אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שמדובר פה במודינג רציני. השאלה היא האם זה אפשרי ואם כן אז תנו לי רעיונות איזה צ'יפים לקנות, לאן להלחים, וכו' הדגם הוא Sharp CD-BK137W
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום.. יש לי שלט של אקס בוקס 360 אלחוטי.. השלט עובד על זוג סוללות aa.. הבעיה בזה שיש לשלט שני מנועי רטט שיוצרים תחושה "אמיתית" והם אוכלים סוללות בקצב.! חשבתי לקחת פאק סוללות של 6v לגודמה: http://cgi.ebay.com/6V-1300mAh-HUMP-PACK-Charger-fits-Traxxas-Revo-/120687000269?pt=Radio_Control_Parts_Accessories&hash=item1c19817acd ולשים לו נגד או משהו שיוריד לו את המתח ל 3v ואז אולי הפאק הזה יחזיק יותר זמן בין טעינה לטעינה וגם לא יעלה לי הרבה בטווח הארוך.. חשבתי לקנות ישר פאק 3v אבל לא מצאתי .. לסיכום איך אני מוריד לו מתח מ 6 ל 3?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Capacitor-ESR-Inductance-Resistor-Meter-LC-meter-/111153753001?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19e147aba9 חסרונות צפויים כלשהם של ה ESR Meter-ים מהסוג הזה ? או המלצה לאחד אחר טוב יותר במחיר דומה ? יש שם כמה שהם יותר זולים וכמה שגם יודעים לבדוק טרנזיסטורים (נחמד אבל לא משנה לי), אבל אהבתי שבאחד הזה יש טרמינל נוח לחיבור התנינים ל probe, ולא פינים דקים 2.54 שלא נראה לי שישמרו על איכות מגע טובה (שלא תעוות את המדידות) כשכל הזמן תוקעים בהם רגליים של קבלים בגדלים שונים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל להתעסק במודינג "לייט" ובשביל ההתחלה בעיקר לעבוד חיצונית על המארז שלי. אני מעוניין לרכוש מכשיר Dremel בדגש על המכשיר המקורי ולא את החיקויים ב200 שקל. אני מאוד אשמח לדגם ספציפי ועל מקום ממנו מומלץ לרכוש(אים לי בעיה לרכוש דרך הWEB גם בארץ וגם בחול). בינתיים שמתי עין על הדגם הנ"ל: Dremel 300JD http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734113 ושאלה טכנית, האם ניתן בעזרת הDremel לחתוף ברגים(הכוונה לקחת בורג ולקצר אותו)?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אחים שלי אני אפשר להגיד חדש פה (היה לי משתמש אבל לא יודע מה קרה לו ומאז לא הגבתי) הקיצר אני מחפש מקום לקנות מסך או כמה מסכים (תלוי במחיר) של LCD אז אם תוכלו לעזור לי איפה אני יכול לרכוש במקום זול ושמספק מהר (אם זה אתר) נ.ב היה לי אתר אבל שחכתי אותו :'( תודה רבה לכם ורק משהו אחד להגיד לכם זה שלא הייתי רשום לא אומר שלא ראיתי מה הולך פה ואני רק רוצה להגיד לכם שיש לכם אחלה של קהילה ופורום ממש נהנה לקרוא פה נושאים כולם עוזרים אז.. תודה לכם!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השגתי שלושה מאוררים בגודל 12ס"מ אבל הבעייה שהם 48V DC 0.21A החשמל של הספק במחשב לא מסוגל להפעיל אותם האם יש מה לעשות בנידון.. אודה לכם מאוד ..על העזרה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניין שלא לשמוע יותר את הקליקים של העכבר. הרעיון היה מזמן, אבל הת'רד בפורום ציוד היקפי נתן לי בוסט להתחיל את זה. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=343759.0) אז ככה... אני צריך עזרה בנוגע מה אני עושה הלאה. אני newbie, אז מה עושים עם הפלסטיקים האלו?? פתחתי את העכבר. מה הלאה? ואני שואל מה הלאה כי ברגע זה אין לי עכבר רזרווה. בעיתוי אחר הייתי מפרק וזורם ומנסה.. אבל אין לי תוכנית ב'. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות חור בגג למארז הזה: (http://www.pch.co.il/docs/pd612373275.htm) הענין הוא שאני לא רוצה לפרק את הלוח אם וכל השאר. אני חושב לבודד את האזור הזה כדי שנסורת מתכת לא תעוף לי על ה-mobo. דעות ?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה תמונה של המארז שלי- איזה סוג הוא, האם "יש לו פוטנציאל"?-מה אפשר לעשות איתו (חשבתי לעשות חור בגג ל92מ"מ -מה אתם חושבים ואיך לעשות את זה איזה סוג חור לעשות ובאיזה גודל???)
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
???כותרת ???
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כנסו עוד היום ל- WWW.ARISTOCK.CO.IL רכיבים אלקטרונים זיווד אלקטרוני ציוד הלחמה ציוד בדיקה כלי עבודה ציוד לפרוייקטים לתלמידי אלקטרוניקה והנחות משמעותיות
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי במחשב מאורר אחד 0.4אמפר אני רוצה להוסיף עוד שתיים של 0.4A ועוד שתים של 0.2A+איזה 8לדים UB יש לי ספק של 350W הוא יחזיק את זה?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המאווררים שלי במארז חופרים עכשיו אני רוצה לבנות פאן באס פשוט רק של מתגים אפילו בלי לדים אין לי ידע בכלל באלקטורניקה אני יודע רק להלחים וכל מה שמסביב אני לא יודע איך לעשות את זה, חשבתי לקחת מתג דו מצבי ולחבר אליו את ה+ וה - של המאוורר וזהו זה נכון לעשות ככה?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה אם מחברי מערכת לדים של 12 וולט לשקע 220 וולט?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות XP120 לקמבן איך שהוא (למישהו יש רעיון? כי הרי המאורר לא מתחבר עליו עם ברגים אלא אם תושבת וזה יסבך את עניין הduckt) חיבור למאורר 160 ולשים מאורר 160 עליו ככה גם יהיה יותר שקט גם אחה ביצועים וגם זה יראה כאילו המחשב שלי זה מאורר אחד גודל P=
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי, מהרגע הראשון שהגיע המחשב, ידעתי שחייבים לעשות משהו עם הCOMPUCASE המכוער הזה. עכשיו, לאחר שנה, עלה לי רעיון מה לעשות עם המארז, מוד של קבוצת הכדורגל ברצלונה. מתכונן להיחתך חלון צד עם הסמל של ברצלונה, צביעת המארז בצבע תכלת כהה זוהר כזה, ולהעביר על הדלת 2 פסים בצבע בורדו. מתוכננת תאורת קטודות בצבע אדום וכחול, ומאווררים באותם צבעים. עכשיו אני רוצה רעיונות מה עוד אפשר לעשות עם המארז כדי להכניס בו יותר "ברצלונה". חשבתי לעשות משו עם הפאנל הקדמי, להעיף אותו ולבנות אחד מאלומיניום\פרספקס ולחבר אותו עם ברגים, השאלה שלי היא אם אפשר להעיף את כל הפאנל הקדמי, מי שיש לו קומפוקייס 6A19, סתכלו על הגג של המארז, זה נראה כאילו הפאנל הקדמי מופרד משאר המארז, אבל לא הצלחתי להוציא אות…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מייק מהפורום שירטט לי מעגל לבניית "לחצן" אוטומטי.... מה שהוא עושה זה מקצר 2 רגליים אוטומטית למשך זמן מסויים ומפסיק, הצ'יפ של הלחצן נקרא CD4066. הבעיה היא שבין 2 הרגליים שאמורות להיות מקוצרות למשך זמן מסויים יש איזשהי התנגדות שמקצרת את הרגליים תמיד. עושים במצב הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מאוורר שעובד על 220V, יש אפשרות לעשות לו הסבה שיעבוד על 12V? מדובר על מאוורר רוצח שיעיף לי את כל המחשב עכשיו הוא פועל על 220V, יש אפשרות להפוך אותו ל12V? תודה מראש לעוזרים,
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להקיף את החלון במארז שלי בכבל EL שפועל לפי הקול. עכשיו מוכרים אותו במטר וחצי וההיקף של החלון שלי הוא כמעט 2 מטר, אז עכשיו, השאלה שלי אם אני אוכל לחבר לסטארטר שמקבלים עם הכבל שעובד לפי הקול עוד כבל EL (כמו בסטארטרים של קטודות)? או שיש שיטה אחרת? או שפשוט אני אקנה שני כבלים? הנה הסטארטר והכבל שאני מדבר עליהם: http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1657&cat=62&page=1
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. קיבלתי מדודים שלי טלוויזיה קטנה שחור לבן. בערך 7-10 אינץ לא יודע בדיוק. לא קיבלתי אותה עם השנאי, ועכשיו אני רוצה להכין לה שנאי. הטלוויזיה היא מדגם רוסי כולשהו. לטלוויזיה יש כניסה של שנאי בעל 4 פנים. ופה הבעיה. הנה תמונה מהחיבור לחשמל שבטלוויזיה: http://img155.imageshack.us/img155/9987/2009011084505ic6.jpg והנה הטלויזיה עצמה: http://img262.imageshack.us/img262/2727/imgp6718fh5.jpg אני יודע שרשום ליד הכניסה לחשמל 12B ש B זה וולט ברוסית, וזה נראה מתח נמוך לטלוויזיה בגדול כזה, אבל יש לי שאלה... האם אני יכול למדוד איכשהו במולטימטר שלי כמה וולט הטלוויזיה צורכת? כי אני רוצה להיות בטוח שזה אכן 12. ועוד שאלה. שמתי במולטימטר את האפשרות שאם יש מעגל סגור אז המולטימטר יצפצ…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! בעיקבות כל התותחים פה בפורום החלטתי לפתוח דיון על צביעת המארז שלי. כבר כשקניתי את המחשב לפני שנה וחצי בערך רציתי לעשות לו מודינג חמוד אבל לא היה לי זמן וכוח לעשות זאת. גם עכשיו אין לי ממש זמן אבל אני חושב שצביעת מארז זה לא עסק מסובך. לכן החלטתי שצריך לצבוע את המארז 8). בשביל זה אני צריך את עזרתכם. הנה כמה תמונות של המארז: תודה רבה מראש ל-כ-ו-ל-ם מקווה לרעיונות טובים.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סוף סוף אחרי 200 שני עשיתי את החלון ועכשיו הכל מוכן עם פרספקס והכל... הנהנ תמונות: וגם הנה עידכון קטן בפרויקטים הקטנים שאני עושה (למי שראה את ההודעה שלי בפורום ביומני פרויקטים..)
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ערכת סליבינג, או יותר טוב- לקנות בנפרד באיזה מידה שאני רוצה ואיזה צבע שאני רוצה.. אני מתכוון לעשות סליבינג כל חוט בנפרד אז הערכות שוות לזבל אבל אם אין משהו יותר טוב אני מוכן להתפשר ולקנות ערכה מוכנה. אבל ראיתי בחנויות בארץ שיש רק שחור O_O אם מישהו קנה מחו"ל אפשר את האתר בבקשה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ביקרתי אתמול בהום סנטר ולא מצאתי DREMEL, אבל ראיתי שיש מולטיסקיל של SKIL שנראה מאוד דומה ב-200 ש"ח. אם אני לא טועה, זה הדגם השמאלי כאן. השאלה היא האם הוא מתאים לעבודות מודינג, כמו חיתוך מארזים, פרספקטים, פלסטיק וכו'?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, שיחקתי עם ארדואינו בעבר, אבל חושב לחזור אל זה בתור תחביב.. אני אף פעם לא ניתקתי אותו מהמחשב והתעסקתי איתו מעבר לתחביב קליל.. יש לי מספר שאלות לגבי לוח ארדואינו: 1. נניח וצרבתי את הלוח, מה קורה עם צריכת החשמל ?. אם נותק המקור כוח, מה קורה כאשר הוא חוזר ?. (הלוח פשוט ממשיך לתפקד כרגיל ?) 2. נניח ואני מעוניין שהלוח ישלח הודעות SMS או מיילים בהתאם לסביבתו, האם ניתן להזין ידנית (בזמן ריצה) את מספרי הטלפון / כתובות המיילים ? לדוגמא: הטמפרטורה בבית 35 מעלות - שלח מיילים ללא חיבור לרשת WIFI תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-