אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היי אחרי התראד על סידור החוטים החלטתי לסדר את החוטים ולעגל אותם =) כמה תמונות לפני הסידור ואחרי הסידור ולאחר הוספת איזולירבנד: http://photos.walla.co.il/eitv רציתי לדעת אם צריך לסדר עוד? ובכלל איך הסידור שעשיתי? Install
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות פאן באס עם המתחים של הספק.. 5V ו 12V... עד כאן הכל יפה.. אני רוצה לעשות את זה עם מפסקי ON/OFF/ON בנוסף לזה 2 לדים UB על כל מפסק ירוק ל5V ואדום ל 12V איך אני עושה את זה?? שברתי תראש ואני כל הזמן נתקע במשהו חדש.. אשמח לשרטוט מפורט.. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מעגל לפאן באס, ואל תגידו לי להריץ חיפוש כי לא מצאתי בחיפוש משהו שעונה על הדרישות. אני צריך מעגל שיעמוד ב4-5 אמפר לערוץ, יאפשר כיבוי של המאוררים ויתן משחק עם המתח שלהם בין 5V ל12V בעזרת פונטציומטר.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
This One אולי משהו מכיר איפה ניתן להשיג ? או משהו דומה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם, אני מעוניין לרכוש מולטימטר בסיסי. האם לקנות בארץ? באי ביי? האם לקנות רגיל? או עם צבת? תודה
-
- 11 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
המוד כולל צביעה של הגג + סידירום עליון, חיתוך וצביעה של דלך שמאל מצטער מראש על האיכות אין ברשותי כרגע תמונות יותר טובות קבלו אותו : [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני קונה סליבינג למארז... זה באמת יעזור לי עם כל החוטים? כי יש לי ממש ממש הרבה חוטים בתוך המארז (3 מאוורררים, 2 קתודות וכל הדברים הבסיסיים..) ועוד משהו... רציתי לשאול אם אני שם מדבקה כזאת למארז שקונים היא תזרח מאור האולטרות גם אם אין חלון? (אני רוצה לשים על גג המארז..) ואם חייבים חלון כדי שתזרח, זה אפשרי לחתוך חלון קטן בגג המארז??? (אין לי שמץ של מושג איזה מארז יש לי, אבל העליתי תמונות) תודה לעוזרים!!!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי כרגע מארז ATX ל-P3, אני מעוניין לצמק אותו, שיהיה כמה שיותר קטן, ללא חלונות/תאורה וכו' והקירור לא ממש חשוב, מאחר והמחשב הולך לשבת ה-בחווה של 012, יש למישהו מדריך מפורט איך אני מסדר מחדש את המארז, או אפילו בניית מארז חדש? הלוח אם יחסית קטן (למחשב בן 5 שנים) כשאני אמצע מטר אני אתן את המידות שלו.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ממש חדש באלקטרוניקה, ומנסה לבנות מד טמפרטורה (שישלוט בתנור) עם ארדואינו. יש לי ארדואינו אונו שיש בו יציאת מתח של 3.3v (גם 5v), ויש לי מד טמפרטורה למים שכתוב עליו "300V". האם 300V הכוונה 3V? אם כן, האם כדי להוריד את המתח מ3.3 ל3 משתמשים בריזיסטור, או שאני מבלבל בין דברים?
-
- 11 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי גוף קירור למעבד (+מאוורר) של AVC מהמידע שיש באתר שלהם כתוב שהמאורר הספציפי הזה עושה 4400RPM אך בביאוס ובספיד פאן כתוב שהוא עושה רק 22XX .. איך מעלים את המהירות שלו ? זה מה שיש לי http://www.avc.com.tw/products/Z9U740P001.htm יש לי לוח M P35 של MSI אם זה משנה עריכה: מיצטער לא ראיתי שאני בפורום מודינג אפשר להעביר לפורום קירור ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מסך Asus VM222U מחובר לנייד DELL inspiron 1225 ע"י VGA. הבעיה: כאשר אני מחבר את הנייד לחשמל באותו שקע שבו מחובר המסך (ע"י מפצל) נוצרות הפרעות בתצוגת - מעיין הבהובים אופקיים מחזוריים. יש פתרון ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני לא כל כך יודע לאיזה פורום מתאימה הבעיה שלי אבל נראה לי שפה זה המקום הכי מתאים. אז ככה יש לי טלויזיה כבר כמה שנים טובות ובחודשים אחרונים מופיעה לי בעיה. הטלויזיה כאילו עושה זום לבד. אין באמת שום אפשרות של זום בטלויזיה אבל מה שקורה זה שרואים קטע קטן יותר מהרגיל.... בצדדים הכל נחתך ומה שהכי מוזר זה שזה משתנה. מדליקים את הטלויזיה ורואים "זום" מסוים. יום למחרת אפשר פתאום לראות "זום" גדול יותר.... פשוט משתנה. מדובר על טליויזיה ישנה (לא LCD או פלאזמה)... למישהו יש רעיון או אולי קרה לו דבר כזה? :)
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן תגידו אם אני מפעיל מכשיר חשמל עם בטריה נטענת....... אז מתי שהמכשיר פועל הוא פועל על החשמל וזה מטעין את הבטריה או שזה פועל על הבטריה והיא מוטענת כי בעיקרון אם זה האפשרות הראשונה אז סבבה אם זה האפשרות השניה אז זה כל פעם ממלא עד הסוף את הבטריה אז אם אומרים לי שהבטריה תעמוד ב15K הטענות זה כל הזמן מבזבז הטענה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מצאתי בחיפוש (מצא לי מעל 50 עמודים חיפשתי רק ב-10 הראשונים) אתרים עם מדריכים למודינג...היה לי אוסף של אתרים כאלה ששאבתי מהם רעיונות אבל הלך לי ההארד דיסק וכל האתרים הלכו....תודה מראש לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
זיכרונות Kingston hyper-x pc 3500 צ'יפים bh5... בלי תגובות מיותרות חשוב לציין- אני לא רוצה להרוס את הסינקים(צריך לעת הצורך למימוש אחריות) אהה כן כדי למנוע שאלות- הסינקים פשוט גורמים להתחממות הזיכרונות... נדב
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה הולך להיות מודינג דיי קנוי, אז ככה: כבלי SATA, FDD, ATA מעוגלים ו UV Green. סליבינג ב UV Green לספק. אני חשבתי על שלושה מאוררי 80mm, שזוהרים בכתום UV, שניים מאחורה ואחד בחלון. את השניים שמגיעים עם המארז שאני קונה (Antec 1000AMG Plusview) אני מעביר לאיזור של ה HDDים. מה אתם חושבים בקשר לצבע של המאוררים? ללכת על צבע אחר אולי? אני כנראה אזמין מגאב-טק, משהו יודע כמה מכס ומיסים יש?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי לפני שלושה ימים טיונר ישן של חברת S.G Electronics זו חברה ישראלית שהייתה מיבאת לארץ קיטים לבניה עצמית של ציוד אדיו מחו"ל באמצע שנות ה60. והחלטתי לפרק מהטיונר כמה דברים שיכולים לעזור לי במודינג של המארז, בין השאר יש שם שתי מד אנלוגים קטנים ותצוגה דיגיטלית של שלוש ספרות (ניראה לי קוראים לזה 7 סאג). השאלה שלי היא, איך אני יכול לבדוק על איזה תווחים של וולטים או אמפרים המדים האנלוגים עובדים? המד האנלוגי שימש לקביעת הסינגלים והטווחים של התדרים ברדיו, ניסיתי לבדוק עד איפה המחט תגיע עם אני יחבר לה בטריה של 1.2 וולט, והמחט יש זינקה לסוף הסקלה. מישהו אולי מכיר את הדגם הזה? תמונות: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה נגד אני צריך כדיי להפוך מתח 12V DC ל9V DC תודה
-
- 11 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני הולך לבנות מעגל של 6 לדים, 3 מקבילים ל3 (או שעדיף את כולם מקבילים?), לדים כחולים מARIHAV.... רציתי לדעת איזה נגד אני צריך לכל טור?, אני מחבר אותם ל12V (ספק). אמרו לי 30OHM לכל טור, אבל משום מה זה נשמע לי לא נכון.... אז איזה נגד אני צריך לכל טור אם אני שם בכל טור 3 לדים, ואם אני שם 6 טורים של לד אחד... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי היום היה לי משעמם והחלטתי לחרוט על הפרספקט, אבל לא רציתי להרוס את הפרספק אז התחלתי להתאמן על קופסאות דיסקים, אבל גם אין לי דרמל אז השתמשתי במלחם, לפני זמן מה מישהו חרט פה בעזרת סיכה המחוברת למלחם, ניסיתי אבל הסיכה לא התחממה, אז החלטתי לחרות עם ראש המלחם (!!!) בהתחלה לא הלך הכי טוב (חורים) אבל אחר כך הלך מצויין!!! תמונות: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מאוורר 40 מ"מ (חחח) ונקרע ממנו 2 החוטים שמתחברים אל המולקס איך אני מחבר אותם חזרה? פתוח תמאוורר ומלחים או מה? אני לא יודע איך לפתוח אותו גם..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה אפשרי אני רוצה את זה לבדיקת מודים של usb והdata+,- לא יהיו מחוברים ואיזו נגד אני צריך להשתמש? כדי להפוך את ה 9V מהבטריה ל5V בusb
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא הבנתי מהמדריך איך עושים את זה כי לא רשום שם מה עושים אחרי שממקמים את השבלונה בבקשה תעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-