עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. קניתי לפני שבוע בערך מקלדת ועכבר אל-חוטיים של LOGITECH דגם CORDLESS DESKTOP EX 100, זה הכל סבבה וזה.... אבל אני רוצה שהטווח של זה יהיה יותר רחוק... אני מבין קצת באלקטרוניקה ויכול לעשות דברים בחשמל עם צריך... אבל אין לי מושג מה אני צריך לעשות והאם זה בכלל אפשרי... אני חשבתי לקנות עוד חיישן ולחבר אותו ליד המיטה וממנו להעביר כבל עד לreceiver וככה כאילו שיהיו לו שני חיישנים... אפשרי? איך עושים? ואם לא מה אפשר לעשות? תודה! שלומי

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by Blabber,

אז ככה, החלטתי לקנות דרמל כדי להחיות פרוייקט מודינג שנתקע. מפני שמעולם לא השתמשתי באחד ואני לא מכיר את הסוגים השונים של הכלי( חיקויים, סדרות וכו'), אז הגעתי לכאן כדי לברר אם מה שמצאתי מתאים לי. אז הנה הכלי: http://www.buyitcenter.co.il/ShowProduct.asp?product_id=10175 לי זה נשמע בסדר, דרמל מקורי עם ערכה מינימלית ומתאם גמיש(!!!). אם אפשר חוות דעת מקצועית לגבי הכלי הספציפי, או להיפך, הכוונה לאחד אחר,אודה מאוד!.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by hiihii,

אז ככה השתמשתי בג'יקסו אתמול בשביל לחתוך את המארץ אך הוא התעקם לי שתי שאלות: 1. האם יש תקווה ואני אוכל לתקן את זה? 2. מה אני יכולה לעשות בשביל לחתוך את דלת המארז מבלי שיתעקם לי בצורה מוזר ? תודה רבה מראש ג'ו

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ItayBm,

שלום =] חבר שלי רצה להחליף לוח אם,ובגלל שהשתמש במברג גדול מידי,הברגים בלוח האם התעקמו,ואי אפשר להבריג אותפ החוצה אז הוא חשב שהוא יהיה חכם גדול אם הוא ישבור את הפינים הצהובים מאחורה קיצר,הוא רוצה להחליף את הלוח,איך הוא עושה את זה עכשיו? תודה

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  5. יש לי שריטות ממש עדינות על הפרספקס ואני רוצה לנקות אותם יש דרך להוריד אותם?

• 21 תגובות
    • 11.8k צפיות
  6. Started by ViPeRT,

שלום לכם יש לי מאוור של מעבד ישן ואני רוצה לשים אותו בתר קירור לכרטיס מסך יש לו 3 חוטים: שחור אדום ולבן לאיזה חוטים אני צריך לחבר את המתח (המאוורר עובד על 12V)? יש תמונה של המאוורר תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  7. כאמור פאנל חדש עם לדים דו צבעים - כחול ואדום לשליטה על מערכות שונות במחשב (משאבה, קתודות, כבלי EL, תאורות שונות ועוד...) תהנו, אשמח לתגובות אטשמח לתגובות, אבנר

• 15 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. שלום. יש לי מארז של קומפיוקייס (HEC) והייתי מעוניין לעשות חיתוך עם לייזר על מנת לעשות חלון שחוף בצד המארז. השאלה שלי היא האם אתם יודעים באיזה מקום אני יכול לעשות את הדבר הזה ? כלומר איפה ניתן לבצע חיתוך בלייזר (שהוא הכי מדוייק) למשל בצורה שאני יסרטט על המארז, במידה ואתם מכירים מקום כזה אשמח לקבל פרטים שלו (רצוי באזור המרכז: רחובות - ראשל"צ), וכמה נראה לכם דבר כזה עשוי לעלות ? ועוד דבר מאיפה אני יכול לקנות חלון שקוף מפלסטיק, פרספקט כזה ואיך אפשר להדביק אותו בצורה הכי טובה ? האם סיליקון עשוי להיות טוב במקרה הזה ? אשמח לתגובות מאנשים עם ניסיון שביצעו חיתוך של חלון, לא חייב דרך לייזר אבל דרך כלשהיא שתהיה אסטטית לחלוטין ושלא תעלה סכום כסף רב.

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. אני מחפש מתאם למגבר שלי, שפועל על מתח אמריקאי, שהוא פועל על מקסימום 15 וואט. מישהו מכיר מקום שמוכר אותם בזול? עדיפות לאופציה למשלוחים, או משהו בת"א\אשדוד

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  10. שלום רב ! יש לי P4 3GHZ , לוח אם של ASUS מדגם P4P800 SE . אני מעוניין להתקין מאורר מהסוג הבא : Zalman CNPS7000B-AlCu . הבעייה היא : שישנו צורך במרווח של 3 ס"מ בין המאוורר לבין ספק הכח שלי (הממוקם למעלה במארז ) על מנת להצליח להתקין את המאוורר , אך אין לי מספיק מקום לכך ! האם אוכל להזיז את הספק כוח למקום אחר במארז ? האם אוכל להוציא את הספק מחוץ למארז ? ואם כן ,הכיצד ? באם לא , האם ישנו מאוורר אחר (לא יקר) שאוכל להתקינו במקום ה- ZALMAM . תודה רבה לעונים.

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  11. אשמח לדעת איך לעשות אפקט מראה על ספק רגיל בצבע כסף כזה. שהאפקט יהיה בצבע שחור ויהיה מבריק.. אם מישהו יוכל לתת מדריך או כמה טיפים אשמח. תודה, אבי'קו

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by zniibidl,

ברגע שיתנו לי הצעה לכותרת אני אשנה פשוט אין לי מושג מה ואיך לרשום בכותרת אז מנהלים בבקשה לא להתעצבן אני מתנצל מראש. לצורך בניית "מארז" מפלסטיק [או חומר קשיח אחר קל משקל] תכננתי להכין שבלונה מקלקר דחוס, לצפות אותה בחומר כלשהו שיתקשה ולאחר מכן מבפנים לחתוך את הקלקר ולהוציאו כך שתשאר לי רק מעטפת פלסטיק מן הסתם המעטפת לצורך יציבות צריכה להיות קשיחה ובעובי של כ-5 מ"מ רציתי לשאול איזה חומר יתאים לי לצורך זה? מה עלותו של חומר זה? מה שיטת העבודה איתו והקושי בעבודה איתו? והאם לא תהיה בעיה לצבוע אותו כשאר המבנה יהיה גמור. תודה מראש לכל העוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by 114508534,

אהלן אני מחפש לקנות ברגים ודיסקיות פלסטיק בת"א, איפה ניתן למצוא חנות ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. בתמטנה שימו לב חוט 5 בטבלה לא תואם לתרשים??? מה נכון??? ומי יכול לתת הסבר קטן על הפוטנציומטר אפשר לבטל יענו בלי הפוטנציומטר??? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by JediMaster,

שלום לכולם! מישהו יודע איפה אני יכול ללמוד אלקטרוניקה או רובוטיקה בעברית \ אנגלית (רצוי עברית)? יש לי כבר קצת ידע באלקטרוניקה אבל אני רוצה להמשיך ללמוד באופן נורמלי ומסודר שמסביר טוב ולא יודע מאיפה.

• 6 תגובות
    • 5k צפיות
  16. Started by idan1836,

אני רוצה להכין מאוורר לדים, וברצוני לדעת כמה דברים: 1. איזה לדים לשים? 2. איך לחבר אותם? 3. איזה נגדים לחבר ואיך? 4. האם המאוורר חייב להיות שקוף? ואני רוצה משהו דומה למאוורר כזה......

• 18 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. Started by ziv124,

אני מעוניין לבנות מן מיני מקרר, מיני בר קטן. בקיצור צידנית קטנה עם אמצעי קירור משהו שיגיע ללפחות 6 מעלות. אני מעוניין לקרר פחיות שתייה. יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה למישהו יש מדריך?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. אני רוצה להכין (כמובן, אם אפשר) הארד דיסק חיצוני המתחבר ליואסבי! רציתי לדעת אם זה אפשרי, כי שמעתי מילד אחד בבצפר שלי שאבא שלו הכין לו כזה של 20 ג'יגה! הוא חיבר לו את ההארד דיסק ליציאה של יואסבי ועשה הארד דיסק נייד הום מייד. מישהו הכין כזה בעבר? אני רוצה לדעת אם זה באמת אפשרי ואם כן אז איך מכינים ומה צריך לזה?

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by Bollner,

אהלן חבר'ה, חשבתי לקנות קטודה נחמדה, יש משהו שצריך לשים לב אליו שקונים קטודה? הבנתי שחייבים מתאם כדי שהוא יעבוד? אגב לאן הקטודה מתחברת? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=950&catcode=96 או אם יש לך המלצות אחרות, בגבול ה80 שקל. תודה, אור. יש לי מארז אקספיידר כסוף אם זה משנה - הקטודה צריכה להיות כחולה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by fuck off,

הוצאתי VU METER מטייפ ישן מעוד נירא לי שנת 80 ומשהו... אבל זה לא הקטע... כך הוא נראה מקדימה: וכך מאחורה: מה שסימנתי באדום זה חיבורים למשהו שדומה ללד מקדימה(בין שני המדדים) עכשיו השאלה היא איך ולאן אני מחבר כל דבר? ואם אני אצליח לחבר אני העלה מדריך עם תמונות... נ.ב. אני מבקש סליחה על הפעם הקודמת שלא התנהגתי יפה!

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by Morishani,

בא לי לעשות פרוייקט מודינג, אז אהממ, תקציב אין, אבל תקציב למארז יש, מקסימום בערך 200. הלוח אם הוא mATX כל השאר רגיל, יש לכם רעיונות? בעיקרון מה שאני חושב עד עכשיו זה *חלון שיהיה לרוחב הדלת, ז"א מהמרכז לצדדים וכמו בטלויזיות - 16:9~. *הפיכת הכלוב של הHDים כדי שיהיה יותר נוח *צביעת המארז (שחור?) למישהו יש רעיונות? (ולא פאן באס וכאלה :\)

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by jeyjey,

אחרי חיפוש הבנתי שלד UB צורך 3V אז איך זה שבפנס של האופניים יש 3 לדים UB והם מאירים חזק מאוד עם 2 סוללות AAA?

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  23. Started by Mr Gadget,

אז ככה אחרי שעבדתי עם הדרמל הכול היה טוב ויפה עד שהוצאתי את התקע מהשקע ובטעות שימשתי כארקה למכשיר והתחשמלתי(החיבור של הדרמל הוא רק 0 ו ~ זאת אומרת שאין הארקה) במילים פשוטות נגעתי בשתי הפינים של המכשיר יכול להיות שבגלל הקבל שיש בפנים הוא נטען ואין לו איפה להתפרק אז הוא התפרק דרכי?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום חבר שלי נוסע לארה"ב לשבועיים ורציתי לדעת אם יש שם חנויות (ניו יורק או וושינגטון) בסגנון DX (כמובן שלא באותה כמות המלאי של המוצרים) אה וכם אשמח לחנות עם אתר כמובן שאוכל לראות מה יש להם אני יודע שיש שם B&H אבל זה לא אלקטרוניקה אלא מחחשביםוציוד מקצועי בעיקר מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  25. אם נגיד בונים מחשב מלגו .. איך עושים כפתור שיפעיל את המחשב יענו איך מפעילים אותו תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.