אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לסדר את הכבלים במארז [הגיע הזמן] אבל גיליתי שהלוח אם שלי פשוט ענק והמארז שלי קטן S: זה יצר בעיה קשה להעלים את כל הכבלים אבל לפחות מאזור של הRAM מעבד והכרטיס מסך העפתי את כל החוטים אז בלי הרבה דיבורים , הינה התמונות עבודה של שעתיים! ככה הכל היה לפני: ככה הכל עכשיו: וככה זה בחושך שהמחשב עובד אם למישהו יש הצעות או תגובות , הם יתקבלו בשמחה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי דרמל ואני לא יודע עם איזה ראש אני חורט...ניסיתי את כל הראשים ולא מצאתי איזה אני צריך..אני רוצה לעשות חריטה דקה מאוד... ואם למשהו יש תמונה של הראש מקסימום אני יקנה אותו...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי אתמול את המודינג הראשון שלי הכלל סידור חוטים ומאורר בגג המארז המעלות ירדו פלאים. בPRIME מ 55 ל 38. חבל שאין לי מצלמה דיגיטלית כך שהייתי מעלה את התמונות שתביעו את דעתכם. טוב לא משנה. השאלה שלי כזאת אני צריך אכשיו גריל למאורר החדש שלי אני לא צריך משהו מיוחד כי גם ככה לא רואים אותו המחשב יושב בכוננית. איפה אני יכול למצוא גריל בזול ונראה לי שעדיף לקנות בחנות ולא להזמין כי המשלוח יעלה יותר. בקיצור יש איזו שהיא חנות באזור הצפון שאני יכול לקנות שם? נ.ב תודה לכל האנשים שהייה להם סבלנות אליי שעזרו לי להבהיר כמה דברים לפני העבודה. אנשי הפורום אלקטרוניקה ומודינג אתם גדולים ;D
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכל גולשי Hwzone. תקופת החגים קרבה ובאה ולכן החלטתי בתור פרוייקט, לקנות מארז פשוט בסיגנון compucase ולעשות לו מודיינג משוגע. למרות שהפורום "יומני פרוייקטים" מלא יומנים ותמונות של מודינג אשמח לקבל עוד כמה בעיקר מחו"ל. חרשתי את האתרים הישראלים בחיפוש אחר לינקים אך לא מצאתי. אשמח אם תוכלו להביא לי גלריות של מודינג, תודה מראש אודי
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, אני כנראה הולך לקנות מארז CM HAF 932, וכפי שכנראה רובכם יודעים אין לו מסנני אבק. מישהו יכול בבקשה לעזור לי, ולתת איזה מדריך קטן איך מוסיפים לו כזה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כמו פה http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/rottaflekti/index_eng רק בלי המאורר אני רוצה רק את הלד הוצאתי 3 לדים ממקלדת ישנה הם יכולים לעזור לי? ואיך אני עושה את זה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך מודדים התנגדות (IMPEDANCE ) של אלמנטים , טווטרים מיד ריינג וופרים . ? צריך רב מודד של השראות ? או שאפשר גם עם רב מודד רגיל ? תודה לעונים .
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תצוגת LCD שתראה לי את החום במחשב ועוד כמה דברים, אין לי שום מושג מה לקנות וכמה עולה שככה שיכולים לעבוד עלי, כי בחיים לא התעניינתי בזה.. אני רוצה מקום שקרוב אלי (נתניה) ותגידו לי בדיוק איזה דגם לקנות! ד"א : מישהו יודע אם יש בKSP כאלו? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקום לעשות את כל העבודה (הרי חלק מכם עושים את זה רק כדי להשוויץ מול החברים והכל) אז במקום להכין את כל הפאן קונטרול תכינו כמו פאן קונטרול אבל שלא ישלוט במאווררים תעשות את זה עם נורות LED (כרגיל כמו שבונים פאן באס) אבל אל תחברו את המאווררים חברים שלכם לא ידעו שזה באמת לא פוע הם יחשבו שזה כן פועל ויתלהבו אני אישית מעדיף עם מאווררים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה בלי ברגים או משו, מארז ג'נרי של SP או משהו כזה, צריך לפרק ת'גג כדי לחתוך חלון, להדביק פרספקס עם חריטה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.thebestcasescenario.com/forum/showthread.php?t=28 אשמח אם אחרים שמכירים פרוייקטים מוציאי עיניים כאלה יפרסמו אותם פה..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיוון שאני לא מתמצא מספיק בתחום האלקטרוניקה, אני נזקק לעזרתכם בביצוע מיני פרויקט: אני רוצה לבנות מעגל בעל שני צגים ספרתיים פשוטים, שבעת לחיצה על כפתור יספרו אחורה (ז"א יתחילו במספר 99 ובעת לחיצה יציגו 98, לאחר מכן 97 וכן הלאה). איך ניתן ליצור מעגל שכזה?
-
- 10 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הוצאתי מהמחסן את המערכת מיני הישנה של המשפחה (מערכת בת בערך 8-10 שנים של SANYO) כדי לראות מה כל המהומה על מדפיים וכו'... כ"כ אהבתי שהחלטתי להשאיר אותם ולהעיף את "קופסאות הקוטג'" הקודמות (מערכת סראונד, וויתרתי על זה בשביל הצליל המדהים.) ;D יש למטה תמונות של הרמקולים עם הרשת ובלעדיה. בקרוב אני עובר לחדר חדש, והחדר יעוצב ככה: קירות צבועים באפור בהיר. שולחן מעץ לבן (לא בדיוק לבן, אבל מאוד קרוב לזה). מגירות באותו צבע של השולחן. כמו שמבינים, הלכתי על עיצוב סטייל APPLE.. בהיר\לבן, אני ממש אוהב את זה. כמו שרואים בתמונות, המערכת שחורה. חשבתי לצבוע את הרמקולים בלבן(כמובן בלי לגעת בדריבר\אלמנט, צביעה יסודית...) שיתאימו לשאר החדר, אני שונא שיש משהו ברקע ששובר את כל העיצ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המאווררים שלי עושים מלא רעש + אחד מהם עם לד והכפתרוים של המארז עם לד. אני רוצה לשלוט עם הפאן באס במאווררים שלא מחוברים ללוח אם, וגם בתאורה של המאוורר ובתאורה של הכפתורי מארז. האם פאו באס יודע לעשות את זה? האם זה שימושי פאן באס? אפשר המלצות לפאן באס לא יקר, אסתטי וטוב? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מהתותחים פה יכול לעזור לי? יש לי מחשב נייד ישן (Pentium1) ואני רוצה לקחת לו את המסך ולחבר אותו ל- PlayStation2 הדק שיש לי... אפשר עזרה? משהו איך עושים? חשבתי לעשות למסך יציאות קומפוננט ואז לחבר את הקונסולה כאילו זה הטלויזיה... מישהו יכול לעזור איך עושים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עושה סוג של מוד... והמיקום של הספק יוצר בעיה קטנה... יש כבל של 4 פינים שיוצא מהספק (זה שיש בו שני כבלים שחורים ושניים צהובים) ומתחבר ליד המעבד. וחסרים לו סנטימטרים ספורים בגלל המיקום של הספק כוח... לכן אני צריך מארך לכבל הזה...ניסיתי לחפש ומצאתי רק בחנויות בחו"ל... אני מקווה שזה קשור לפה כי זה ממש חשוב למוד שלי... לצורך העניין זה הכבל שאני מחפש... יש לי העדפה לחנויות בארץ... http://images.maplin.co.uk/full/a46ak.jpg
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , חשבתי לעשות למארז של אחי מודינג , בנושא XXX חיפשתי בגוגל , ומצאתי את התמונה הבאה: http://www.terra.com/specials/xxx/img/xxx_wallpaper03.jpg אני חושב לעשות חיתוך לדלת המארז עם הצורה הזאת, לעשות פרפסקס רק לקטע עם הצורה הזאת ולשים קתודה אדומה... חשבתי גם לצבוע את גג המארז,אבל אין לי רעיונות ואני לא יודע בדיוק איך , לכן אשמח לקבל ממכם רעיונות וייעוץ מה כדאי לי לעשות ... בתודה , אביאל.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, איך קוראים למתאם מהשקע הנ"ל - אמריקאי לישראל? באנגלית ובעברית אם אפשר.. ואיפה אפשר לקנות אותו? ועוד משהו. תמונות בתוך הלינק הנ"ל. https://picasaweb.google.com/116123328117332941350/ScrapbookPhotos איפה אפשר לקנות את כל הכבל הזה ישראלי? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום אני קונה עוד חודש-חודשיים מחשב חדש ורציתי לבקש עצות מה כדאי לי לעשות נחמד עם המחשב הישן שלי: מעבד:p4 1.6 478 לוח אם:Asus P4T כרטיס מסך:Albatron Geforce 5900xtv זכרון:256 RDRAM PC800-אבל 400MHZ אפקטיבים בגלל שהלוח אם שלי צוואר בקבוק לזכרון...... ולא יודע איזה ספק..רגיל לא משהו מיוחד... אז אני מתכוון כאילו אם שווה לי לעשות איזה פרוייקט מודינג או לנסות לעשות לו אוברקלוק..אני יהיה אולי מוכן להשקיע בזה עד 200 שקל... מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, סוף סוף אחרי חיפושים רבים מצאתי את הקורבן הראשון שלי זהו וידאו 3V6 עתיק של שארפ שנמצא ליד הפח... בפרויקט אני יכניס לתוך המארז של הוידאו מחשב פנטיום 3 שישרת את אחותי הרוצחת דברים אלקטרונים.. (היא הרסה הרבה מוצרי אלקטרוניקה בחיים שלה) המחשב בעיקר ישמש להצגת סרטים ושמיעת מוזיקה כמובן שהוא יחובר לטבלויזיה שיש לה בחדר. טוב חלאס דיבורים נתחיל בעבודה ! תמונות של הקורבנות: והחלקים של המחשבים.. בכל מקרה אני ממשיך לעבוד נעדכן תמונות בערב...
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה קורה אנשים ?! הרבה זמן שלא הייתי בפורום עקב הנוביציה שמתכוללת בפורום... בכל זאת אני צריך את עזרה מכל המומחים ביניכם... יש לי את מכשיר משחקי הוידאו Game Gear... http://www.thosewerethedays.de/items/hardware/sega/game_gear/game_gear3.jpg כמו גיים בוי רק הישנים יותר... יש עליו מסך LCD דיי גדול כמו שאתם רואים בקישור וחשבתי שאפשר להשמתש בו... חשבתי לעשות לו מוד ככה שאני יוכל לחבר אותו למחשב... אם תוכלו לעזור לי במציאת מדריך אני יודה לכם מאוד... ואני עוד יותר יודה לכם אם זה יהיה דרך ה-ICQ... תודה לכל העונים והעוזרים...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות מנורה מלדים השאלה היא הלדים הם 700 mA הספקים שיש לי הם 1- 600 mA 2- 900 mA האם אפשר לחבר את הלדים ל 900 mA?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם מישהו יכול לתת לי שרטוט או הסבר איך להכין מתאם מ IDE ל USB ככה שאני אוכל פשוט עם המתאם הזה להפוך את ההארדיסק שלי להארדיסק נייד... אני יודע שהדבר הזה אפשרי מכיוון שישנם חנויות שמוכרות קופסאות אליהם ההארדיסק נכנס ומהקופסא יוצא USB, אבל הם עולות 150 + ואני בטוח שאני יכול לעשות את זה בפחות כסף... תודה
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
int analogPin = 3; int temp ; int trashmax = 30 ; int led = 13; void setup() { // put your setup code here, to run once: Serial.begin(9600); pinMode(led,OUTPUT); } void loop() { // put your main code here, to run repeatedly: temp= (5.0*analogRead(analogPin)*100.0)/1024; if (trashmax < temp) { Serial.println("too hot"); digitalWrite(led,HIGH); } else { digitalWrite(led,LOW); } Serial.println(temp); delay (1000); } אחרי שהפין 13 נדלק הוא מביא לי ערך לא נכון בסריאל הוא קופץ ל38 במקום שימשיך ל32 וכו' UNO R3 וכבתי את הקוד הזה בעצמי(כן אני יודע לא המצאתי את הגלגל)אחרי למידה של הפונקציות הבסיסיות בC זה הרבה יותר קל להבין את הארדואינו מקווה לה…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בניתי את המעגל לפי LIRC.ORG והמעגל לא רוצה לעבוד. הפעלתי את WINLIRC ולחצתי על השלט אבל אין תגובה. בבקשה תעזרו לי.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-