אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על הרעיון?? ותתנו לי עצות איך לעשות את זה או כל דבר אחר! יש לי כבר תוכנית איך לעשות את זה עם החוטים של הכפתור הדלקה שיש לי עכשיו במחשב לא יקרה כלום אם יהיו לי 2 כאלה! תודה!
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה התייעצתי בפורום DIY AUDIO לגבי בניית קדם מגבר (STAGE LINE ) שאותו אני אשתול במגבר שלי . יהיה בו IC SOCKET שבוא אוכל לנסות את שתי המגברי שרת שברשותי NE5532 \ TL072 לאחר לא מעט תגובות זה המעגל שיצא אבל הם אמרו כמה דברים : 1. ה 5532 יהיה עדיף על ה TL072 2. עדיף קדם INVERTING (צריך שתי שלבים בשביל שהסיגנל " יתיישר " ) על פני NON INVERTING מה אתם אומרים על המעגל שיצא? למישהו יש גירסא של INVERTING בדוקה ומנוסה ?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, בהמשך לעניין המגבר נתקלתי בבעיה הבאה, אני משתמש בשנאי שאחרי יישור יוציא מתח של 28-30VDC ואני צריך עוד רמה של מתח, 15V. הבעיה היא שלא מצאתי ממיר DC DC שמתאים למתחים האלה. מה אני יכול לעשות? אם אני משתמש ב 3 ממירים במקביל (כאשר כל אחד מהם מוציא 5V)?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי (אך אני זוכר שמישהו עשה זאת בעבר) לגבי חידוש פלסטיקה לעכבר MX1000. מישהו צבע אותו או עשה לו חידוש? יש לי את העכבר הזה המון שנים (מעל 6) והוא עובד מצויין (טפו טפו טפו) אך הייתי רוצה לחדש פלסטיקה. אשמח לעזרה בעניין - כלים, חומרים וכו'. תודה. עריכה: זה נראה טוב (פרט לבחירת הצבע) http://www.wizdforums.co.uk/showthread.php?t=5355
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב! אני מחפש קוד לפעולה של שני סרוו 360 במקביל כאשר לאחד יש פעולה רציפה, והאחר ניתן לשינוי בכיוון הסיבוב, במהירות, ובזמן המהלך. בנוסף אני מחפש קוד שמפעיל מאוורר לטיסנים במתח של 3 וולט. אודה מאוד לכול מי שיוכל לעזור לי, או להפנות אותי למקום הרלוונטי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם מדובר בטסטר פשוט ? הכרטיס מסך שלי מת וקיצר את כל המערכת ובחנות הם גילו שזו הבעייה על ידי טסטר ורק אחרי זה הוציאו פיסית אותו וווידאו זאת. היכן קונים דבר כזה? תודה למשיבים.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש סרט שמדגים את הלדים רצים לפי הווינאמפ-עם סאונד.. בתודה מראש איתן
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז דק במיוחד אבל העניין הוא שהכרטיסים יושבים על הלוח בזווית של 90 מעלות וזה מקשה מאוד על העסק. איך אני אמור להשכיב את הכרטיס? מה אני אמור לעשות? כל רעיון יתקבל בברכה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם סיימתי עכשיו לעבוד על הספק השקוף שלי ועכשיו אני עובר לכיוון המארז אבל השאלה שלי כיצד אני יכול לחבר לוחות פרספקס אחד לשני כדי שיחזיקו חזק בדבק עם כן תגידו איזה. או אולי חשבתי עם ברגים אבל אני לא יכול סתם להבריג לתוך הפרספקס ברגים כמו בעץ אחרי הכל הוא יסדק. ותודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז היום הגיע המחשב החדש שלי עם מארז Antec AMG 1080 כבר הרבה זמן אני חושב על רעיון מקורי לפרוייקט מודינג עד שהיום בפוקס ממש ראיתי את הדיסק של הסרט SIGNS זרוק לי על השולחן וישר עלה לי הרעיון של CROP CIRCLES אלה הצורות ש"החייזרים בסרט" יצרו בשדות אחרי בדיקות וחיפושים ברשת גיליתי שזה לא רק בסרט ויש המוני צילומים של דברים כאלה אז התחלתי בחיפושים אחרי תמונות שיתאימו לי למארז עד שמצאתי את שני אלה: (1) (2) תמונות אלה ישמשו אותי לחלון לגג(1) ולדלת(2) המארז אלה הם התיכנונים לבנתיים העבודה תחל שבוע הבא עקב חוס בחומרים (נגמר הפרספס והדיסקים של הדרמל) תנו את דעותיכם לגבי הפרוייקט המתוכנן עדיין אפשר לשנות
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה יחסית פשוט מאוד, הטרנזיזטור עושה את כל העבודה אפשר לעשות את זה או עם הtip31 אבל בחנות היה רק tip41 ומתברר שהוא קצת יותר חזק. אז מכל המעגלים שראיתי ברשת אני החלטתי לחבר אותם במקביל ולא בטור, ככה אני יכול להשתמש ב6v ונגד לכמה לדים שאני רוצה. חובה לשים את המוסיקה על פול ווליום לבינתיים, עד שאני אמצא מגבר. הצעות? 8) למה בהתקדמות? כרגע אם הבחנתם או לא זה על ברדבורד כי אני בודק הכול, ועוד מעט זה יהיה בתוך בקבוקון קטן ונייד עם שתי בטריות כפתור.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן ויש לי שאלה קטנה ליפני שאני מתחיל בפרויקט שלי העם לדעתכם ספק של 500 ואט יספיק ל-8 מעוררים?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חנות מחשבים שמוכרת חלקים למודינג בירושלים??????
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. חלק 1: החלטתי שנמאס לי מהמארז ה-"ג'נרי/פנטיום3/הלוח אם לא מתאים לו בכלל" שיש לי כאן. ביקרתי אצל הזיגזגים ולקחתי איתי 6A19 שחור ללא ספק כח. אני רוצה להסיר את רשת הדבורים (honey comb) של שני המאווררים בעזרת הדרמל ש(הרמתי) מאבא שלי, דגם MultiPro 395. ראיתי את ה-FAQ שמסביר על הראשים אבל לא בטוח עם איזה ע"י להשתמש לחיתוך המארז. אבא שלי בחו"ל ולכן יכולתי להגניב את הצעצוע הקטן לפה. יש דיסקית חומה שאני מטיל ספק ביכולות החיתוך שלה, אבל למיטב הבנתי זו הדיסקית הפשוטה ביותר (409 אני מניח). כמו כן יש לי כאן דיסקית פייברגלס גדולה יותר (אני מניח שדגם 456). הדיסקית שמותקנת עכשיו בדרמל נראת כמו דיסקית מצופה יהלום, אך אין לה חורים כמו זאת בדגם 545 שיש במדריך.. אלא היא ע…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני שבוע-שבועיים פתחתי ת'רד וביקשתי פרטים על מתאם SPDI/F ללוחות של Chaintech מסדרת Zenith. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=93384.0 לאור עשרות ומאות התשובות שלא קיבלתי (ותודה מיוחדת למי ששלחתי לו הודעה אישית אחרי חיפוש בפורום ואפילו לא טרח לענות לי), נשברתי והרכבתי אותו לבד. החלק הבעייתי הוא המתאמים האופטיים - TORX173 לקליטה (עבור SPDIF IN) ו- TOTX173 (עבור SPDIF OUT). את ה- TOTX ניתן לפרק מכונני DVD סיניים זולים אחרי שהם שובקים חיים (אתם לא מצפים מ- DVD שעולה 250 ש"J שבאמת יעבוד, לא?). את ה- TORX קשה יותר להשיג, ובשביל זה צריך קשרים (כמו שיש לי). חיפשתי בג'נקייה שלי הרבה זמן עד שמצאתי bracket ממודם ישן (למעשה זה היה כרטיס מזכירה אלקטרונית PCPHONE-II ולא…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מבצע פרויקט באלקטרוניקה אשר דורש שימוש בביצוע שידור וקליטה של משדר IR השתמשתי תחילה ב-4 משדרים רגילים ומקלט מסוג פוטו-טרנזיסטור שהתחבר למגבר מסוג LM339 לאחר מכן החלפתי את המקלט במקלט מסוג SFH-5110-38 אני צריך הסבר לגבי הרכיב אם אפשר הטרנזיסטור היה יחסית פשוט להבנה כי הוא פעל דרך רגל הבסיס אשר שימשה כיחס ההגברה כתלות בעוצמת התאורה אשר נקלטה בקשר לרכיב הזה לא כל כך הבנתי את הרעיון הכללי, אם מישהו יוכל לתת לי הכוונה קצרה אני אשמח תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אבל קורא המון מפורום ולומד פה המון אני מתכוון לבנות רמקול נייד והזמנתי מגבר מבוסס TA2020 שאני הולך לחבר אותו למצבר 12 וולט 8 אמפר שעה רציתי לדעת איך המגבר הספציפי הזה http://www.ebay.com/itm/180875500203?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 הוא יעשה את העבודה? בתודה מראש רועי
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעצם מה שאני מבקש נמצא בכותרת .. איך אני מחבר מאוורר 24 וולט למחשב ? ספק ? לוח אם ? יש יציאה שמספקת 24 וולט ? חשבתי גם ע ללחבר למאוורר שנאי של 24 וולט ואז לחשמל (בבית ) וזה יהיה נחמד ... אבל איזה שנאים בכלל מספקים 24 וולט ? של אילו מכשירים אלקטרונים ?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השאלה שלי היא מה ההבדלים בין מלחם 15W ל30W וכו' ואיפה אני יכול לקנות בדילים בשביל ההלחמה? באותו השאלה איפה אני קונה נגדים או חוטים חשמלים [הקטנים בשביל ההלחמה מחוץ ללוח שורות] תודה מראש לעונים עריכה: בנוגע לנגד 500 אום שנראה כזה http://media.digikey.com/photos/Copal%20Photos/CT94EP%20SERIES.jpg איפה אני משיג?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לקחתי מהפנטיום 1 הישן שלי את המסך LCD הזה שיש בפאנל הקידמי ואמור להציג את הMHZ או משו ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי ולהציג את הטמפ' של המעבד נגיד... המסך הזה יכול להציג 2 ספרות והוא מורכב על איזה PCB קטן כזה שעליו יש כמה נגדים, טנזיסטורים והרבה פינים של ג'אמפרים וכמה ג'אמפרים שמורכבים עליהם, בעע איזה הסבר צולע :-\ ועל המסך הזה כתוב PARA LIGHT A-402G BL כנראה שזה הדגם של הרכיב... מקווה שיש מישהו שיודע איך לחבר את זה למחשב ;D עריכה: ערכתי את הכותרת.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון ראיתי שכולם מעדכנים מודים אמרתי מה זה קרטר לא יעדכן גם ? יעדכן ! ;D קצר ולעניין כמו שתראו חריטה של כאוס על פרספקס דק יחסית 3 מ"מ חריטה על פאנל מקדימה עם פרספקט 5 מ"מ נראה לי . לדים צהובים עם נגד בטור ולכאוס לדים אדומים וכחולים וסגול אחד במקביל עם נגד לכל אחד + מפסק. מספיק עם הדיבורים ונלך למה שאתם רוצים.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את הקורא הבא http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120991735794&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160 הייתי רוצה לחבר אותו דרך ה-USB ל-ארדואינו ולקרוא ממנו תוכן כרטיסי הזכרון, SD או SIM. האם יש למישהו רעיון מאיפה להתחיל. אני יחסית חדש עם ארדואינו אך מתמצא באלקטקרוניקה. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
של מסך מחשב Mag T906W המדבקה על החלק: E236805 0632 JS-B9 ER2819-AD1700A 730-102-170DTLA-AH היבואן 'אמטל' לא מוכנים למכור חלקים - ולא מצאתי כלום באינטרנט.. מישהו פה מתמחה בחיפוש חלקים באינטרנט? או מכיר איזה מעבדה לתיקון שיש בה חלקים ממסך מקולקל..? כל פתרון/רעיון יתקבל בברכה, תודה! גיא.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-