אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כננת להרמת משא לבית- אני גר בקומה רביעית ללא מעלית... כעת התקלקל לי השלט החוטי היחיד שיש לי- כפתור DOWN בלבד לא עובד. מצורף פה הדיאגרמה של השלט שלקחתי מאתר החברה השאלה שלי, האם אפשר לייצר קומבינציה של כפתורים תחליף לשלט? האם יש מקום שאוכל לרכוש שלט המתאים לכננת שלי ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי מאוורר במארז (80Mm) שעשה הרבה רעש ובסוף אפילו הפסיק להסתובב אז ניתקתי אותו, ואז ראיתי מדריך שאפשר לשמן אותו (ידעתי שאפר לשמן אבל לא ידעתי איפה) ורק צריך להוציא את המדבקה וזהו, אז עשיתי את זה והוא באמת חזר להסתובב ובלי שום רעש. במקור הוא היה מותקן מקדימה, אבל חשבתי לתקין אותו במקום אחר אז הוצאתי את הערובה שיש בדלת וסמתי שם את המאוורר שיכניס אוויר ישירות למעבד (ככה שזה יוצא יותר טוב מהערובה). אז קודם כל האם זה עדיף שהמאוורר יהיה בצד ולא מקדימה (זה המאוורר היחידי שמכניס אוויר, ויש עוד אחד של 120 שמוציא, המערכת עצמה ישנה אז זה גם ככה לא משנה כל כך). ולגבי השאלה: המאוור 120 שמוציא אוויר התחיל לעשות שמיניות ופוגע בדופן וזה עושה רעש, אז יש דרך לסדרת את זה ? חשבתי לשמן גם …
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע לידי אוצר נחמד, לוח EPIA-M של via אם דיסק של מחשב נייד של 20 גיגה ומערכת הפעלה Windows 2000 Embedded מה אתם אומרים שכדאי לעשות איתו? יש לי כמה ראיונות מחשב מולטימדיה נתב קונסולה וחוץ מזה עוד שאלה מישהו יודע איפה אני יכול להשיג ספק קטן מתאים? ואולי אפילו מארז?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי מעבד P4 1.7, אשר מאוררו שבק לפתע. החלפתי מאורר לאחד שהיה זרוק אצלי, אך הוא מסתובב ב 5K סל"ד, דבר היוצר מפגע אקוסטי :-\ . לא ניתן לשלוט עליו דרך תוכנה כלשהי ( מחשב עתיק ) וחשבתי להוסיף נגד ע"מ להוריד את המתח. המאוורר צורך במצב נומינלי 0.42A ב 12V כמובן. הידע שלי בחשמל מוגבל קצת, אבל למיטב הבנתי הוספה של נגד בן 10 אוהם תאט את המאוור לסל"ד רגוע יותר של ~3200 . יש צדק בחישוב ?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מונה הדומה למונה של המים, החשמל וכו'.... במונה יש גלגל אשר מסתובב וכך המונה עולה. האם אפשר להאיט את מהירות סיבוב הגלגל על ידי כך שאני אשים מגנט מבחוץ?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מוצא את הכבל 1800uf 16v אז חשבתי אולי יתאים ה 2200uf 16v זה ללוח אם ,ישנם שלוש קבלים שצריך להחליף אותם ,וחרשתי את כל הצפון מי לאון אלקטרוניקה עד מ.ה.ד.ר. במ.ה.ד.ר. אמרו לי שניתן לשנות לערך הנייל ,כרי 2200 במקום 1800 . בלוח אם ישנם עוד 4 קבלים של 3300 על 10V . תודה לכם ...
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי תמארז הזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13507&catid=878 אני רוצה לשים לו מאורר 120 בצד,זה אפשרי?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם הAccelero Twin Turbo של AC הוא בעצם אותו גוף קירור כמו S1 rev 2 אבל עם 2 מאווררים עליו ? או אם נשאל את זה אחרת, אם אני מוריד מהTWIN TURBO את הפלסטיק עם שני המאוווררים אני אקבל ביצועים זהים לS1 בלי מאוורר ?
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כי המדריך בפורום לא ממש מפרט איזה פין זה VSS,VDD,RST וכו... תודה לעוזרים וזה מסך Dot Matrix עם תאורה אחורית כחולה וטקסט לבן 128x64. כל המידע שיש לי עליו: תודה לכול העוזרים. ליאור.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הוא משתמש באולטרה קבלים. ראיתי כאלה באיביי והם היו יחסית זולים, אבל בכותרת היה כתוב: "סופר קבל, סופר\אולטרה קבל". האם הם יתנו לי את אותה תוצאה?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אם מחפשים ב-ebay את הביטוי USB Isolator, מקבלים כמה תוצאות. בינהן, שלושת אלה: http://www.ebay.com/itm/Full-speed-USB-2-0-isolator-with-build-in-power-transfer-/160983895675 http://www.ebay.com/itm/3000V-Electrical-USB-Magnetic-Isolator-Computer-Prevent-Power-surges-Damaged-/400440734061 http://www.ebay.com/itm/USB-protection-ADUM4160-Evaluation-Board-USB-Isolator-/230949901447 האם זה אכן יעשה את העבודה? האם זה יבודד גם את המתח, ולא רק את ה-Data? זה מיועד כדי לבודד ארדואינו מהמחשב, בזמן ניסויים, למקרה של קצר או כל בעיה אחרת.. תודה card
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם אני יכול לגהץ על פרספרקטס נייר כזה שדפיסים עלייו ואז מגהצים לחולצות?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש נכון את המשייפת הזאת שחכתי איך קוראים לזה אני מדבר על זה ששמים דיסק של חיתוך או שיוף והכל עם הדיסקים הגדולים האלה אז יש את זה לאבא שלי אז אם אני מחבר לזה דיסק של חיתוך (כי כרגע יש לי דיסק של שיוף) אז אתם חושבים שזה יעזור ובכלל יצליח
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
זה מסך VFD שהוצאתי מתוך DVD השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש בו בתור LCD? או שזה אבוד? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני צריך מתאם PL כזה: http://global.ebay.com/M08_635_14_plug_male_to_35_mm_jack_socket_female_1/270613618213/item האם אני יכול להכין אחד כזה בבית? פשוט יש לי PL של 6.35mm בקצה ואז שתי נקבות של 3.5 למעלה אבל גם יש לי PL של 3.5 זכר מתחת אבל למעלה גם יש לי 3.5 רק נקבות שתי נקבות אז אולי אני יוכל לישבור כמה דברים ולהלחים קצת ולעשות משהו מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת 5.1 על הבאס יש את השליטה לרמקולים הקדמיים האחוריים הבאס והרמקול המרכזי (שכחתי את שמו) (כל הרמקולים נשלטים על ידי פנציומטרים) שאלתי היא האם אני יכול לעשות מקלט אינפרא אדום שיוכל לשנות את עוצמת הקול או שיש איזה מקום שיכול לעשות לי את זה תודה
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
האם אני צריך חיבור מולקס פנוי לכל מעגל של לדים?? איך אני בודק כמה כל לד צורך??, חשמל מיליאמפר... זה ממש משגע אותי כי בשביל להאיר 2 לדים אדומים אני צריך חיבור מולקס שלם ואח"כ אני לא יוכל לחבר אותו לא להרדיסק לא לכוננים....? אם מישהו יוכל להסביר לי את זה במפורט.... תודה רבה לכל העוזרים... hwzone אתם המושיעים שלי!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! האם ניתן איכשהו ליצור חיבור בין הג'וסטיק של גיימקיוב למחשב? (אני יודע יש מדריכים של פס' , אבל החיבורים שלהם שונים) תודה
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי יש לי כמה מחשבים ישנים שאני רוצה להתאמן עליהם להוציא את הקבל ולהלחים מחדש. יש כמה קבלים שניראים נפוחים. רציתי לדעת שאם אני אראה אי פעם לוח עם קבל מנופח אם אפשר להשתמש במולטימטר ולבדוק את התקינות שלו? תודה
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה , האם אפשר לבנות את זה : על ידי ארדואינו ? ואם כן אז איזה רכיבים עוד אני צריך . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי מעוניין בלבנות בקר איוורור על כמה מאווררים כי כשראיתי את המחירים הגבוהים יחסית לתקציב שלי קיבלתי שוק... יש לי במארז כ7 מאווררים והייתי מעוניין לבנות בקר שאוכל בעזרתו לבקר על פעילות כל אחד ואחד מהמאווררים הנ"ל... אז אם מישהו יודע כיצד לבנות בקר שכזה אז בבקשה שיעזור... אני לא ממש בטוח אבל נראה לי שזו סכמה שבנויה רק מפוטנציאומטרים, אך איני בטוח ולכן אני פונה אליכם בבקשה זו... תודה מראש, עמי. נ.ב. הבקר שאני רוצה לבנות זה הבקר ההכי פשוט, ללא כל תצוגה אלא רק כפתור לכל מאוורר כדי להפעיל או לסגור אותו+ לד לכל מאוורר\עמדה כדי לראות אם המאוורר פעיל וכפתור סיבובי (פוטנציאומטר) אשר נותן את האפשרות לשליטה על כל מאוורר\עמדה בנפרד... (בעוצמת פעילות המאוורר)...
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום נמאס לי מהמחשב הקיים שלי הוא נשמע כמו מפעל ליצור אבק: מפרט: Pentium 4 3.0 ghz motherboard: asus nvidia geforce 6600 gt 512 mb כמו כן יש לי 5 מאווררים שהם מכניסים לי טונות ואני "לא צוחק" של אבק שכל שבועיים מתמלא מחדש ולכן חשבתי לעבור לקירור מים. קראתי כמה מאמרים והבנתי בערך איך זה עובד אך יש לי כמה שאלות. 1. האם אפשר לבנות מארז מפרספקט אטום לחלוטין בלי פתחי אוויר כדי שלא יכנס אבק? 2. האם יש אפשרות לספק בלי מאוורר ואם כן אז איך צריך לקרר אותו? 3. האם קירור מים למעבד, ציפסט, ולכרטיס מסך יספיקו או שצריך במקרה של איטום מוחלט לקרר חומרה נוספת? (במקרה וש"א 1 אפשרית) 4. ברצוני לבנות מארז ורסטילי שיתאים לי לשנים הבאות ובהתחשב בכך שאני צריך להחליף חומרה האם לכל…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אמ.. שאלה קצת לא מסובכת של כן או לא... האם אפשר לבנות תאורה מארז על ידי לד רגיל ולא על ידי לד UB? בתודה לכל מי שעוזר לייייי... צהורייםם טובים! והמשך יום נעיםם..
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קודם כול אני מקווה שזה קשור לכאן (לדעתי זה קשור לכאן כי זה יותר אלקטרוניקה מאשר ציוד הקפי) אבל אם לא בבקשה תעבירו לציוד הקפי. עכשיו... יש לי ג'ויסטיק עם חיבור GAME (אני חושב שככה קוראים לזה) ויש לי לוח אם P35 ואין לו את החיבור הזה, האם אפשר לקנות או לבנות שנאי מחיבור GAME לUSB? תמונות למטה... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי 6230i והוא לא תומך בפורופיל בלוטות' של A2DP יש כלשהי דרך לגרום לו לתמוך? אם כן.. אני אשמח לעזרה... והשאלה הכי חשובה... פניתי לפורום הנכון? :s05:
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-