא עשוי לעלות? תודה מראש לכל העוזרים.:]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי כמעט שנה של עיכובים הזמנות מחו"ל ושינויים למיניהם הנה המחשב שבניתי לי לחדר: מפרט: Via Epia M10000, PW200M Cableless PSU, 512MB DDR, WD 8GB, DVD-ROM X8 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מכמה לוחות אם שפירקתי יש לי כמה ביתי סוללות, חיבורים של AUX, COM, USB, LPT ועוד מסילות של PCI, AGP שעושים ברגע זה שימוש כמגן על הפינים של הכרטיס עכשיו, אני בטוח שאני לא יעשה עם זה שימוש כל שהוא השאלה בכמה אני יכול למכור את זה כי למכור באחדים המשלוח יעלה יותר! ולמכור כמות זה לא ילך כי יש לי כמה בודדים מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי שיש מסכי מגע לאסוס EEE ראיתי ל17 אינץ' וכול מני כאלה מישהו יודע אם כזה דבר ל5 אינץ ? אופס טעיתי בפורום להעביר בבקשה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חושב שזה הכי קשור לאלקטרוניקה.. מה ההבדל בין כבל USB איכותי לכבל USB לא איכותי? הכוונה היא לכזה שחברה מוכרת "מקורי" לבין אחד שעולה דולר בeBay. יש סכנות כלשהן? הרי כולם מן הסתם 5V. האמפר יכול להיות שונה או משהו?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-