עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. יש מבצע בחוצות המפרץ, חיפה דרמל עם סט ראשים ב100 שקל בלבד (הם אומרים שהמחיר הרגיל לפני המבצע הוא בסביבות ה250-300 שקל) האם הדרמל הזה סיכון למשתמש\למארז? כי אני יודע שדרמלים עולים מעל 800 שקל..

• 52 תגובות
    • 6.9k צפיות
  2. Started by o.m.l,

לכל מי שמחפש דרמל יש בהום סנטר דרמל של וולף במבצע כולל סט קטלני וציר גמיש ב200 שקל!!! (וכל מי שמחפש מקורי יש ב 400 או ב 100 של יונדאי)!!!! אני הלכתי להום סנטר הכי גדול בארץ בבילו סנטר אז אני לא יודע לגבי שאר המקומות!!

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by Ancient1,

משחזת ציר אלקטרונית כולל סטנד + ציר גמיש + 40 חלקים במזוודה הספק: 185W, מהירות משתנה 10,000-33,000 סל"ד מתאים לציר 0.8-3.2 מ"מ ("8/1-"1/32). החלפת אביזרים מהירה ונוחה כולל ארגונית לאביזרים בעלת איכות גבוהה, נוחה וקלה לתפעול. עוד מוצר איכותי מבית HYUNDAI. http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/future/product.asp?pf_id=YHHD5000

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  4. Started by JohnClark,

היי... הסתכלתי בעיתון וראיתי את הדרמל של וולף בהום סנטר ב120 שקל. זה נורמלי? כל הדרמלים שראיתי עד עכשיו עלו הרבה יותר. אילו ראשים מקבלים איתו? הוא שווה את הכסף או שהוא סתם זבל? דרך אגב קוראים לזה מולטיטול אלקטרוני 170W ומזה הציר הגמיש הזה לא הבנתי...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ExTazy,

אנשים סוף סוף אחרי הרבה מחשבות ( ) קניתי דרמל של וולף ( זה שהיה במבצע בהום סנטר ) ולמדתי איך להחליף ראשים ( הספקתי כבר לשבור תופסנית אחת ) ואיך להפעיל את הדרמל ... עכשיו השאלה שלי ( אני יודע שחותכים עץ פלסטיק ומתכת דקה עם הדיסקית החומה הזאת שבאה בערכה ) [1] באיזו מהירות אני אמור לחתוך ?? ( יש לי כאלה מספרים שקובעים את המהירות ) [2] ואיפה קונים את הפרספקס והגומי U או H שהרבה נכתב פה בפורום ( וכן אתם צודקים לחלון במארז .. פלוס מאוורר .... ) .. דרך אגב אני גר בב"ש .... ועוד שאלה אחרונה [3] איך נקרא הצבע הזה שזוהר באולטרה או בקטודה ( או שזה אותו אחד ? ) ??? .... תודה מראש לעונים ובבקשה תענו לי לפי המספרים הכתובים ליד השאלות ... ואל תחסכו בפרוט ..

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by pc student,

אתמול קנו לי דרמל מבית היודאי האם הוא טוב וגם סוף סוף צבעתי את המחשב בזהב אחרי לטוש חול

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ביז'ו המוס,

האם דרמל מולטיפרו אם 15 ראשים ומין מתקן כזה לשים את כל הראשים ואת הדרמל בתוכו ב360 שקל זה שווה את המחיר או שאפשר ביותר זול?

• 24 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. חברה מה דעתכם לגבי הדרמל הזה האם הוא שווה 300 ש"ח? האם הוא מקצועי או בין המקורי ובין החיכוי ? האם הוא יעמיד זמן ( אני רק רוצה לעשות מוד אחד או שנים ) אם יש אחד שנשה אותו אשמח מאד לקבל דעותיו http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VR1415.1&sp=

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  9. אני ועוד 3 חברים שלי מעונינים לקנות ביחד דרמל מקורי שלא ישרף אחרי חצי שעה איפה הכי זול לקנות? איזה דגם עדיף? עזרה בבקשה.. תודה מראש

10. בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה אנ י לא רשמתי בכותרת הקודמת תתקנו אותי אם לא כתבתי נכון אז השאלה שלי זה איזה דרמל יותר טוב מקורי של חברת דרמל או חיקוי? ומה שווה ליקנות (דגם ספציפי)?????????

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by nir_ofer,

אני רוצה לקנות דרמל של דרמל ואני לא יודע אם לקנות את הנטען או לא. הנטען ניראה לי יותר נוח אבל זה בטח סמאטוחה שלמה עם הטעינות. בקיצר מה אתם חושבים?? וגם מה ההבדל בין הערכה של ה40 חלקים וה20 חלקים והאם ציר גמיש זה דבר הכרחי? איפה כדאי לקנות? נ.ב. בצעתי חיפוש יסודי בפורום ואין תשובות לשאלות האלו

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by Aviko,

קניתי דרמל ואני צריך לדעת איך מרכיבים את הראשים , איך מרכיבים את הציר גמיש, למה כל דיסקית משמשת, תודה, אבי

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  13. אני רוצה לקנות דרמל כזה http://www.homecenter.co.il/142-he-p1897-v1898/HomeCenter.aspx ורציתי לדעת אם הוא יוכל לעשות חלון במארז ואם לא אז אולי משהו אחר עד 200 שקל ואם אני יכול לחתוך איתו פרפקס ואם לא אז אם מה כן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Mr Gadget,

בשעה טובה ומוצלחת קניתי היום דרמל של WOLF 60 חלקים וציר גמיש ב 110 שקל עכשיו אני ממש חדש בעניין של דרמל ורציתי לשאול כמה שאלות לפני: החלקים שבאים עם הדרמל לחיתוך חזקים מספיק? שמעתי ממוכר בחנות שדיבר משהו על יהלום(שהוא מתאים לחיתוך והוא ממש חזק) אם מישהו יוכל לעזור לי בכול העירפול הזה אודה לו מאוד וד"א האם כפפות ומשקפיים להגנה חובה? או שתלוי בסוג העבודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Big_Guy7,

כותרת. שווה את הכסף?

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by shirNoshe,

עבדתי עם הכלי הזה שקיבלתי,והחלקים ממש זוועה. השאלה האם שווה להשקיע בחלקים מקוריים?האם זה יתאים?והאם התוצאה תהיה שונה? כלומר,מה חשוב יותר-החלקים או הכלי עצמו?

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by or0126,

אני רוצה לקנות דרמל של וולף אבל המחיר שלו כצת מדאיג אותי אז עם יש לכם דרמל של וולף או השתמשתם באחד בבקשה תתנו לי את חוות הדעת שלכם לגביו

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by guy124,

קניתי לפני יומיים את הדרמל שבמבצע של הום-סנטר ורציתי לשאול כמה דברים ! בדרמל יש 2 כפתורים שיש בהם כמו חורים ישרים כאלה שברגע שאני לוחץ על 2 הכפתורים ביחד הדרמל מאט ! רציתי לדעת אם התפקיד שלהם הוא באמת להאט את הדרמל ? תודה לעונים !

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by lion03,

דרמל של וולף+60 ראשים ב200 שקל שווה משהו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by liorgadidi,

שלום אני מעונין לקנות דרמל. לא משנה לי מאיזה חברה-שיהיה זול. הוא לא הולך להיות לשימוש חזק כאן חיתוך שם שיוף. מאיפה אני יכול לקנות ובכמה כסף זה יעלה? מי שיש לו כזה ויכול להגיב ולתת עליו דעה יעזור מאוד. מי שיש לו דרמל משומש למכור לי שיפנה אלי בפרטים או באיי סי קיו: 301149605

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  21. Started by Netanel o_0,

בכמה כסף אפשר למצוא דרמל זול? איך של בוש/סקיל/וולף? מה אפשר לעשות עם דרמל? הוא יכול לשמש גם כמקדחה/מברגה? מה זה הצינור הקטן שיש בכמה מהדרמלים?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by miki20008,

תנו לי קישורים של דרמלים למה כי אני צריך ליקנות תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by ratzabi,

הוא לא גמור. אני ישתדל לעדכן פה אחרי כל צעד משמעותי שאני יעשה. בניתי אותו על פי המדריך באמתר: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=fanbus_2.php אם תשימו לב אז הלד הכי שמאלי הוא קצת בחוץ, כולם צריכים להיות כמוהו, אני רק צריך להרחיב קצת את החורים שלהם. קצת הסבר: *חמשת הלדים השמאליים הם דו צבעיים, ירוק ואדום. *הלד הימני הוא שייך למפסק הראשי והוא בצבע אחד, צהוב (לא היה כחול או משהו בחנות). *חמשת המפסקים השמאליים הם תלת מצביים (On1/Off/On2), המצבים הם: 1)דלוק בעוצמה מירבית (12V), והוא מציג נורה ירוקה. (On1 - המפסק כלפי מעלה.) 2)דלוק בעוצמה נמוכה (9V), והוא מציג נורה אדומה. (On2 - המפסק כלפי מטה.) 3)כבוי, והנורה כנ"ל. (Off - המפסק באמצע.) *המפסק הימני הוא המפסק הראשי והוא דו…

• 44 תגובות
    • 6.1k צפיות
  24. Started by buzz man,

את המארז יש לי כבר קרוב לשנה,עד עכשיו הייתי משנה את סידור החוטים בערך אחת ל-3 חודשים והתמקצעתי בנושא,את המוד הסופי עשיתי עם פלייר - הוצאתי את כלוב ה-HD ושמתי אותם במפרצי ה-5 וחצי ככה שלא יפריעו לזרימת האוויר. תהנו. עידו [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by Holy,

הגיע הזמן לא? עוד תמונות בהמשך

• 75 תגובות
    • 10.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים