אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לבנות בקר מאוררים שאנ ייוכל לקבוע באיזה מהירות לשים כל מאורר אבל מה שמיוחד זה שהיה מעל כל עיגול כזה שמסתובב לד ואני רוצה שהאו יפעל לפי המאורר כשהמאורר מסתובב מהר אז האו יהיר חזק וכשהוא לאט אז האו ידלק חלש מבינים ? עכשי והשאלה שלי היא כזאת האם מישהו כבר עשה את זה פעם ויש לו מעגל כזה (שרטוט של איך לבנות) יש לי ידע באלקטרוניקה אבל אנ יעדיין צריך את המעגל בשביל להכין כזה. אשמח לעזרה מכמה שיותר אנשים שקד
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ספק LG ATX 500W משהו כזה.... יש מצב? אה ועם כן אז איך זה:2 80 מקדימה מכניסים- 2 80 בצד מכנסים-אחד מאחרוה למעלה 120 מוציא- אחד למעלה 80 מוציא חחח
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
זנ ציטוט של MoRtZkInG: איפה אפשר למצוא סרטוט של מעגל יצוב המתח לשנאי?
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הנה הוא: אני יודע שהוא מעפן אבל זה מה יש :\.. ואני חיררתי אותו כי רציתי לשים שם מאוורר ובסוף לא יצא אז מה אפשר לעשות איתו שיעיף את החורים המעפנים משם? אני מתכנן מודינג לכל המארז ועשיתי סקיצות להכל וגם לגג(אפשר לראות)אבל משום מה לא באלי עליו עכשיו..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי ספק כח של משדר לאוזניות אלחוטיות. המשדר הפסיק לעבוד. אחרי בדיקה קצרה ראיתי שכבל אחד התנתק. אבל מחובר אליו משו כמו טרנזיסטור/מייצב. אשמח אם מישהו יסביר מה זה הרכיב? תפקידו? ואיזה רגל להלחים בחזרה לקונקטור? אני משער שאת הקיצונית...? [ATTACH]8674[/ATTACH][ATTACH]8675[/ATTACH] עריכה: נתונים שלו - 6v - 200mA
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כרגע מתכנן איזהו פרויקט של מערכת שמע כלשהי יש ברשותי את הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577005 עכשיו יש בתוכם מגבר שמגביר את עוצמת השמע (מן הסתם) המגבר מחובר לחשמל (בקיר)....יש לו שנאי בתוך הרמקול וכתוב שהשנאי מוציא 10v 1.5a הרעיון הכללי הוא להפעיל את המגבר על סוללות כדי שכל העסק יהיה נייד.... עכשיו לשאלות: 1) איך אני יכול להפעיל את המגבר על סוללות (או משהו נייד דומה) 2) אם אני יפעיל את המגבר על 6v 0.5a למשל...הוא יעבוד אבל יגביר פחות? לא יעבוד בכלל? או...? 3) רעיונות אחרים כיצד להפעיל את המגבר כך שיהיה נייד תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
המעגל יכלול: מאורר לד כחול נגד ללד מפסק ON=OFF ושיתחבר לMOLEX מישהו מוכן בבקשה לסרטט לי את זה מובן ונכון בבקשה? אני מודה לכול העוזר!
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היכן אני יכול לרכוש(במרכז) כבל חשמל כמו שיש במפצלים\כבל מאריך? אני צריך איזה 10 מטר
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היום לקחתי את המארז הישן שלי והתחלתי לשייף את הדלת התחלתי עם 150 [להוריד את הצבע] עשיתי את זה כמובן עם נייר יבש אחרי זה עברתי לנייר 320 רטוב ואז 600 רטוב ופה סיימתי מבחינה מראה הכול שרוט וניסיתי חצי שעה עם נייר 600 לא עזר עכשיו השאלה שלי מה לעשות כדי להעלים את השריטות ? ועם אני רוצה שזה יהיה יותר מראה [כאילו שיראו יותר את מה שקורה מולו] להעלות עוד ל 800 1000 ואפילו 1200?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חיברתי בטעות את מכשיר הגי פי אס ( GV 590), אשר פועל על 5 וולט ,ישירות לשקע מצת הרכב והמכשיר לא עובד ולא מטעין. יש מה לעשות או שהלך המכשיר .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש פס/רצועה/צינור/חוט לדים בצבע לבן שיעבוד על אנרגיה סולרית. מטרה להאיר את השביל לבית הורי שחשוך בלילה. האם יש כזה שאתם יכולים להמליץ ומהיכן ניתן לרכוש או מה לרכוש ואעשה את זה כפרויקט? אם לא הייתי ברור בכתיבה אז אני מצרף קישור להראות מה אני מחפש. כמובן שאני מחפש משהו איכותי ושלא ייהרס בשמש ישירה או יתבלה עם השנים. http://www.ebay.com/itm/White-light-...70928008024%26 תודה..
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למישהו יצא לעבוד עם OpenRLS? מוכרים מקלט תשע ערוצים( clone סיני של הדגם של flytron) ב hobby king ב $20, בעקרון אפשר להשתמש במקלט גם כמשדר ואפילו בו זמנית ולקבל מערכת טלמטריה. זה נראה מעניין מאוד אך לא פשוט לתפעול ולא מצאתי מדריכים לטיפשים. בתור התחלה אני רוצה לחבר ארדואינו למשדר, להעביר אות PPM אליו ולשדר למקלט שיעביר את זה הלאה לסרוו. http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__27096__OrangeRx_Open_LRS_433MHz_9Ch_Receiver.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחייט המון כבלים ויוצא פעם ב שהכבל דפוק (או שהחוטים בפנים לא מעבירים זרם או שפשוט סדר החוטים שגוי) ולוקח שעה לעלות על זה, אז החלטתי לבנות מעגל לבדוק תקינות של כבלים ישירים ומצלבים הרעיון פה הוא שיש בורר אחד (ל-2 מעגלים) עם 4 מצבים בכל אחד מהצדדים, כאשר בוחרים בשני הצדדים מצב 1 הלד ידלק אם הזוג הירוק מחויט כמו שצריך וכו... זה מה שאני חשבתי בצד אחד יש כזה מעגל ובצד השני אותו דבר רק בלי בטריה ועם דיודה (לד) הפוכה. יש איזה רעיונות לשיפור?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
המחשב שלי נשמע בכללית כמו איזה חללית *חרוז * או משהו בסגונן, יאנו ממש ממש רועש... עד כדי כך ששומעים אותו עובד גם מהקומה למטה... עכשיו לפני כמה ימים ראיתי את המדריך הבא: http://www.spodesabode.com/content/article/hddnoise עכשיו אמרתי לעצמי: "כל כך פשוט מה אכפת לי לנסות, אולי זה יפתור לי את הבעיה ???" אז ניסיתי, ובאמת פשוט... אך הבעיה לא נפתרה והמחשב עדין נשמע כמו חללית... אז לפחות עכשיו אני יודע שהבעיה לא מההראד דיסק :-\ אני חושש שמקור הרעש המרכזי במחשב שלי זה הלוח האם (במיוחד גם בגלל שאף פעם לא הייתי ממש מרוצה מהצורה שבה עובד המחשב) עכשיו שאלתי היא: כמה זמן יש אחריות על לוחות האם של אינטל?? תודה מראש! והנה המודינג שעשיתי- מודינג ממש פשוט: מעכשיו תוכלו לראות את הת…
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת : היכן ניתן למצוא DREMEL (דרמל) מקורי הכי זול שיש? אני לא רוצה Wolf או יונדאי...רק את המקורי איפה אפשר למצוא אותו במחיר הכי זול? (לא נטען) עוד שאלה: אני רוצה לעשות חיתוך למארז, יש לכם אולי צורות יפות לאללה להביא לי? יש פשוט כ"כ הרבה אני לא יודע מה להחליט
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אין לי ספק ישן וגם אם היה לי אני צריך גם חיבור נקבה וגם זכר...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיהיה באורך 5 ס"מ לפחות, חזק (מברזל או מתכת חזקה). קוטר חיצוני - 30 מ"מ, ההברגה צריכה להיות על כל הצינור מבחוץ.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הממ אוקי...אז אתם בטח ראיתם דברים שאני וחבר שלי עשינו...אני זה הזה שעשה ת'מחשב מלגוP: אז הפעם עשיתי מגירה להארדיסק... מה שקרה זה שיש לי 40 ג'יגה סקזי שעובד ב-10000RPM וזה התחמם בהתחלה זה שכב על ספרי מת' עם HSF של פנטיום 4 עליו שזה עשה ת'עבודה אבל המנקה כמעט הרסה לי ת'HD פעמיים אז מה שעשינו אני וחבר שלי זה ככה: לקחנו סידירום ישן פירקנו אותו והוצאנו את התוכן שלו...קדחנו בבסיס והברגנו ת'HD וקדחנו חור בגג... מעל החור קדחנו במארז חור עגול ושמנו בו מאוורר...וככה יצא שיש קירור ממש נחמד שמנו בסידירום ת'LED של ה-HDD וזהו יצא נחמד למדי המחשב המעפאן שלי ושני חברים שלי המחשב מלמעלה קידמת המחשב עם הנקסוס הסקסי המחשב מהצד
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות 6 לדים של 3.5V אני מתכוון לחבר 3 על חיבור 12V אחד. ובמה כדאי לי לחבר: פרללי או הדרך השניה ? [סריאלי נראה לי] ומה ההבדל ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להמשיך את התארד הראשון שלי אבל המערכת לא נותנת לי להתחבר אין לי מושג למה אז קיצר הנה מה שהבאתי 2 Thermaltake HardDisk Cooler A2376 1 Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 4 Thermaltake Cooper memory heat spreader A1989 1 Arctic Silver 5 Thermal Compound A2150 Thermaltake NEON2 UV A1721 1 Thermaltake XR-CABLE SATA UV 60CM BLUE 2 Thermaltake XR-CABLE ATA UV60CM GREEN 1 Thermaltake XR-CABLE FLOPPY UV 45CM ORANGE 1 1 TT TR2 -420 PSU (ה FSP 350W 60GLN 120mm Noise Killer לא עובד אם לוחות 20 פינים לא ניתן לפרק את ה4 הנוספים אז הזהרו) הכל הורכב וניראה פצצה הנה כמה תמונות האיכות לא משהו עקב חוסר במצלמה ושימוש במצלמת רשת [attachment deleted by admin]
-
- 31 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
ניסיתי כבר את המדריך של PCTIP אבל לא הצלחתי \: אני רוצה שיטה פשוטה וטובה. תודה
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום! יש לי מצלמת רשת ואני רוצה לשים אותה מול השער כדי לראות מי שם החלון שלי הכי קרוב לשער אבל למתוח חוט לא בא בחשבון כי אני לא יכול לקדוח בקיר למישהוא יש רעיון איך להפוך את הצלמה לאלחוטית אפילו במרחק של חצי מטר העיקר אלחוטי תודה לכל העוזרים אילון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-